Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια! τι κάνετε? Ιωαννκαι μπράβο για τη μπουμπού σου,σου άλλαξα κ ΠΗΤ όπως ήθελες, πρόσθεσα και την καινούρια κοπέλα αλλά δε θυμάμαι αν περιμένει αγοράκι η κοριτσάκι.. Ουφ εγω δίνω το βραδυ, πάω για επαναληψούλα! φιλιάαα!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

sangreluna ΠΗΤ 29/07/2013 (Αγοράκι)

ioanna27 ΠΗΤ 01/08/2013 (Αγοράκι)

xara_84 ΠΗΤ 03/08/2013 (Κοριτσάκι)

nefel ΠΗΤ 04/08/2013 (Αγοράκι)

Dinakim ΠΗΤ 04/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαριάννα13 ΠΗΤ 07/08/2013 (Αγοράκι)

Nefeli_13 ΠΗΤ 08/08/2013 (Αγοράκι) Λητώ

h11rous1 ΠΗΤ 09/08/2013 (Αγοράκι)

ΒΙΒΗ ΠΗΤ 11/08/2013 (Αγοράκι)

ksotiko ΠΗΤ 12/08/2013 (Αγοράκι)

Floreta ΠΗΤ 13/08/2013 (Αγοράκια)

ΓωγώΖ ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ράνια36 ΠΗΤ 14/08/2013 (Αγοράκι)

Anat ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ioannaki28 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαράκι8 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

christina27 ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι)

Zuzu ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι) Λητώ

Flosummer ΠΗΤ 18/08/2013 (Κοριτσάκι)

Appleby ΠΗΤ 18/08/2013 Λητώ

Λίνα_ ΠΗΤ 23/08/2013 (Αγοράκι)

liana87 ΠΗΤ 27/08/2013 (Αγοράκι)

anna*22 ΠΗΤ 30/08/2013 (Κοριτσάκι)

Magda ΠΗΤ 31/08/2013 (Κοριτσάκι)

alikys ΠΗΤ 08/09/2013 (Αγοράκι)

milinaki ΠΗΤ 12/09/2013 (Αγοράκι) Ρέα

zounitsa ΠΗΤ 15/09/2013 (Αγοράκι)

Margioula ΠΗΤ 16/09/2013 (Αγοράκι)

dsdoraki ΠΗΤ 21/09/2013 (Αγοράκι)

UaT6p3.png

Καλημέρα και από μένα, σκέφτηκα να προσθέσω και το μαιευτήριο εκεί που το θυμόμουν. Χρησιμοποίησα την ανανεωμένη λίστα της Μαράκι8, ευχαριστώ. Ας τα βάλουμε και τα υπόλοιπα, όποια θυμάται.

UaT6p3.png

κορίτσια μου καλημέρες!!!!!! μπράβο στα μπουμπούκια σας που μεγαλώνουν!!!! και μπράβο που πάνε όλα καλά!!!!

εμείς μια χαρά, πήρα την καμπύλη χτες, είναι λίγο τσιμπιμένη. θα τη στείλω σήμερτα στο ντοκ κ να δω τι θα μου πει. τώρα μ'αυτή τη ζέστη έκοψα κ το πολύ φαγητό. τρώω μία φορά την μέρα κανονική μερίδα, κ το έριξα στα φρούτα. καρπουζάκι, λίγα κεράσια, θα πάρω πεπόνι κ νεκταρίνια. κατά τα υπόλοιπα καλά.

Δωράκι, όντως τα μαιευτήρια δίνουν τιμές για αυτά που θα πληρώσεις εσύ, αυτά που θα πάρουν από τον εοπύ είναι υπολογισμένα. δλδ σε ιδιωτικό τα 2000 περίπου είναι αυτά που θα πληρώσεις. όχι 2000-900=.... διευκρίνησέτο!!!!!!!

Φεγγαρένια-καθηγήτρια μπράβο!!!! έχεις καλό κ συνεργάσιμο γιατρό!!! διαβασμένη για γιατρός!!!!! χαχαχαχχαχαχα

appleby έχεις κ εσύ master για το ζάχαρο εεε?? πολύ χρήσιμες οι συμβουλές σου πάντως....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια! τι κάνετε? Ιωαννκαι μπράβο για τη μπουμπού σου,σου άλλαξα κ ΠΗΤ όπως ήθελες, πρόσθεσα και την καινούρια κοπέλα αλλά δε θυμάμαι αν περιμένει αγοράκι η κοριτσάκι.. Ουφ εγω δίνω το βραδυ, πάω για επαναληψούλα! φιλιάαα!

καλημέρα! ευχαριστώ πολυ που με πρόσθεσες! Περιμένω αγοράκι... δεν ξέρω πως να το κάνω μόνη μου στη λίστα αυτο...

Φεγγαρένια μπράβο για το μπέμπη! Κι ο γιατρός σου πολύ καλός ακούγεται!! Ανατ και Ιωαννάκι συγχαρητήρια για τις κούκλες σας!! Appleby κι εγώ στο Λητώ γεννάω και η Ιωάννα αν δεν κάνω λάθος...

Καλημέρα Nefeli_13! λες να συναντηθούμε εκεί?

Διαφημίσεις

καλημέρα zounitsa!

το ζάχαρο είναι θέμα για πολλές απο εμάς... ποια κορίτσια εδώ το αντιμετωπίζουν? εσυ?

καλημέρα!!! το ξέρω μωρέ, δεν έχω θέμα, ποτέ δεν είχα και δεν θέλω να έχω γιατί δεν μπορώ να στερηθώ μακαρόνια και παγωτά..... :oops::oops::oops:

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημερα κοριτσια................

Για ξυπνηστε...............

Φεγγαρενια δεν σκεφτομαι για ιδιωτικη φυλαξη γιατι το θεωρω εκμεταλευση!!! Αλλα νομιζω οτι βαλιτσακι μπορω να παρω μονο απο ενα νοσοκομειο και εαν δεν κανω λαθος ειναι το Ιπποκρατειο!!!!

Απο ποιο νοσοκομειο θα παρεις το βαλιτσάκι???

Λοιπον το βαλιτσακι το παιρνεις απο το Παπανικολαου και καθε Τεταρτη εχει ενα 2ωρο ενημερωτικο για τα βλαστοκυτταρα................Το ξερω με σιγουρια γιατι και μια φιλη που γεννησε πριν 1 μηνα το πηρε απο εκει αλλα και μετα που κοιταξα στο ιντερνετ μονο το Παπανικολαου μου εβγαζε για δωρεα σε δημοσια τραπεζα...................

Πολύ οικονομικά, σε ποια κλινική??

Στο Γενεσις θα γεννησω και μονο απο εκει πηρα τιμες...........

ντορακι ο γιατρος λογικα ζηταει τοσο είναι πάνω κατω για το μαιευτηριο ρωτα για σιγουρα μπορει να ναι κι ετσι αλλα για να εισια σιγουρη το ρεα είναι 1017 με εοππυ και φπα
Δωράκι, τα μαιευτήρια δίνουν πλέον τιμές μέσω εοππυ, τι θα πληρώσεις δηλαδή τελικά από την τσέπη σου! μήπως να έκανες μια διευκρίνηση, μη σου βγουν παραπάνω από όσα υπολογίζεις;

Δωράκι, όντως τα μαιευτήρια δίνουν τιμές για αυτά που θα πληρώσεις εσύ, αυτά που θα πάρουν από τον εοπύ είναι υπολογισμένα. δλδ σε ιδιωτικό τα 2000 περίπου είναι αυτά που θα πληρώσεις. όχι 2000-900=.... διευκρίνησέτο!!!!!!!

Λοιπον, θα παρω να το διευκρινησω γιατι με μπερδευεται αλλα οταν ρωτησα στη κλινικη η κουβεντα μας ηταν η εξης: Θελω τιμες για τοκετο της λεω..................εχεις ασφαλεια?.................ναι..............και ξεκιναει να λεει σε 3κλινο για φ.τ. ειναι 790 με οτι παροχες εχει, 120 αναισθησιολογος και 170 παιδιατρος...............για καισαρικη αντιστοιχα.................φανταστηκα λοιπον οτι για να μου τα ειπε ετσι ειναι τιμες με φπα............το μονο που δεν ξερω ειναι αν υπολογισε τον εοππυ αν και πιστευω οτι δεν παιρνουν ολες το ιδιο................μπορει αυτα που δικαιουμαι εγω να μην ειναι τα ιδια με μια 8ωρη/5ημερο οποτε νομιζα οτι εφοσον γινει η εισαγωγη και εχουν το βιβλιαριο μου θα γινει αυτο....................παντως κι υπολογισμενα να ειναι με εοππυ εγω απο την αρχη υπολογιζα μεχρι 3000 να μας βγει και μου ακουστηκαν πολυ καλες οι τιμες .........τωρα αν ειναι και χωρις το επιδομα ακομα καλυτερα!!!!!!!!!!!!!!

Γενικα πιστευω οτι και η κλινικη και ο γιατρος ειναι καλυτερα απ'οτι φανταζομουν οτι θα στοιχισει...............κι οι εξετασεις αν βγαλεις αμκα του μωρου κατευθειαν κοστιζουν αν θυμαμαι καλα απο τη φιλη μου 35-40 ευρω..................Αυτα βρε κοριτσια.................θα παρω να ρωτησω ομως καποια μερα παλι στη κλινικη για να σιγουρευτω...................

Κατα τ'αλλα τι κανετε?

Θα μπει καμια εδω?

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Δωράκι τότε μάλλον είναι τελικές τιμές και το επίδομα του εοππυ το παίρνουν αυτοί απευθείας! Συνήθως βέβαια οι τιμές που δίνουν είναι χωρίς ΦΠΑ οπότε υπολόγισε ένα 13%...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

κορίτσια άσχετο.... έχω χοιρινό για την γάστρα σήμερα. θα το βάλω με πατατούλες. για πείτε κανένα κολπάκι-μυστικό γιατί από μαγειρική τα βασικά κ χωρίς καθόλου φαντασία :-(

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...