Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

επειδή συμβαίνει ήδη, δεν έχει ο σύζυγος πρόγραμμα στην δουλειά του. Δουλεύει άτσαλες ώρες και μπορεί να δουλεύει μια μέρα και 14 ώρες σερί. Στα κενά του πιέζω εάν είναι ποιο χαλαρός. Πραγματικά το έχουμε βρει, απλά όταν νιώθω ότι κάπου το χάνουμε πάντα συζητάω και μιλάω ανοιχτά. Κάπου χανόμαστε και εμείς . Έχουμε επικοινωνία, αυτό είναι το κλειδί. Και να θέλω, δεν μπορώ να τα κάνω όλα μόνη μου. Δεν είμαι τόσο δυνατή όπως πολλές εδώ μέσα, δεν μπορώ να τα κάνω όλα μόνη μου, πέφτω πάρα πολύ ψυχολογικά. Έχω την ανάγκη για μπάνιο με ηρεμία, να βάψω τα νύχια μου για να είμαι κομπλέ στην δουλειά, να μην είμαι κομμάτια για να αποδώσω και στην δουλειά μου που μου αρέσει και δεν την βλέπω ως αγγαρεία. Εγώ προσωπικά αν δεν έχω λίγο χρόνο μέσα στην ημέρα να πάρω μια ανάσα, σε κάποιους από τους τομείς θα το χάσω, ή δεν θα αποδίδω στην δουλειά μου, ή δεν θα είμαι καλά με την σχέση μου, το χειρότερο, δεν θα είμαι ήρεμη και σωστή απέναντι στο παιδί μου και δεν θα έχω καμία επικοινωνία με τους φίλους μου. Οπότε ναι, τα μοιραζόμαστε και ας μείνει κάτι για την επόμενη μέρα ή και εβδομάδα. Και ίσως δεν είναι πάντα 50-50. Ίσως είναι 20-80. Πχ εκείνος μαγειρεύει εγώ μαζεύω όλο το σπίτι και έχω αναλάβει τα ρούχα. Οσο εκείνος μαγειρεύει 2 - 4 ώρες έχω κάνει αρκετά πράγματα γιατί εκείνος παράλληλα προσέχει το παιδί. Ισορροπία ζητούσα από την αρχή της σχέσεις και φάνηκε με το παιδί ότι σωστά πράτταμε εξαρχής.
      Πολλά μπράβο σε όσες τα καταφέρνουν σε όλες που τα κάνουν όλα μόνες τους και αποδίδουν και σε όλους τους τομείς εξίσου καλά! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Γύρισα από τη λαϊκή, καλύτερη μέρα σήμερα, λιγότερη ζέστη. Θα προσθέσω στη λίστα τις πληροφορίες.

Nefeli_13, το ΣΚ πριν τα μαθήματα στο Έλενα αποφάσισα ότι μια χαρά μας τα είπε και στη Νέα Ιωνία, από ότι είπες και εσύ περίπου καλύψαμε τα ίδια πεδία. Έτσι, τους πήρα και τηλέφωνο ότι δεν θα έρθω, να δώσουν τουλάχιστον τη θέση μου σε κάποια άλλη. Είχαμε μετά την Τρίτη 25/06 το τελευταίο μάθημα περί της λοχείας, μας έδειξε και πάνω σε μια κούκλα κάποιες κινήσεις για το πλύσιμο, αλλαγή της πάνας, μασάζ, χρήσιμα tips και μας μίλησε και μια παιδίατρος για τα πρώτα εμβόλια, τι να έχουμε στο μυαλό μας.

UaT6p3.png

Διαφημίσεις

Θα δω κοριτσια................θα παρω να ξαναρωτησω πιο αναλυτικα..............

Ζουνιτσα κατα τ'αλλα καλα ειμαι.............προσπαθω κανοντας υπομονη σε ολα.............το μωρο καλα αλλα αναποδα, με το κεφαλι επανω..............Εσυ? Ολα καλα?

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

sangreluna ΠΗΤ 29/07/2013 (Αγοράκι) Ρέα

ioanna27 ΠΗΤ 01/08/2013 (Αγοράκι)

xara_84 ΠΗΤ 03/08/2013 (Κοριτσάκι)

nefel ΠΗΤ 04/08/2013 (Αγοράκι)

Dinakim ΠΗΤ 04/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαριάννα13 ΠΗΤ 07/08/2013 (Αγοράκι)

Nefeli_13 ΠΗΤ 08/08/2013 (Αγοράκι) Λητώ

h11rous1 ΠΗΤ 09/08/2013 (Αγοράκι)

ΒΙΒΗ ΠΗΤ 11/08/2013 (Αγοράκι)

ksotiko ΠΗΤ 12/08/2013 (Αγοράκι)

Floreta ΠΗΤ 13/08/2013 (Αγοράκια)

ΓωγώΖ ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ράνια36 ΠΗΤ 14/08/2013 (Αγοράκι)

Anat ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ioannaki28 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαράκι8 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι) Ρέα

christina27 ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι)

Zuzu ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι) Λητώ

Flosummer ΠΗΤ 18/08/2013 (Κοριτσάκι)

Appleby ΠΗΤ 18/08/2013 (Αγοράκι) Λητώ

Λίνα_ ΠΗΤ 23/08/2013 (Αγοράκι)

liana87 ΠΗΤ 27/08/2013 (Αγοράκι)

anna*22 ΠΗΤ 30/08/2013 (Κοριτσάκι)

Magda ΠΗΤ 31/08/2013 (Κοριτσάκι)

alikys ΠΗΤ 08/09/2013 (Αγοράκι)

milinaki ΠΗΤ 12/09/2013 (Αγοράκι) Ρέα

zounitsa ΠΗΤ 15/09/2013 (Αγοράκι) Αρεταίειο

Margioula ΠΗΤ 16/09/2013 (Αγοράκι)

dsdoraki ΠΗΤ 21/09/2013 (Αγοράκι) Γένεσις

UaT6p3.png

ευχαριστώ zuzu....

Δωράκι μου καλά, ευτυχώς, δεν την παλέυω με την ζέστη καθόλου βέβαια, ούτε δουλειές μπορώ να κάνω. κ δεν μιλάω για βαριές δουλειές, τα βασικά κάνω κ κάθομαι 1 ώρα να ξεκουραστώ. αλλά θα κάνω υπομονή..... εσύ???

WeDjp2.png

0hUop3.png

κορίτσια άσχετο.... έχω χοιρινό για την γάστρα σήμερα. θα το βάλω με πατατούλες. για πείτε κανένα κολπάκι-μυστικό γιατί από μαγειρική τα βασικά κ χωρίς καθόλου φαντασία :-(

Το μονο που ξερω απο την πεθερα μου που οτι κανει στη γαστρα γινεται λουκουμι ειναι οτι εκτος απο το κρεας (χοιρινο, μοσχαρι, κοτα κτλ) και πατατες, βαζει και καροτο κρεμμυδι και πιπερια..............πρωτα βαζει το κρεας με τα κρεμμυδια και τη πιπερια και τα αφηνει γυρω στη 1:30 ωρα μονα τους με ελαχιστο νερο...............μετα κοβει τις πατατες τις ανακατευει με αλατι, πιπερι, λιγο λεμονι και μουσταρδα, λιωνει σε λιγο νερο και ενα κυβο μυρωδικων και τα ριχνει μεσα, λιγο καροτο, λιγο λαδι σκεπαζει και ψηνει..............δεν ριχνει νερο μονο αυτο που ελιωσε το ζωμο................το κρεας λιωνει κυριολεκτικα και ολα ειναι πεντανοστιμα..............καμια φορα οταν σβηνει τον φουρνο ανοιγει και το καπακι απο τη γαστρα να παρουν κι αλλο χρωμα με την ηδη ζεστη!

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

οκ, εγώ τα βάζω όλα από την αρχή. αλλά έτσι μου φαίνεται θα πάρουν άλλη γεύση οι πατάτες....

εγώ μέχρι κ τις μπριζόλες βάζω στη γάστρα κ γίνονται άλλο πράγμα.....

άλλη συνταγή παρακαλώ..... χαχαχαχαχα

WeDjp2.png

0hUop3.png

ευχαριστώ zuzu....

Δωράκι μου καλά, ευτυχώς, δεν την παλέυω με την ζέστη καθόλου βέβαια, ούτε δουλειές μπορώ να κάνω. κ δεν μιλάω για βαριές δουλειές, τα βασικά κάνω κ κάθομαι 1 ώρα να ξεκουραστώ. αλλά θα κάνω υπομονή..... εσύ???

Εγω δεν κανω απολυτως τιποτα γιατι το σπιτι λογω μετακομισης ειναι ενα αχουρι..............κουτες, κουτακια, ακομα τα χαλια εχω ασ'τα................οποτε ουτε μπορω αλλα ουτε θελω να κανω τιποτα..............κραταω δυναμεις για το καινουριο.................ετσι ολο εξω ειμαι για καφε.............μια στη μαμα, μια στο μαγαζι, εχθες ηπια καφε με 2 φιλες............ετσι παιρναν οι μερες!

Καλημερα Ζουζου............φτιαχνεις τη λιστα "λαγκαρντ"?????:tongue::tongue::tongue::tongue: ΚΑλα εισαι?

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Καλως εχοντων λεω μεχρι και τα μεσα Ιουλιου να εχουμε παει σε αλλο σπιτι γιατι πρεπει να αρχισω επιτελους να ετοιμαζω και τιποτα για το μωρο....................δεν εχω τιποτα............μονο για εμενα εχω ψωνισει μεχρι τωρα............χαχαχαχα εχω βεβαια πραγματα για το μωρο αλλα δεν εχω ντουλαπα να τα βαλω και χωρο, θελουν πλυσιμο και σιδερο κι αλλα τετοια που σιγα σιγα πρεπει να τακτοποιουνται προς το παρον ειναι ολα στο υπογειο της μαμας μου...................και μες τη ζεστη μου τη δινει.................το επομενο θα προσπαθησω να το γεννησω χειμωνα,αντε μεχρι Μαιο το αργοτερο....................

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

zuzu καλά έκανες και πήρες τηλέφωνο γιατί παίρνουν λίγες κοπέλες κάθε φορά και έχουν λίστα αναμονής! Αν θες βάλε και τη Μαριάννα στο Αρεταίειο.

Δωράκι μου τρέχουν τα σάλια... Έτσι ακριβώς τα φτιάχνει και η πεθερά μου όταν βάζει κρέας με πατάτες στο φούρνο και τρώμε όλο το ταψί για πλάκα!

Εγώ άδειασα και καθάρισα τις ντουλάπες στο παιδικό και ξεκίνησα τα πλυντήρια και ανακάλυψα ποσα πολλά πρέπει να βάλω και μετα να σιδερώσω...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

αχ σε καταλαβαίνω..... κ εγώ τπτ δεν έχω κάνει. έχει πλύνει κάποια η μαμά μου, τα άλλα βρίσκονται σε μια θεία μου κ μάλλον την κυριακή θα πάω να τα πάρω, να τα ξεχωρίσω, να μου τα πλύνουν (ευτυχώς αναλαμβάνει η μαμά μου) κλπ.

όσο για την μετακόμιση..... υπομονή κ ψυχραιμία!!!!

κ όσο για τα σχέδια, μην τα κάνεις γιατί ο Θεός γελάει..... χαχαχαχαχααα

κ εγώ έλεγα να αρχίσω προσπάθειες πάλι μετά το γενάρη όπως με την μικρή μου κ μου έκατσε Δεκέμβρη......

WeDjp2.png

0hUop3.png

Νεφελακι υπομονη κυριως με το σιδερο.................πω πω, καθολου δε μ'αρεσει το σιδερο και μεχρι τωρα ειχα ενα απλο και μου εβγαινε η μεση..............ο αντρας μου τωρα θα μου παρει ενα συστημα σιδερωματος κι ελπιζω να γινει πιο "διασκεδαστικο"...............

Ζουνιτσα δηλαδη και τα 2 παιδια σου Δεκεμβρη τα επιασες? Τα Χριστουγεννα ειναι η τυχερη γιορτη σας........................καλα δεν το συζητω αυτο για τα σχεδια και το Θεο που λες απλα λεω (για πλακα) οτι το εργοστασιο αναπαραγωγης θα το ανοιξω απο Μαρτιο μεχρι Σεπτεμβριο και μετα λουκετο.................εποχιακα θα δουλευει...................χαχαχαχαχαχαχα

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Καλημερα κοριτσια.....Τι κανετε?

Εμεις πηγαμε χτες και πηρα νυχτικο,πολυ ωραιο,ειναι σαν φορεμα και εχει αρκετα κουμπακια για το θηλασμο.Μου εμεινε να παρω αλλο ενα και ειμαστε κομπλε απο βαλιτσα.Βεβαια δεν τα εχω πλυνει και σιδερωσει απο εβδομαδα και αυτο.Τα ρουχα του μικρου ειναι ετοιμα,καποιες λεπτομερειες εμειναν.Γιατι εχω ενα προαισθημα πως θα ερθει νωριτερα γιατι βλεπω και τη κοιλια μου ειναι αρκετα χαμηλα και δεν εχω δυσφορια πανω αλλα κατω ποναω.....

appleby σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες.Πραγματι εχω αγχωθει πολυ με το θεμα αυτο και πιστευω οτι τις μετρησεις μπορει να της επηρεαζει και αυτο.Καθε φορα που πλησιαζει η ωρα να μετρηθω το αγχος χτυπαει κοκκινο.Αλλα πλεον προσεχω πολυ διατροφη.Δηλ το πρωι τρωω κορν φλεικς ολικης αλεσεως με γαλα 1,5% με 2 κουραλιες ζαχαρη (ε δεν μπορω αλλιως),μετα 1/2 μπανανα,το μεσημερι εκοψα μακαρονια,ρυζι και αν θα φαω πατατες θα φαω 5-6,σαλατα ντοματα ή κολοκυθια με ξυδι ή λεμονι,2 φετες ολικης και το κρεας ή το λαδερο,απογευμα συνηθως δεν ειμαι σπιτι και βραδυ τοστ ολικης ή 1 ποτηρι γαλα με 2 φρυγανιες ολικης.Οτι να ναι για μενα αλλα τλπ.Μια στις τοσες το απογευμα μπορει να πιω καφε ή σημερα ας πουμε θα φτιαξω ζελε φραουλα (ε αυτο λιγουρευτηκα χαχαχα).

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

όχι Δωράκι μου, την πρώτη την έπιασα Μάρτη.... και ήταν καλή εποχή γιατί θα γεννούσα δεκέμβρη, θα καθόμουν 3-4 μήνες μέσα κ μετά άνοιξη, σούπερ!!!!! τελικά γέννησα οκτώβρη κ έκατσα 7 μήνες μέσα!!!!! γι'αυτό τώρα καίγομαι να γεννήσω, να προλάβω να βγω καμιά βόλτα μέχρι να έρθει ο χειμώνας κ να κλειστούμε πάλι μέσα....

εργοστάσιο....!!!!! χαχαχαχαχαχααα

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...