Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια.....Αν και δεν ξεκινησε καλα αφου πρωι πρωι η μικρη ανεβασε λιγο πυρετο απο το πουθενα.Μετα απο depon επεσε αλλα θα δειξει.....

sangreluna και εγω οταν γνωρισα τον αντρα μου δεν μου αρεσε.Ηταν ερωτας με τη 2η ματια και φουλ μαλιστα χαχαχα......Αλλα να σε ρωτησω...παρθενος εισαι στο ζωδιο?

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

Α ντορακι για πες λίγο για το κοστος αν επιτρεπεται βεβαια...

Λοιπον, η κλινικη για 3κλινο σε φ.τ. 790, σε κ.τ. 1150, ο αναισθησιολογος αν θυμαμαι καλα 120 +20 σε κ.τ., παιδιατρος 170 και ο γιατρος μου 800 +200 σε κ.τ. για το βοηθο. Βγαζεις ακρη? Ενα μερος γυρω στα 700 υπολογιζω εγω θα παρει η κλινικη απο την ασφαλεια μου............και βλαστοκυτταρα μαλλον δωρεα θα κανουμε!

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

ιωαννακι εγω είμαι παρθενος εσυ εισαι ψυχολογος;

ζουζου δεκτο δεν επιμενω απλως εμεις διαλεξαμε ενα όνομα και αποφασισαμε να τους το πουμε στα βαφτισια κι αν δεν τους αρεσει ξυδι!

ντορακι κατσε γιατι μπερδευτηκα

Διαφημίσεις

ιωαννακι εγω είμαι παρθενος εσυ εισαι ψυχολογος;

ζουζου δεκτο δεν επιμενω απλως εμεις διαλεξαμε ενα όνομα και αποφασισαμε να τους το πουμε στα βαφτισια κι αν δεν τους αρεσει ξυδι!

Οχι καμια σχεση....Και εγω παρθενος ειμαι...Θελουμε να τα προγραμματιζουμε ολα,ξερω.Εγω θελω ολα να ειναι σε προγραμμα αλλιως αποσυντονιζομαι!!!

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Σε 'μας ήταν του στιλ "τι εννοείτε να ψάξετε/ σκέφτεστε;" "Δεν έχουμε όνομα!?!?" Όχι ότι δεν τους αρέσει αυτό αλλά τους αρέσει το άλλο. Υπό όρους ελληνική αγάπη.

UaT6p3.png

suzu μου το θεμα με τα ονοματα για καποιες οικογενειες ειναι σοβαρο.Βεβαια δεν το καταλαβαινω,σημασια εχει να ειναι ενα παιδι γερο και δυνατο και οχι πως θα το λενε...Κοιτα εσυ με τον αντρα σου να αποφασισετε και να εισαστε εσεις ευχαριστημενοι με αυτο και ασε τους αλλους!!!!

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

suzu μου το θεμα με τα ονοματα για καποιες οικογενειες ειναι σοβαρο.Βεβαια δεν το καταλαβαινω,σημασια εχει να ειναι ενα παιδι γερο και δυνατο και οχι πως θα το λενε...Κοιτα εσυ με τον αντρα σου να αποφασισετε και να εισαστε εσεις ευχαριστημενοι με αυτο και ασε τους αλλους!!!!

Πολύ δεκτό! Να το σκεφτούν όμως οι άλλοι, οι απ' έξω πριν απειλήσουν εμένα, ευαίσθητη, στην εγκυμοσύνη μου, για το δικό μου αγέννητο μωρό. Δυστυχώς, ο άνδρας μου πιάστηκε στη μέση, να μην στενοχωρηθεί ούτε ο ένας ούτε ο άλλος και τώρα δεν αφήνει τον εαυτό του ελεύθερο να σκεφτεί, να ψάξει. Έλεγα ότι δεν θέλω να μιλήσω, αλλά παρασύρομαι.

UaT6p3.png

Πολύ δεκτό! Να το σκεφτούν όμως οι άλλοι, οι απ' έξω πριν απειλήσουν εμένα, ευαίσθητη, στην εγκυμοσύνη μου, για το δικό μου αγέννητο μωρό. Δυστυχώς, ο άνδρας μου πιάστηκε στη μέση, να μην στενοχωρηθεί ούτε ο ένας ούτε ο άλλος και τώρα δεν αφήνει τον εαυτό του ελεύθερο να σκεφτεί, να ψάξει. Έλεγα ότι δεν θέλω να μιλήσω, αλλά παρασύρομαι.

suzu μου κοιτα να εισαι ηρεμη...Ξερω ειναι δυσκολο γιατι και εμεις ειχαμε ενα θεμα με το ονομα αφου ειχαμε βρει και συμφωνησει (το οποιο ακομα δεν εχω βρει ποιος το ανοιξε αλλα τλπ) αλλα κοιτα να εισαι εσυ καλα και θα βρεθει μια λυση και θα περασει και αυτο....

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

η κλινικη είναι με φπα;

εχεις εοππυ; ειναι με εοππυ η τιμη;

και ο γιατρος με το επιτελειο του 1300 ετσι;

Φεγγαρενια μου νομιζω οι τιμες που μου ειπαν ειναι με το φπα γιατι τις ιδιες μου ειπε κι ο γιατρος για τη κλινικη τα ιδια μου ειπαν και στη κλινικη...........εγω ειμαι στον εοππυ κι η τιμη ειναι χωρις την ασφαλεια αλλα η κλινικη θα παρει οτι δικαιυμαι απο την ασφαλεια και θα δωσω τη διαφορα δηλαδη 790 το δωματιο πχ. και 700 δικαιουμαι..........90 θα δωσω απο τσεπη τα αλλα θα τα παρει απευθειας απο τον εοππυ................ο γιατρος μου αν κανω φ.τ. θα παρει 800 αλλα αν κανουμε καισαρικη θα δωσω 1000, 800 για αυτον και 200 για τον βοηθο...............

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

suzu μου κοιτα να εισαι ηρεμη...Ξερω ειναι δυσκολο γιατι και εμεις ειχαμε ενα θεμα με το ονομα αφου ειχαμε βρει και συμφωνησει (το οποιο ακομα δεν εχω βρει ποιος το ανοιξε αλλα τλπ) αλλα κοιτα να εισαι εσυ καλα και θα βρεθει μια λυση και θα περασει και αυτο....

τι εννοείς, ότι πρώτα βρήκατε και συμφωνήσατε εσείς, οι γονείς μεταξύ σας και μετά εμφανίστηκαν και άλλοι εξωτερικοί "παράγοντες" ; Τώρα πώς λύθηκε;

UaT6p3.png

για τη δωρεα βλαστοκυταρων το ψαξες;

Αν ρωτας εμενα, το εψαξα ελαχιστα και σε ιδιωτικες ειναι 1200 για 21 χρονια και σου φερνουν αυτοι το βαλιτσακι στη κλινικη..............σε δημοσιο εδω μονο σε ενα νοσοκομειο γινεται και πας νωριτερα να παρεις εσυ το βαλιτσακι...........

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

τι εννοείς, ότι πρώτα βρήκατε και συμφωνήσατε εσείς, οι γονείς μεταξύ σας και μετά εμφανίστηκαν και άλλοι εξωτερικοί "παράγοντες" ; Τώρα πώς λύθηκε;

suzu μπερδευτηκες ε?Και εγω εκεινες τις μερες.Πριν γεννησω εγω για να κανω το χατηρι του αντρα μου (αν και δε μου αρεσε σαν ονομα και ο ιδιος δεν με πιεσε,απο μονη μου) ειπα να βγαλουμε τη μικρη στο ονομα της πεθερας μου αλλα να την φωναζουμε με υποκοριστικο.Το δεχτηκε αλλα οταν γεννησα ζητησα απο τον αντρα μου να βγαλουμε σαν δευτερο ονομα το ονομα της παναγιας λογω ενος ονειρου που ειδα.Εκει αρχησαν τα παρατραγουδα οτι δεν ειναι δικαιο το ονομα,οτι το δευτερο αν βγει κοριτσι θα παρει το ονομα της μαμας μου και δεν ειναι δικαιο για τη δικια του.Μαλλωναμε για αρκετο καιρο.Στο τελος συμβιβαστηκαμε σε μια μεση λυση.Ειπαμκε το δευτερο αν βγει κοριτσι θα βαζαμε ασχετο ονομα που αρεσει και τους δυο και το αγορι θα παρει το ονομα του μπαμπα του.Και ετσι στη μικρη βαλαμε και το ονομα της παναγιας....

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Φεγγαρενια δεν σκεφτομαι για ιδιωτικη φυλαξη γιατι το θεωρω εκμεταλευση!!! Αλλα νομιζω οτι βαλιτσακι μπορω να παρω μονο απο ενα νοσοκομειο και εαν δεν κανω λαθος ειναι το Ιπποκρατειο!!!!

Αν ρωτας εμενα, το εψαξα ελαχιστα και σε ιδιωτικες ειναι 1200 για 21 χρονια και σου φερνουν αυτοι το βαλιτσακι στη κλινικη..............σε δημοσιο εδω μονο σε ενα νοσοκομειο γινεται και πας νωριτερα να παρεις εσυ το βαλιτσακι...........

Απο ποιο νοσοκομειο θα παρεις το βαλιτσάκι???

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...