Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ήρθα πάλι.... Μάγδα μου κ εγώ έτσι το φτιάχνω το κοτόπουλο. με λεμόνι κ πορτοκάλι. είναι όντως ελαφρύ κ γευστικό μ'αυτή τη σάλτσα.

λοιπόν πεταχτήκαμε λιγάκι στην παιδίατρο γιατί έβγαλε κάτι κοκκινίλες η μικρή... τελικά είναι μια ίωση που περνάει κ απλά βγάζει εξανθηματάκια. ντουσάκια, σιροπάκι κ καθόλου ήλιο. πήρα κ τα φρουτάκια μου κ έτοιμη για αναχώρηση...

μπριάμ μου αρέσει κ εμένα κ μάλιστα βάλω μέσα κ ντομάτες φέτες που γλυκίζει...

Μάγδα παστίτσιο μου ζήτησε χτες ο άντρας μου κ θα το βάλω στο πρόγραμμα από βδομάδα.... απλά μωρέ μου φαίνετε οτι φτιάχνω τα ίδια κ τα ίδια. δεν έχω την φαντασία να συνδιάσω υλικά κ να φτιάξω καινούρια φαγητά. θα το πειραματιστώ από το χειμώνα που θα κάτσω σπίτι... χαχαχαχα

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Και εγω στο γενεσις σκεφτομαι αλλα οταν πηρα τηλ γιατι μου ειπαν εχτρα για 100? αναλωσιμα και 100? φαρμακα???? τους αρεσε η φωνή μου???

Μάγδα κι εμένα μου είπαν ότι είναι έξτρα τα φάρμακα, αλλά δε μου είπαν ποσό...

επίσης θερμοκοιτίδα 55ευρώ/ημέρα - ελπίζω να μη χρειαστούμε!!!

Για τη Βιοκλινική από γιατρούς δεν έχω ακούσει πολύ καλά λόγια, για να είμαι ειλικρινής. Αλλά δεν έχω προσωπική άποψη.

Φλορετα το σκεφτηκα γιατι γυναικολογο-αναισθησιολογος και μαια παντου θα ειναι οι ιδιοι!!! Μονο για παιδιατρο δεν ξερω!!!!!

καλα αν δε δεις δε ξερεις αλλα χωρις εοππυ είναι πίκρα καμμια αλλη ασφαλεια δεν εχεις;

Εχω θα μου δωσουν 700€ πισω μετα απο 1 χρονο!!!!!!

ήρθα πάλι.... Μάγδα μου κ εγώ έτσι το φτιάχνω το κοτόπουλο. με λεμόνι κ πορτοκάλι. είναι όντως ελαφρύ κ γευστικό μ'αυτή τη σάλτσα.

λοιπόν πεταχτήκαμε λιγάκι στην παιδίατρο γιατί έβγαλε κάτι κοκκινίλες η μικρή... τελικά είναι μια ίωση που περνάει κ απλά βγάζει εξανθηματάκια. ντουσάκια, σιροπάκι κ καθόλου ήλιο. πήρα κ τα φρουτάκια μου κ έτοιμη για αναχώρηση...

μπριάμ μου αρέσει κ εμένα κ μάλιστα βάλω μέσα κ ντομάτες φέτες που γλυκίζει...

Μάγδα παστίτσιο μου ζήτησε χτες ο άντρας μου κ θα το βάλω στο πρόγραμμα από βδομάδα.... απλά μωρέ μου φαίνετε οτι φτιάχνω τα ίδια κ τα ίδια. δεν έχω την φαντασία να συνδιάσω υλικά κ να φτιάξω καινούρια φαγητά. θα το πειραματιστώ από το χειμώνα που θα κάτσω σπίτι... χαχαχαχα

Κανε λαζανια ή περσυ εκανα μια συνταγη δεν την θυμαμαι καλά αλλα ειχε σνιτσελ χοιρινο απαναριστο στο φουρνο με πατατας μανιταρια πιπεριες και κρασι και στο τελος εβαζα κρεμα γαλακτος, αλλα αμα την διαβασω θα στην πω ηταν αρκετα καλή!!!! Στο μπριαμ και εγω βαζω φρεσκια ντοματα και μερικες φορες βαζω μπουτακια κοτοπουλο!!!!

Τις εποχης ειναι και τα κλασικα γεμιστα ή τα κολοκυθακια γεμιστα!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

χωρις ψωμι το δεχομαι...

χωρις γλυκα οκ....

χωρις παγωτα κατι γινεται...

χωρις αλκοολ...τελος παντων....

ΧΩΡΙΣ ΠΙΤΟΓΥΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

σε θαυμαζω οταν γεννηθει με το καλο αυτο το παιδακι ελπιζω να εκτιμισει την τεραστια θυσια που εκανε η μανα του... εχεις την κατανοηση μου και το θαυμασμο μου και μιλαω ειλικρινα!!!!

Μάγδα για βρες την όποτε μπορέσεις αυτή με το σνίτσελ.... και φαντάσου έχω κ τόμους μαγειρικής στο σπίτι...!!!! πόσο το βαριέμαι το πανάρισμα... λερώνω όλο το κόσμο για 5 κομμάτια σνίτσελ.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Το εχω δηλωση οποιος θελει να δει το μωρο στο μαιευτηριο θα πρεπει να φερει μαζι του τουρτα σοκολατα ή προφιτερολ ή παγωτο!!!! Τα πιτογυρα οταν θα γυρισμουμε σπιτακι μας για να τα φαω με την ησυχια μου να παρω τα κιλα που λαχταρουσα να βαλω!!!:):):) Επισης μου ελειψε το μελι και η σπιτικες μαρμελάδες:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

sangreluna ΠΗΤ 29/07/2013 (Αγοράκι) Ρέα

ioanna27 ΠΗΤ 01/08/2013 (Αγοράκι)

xara_84 ΠΗΤ 03/08/2013 (Κοριτσάκι)

nefel ΠΗΤ 04/08/2013 (Αγοράκι)

Dinakim ΠΗΤ 04/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαριάννα13 ΠΗΤ 07/08/2013 (Αγοράκι) Αρεταίειο

Nefeli_13 ΠΗΤ 08/08/2013 (Αγοράκι) Λητώ

h11rous1 ΠΗΤ 09/08/2013 (Αγοράκι)

ΒΙΒΗ ΠΗΤ 11/08/2013 (Αγοράκι)

ksotiko ΠΗΤ 12/08/2013 (Αγοράκι)

Floreta ΠΗΤ 13/08/2013 (Αγοράκια) Γένεσις

ΓωγώΖ ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ράνια36 ΠΗΤ 14/08/2013 (Αγοράκι)

Anat ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ioannaki28 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαράκι8 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι) Ρέα

christina27 ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι)

Zuzu ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι) Λητώ

Flosummer ΠΗΤ 18/08/2013 (Κοριτσάκι)

Appleby ΠΗΤ 18/08/2013 (Αγοράκι) Λητώ

Λίνα_ ΠΗΤ 23/08/2013 (Αγοράκι)

liana87 ΠΗΤ 27/08/2013 (Αγοράκι)

anna*22 ΠΗΤ 30/08/2013 (Κοριτσάκι)

Magda TS ΠΗΤ 03/09/2013 (Κοριτσάκι) Γένεσις

alikys ΠΗΤ 08/09/2013 (Αγοράκι)

milinaki ΠΗΤ 12/09/2013 (Αγοράκι) Ρέα

zounitsa ΠΗΤ 15/09/2013 (Αγοράκι) Αρεταίειο

Margioula ΠΗΤ 16/09/2013 (Αγοράκι)

dsdoraki ΠΗΤ 21/09/2013 (Αγοράκι) Γένεσις

UaT6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...