Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Κουβερτουρα τρωτε γιατι δεν επηρεαζει το ζαχαρο;;;;

Τρωω ενα κομματακι καθε 2-3 μερες και δεν το επηρεάζει το δικο μου ζαχαρο αλλα καθε οργανισμος ειναι διαφορετικός!!!! Τρωω και 1 φορα την εβδομαδα παγωτο 0%!!!1

οκ, εγώ τα βάζω όλα από την αρχή. αλλά έτσι μου φαίνεται θα πάρουν άλλη γεύση οι πατάτες....

εγώ μέχρι κ τις μπριζόλες βάζω στη γάστρα κ γίνονται άλλο πράγμα.....

άλλη συνταγή παρακαλώ..... χαχαχαχαχα

Λοιπον το χειμωνα εβαζα στην γαστρα κοτοπουλο μπουτια με πατατες στο φουρνο και εστιβα 1 πορτοκαλι και 1 λεμονι εβαζα μουσταρδα και πρασινες πιπεριες!!! μου ερχοταν ελαφρυ!!!

Εχθες εκανα το κλασικο γιουβετσι εβρασα το μοσχαρακι στην γαστρα με τοματες χοντροκομενα κρεμμυδια σκορδο και μια κουταλια ντοματοπελτε και μετα τσιγαρισα το κριθαρακι (μισο ολικης μισο κανονικο) με πιπεριες(μου αρεσουν) και μαιντανο συμπληρωσα νερο ενωσα το κρεας με το κριθαρακι και το εβαλα στο φουρνο μεχρι να τραβηξει τα νερα του και να κανει κρουτσα.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημερούδια σε όλες τις μπουμπούκες!!!

Ετοιμάζομαι να παω για μανικουρ - πεντικιουρ και είμαι πολύ χαρούμενη!!!!

Έπλυνα και τα μωρουδιακά και έχει μεγάλη πλάκα... γεμίσαμε μικροσκοπικά καλτσάκια και γαντάκια :D:D:D

Παρήγγειλα και το contended baby της Gina Ford γιατί ακούω καλά λόγια από πολλούς... άντε να δούμε αν θα μάθουμε τίποτα....

Τα υπόλοιπα έπιπλα που ηταν λάθος και τα στείλαμε πίσω μας τα έφεραν (και καλά) διορθωμένα χτες, αλλά πάλι δεν ταιριάζανε 2 συρτάρια και δυο προσόψεις ντουλαπιών... φυσικά τα στείλαμε για δεύτερη φορά πίσω!!! Και σα να μη φτάνει αυτό, επέμεναν να εξοφληθούν κιόλας!!! :shock::shock::shock: Απίστευτη ταλαιπωρία! Σκέφτομαι πλέον πολύ σοβαρά να τους κάνω καταγγελία. Αν δεν ήμουν έγκυος και είχα περισσότερη ενέργεια σίγουρα θα το είχα ήδη κάνει!

Καλημερα κοριτσια................

Για ξυπνηστε...............

Λοιπον το βαλιτσακι το παιρνεις απο το Παπανικολαου και καθε Τεταρτη εχει ενα 2ωρο ενημερωτικο για τα βλαστοκυτταρα................Το ξερω με σιγουρια γιατι και μια φιλη που γεννησε πριν 1 μηνα το πηρε απο εκει αλλα και μετα που κοιταξα στο ιντερνετ μονο το Παπανικολαου μου εβγαζε για δωρεα σε δημοσια τραπεζα...................

Στο Γενεσις θα γεννησω και μονο απο εκει πηρα τιμες...........

Λοιπον, θα παρω να το διευκρινησω γιατι με μπερδευεται αλλα οταν ρωτησα στη κλινικη η κουβεντα μας ηταν η εξης: Θελω τιμες για τοκετο της λεω..................εχεις ασφαλεια?.................ναι..............και ξεκιναει να λεει σε 3κλινο για φ.τ. ειναι 790 με οτι παροχες εχει, 120 αναισθησιολογος και 170 παιδιατρος...............για καισαρικη αντιστοιχα.................φανταστηκα λοιπον οτι για να μου τα ειπε ετσι ειναι τιμες με φπα............το μονο που δεν ξερω ειναι αν υπολογισε τον εοππυ αν και πιστευω οτι δεν παιρνουν ολες το ιδιο................μπορει αυτα που δικαιουμαι εγω να μην ειναι τα ιδια με μια 8ωρη/5ημερο οποτε νομιζα οτι εφοσον γινει η εισαγωγη και εχουν το βιβλιαριο μου θα γινει αυτο....................παντως κι υπολογισμενα να ειναι με εοππυ εγω απο την αρχη υπολογιζα μεχρι 3000 να μας βγει και μου ακουστηκαν πολυ καλες οι τιμες .........τωρα αν ειναι και χωρις το επιδομα ακομα καλυτερα!!!!!!!!!!!!!!

Γενικα πιστευω οτι και η κλινικη και ο γιατρος ειναι καλυτερα απ'οτι φανταζομουν οτι θα στοιχισει...............κι οι εξετασεις αν βγαλεις αμκα του μωρου κατευθειαν κοστιζουν αν θυμαμαι καλα απο τη φιλη μου 35-40 ευρω..................Αυτα βρε κοριτσια.................θα παρω να ρωτησω ομως καποια μερα παλι στη κλινικη για να σιγουρευτω...................

Κατα τ'αλλα τι κανετε?

Θα μπει καμια εδω?

dsdoraki εγώ τα ρώτησα αυτά στο Γένεσις... οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ και είναι χωρίς τα χρήματα που παίρνουν από τον ΕΟΠΥΥ. Δηλαδή τα ποσά που σου λένε πρέπει να τα πληρώσεις στο ακέραιο από την τσέπη σου και δεν παίρνεις τίποτε άλλο πίσω.

zuzu κι εγω στο Γένεσις Θεσσαλονίκης θα γεννήσω, βάλε με κι εμένα στη λίστα :)

καλημερα κι εδω! ευχαριστω για τις ευχες οποια εβαλε στη λιστα τα μαιευτηρια ειναι μες στο μυαλο μου το σκεφτομουν από το πρωι Ιωαννακι μπραβο για την μπουμπου τωρα αν λειγουρευτω γιουβετσι αλλα μολις τελειωσα τις φακες να πάω να το φτιαξω;αχ τι μου κανετε...

Καλημερα κοριτσια.....Τι κανετε?

Εμεις πηγαμε χτες και πηρα νυχτικο,πολυ ωραιο,ειναι σαν φορεμα και εχει αρκετα κουμπακια για το θηλασμο.Μου εμεινε να παρω αλλο ενα και ειμαστε κομπλε απο βαλιτσα.Βεβαια δεν τα εχω πλυνει και σιδερωσει απο εβδομαδα και αυτο.Τα ρουχα του μικρου ειναι ετοιμα,καποιες λεπτομερειες εμειναν.Γιατι εχω ενα προαισθημα πως θα ερθει νωριτερα γιατι βλεπω και τη κοιλια μου ειναι αρκετα χαμηλα και δεν εχω δυσφορια πανω αλλα κατω ποναω.....

appleby σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες.Πραγματι εχω αγχωθει πολυ με το θεμα αυτο και πιστευω οτι τις μετρησεις μπορει να της επηρεαζει και αυτο.Καθε φορα που πλησιαζει η ωρα να μετρηθω το αγχος χτυπαει κοκκινο.Αλλα πλεον προσεχω πολυ διατροφη.Δηλ το πρωι τρωω κορν φλεικς ολικης αλεσεως με γαλα 1,5% με 2 κουραλιες ζαχαρη (ε δεν μπορω αλλιως),μετα 1/2 μπανανα,το μεσημερι εκοψα μακαρονια,ρυζι και αν θα φαω πατατες θα φαω 5-6,σαλατα ντοματα ή κολοκυθια με ξυδι ή λεμονι,2 φετες ολικης και το κρεας ή το λαδερο,απογευμα συνηθως δεν ειμαι σπιτι και βραδυ τοστ ολικης ή 1 ποτηρι γαλα με 2 φρυγανιες ολικης.Οτι να ναι για μενα αλλα τλπ.Μια στις τοσες το απογευμα μπορει να πιω καφε ή σημερα ας πουμε θα φτιαξω ζελε φραουλα (ε αυτο λιγουρευτηκα χαχαχα).

Δεν θα εβαζα ζαχαρη στο κορν φλεικς επισης πολύ υγιεινα ειναι να προσθετης και κουακερ μεσα!!!

Τα μακαρονια σε μικρες ποσοτητες εμενα δεν με βλαπτουν αν και βαζω μισα ολικης και μισα κανονικα!!!!

Το απογευμα εαν θελεις μπορεις να τρως και λιγα αμυγδα ή καρυδια (μια χουφτα 10-15)

Ζελε εω φαει και εγω χωρις να συμπληρωσω ζαχαρη και δεν επηρρεασε το ζαχαρο μου!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

πωπω φλορετακι τι ταλιπωρια ειχα ενδιασμους στο να το φτιαξει ο καλος μου μονος του αλλα τωρα πειστηκα... μπραβο που το διευκρινισες αρα 200 ευρω λιγοτερα από της Αθηνας μια χαρα το βρίσκω...

Καλημερούδια σε όλες τις μπουμπούκες!!!

Ετοιμάζομαι να παω για μανικουρ - πεντικιουρ και είμαι πολύ χαρούμενη!!!!

Έπλυνα και τα μωρουδιακά και έχει μεγάλη πλάκα... γεμίσαμε μικροσκοπικά καλτσάκια και γαντάκια :D:D:D

Παρήγγειλα και το contended baby της Gina Ford γιατί ακούω καλά λόγια από πολλούς... άντε να δούμε αν θα μάθουμε τίποτα....

Τα υπόλοιπα έπιπλα που ηταν λάθος και τα στείλαμε πίσω μας τα έφεραν (και καλά) διορθωμένα χτες, αλλά πάλι δεν ταιριάζανε 2 συρτάρια και δυο προσόψεις ντουλαπιών... φυσικά τα στείλαμε για δεύτερη φορά πίσω!!! Και σα να μη φτάνει αυτό, επέμεναν να εξοφληθούν κιόλας!!! :shock::shock::shock: Απίστευτη ταλαιπωρία! Σκέφτομαι πλέον πολύ σοβαρά να τους κάνω καταγγελία. Αν δεν ήμουν έγκυος και είχα περισσότερη ενέργεια σίγουρα θα το είχα ήδη κάνει!

dsdoraki εγώ τα ρώτησα αυτά στο Γένεσις... οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ και είναι χωρίς τα χρήματα που παίρνουν από τον ΕΟΠΥΥ. Δηλαδή τα ποσά που σου λένε πρέπει να τα πληρώσεις στο ακέραιο από την τσέπη σου και δεν παίρνεις τίποτε άλλο πίσω.

zuzu κι εγω στο Γένεσις Θεσσαλονίκης θα γεννήσω, βάλε με κι εμένα στη λίστα :)

Και εγω στο γενεσις σκεφτομαι αλλα οταν πηρα τηλ γιατι μου ειπαν εχτρα για 100€ αναλωσιμα και 100€ φαρμακα???? τους αρεσε η φωνή μου???

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

τωρα εμενα μου κολλησε κοτοπουλο γιουβετσι τι να σας πω;

Και εγω φακες εχω Φεγγαρένια..........

Αλλα και το κοτοπουλο γιουβετσι ειναι ωραιο με χρωματιστες πιπεριες!!! μιαμ μιαμ

Εγω επειδη δεν ειμαι ΕΟΠΠΥ θα πληρωσω στο γενεσις 1700 για ΦΤ και 2200 για καισαρική!!!! Συν την αμοιβη του γιατρού 800 και 1200 αντιστοιχα!!!!!

τωρα μου ειπαν και για την βιοκλινικη στην Θεσ/νικη εγω δεν ειμαι απο εκει και δεν εχω αποψη αλλα με τα ιδια χρηματα εχεις μονοκλινο!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...