Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Στη γειτονιά της πεθεράς μου είναι το μοδιστράδικο; Γιατί μάλλον σε εκείνη θα το δώσω να καθαρίσει! χιχιιχιχ!!! Όσο για το κέντρο, το ξέρω ότι μπορώ να βρω τα πάντα αλλά δεν παίζει να κατέβω, ειδικά με αυτή τη ζέστη... Πάω στον άντρα μου γιατί παραπονιέται ότι τον αφήνω συνέχεια μόνο του... Πες εντυπώσεις από την ενημέρωση να διαβάσω αύριο το πρωι!! Καληνύχτα!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

νεφελακι της εχω γραψει στο διπλα καφε ναι εδω στο στρουμφοχωριο μολις βρεις υφασμα έλα για καφε να το πάμε! αντε παω κι εγω να ξαπλωσω φιλακια και καληνυχτες!

Καλημέρα!!!!

Εχθες το βραδυ εννιωθα την μπεμπα να σπρωχνει κατω!!!! Φοβηθηκα λιγακι γιατι εννιωθα πιεσεις εκει κατω!!! Αληθεια Φεγγαρενια οταν πας στο γιατρο ρωτα τον και εσυ γιατι νιωθουμε οτι τα ζουζουνια σπρωχνουν εκει κατω??? Πως ελεγχει ο γιατρος οτι πλησιαζει η ωρα??? Απο εβδομαδα που θα παω θα τον ξαναρωτησω και εγω, γιατι ωρες ωρες την νιωθω παρα πολύ χαμηλα!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

σημερα εχω γιατρο και μαλλον θα πρεπει να του κολλησω ενσημο γιατι εχω πααααααρα πολλλα να του πω... εχω την εντυπωση πως ελεγχει τον τραχηλο! εγω νοιωθω πως εχει γεμισει πλεον όοοοοολη η κοιλια και γι αυτο σπρωχνει!!! το Σαββατο με πιασαν και πονοι ελεγα τωρα γενναω τελειωσε...

Διαφημίσεις

Εμενα παντως δεν γεμισε ολη η κοιλια αλλα μονο η δεξια πλευρα!!! ενα βιβλίο λεει οτι το ζουζουνακι μου απο εβδομαδα θα ειναι γυρω στο 1600 γραμ!!! Αντε ποτε θα φτασουμε τα 2 κιλα???

Εξω ενας φωναζει για καρπουζι.....ζηλευω!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

σημερα εχω γιατρο και μαλλον θα πρεπει να του κολλησω ενσημο γιατι εχω πααααααρα πολλλα να του πω... εχω την εντυπωση πως ελεγχει τον τραχηλο! εγω νοιωθω πως εχει γεμισει πλεον όοοοοολη η κοιλια και γι αυτο σπρωχνει!!! το Σαββατο με πιασαν και πονοι ελεγα τωρα γενναω τελειωσε...

Πριν απο ενα μηνα οταν αλλαζα παλι μηνα και την εννιωθα χαμηλα και το ειπα στο γιατρο μου ελεγξε το τραχηλο με το χερι και δεν μου αρεσε καθόλου, εγω νομιζα οτι απλα θα τον μετρουσε!!! Τωρα σκεφτομαι να του πω μονο να τον μετρηση!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

εγω οταν του το ξαναπα τον κοιταξε με τον υπέρηχο και μου ειπε εχουμε ακομα αλλα αυτο εγινε αρχες μαιου ειμαι στην 35 και λεει για 3 κιλα περιπου οποτε καταλαβαινεις...ασε χτες γουρουνιασα ασυληπτα οσες λιγουρες δεν ειχα 9 μηνες μου βγαινουν τωρα ενα φουλ σαντουιτς από εβερεστ και μια γλυκια κρεπα από πανω μπαμ θα εκανα

λοιπόν την τσαντα την παιρνεις από δω

http://hcbb.bioacademy.gr/

δινουν και τα μαιευτηρια αλλα επι πληρωμη εκει είναι δωρεαν

Διαφημίσεις

Θα ρωτησω στην κλινικη και εναν γνωστο που το εκανε, αλλιως εχει τηλ και θα απευθυνθω εκει που μου ειπες:

(Για τους κατοίκους εκτός Αττικής: Για όσους αδυνατούν να προσέλθουν στο ΙΙΒΕΑΑ, η ενημέρωση πραγματοποιείται από τηλεφώνου (210 6597697 & 210 6597261) και ο ασκός συλλογής αίματος αποστέλλεται ταχυδρομικώς, με χρέωση του παραλήπτη.)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα κοριτσούδια.....

Δεν πρόλαβα να διαβάσω τα νέα σας γιατί ετοιμάζομαι για ντόπλερ!!!!

Έχω μια αγωνία!!!!!!

Σας φιλώ και θα τα πούμε πιο αναλυτικά μετά την εξέταση......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...