Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

κορίτσια δεν σας προλαβαίνω...!!!!! καλημερες. μόλις γύρισα απο την καμπύλη, θα την πάρω αύριο. περιττό να σας πω οτι έφαγα τον αγλέορα.....

ούτε εγώ μπορώ να σας βοηθήσω στα πλάνα σας. πάντως καλά κάνετε κ τα ρωτάτε, αλλά στο τέλος μάλλον θα κάνει αυτό που θέλει ο γιατρός. τεσπα΄...

κατά τα υπόλοιπα, καλά...

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημερα κοριτσια....Πω πω πολυ εχετε προχωρησει κα δε σας προλαβαινω...

Κοριτσια εμενα ο γιατρος μου οπως λεει και ο ιδιος εχει να παει διακοπες παρα πολυ καιρο.Μαλιστα μου λεει αφου επελεξα να κανω αυτη τη δουλεια ηξερα οτι ωραρια,αργιες και διακοπες δεν θα εχω.Οσο για το πλανο γεννας στη κορη μου μολις μπηκα στο μηνα εκατσε και μου τα εξηγησε ολα.Για τη ρηξη υμενων με το χερι,για τον ορο που σου βαζουν για να γινει πιο γρηγορη η διαδικασια,για την επισκληρηδιο,για ολα και ηταν δικια μου αποφαση για τον αν τα δεχομουν.Το εκτιμησα πολυ που τα συζητησε ολα μαζι μου και ηταν ειλικρινεις μαζι μου απο την αρχη.Απλα βρε κοριτσια μην ξεχναμε οτι αυτοι ειναι οι ειδικοι,για αυτο παμε σε αυτους και πρεπει τον γιατρο σου να τον εμπιστευεσαι με κλειστα ματια γιατι εχει στα χερια του εσενα και το παιδι σου.Οτι και να ακουμε απο αλλους ή ακομα και οι μαιες σε αυτα που λενε σαν τον γιατρο δεν υπαρχει!!!Αν αμφιβαλουμε στο παραμικρο καλητερα να αλλαζουμε γιατρο...

sangreluna μου πραγματικα μακαρι να πανε ολα οπως τα εχεις σχεδιασει αλλα δεν χρειαζεται να απογοητευομαστε γιατι το σημαντικο ειναι να ειμαστε εμεις και το μωρο καλα!!!!

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Καλημέρες και από μας!!!

Όλες οι κοιλίτσες καλά?

Περπάτημα και σεξ...θα χαρεί πολύ ο άντρας μου!!!!! Βέβαια ποτέ δεν το κόψαμε το σεξ....είτε είμαι έγκυος είτε όχι το ίδιο πράγμα....απλά τώρα θα αποκτήσει και άλλο χαρακτήρα!!!

Κορίτσια μου, για τον τοκετό που λέτε, καλό είναι πιστεύω να είσαι ενημερωμένη και να έχεις πλάνο, όμως όσο πιο συγκεκριμένο είναι το πλάνο σου....τόσο πιο δύσκολα θα τηρηθεί (και θα απογοητευτείς) άσχετα από τον γιατρό.

Είναι σαν να θέλεις να αγοράσεις ένα μπλουζάκι λευκό, φαρδύ από πάνω, στενό από κάτω, με το ένα μανίκι κανονικό και το άλλο καθόλου, με ραφές μπλε σκούρες να σουρώνουν από τη μία πλευρά και αφηρημένο σχεδιάκι μπροστά σε χρώματα κίτρινο-κόκκινο-πράσινο σαν γράφιτι που να συνεχίζει και στην πίσω πλευρά αλλά χαμηλά και μάλιστα με 1 ?. Ε ποια η πιθανότητα νε το βρεις??????? (η περιγραφή ήταν εντελώς τυχαία ε????...χαχαχα)

Εγώ πάλι αν μπορούσα να πάω με πρόκληση θα πήγαινα. Δεν έχω κανέναν ενδιασμό. Αν το μωρό συμπληρώσει τις 38 εβδομάδες και ξεπεράσει τα 3 κιλά δεν υπάρχει κανείς που να διαφωνεί πως μπορεί να γεννηθεί χωρίς κανένα πρόβλημα. Βέβαια θα μου πείτε ας έρθει όποτε θελήσει εκείνο...θα συμφωνήσω όμως πολλές φορές τα πλιν είναι περισσότερα από τα συν στο να αφήσεις το μωρό να πάει 41 και 42 εβδομάδες. Ειδικά για την μητέρα έτσι? Αν είναι πχ πολύ μεγάλο το μωρό μπορεί στην γέννα να σου καταστρέψει όλο το σύστημά σου εκεί κάτω...και μη μου πείτε πως δεν σας νοιάζει αρκεί να βγει το μωρό όποτε θελήσει, γιατί οι δευτερομανούλες ξέρουν πως είναι κάθε φορά που φτερνίζεσαι να σου φεύγουν τα τσίσα λες και είσαι 80 χρονων με σοβαρή ακράτεια...

Βασικά γενικά έχω μάθει να μην είμαι κατηγορηματική με τίποτα. Έχω άποψη, όμως μ' αρέσει να ακούω κιόλας...............

Ουφ πολλά είπα...........σόρρυ!

FQzVp3.png

92nJp3.png

Διαφημίσεις

ναι σιγουρα αλλα εχω ακουσει οτι το σπερμα μαλακωνει το περινεο επίσης και το πλυσιμο αυτοκινητου κανει δουλεια ξερεις με καυτο σορτς και κοιλουμπα χιχιχιχιχιχιχι!

χαχαχαχα...είσαι απίστευτη!!! Αλλά που κάνει δουλειά? Στο να επισπεύσεις τον τοκετό ή στο να προκαλέσεις τον άντρα σου για σεξ πράγμα το οποίο μπορεί να επισπεύσει τον τοκετό???.........χαχαχαχαχα.....η εικόνα πολύ μου άρεσε!!!!

FQzVp3.png

92nJp3.png

Χαρουλα με βλεπεις οταν ψωνιζω; χιχιχιχιχιχι ακριβως ετσι ψωνιζω και ναι βρισκω παντα αν και με λιγο περισσοτερο ξεποδαριασμα η αληθεια

ιωαννα κι εγω αυτο επιδιωκω απο το γιατρο να συζητησει δε θα του πω εγω πως θα κανει τη δουλεια του αλλα κανονικα από μονος του πρεπει να μου ζητησει να επιλεξω

χαχαχαχα...είσαι απίστευτη!!! Αλλά που κάνει δουλειά? Στο να επισπεύσεις τον τοκετό ή στο να προκαλέσεις τον άντρα σου για σεξ πράγμα το οποίο μπορεί να επισπεύσει τον τοκετό???.........χαχαχαχαχα.....η εικόνα πολύ μου άρεσε!!!!

και τα δυο διπλο το καλο! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα:P:tongue:

Χαρουλα με βλεπεις οταν ψωνιζω; χιχιχιχιχιχι ακριβως ετσι ψωνιζω και ναι βρισκω παντα αν και με λιγο περισσοτερο ξεποδαριασμα η αληθεια

ιωαννα κι εγω αυτο επιδιωκω απο το γιατρο να συζητησει δε θα του πω εγω πως θα κανει τη δουλεια του αλλα κανονικα από μονος του πρεπει να μου ζητησει να επιλεξω

Ναι σε αυτο θα συμφωνησω.Θα πρεπει οι γιατροι να ειναι ειλικρινεις με εμας,να μας αφησουν να επιλεξουμε λεγοντας τα υπερ και τα κατα.Σε αυτο ημουν τυχερη με το γιατρο μου.Μου τα ελεγε ολα ακομα και ωμα και χτυπαγαμε ξυλο με τον αντρα μου συνεχεια αλλα τουλαχιστον ημουν γνωστης σε ολα οσα εκανε.Το μονο που μου εκρυψε και το ειπε πιο πριν στον αντρα μου ηταν οτι θα με κοψει νωριτερα γιατι η μικρη ειχε κολλησει αρκετη ωρα :(:(:(.Αλλα τωρα του εχω πει επικληριδιο φουλ θελω :tongue::tongue:.....

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

παντως για να επεκτεινουμε το παραδειγμα καμια δε νομιζω να μπηκε σε μαγαζι και να ειπε θελω μια μπλουζα της εδωσε μια οποια να ναι η πωλητρια την πήρε κι εφυγε...

εμενα μου σπαει τα νευαρ να προσπαθουν να σε παραμυθιασουν... καλυτερα να σου λενε τα πραγματα ως εχουν ακομα κι αν δεν μπορουν να αλλαξουν κατι ας ξερεις γιατι γινεται.

καλα οταν μπαινω σε μαγαζι είμαι του στυλ θελω ενα κοκκινο φορεμα σε γραμμη αμπιρ με ντεκολτε βαμβακερο 100% με φαρδια ραντα πανω από το γονατο... και η συνηθισμενη απαντηση της σαστισμενης πωλητριας είναι το χετε δει καπου στη βιτρινα; κεινες τις στιγμες σκεφτομαι ποσο θα θελα να μουν μοδιστρα χιχιχιχιχιχιχιχιχιχι!

Φεγγαρένια μου, δεν θυμάμαι τι επαγγέλεσαι αλλά για θετικό μυαλό σε κόβω.

Όχι βέβαια...δεν θα πάρεις γουρούνι στο σακί...έχεις το γούστο σου, το σώμα σου, το πορτοφόλι σου, ξέρεις τις ανάγκες σου και θα προσπαθήσεις να βρεις κάτι που να ταιριάζει σε όλ' αυτά.

Εννοείται πως δεν θα πας στην κλινική λέγοντας "εδώ είμαι....κάντε ό,τι θέλετε...δεν έχω άποψη....δεν γνωρίζω....δεν απαντώ..."

απλά πολλές φορές η πραγματικότητα και η ψυχολογία σου εκείνη τη στιγμή είναι πολύ διαφορετική από αυτήν που έχεις τώρα. Σου μιλάω εμπειρικά. Ξέρεις στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα κι εγώ πλάνο...πχ δεν ήθελα επισκληρίδιο...όμως μετά από 15 ώρες ταλαιπωρίας ξέρεις πως την ζητούσα??? όπως ο ερημίτης το νερό.....

Εκείνες τις ώρες (εξαρτάται βέβαια και από το αν θα έχεις εύκολο ή δύσκολο τοκετό) νομίζω πως δεν σκέφτεσαι ΜΟΝΟ το μωρό σου αλλά και τον εαυτό σου...εγώ έτσι το έζησα και δεν ένιωσα πως "προδίδω" το μωρό μου. Είναι ανθρώπινο....ενώ τώρα σκεφτόμαστε μόνο το καλό του παιδιού έτσι δεν είναι?

FQzVp3.png

92nJp3.png

Χαχαχαχαχα!!! Έτσι την έχω πατήσει με τις κουρτίνες που ψάχνω για το παιδικό! Έχω μπει σε άπειρα μαγαζιά και τους λέω ότι θέλω μια κουρτίνα με φαρδιές ρίγες σε μπεζ-λευκό και όχι ακριβότερη από 100 ευρώ και με κοιτάνε λες και είδαν ούφο!!! Δηλαδή τόσο κακό είναι να είσαι κατασταλαγμένος στο τι θέλεις; Τώρα που το σκέφτομαι, μόνο στην προετοιμασία του γάμου εκτιμήθηκε αυτό! Πήγαινα σε όλους (φωτογράφο, ανθοπώλη, κομμώτρια, μακιγιέζ) με λίστα τι θέλω τι δε θέλω, τρόμαξαν στην αρχή αλλά όταν είδαν ότι δεν τους ενόχλησα ποτέ εφόσον όλα γίνονταν όπως τα ήθελα μου είπαν ότι θα ήθελαν όλοι τους οι πελάτες να είναι έτσι!! Χιχιχιχ!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Χαρά έχεις απόλυτο δίκιο στο ότι εκείνη τη στιγμή μπορεί να τη δούμε αλλιώς.. Κι εγώ σαν τη Φεγγαρένια έχω ξεκάθαρα στο μυαλό μου τι θέλω ή δεν θέλω αλλά αφήνω ένα παραθυράκι για την περίπτωση που αλλάξω γνώμη τότε... Εγω απλά θέλω να μου πουν τις επιλογές μου και να διαλέξω εγώ τι θέλω να κάνω! Εκτός από περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης που αφήνω το γιατρό να κάνει όλες τις επιλογές... Γενικά θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε ενημερωμένες!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...