Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Κορίτσια μου, όλες λίγο πολύ νομίζω ξέρουμε τι θέλουμε είτε για τον τοκετό είτε για τα ψώνια μας...και ναι...συνήθως θέλουμε κάτι συγκεκριμένο. Το παράδειγμα με το μπλουζάκι ήταν απλά για να τονίσω την άποψή μου πως "όσο πιο συγκεκριμένα πράγματα έχεις στο μυαλό σου, τόσο πιο δύσκολα να τα βρεις"...και ειδικά όταν μιλάμε για τόσο σοβαρά θέματα όπως ο τοκετός που οι παράγοντες που παίζουν ρόλο είναι πάρα πολλοί. Και όπως πολύ σωστά είπε η Ιωάννα, πρέπει να εμπιστεύεσαι τον γιατρό σου πάνω απ' όλα!!! Σκέψου να επιμένεις σε κάτι αντίθετο απ' αυτό που προτείνει ο γιατρός σου και στο τέλος αυτό να βλάψει το μωρό σου.............το αντέχεις???

Να διευκρινίσω πως εννοείται οτι δεν συμφωνώ με την μπίζνα που έχουν καταντήσει σήμερα την ιατρική γενικά.

FQzVp3.png

92nJp3.png

Διαφημίσεις

γεια σου νεφελακι εγω στο γαμο τους τρελανα ηθελα πολυ συγκεκριμενα αυτο δεν υπηρχε παλι καλα γιατι κι ο αντρας μου ετσι ειναι φαντασου οταν με ρωτησαν τι θα θελες να σου προσφερει ο αντρα σου... γαια ανθοδεσμη εννοουσαν είπα ενα κουτι κοκκακια χιχιχιχιχιχιχ! πως φαινεται το στρουμφ ε; και για στολισμο τους είπα θελω κατι να μη μαραινεται με κοιτουσαν σαν ουφο τελικα βαλαμε ωραιοτατα σταχυα! στις λαμπαδες να δεις πανυγηρι εγω κι ο χοτζας τετοια λεπτομερεια χαχαχαχαχαχαχαχαχ! ο ανθοπωλης τραβουσε τα μαλλια του χαχαχαχαχαχα αλλα το φχαριστηθηκα και οι καλεσμενοι το ιδιο!

Χαρα καταρχην ευχαριστω για το θετικο μυαλο χιχιχιχιχι μονο θετικο δεν είναι αυτο που δεν επαγγελομαι πλεον και κανενα από αυτα που σπουδασα απλα είμαι παντα πολυ συγκεκριμενη σε αυτο που θελω ακομα και στον αντρα μεχρι που βρηκα ακριβως το αντιθετο και κατα λαβα πως τελικα αυτο ηθελα! χιχιχιχιχιχιχιχιχ! κανεις δε θα πει στο γιατρο πως θα κανει τη δουλεια του απλα προσπαθουμε να αποφυγουμε τα ξεπεταγματα γιατι όοοοοοολα αυτα γινονται συνηθως για να τελειωνουμε μια ωρα νωριτερα!

Διαφημίσεις

Χαρα καταρχην ευχαριστω για το θετικο μυαλο χιχιχιχιχι μονο θετικο δεν είναι αυτο που δεν επαγγελομαι πλεον και κανενα από αυτα που σπουδασα απλα είμαι παντα πολυ συγκεκριμενη σε αυτο που θελω ακομα και στον αντρα μεχρι που βρηκα ακριβως το αντιθετο και κατα λαβα πως τελικα αυτο ηθελα! χιχιχιχιχιχιχιχιχ! κανεις δε θα πει στο γιατρο πως θα κανει τη δουλεια του απλα προσπαθουμε να αποφυγουμε τα ξεπεταγματα γιατι όοοοοοολα αυτα γινονται συνηθως για να τελειωνουμε μια ωρα νωριτερα!

Και εγω αλλιως ονειρευομουν τον πριγκιπα και αυτος αλλιως με βγηκε!!! Μαλλον η φυση ηξερε καλυτερα απο εμενα τι ηθελα γιατι με θεωρω αρκετα τυχερη:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

παλι καλα χρουλα μιλησε η καρδια γιατι ακομα θα ψαχνα! μου ταιριαζε το τραγουδι ο τελειος αντρας ο αντρας ο σωστος... ο ενας μου ξυνιζε κι ο αλλος μου βρωμαγε γι αυτο και η χυλοπιτα είχε πάει συννεφο χιχιχιχιχιχι!

Χαχαχαχαχα!!! Έτσι την έχω πατήσει με τις κουρτίνες που ψάχνω για το παιδικό! Έχω μπει σε άπειρα μαγαζιά και τους λέω ότι θέλω μια κουρτίνα με φαρδιές ρίγες σε μπεζ-λευκό και όχι ακριβότερη από 100 ευρώ και με κοιτάνε λες και είδαν ούφο!!! Δηλαδή τόσο κακό είναι να είσαι κατασταλαγμένος στο τι θέλεις; Τώρα που το σκέφτομαι, μόνο στην προετοιμασία του γάμου εκτιμήθηκε αυτό! Πήγαινα σε όλους (φωτογράφο, ανθοπώλη, κομμώτρια, μακιγιέζ) με λίστα τι θέλω τι δε θέλω, τρόμαξαν στην αρχή αλλά όταν είδαν ότι δεν τους ενόχλησα ποτέ εφόσον όλα γίνονταν όπως τα ήθελα μου είπαν ότι θα ήθελαν όλοι τους οι πελάτες να είναι έτσι!! Χιχιχιχ!!

Κουρτινα με 100€ εψαχνα με πεταλουδες και τελικα κατεληξα σε πακετο με κουρτινα λευκη με καποια σχεδιακια στην γωνια στα 200€!!! Οτι να 'ναι!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Απο όλη την κουβεντα καταλλαβα οτι πρεπει να κανω μια συζητηση με το γιατρο μου πως παμε απο εδω και περα!!!! Ειμαι και 2 ωρες μακρια απο Θεσ/νικη και πρεπει να ξερω για να ειμαι ηρεμη!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

να μαγδα αυτα είναι ενω αν γινεσαι λιγο νευροσπαστο ολο και κατι βρισκεις! πρεπει να βλεπατε το υφος των δικων μου οταν θελω κατι τοσο συγκεκριμενο και τελικα το βρισκω κιολας! χιχιχιχιχιχιχιχι! αυτο εχει να κανει με το επαγγελμα μου βεβαια... επαγγελματικη διαστροφη θα λεγα...

Κουρτινα με 100€ εψαχνα με πεταλουδες και τελικα κατεληξα σε πακετο με κουρτινα λευκη με καποια σχεδιακια στην γωνια στα 200€!!! Οτι να 'ναι!!!!

Αν δε βρω αυτή που θέλω (καλά τόσο περίεργο είναι αυτό που ζητάω???) θα πάρω μια σκέτη μπεζ! Το απόγευμα μάλιστα λέμε να πάμε ΙΚΕΑ να δούμε από κόντα κάποιες που έχω δει στο site! και με 50 ευρώ!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Γι' αυτό σου λέω Φεγγαρένια μου, αν δεν γίνουν τα πράγματα όπως ακριβώς τα σκεφτόμαστε δεν σημαίνει πως δεν θα είναι το καλύτερο για μας (αναφέρομαι στον άντρα σου)!!!

Μαγδούλα να κάνεις φυσικά κουβέντα και να ρωτήσεις Ό,ΤΙ σε απασχολεί γιατί πρέπει να είσαι ενημερωμένη. Εύχομαι να είσαι και στον τοκετό όσο τυχερή ήσουν και με τον άντρα σου!!!

Φεγγαρένια, την επόμενη φορά που θα θέλω να αγοράσω κάτι τόσο συγκεκριμένο, θα στέλνω εσένα για ψώνια και θα σου δίνω φυσικά και ποσοστό ανάλογα με τον βαθμό δυσκολίας της επιχείρησης....τι λες?

FQzVp3.png

92nJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...