Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλημέρα! Πίσω στη συζήτηση για το birth plan, θα ήθελα να πω ότι στην περίπτωση που θα μας συλλέγουν το ομφαλοπλακουντιακό αίμα, τότε δεν ισχύει το delayed κόψιμο του λώρου, μέχρι να σταματήσει να πάλλεται. Και εγώ πήρα το κιτ συλλογής, παρακολούθησα και το σεμινάριο, έχουμε ξαναμιλήσει για το θέμα, όποια ενδιαφέρεται θα βρει όλες τις πληροφορίες στο http://hcbb.bioacademy.gr/index.php/2011-07-14-09-43-24 . Εσύ, sangreluna, το έχεις αναφέρει στο δικό σου; Εμάς, και στα μαθήματα εοπυυ μας είπε και η καλή μαία ότι υπάρχει συναίνεση στην πλέον ενημερωμένη ιατρική κοινότητα ότι σε ένα τελειόμηνο νεογέννητο αυτά τα έξτρα λεπτά δεν προσφέρουν κάτι σημαντικό, αναντικατάστατος. Πόσο τα έψαχνα και εγώ αυτά....

anat, καλή επιτυχία στο doppler!

UaT6p3.png

Διαφημίσεις

ΟΚ, θα επανέλθω στην αξιοπρεπέστατη μορφή λόγου, με συγχωρείτε! Χιχιχιι... Κάλο ήταν το σεμινάριο, έτσι δεν είναι; Είχα αυτή την απορία νωρίτερα αλλά βρήκα την απάντηση - τι είναι σωστό, να αφήνεις όλο το αίμα να πάει στο μωρό ή να το κόψουν γρήγορα, λόγου συλλογής.

UaT6p3.png

καλα εμεις ειχαμε την απιστευτη απαντηση όταν το ρωτησε καποιος αν πρεπει να μεινει για να τραβηξει και είπε πως σε ενα τελειομηνο μωρο δε παιζει ρολο ακουσαμε ενα σχόλιο τι να μεινει για να τραβηξει τι είναι ραβανι; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Τι κανετε? Εχω καιρο να μπω..........ελειπα τριημερο και Τριτη Τεταρτη δεν μπορεσα.........

Δεν εχω διαβασει τα νεα σας και να πω την αληθεια τωρα δεν εχω διαθεση.............οταν δε θα ειναι καμια και δεν θα εχω ναμιλησω θα τα διαβασω!

Εγω εχθες ειχα γιατρο.............ολα καλα ειναι μας ειπε, το μωρο ειναι μεγαλουτσικο μου ειπε, ψηλο και με πολλα προσοντα ;););) παραπανω λεπτομερειες οχι βεβαια................ειναι ακομα με το κεφαλι επανω κι αναμενουμε να γυρισει, για το πρηξιμο στα ποδια μου και τα πετρωματα στη κοιλια μου ειπε οτι θελει ξεκουραση και μιλησαμε και για το κοστος............Αυτα τα νεα μου..............

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Ποποο, όλα τα καυτά θέματα να τα ανοίξουμε εμείς, λες; Βίαια, η αθώα προσπάθειά μου να φτιάξω τέτοια λίστα έλαβε οδυνηρό τέλος. Family intervention. Είναι ακόμα φρέσκο, δεν θέλω να το συζητήσω ούτε καν εδώ, για τη δικιά μου πνευματική υγεία...

UaT6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...