Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

suzu μπερδευτηκες ε?Και εγω εκεινες τις μερες.Πριν γεννησω εγω για να κανω το χατηρι του αντρα μου (αν και δε μου αρεσε σαν ονομα και ο ιδιος δεν με πιεσε,απο μονη μου) ειπα να βγαλουμε τη μικρη στο ονομα της πεθερας μου αλλα να την φωναζουμε με υποκοριστικο.Το δεχτηκε αλλα οταν γεννησα ζητησα απο τον αντρα μου να βγαλουμε σαν δευτερο ονομα το ονομα της παναγιας λογω ενος ονειρου που ειδα.Εκει αρχησαν τα παρατραγουδα οτι δεν ειναι δικαιο το ονομα,οτι το δευτερο αν βγει κοριτσι θα παρει το ονομα της μαμας μου και δεν ειναι δικαιο για τη δικια του.Μαλλωναμε για αρκετο καιρο.Στο τελος συμβιβαστηκαμε σε μια μεση λυση.Ειπαμκε το δευτερο αν βγει κοριτσι θα βαζαμε ασχετο ονομα που αρεσει και τους δυο και το αγορι θα παρει το ονομα του μπαμπα του.Και ετσι στη μικρη βαλαμε και το ονομα της παναγιας....

Τι ονομα θα εχει ενα μωρο ειναι καθαρα θεμα του ζευγαριου!!! Εαν θελει να βαλει των γονιων του ειναι καθαρα πως νιωθει το ζευγαρι γι' αυτο!!!! Αλλα δεν το θεωρω υποχρεωτικό, ποσο μαλλον εαν οι παππουδες εχουν ξανα ακουσει το ονομα τους απο αλλο παιδι(εκει δεν θα το εβαζα)!!! Εγω την μικρη την εχω ταξη στην Παναγια μας και οτι και να ελεγαν οι γονεις μου ή γονεις του αντρα μου δεν με νοιαζει, εφοσον συμφωνουσε και ο αντρας μου!!!! Δοξα το Θεο η μητερα μου χαρηκε πολύ με αυτο και η πεθερα μου εχει ξανα ακουσει το ονομα της αρα δεν την πολυ εννοιαζε!!!! εαν ηταν αγορακι θα ειχαμε προβλημα......

YgXXp2.png

wbSJp2.png

οι θεσσαλονικες βρειτε τα για τα βλαστοκυταρα γιατι δε ξερω πανντως εγω λεω δημοσιο και μονο αν σας πω την ιστορια του ονοματος δε θα το πιστευεται αλλα ειναι κι ετσι η κατασταση που δεν τους παιρνει για πολλα πολλα βασικα τους ξεκαθαρισα οτι ο πατερας μου εχει βγει από τον αδερφο μου δεν ειναι αναγκη να χουμε δευτερο ιδιο ονομα απ την αλλη μερια επαφες γιοκ οποτε όοοοοοοοολως τυχαιως θα διαλεξουμε εμεις ασχετα αν το χαμε συμφωνησει από πριν

Διαφημίσεις

Λοιπον, η κλινικη για 3κλινο σε φ.τ. 790, σε κ.τ. 1150, ο αναισθησιολογος αν θυμαμαι καλα 120 +20 σε κ.τ., παιδιατρος 170 και ο γιατρος μου 800 +200 σε κ.τ. για το βοηθο. Βγαζεις ακρη? Ενα μερος γυρω στα 700 υπολογιζω εγω θα παρει η κλινικη απο την ασφαλεια μου............και βλαστοκυτταρα μαλλον δωρεα θα κανουμε!

Πολύ οικονομικά, σε ποια κλινική??

YgXXp2.png

wbSJp2.png

ντορακι ο γιατρος λογικα ζηταει τοσο είναι πάνω κατω για το μαιευτηριο ρωτα για σιγουρα μπορει να ναι κι ετσι αλλα για να εισια σιγουρη το ρεα είναι 1017 με εοππυ και φπα

Διαφημίσεις

Κοριτσια το ζαχαρο μου εχει τρελαθει!!!Αρχησα διατροφη αλλα θα συζητησω πολυ σοβαρα με το γιατρο αν υπαρχουν οι προυποθεσεις να παμε με προκληση.

Χτες το βραδυ με 2 φετες ψωμι του τοστ (μαυρο) με κιτρινο τυρι και 4 ντοματινια 136!!!!!!Δηλ στις 34 εβδομαδες να εμφανιστει????Ενω η καμπυλη ζαχαρου ηταν οκ???

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Μπραβο αλλα να υπολογιζουμε και +250 ε η εγγυηση μεχρι να βγει το ΑΜΚΑ του νεογεννητου.Τουλαχιστον στο Λητω τοσο ειναι στα αλλα δεν ξερω.

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

μηπως συγχιστηκες με κατι;

Γενικα αυτη τη περιοδο με απασχολει ενα θεμα αλλα δεν το σκευτομαι και συνεχεια!!!Και χτες ημουν μια χαρα.Αλλα δεν ξερω τι γινεται τη τελεταια εβδομαδα....Και ενω απο τις 30 εβδομαδες εκανα μετρησεις και μου εβγαιναν μια χαρα,ξαφνιακα 34 εβδομαδες τσουπ το ζαχαρο!!:evil:

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...