Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Ζυζυ δεν καταλαβα τι γινεται με το πλακουντα, γιατι τον τραβανε?? Δεν πεφτει μονος του??? Και οταν παιρνουν τα βλαστικα κυταρα παλι των τραβανε???

Ο τοκετός δεν ολοκληρώνεται με την έξοδο του μωρού, αλλά με την αποβολή του πλακούντα (υστεροτοκία). Αυτή ονομάζεται «τρίτη φάση» του τοκετού, κατά τη διάρκεια της οποίας οι συσπάσεις γίνονται λιγότερο έντονες. Υπάρχουν ιστορίες ότι κάποιοι γιατροί λόγω βιασύνης ή το τραβάνε από τον λώρο ή χορήγουν επιλπέον ωκυτοκίνη. Ακούγεται λίγο γελοίο, εεε; :?

Το ομφαλοπλακουντιακό αίμα (ΟΠΑ) είναι το αίμα που παραμένει στον ομφάλιο λώρο και τον πλακούντα, αμέσως μετά τη γέννηση του παιδιού. Ο γιατρός το συλλέγει με σύριγγα, ξέρει αυτός πώς.

UaT6p3.png

Διαφημίσεις

ΙΑΣΩ: εγγύηση 300 ευρώ.

ΜΗΤΕΡΑ: εγγύηση 280 ευρώ. Πρέπει μέσα σε 3 εργάσιμες μέρες να προσκομίσετε τον ΑΜΚΑ του νεογνού.

ΛΗΤΩ: εγγύηση 250 ευρώ. Την ληξιαρχική πράξη γέννησης του νεογνού την παραλαμβάνετε μέχρι και 10 ημέρες μετά από το ληξιαρχείο του μαιευτηρίου και τότε μπορείτε να προσκομίσετε τον ΑΜΚΑ και το βιβλιάριο υγείας του νεογνού για να σας επιστραφεί το ποσό της εγγύησης.

ΓΑΙΑ: Δεν παρέχεται η δυνατότητα κάλυψης των υποχρεωτικών εξετάσεων του νεογνού από τα ασφαλιστικά ταμεία (ΕΟΠΥΥ / ΟΓΑ). Υποχρεωτικά καλύπτονται απο τους γονείς και το κόστος τους είναι 75 ευρώ.

ΡΕΑ: Δεν παρέχει τη δυνατότητα καταβολής εγγύησης. Για να μην επιβαρυνθείτε με το κόστος των υποχρεωτικών εξετάσεων του νεογνού, πρέπει πριν την λήξη της νοσηλείας της μητέρας, να προσκομίστε τον ΑΜΚΑ του νεογνού. Διαφορετικά, πρέπει να πληρωθούν οι υποχρεωτικές εξετάσεις του νεογνού από τους γονείς. Το κόστος τους κυμαίνεται μεταξύ 100 και 300 ευρώ. Για να βγει η ληξιαρχική πράξη γέννησης του νεογνού, χρειάζεται να προσκομίσετε πρόσφατη ληξιαρχική πράξη γάμου ή/και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, με ημερομηνία έκδοσης εντός εξαμήνου. Συνήθως η παραλαβή της ληξιαρχικής πράξης γέννησης του νεογνού γίνεται αυθημερόν. Αν η διαδικασία έκδοσης του ΑΜΚΑ του νεογνού ολοκληρωθεί πριν από την έξοδο της μητέρας από το νοσοκομείο, τότε το κόστος των υποχρεωτικών εξετάσεων του νεογνού, δεν επιβαρύνει τους γονείς.

Α ιωαννακι για το ζωοδιο δε σου είπα κι εγω θελω προγραμμα και λιστες αλλιως αποσυντονιζομαι

Α καλα εγω μεχρι και τους λογαριασμους του μηνα τους γραφω σε λιστα και οτι πληρωνεται το σβηνω :P:p.Αλλα παντα κατι μενει καθε μηνα!!!:evil:

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Κοριτσια το ζαχαρο μου εχει τρελαθει!!!Αρχησα διατροφη αλλα θα συζητησω πολυ σοβαρα με το γιατρο αν υπαρχουν οι προυποθεσεις να παμε με προκληση.

Χτες το βραδυ με 2 φετες ψωμι του τοστ (μαυρο) με κιτρινο τυρι και 4 ντοματινια 136!!!!!!Δηλ στις 34 εβδομαδες να εμφανιστει????Ενω η καμπυλη ζαχαρου ηταν οκ???

Το 130 μια ωρα μετα το φαγητο θεωρητε οκ!!!!! Τωρα μπορει απλα να ετυχε ή το βραδυ τα ντοματινια να σου πεφτουν βαρια!!!!

το ζαχαρο συσωρευεται και ξεθυμαινει ανεβαινοντας οταν ηρεμεις!

Αυτο ισχυει!!! Το αγχος ανεβαζει το σακχαρο.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Να ρωτησω κατι ακομη...

Διαβασα στο βιβλιο που εχω οτι 2-4 εβδομαδες πριν τον τοκετο πεφτει ενα βλενωδες βυσμα!!! Δηλαδη τι ειναι αυτο, σαν τα υγρα ωορρηξιας σε μεγαλυτερη ποσότητα!!! Σαν τα υγρα που εχουμε στην εγκυμοσυνη???Θα το καταλάβουμε???

Εχετε γενικά υγρα??? εμενα αυξηθηκαν και ειναι λιγο παχυρευστα προς ασπρα.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Χοχοχοχο! Πολλά παρθενάκια μαζευτήκαμε! Έτσι εξηγείται η ταύτιση Φεγγαρένια μου.... Δωράκι, τα μαιευτήρια δίνουν πλέον τιμές μέσω εοππυ, τι θα πληρώσεις δηλαδή τελικά από την τσέπη σου! μήπως να έκανες μια διευκρίνηση, μη σου βγουν παραπάνω από όσα υπολογίζεις; Για τα ονόματα συμφωνώ ότι είναι θέμα ζευγαριού αλλά δυστυχώς πολλές φορές μπλέκονται οι γονείς και τα κάνουνε μαντάρα! Εμας ευτυχώς δεν έχουν ανακατευτεί ακόμα, αν κι εμείς έχουμε αποφασίσει όνομα (του πεθερού μου) αλλα δεν το λέμε! χιχιχι!! Μάγδα, ισχύει αυτό με το "βύσμα" που λένε αλλά μπορεί και να μην το παρατηρήσεις... Εγώ είχα σε όλη την εγκυμοσύνη λευκά υγρά και τώρα πολύ περισσότερα, δεν ξέρω αν σημαίνει ότι πλησιάζει η ώρα...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Κοριτσια το ζαχαρο μου εχει τρελαθει!!!Αρχησα διατροφη αλλα θα συζητησω πολυ σοβαρα με το γιατρο αν υπαρχουν οι προυποθεσεις να παμε με προκληση.

Χτες το βραδυ με 2 φετες ψωμι του τοστ (μαυρο) με κιτρινο τυρι και 4 ντοματινια 136!!!!!!Δηλ στις 34 εβδομαδες να εμφανιστει????Ενω η καμπυλη ζαχαρου ηταν οκ???

Καλησπέρα Ιωάννα

Επειδή με το ζάχαρο έχω ασχοληθεί αρκετα πριν ακομα μείνω έγκυος (μάλλον εχω μεταβολικό σύνδρομο-σύνδρομο πολυκυστικων) και γενικά απο την αρχή της εγκυμοσύνης το ψάχνω, θα ήθελα να σου πω το εξής:

Το ζάχαρο στην εγκυμοσύνη ανεβαίνει όσο περνούν οι εβδομάδες. Αυτό που στις 30 σου ήταν ανεκτό στις 34 μπορεί να "τσιμπαει"

Συμφωνα με την ενδοκρινολόγο μου που την εμπιστέυομαι απολυτα, αν η καμπύλη σου ήταν καλή και έγινε στο σωστό χρονικό διάστημα (και ήταν καμπύλη ή των 75 ή των 100 και όχι καμπύλη των 50) τότε οι πιθανότητες να εμφανίσεις ζάχαρο τώρα στο τέλος είναι αρκετα μικρότερες

Από την εμπειρία μου επίσης και μετά απο σχετική υπόδειξη της γιατρού μου είναι πάρα πολύ σημαντική η αναλογία αυτών που τρώς. Δλδ για κάθε μερίδα υδατάνθρακα (στην περίπτωση σου μάυρο ψωμί) πρέπει να αντιστοιχεί μια μερίδα πρωτεινών (στην περίπτωση σου τυρί) και 2 μερίδες σαλάτας (στην περίπτωση σου ντοματακια).

Κανονικά θα έπρεπε να έχεις φάει ένα τόστ με δύο φέτες τυρί (ή μια φέτα ψωμί-μια φέτα τυρί), και ενα βαθύ πιάτο σαλάτα... Ουσιαστικά έβαλες στον οργανισμό σου μεγαλύτερη αναλογία υδατανθρακα...

Το έχω πάθει και εγώ συχνά, να χαλάσω την αναλογία, και βλέπω τη μέτρηση και τρελαινομαι... Γιατί ο οργανισμος "διαβάζει" μόνο τον υδατανθρακα...

Δες αν σε βοηθά να ακολουθήσεις αυτή την τακτική και μην αγχώνεσαι!(ανεβαίνει το ζάχαρο!)

κοριτσαρες γυρισα από το γιατρο!!!! νεφελακι δε ξερω που με διαβαζεις; λοιπόν ο αντρας ο πολλα βαρυς είναι 2900 πλεον ο γιατρος μας είπε πως αν παρει ολες τις μερες θα βγει κοντα στα 4 μας είπε πως πλεον αρχιζει η κολπικη εξεταση και πως θα με ξαναδει σε 2 βδομαδες είμαι συν 7 κιλα πιεση 10 και 6 επίσης ο παιδαρος εχει κατεβει μια χαρα και μενει να ολοκληρωθει η εμπεδωση γεναμε με φτ εκτος απροοπτου

καλα ας μην ειστε εδω εγω θα τα γραψω γιατι θα τα ξεχασω λοιπον του ανακοινωσα τη λιστα

1 δεν θα κανω κλεισμα λογω χρονιας σπαστικης κολιτιδας αν κανω θα χω πολυ μεγαλύτερα προβληματα

2 δε θελω ορο με οξυτοκινη παυσιπονα και νερο νερο μπορω να πιω δε βιαζομαι να γεννησω και οι πονοι είναι φυσιολογικοτατοι και θελω να τους νιωσω για να συνομιλω με το σωμα μου

3 δε μπορω να κατσω ανασκελα δεμενη σε ενα κρεβατι με τον καρδιοτοκογραφο αυτο περναει ακτινοβολια στο εμβρυο κι εγω θα υποφερω από τους πόνους σε αυτη τη σταση οποτε θα οδηγηθω με μαθηματικη ακριβεια στην επισκληρηδιο

4 Δε θελω επισκληρηδιο γιατι οι πονοι είναι φυσιολογικοι θα μου ριξει την ήδη πεσμενη πιεση και θα με αποσυντονησει στις εξωθησεις

5 Η περινεοτομη να γινει μονο εφοσον είναι απαραιτητη οχι για ευκολια και ταχυτητα

6 θελω να ενημερωνομαι για το καθε τι που γινεται

7 δε θελω καμια επεμβαση επιταχυνσης του τοκετου οπως πχ επισπευση διανοιγματος του τραχηλου

8 Δε θελω επισπευση της αποβολης του πλακουντα με κανενα μεσο η βιαιο τραβηγμα

9 μετα την εξοδο του βρεφους να τοποθετηθει επανω μου και ο λωρος να κοπει με καθυστερηση λιγων λεπτων ωστε να παρει οσα θρεπτικα χρειαζεται

10 μετα τα απαραιτητα το βρεφος να επιστρεψει για θηλασμο σε λιγοτερο από ωρα

κι εχουμε και λεμε

1 οκ

2δυσκολο αλλα για το οτι εχει μεσα θα ενημερωνομαι

3οποια σταση με βολευει

4οτι διαλεξω εγω

5 με 4 κιλα μωρο θα γινει σιγουρα αλλιως δε βγαινει

6Εννοειται

7δεν θα γινει

8οχι εκτος κι αν υπαρχει αιμοραγια

9και 10 θα το φροντισει προσωπικα

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...