Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

το στηθος κρεμαει από το γαλα γιατι βαραινει και επειτα επανερχεται εξαλλου βρε κοριτσια μην τα ριχνουμε όλα στα σουτιεν και το θηλασμο δεν είμαστε και μπεμπεκες φυσικη φθορα του χρονου ε δε μπορεις να χεις και στηθος 20χρονης...

Εγω απλά να πω οτι λόγω του οτι πέτρωσε το στηθος μου εγινε τριπλάσιο ναι κορίτσια καλά διαβαζετε τριπλάσιο μεσα σε μια νυχτα!!!!!! Μιλάμε για τοοοον πόνο, αλλά τελικά ούτε κρεμασε, ούτε ραγάδα δεν έκανε καλά καλά και το δερμα μου εμένα τις θέλει τις ραγαδες, τις αγαπάει :P

Κορίτσια μου σας αφηνω γιατι έχω κ το συζυγο αρρωστο στην απομονωση, πάω να τον δω εξ αποστασεως κ να κοιμηθω γιατι νυσταξα! Τα λέμε το πρωι σας φιλώ!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Ελπίζω μόνο το μαγιουδάκι να εξακολουθήσει να μου κάνει για όλο το καλοκαίρι και να μη χρειάζομαι καινούριο σε δυο βδομάδες!

Σας αφήνω κι εγώ να κάνω καμιά δουλίτσα γιατί έχω ένα σπίτι ρημαδιό... Φιλιά κορίτσια και τα λέμε αύριο!

tt18a28c.aspx

Γεια σας και από μένα κούκλες!

Η προσωπική μου άποψη για το θέμα που άνοιξε η Φεγγαρένια έχει ώς εξής ο γιατρός θα κάνει αυτό που νομίζει.... δεν μπορεί καμιά κοπέλα να του επιβάλλει τη γνώμη της! Σίγουρα όταν ξέρει ότι η επίτοκος είναι ενημερωμένη είναι πιο προσεχτικός αλλά στο τέλος θα κάνει αυτό που ξέρει καλά να κάνει! τώρα όσον αφορά στην επισκληρίδιο είναι επιλογή μας αν κάποια κοπέλα δε θέλει και μπορει να αντέξει τους πόνους οκ κανένας γιατρός δε μπορεί να σου την επιβάλλει!

Επειδή και εγώ γεννάω 15/8 δε τον βλέπω να θέλει να μείνει στην Αθήνα ήδη έχει αρχίσει να με προετοιμάζει ότι πρόκειται για μεγάλο μωρό και το βλέπει για καμιά εβδομάδα νωρίτερα..... τυχαίο?????

Κορίτσια μου εμένα μου κάνουν σχεδόν όλα τα φορέματα μου ευτυχώς.....

μάλιστα το Σαββατο που πήγαμε για μπάνιο άλλαξα το βρεγμένο μαγιό μου και φόρεσα ένα περσινό το όποιο ήταν και λίγο brasil:oops::oops::oops::oops: μιλάμε για θράσος τώρα!

Floreta βασανιστικό να μη μπορείς να κάνεις μπανάκι αλλά κουράγιο και έχουμε φάει το γάιδαρο!

Αυτά για σήμερα τα λέμε αύριο φιλία σε όλες

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα!!!!!!!!τι κανετε?σ αυτο που συζητατε δεν μπορω να παρω θεση γιατι θα κανω καισαρικη.για τα ρουχα εγω εχω παρει ριχτα φορεματακια,καπρι σε στιλ κολαν χωρις λαστιχο κ φαρδιες μπλουζιτσες,δεν αξιζει να τα παιρνουμε ολα απο μαγαζι για ρουχα εγκυμοσυνης εχω μονο ενα καλο συνολο εγκυμοσυνης για κανα γαμο καμια βαφτιση κ τετοια.δυο μερες κοριτσια ειμαι να σκασω κ κλαιω με μαυρο δακρυ,η πεθερα μου εμαθα οτι με σχολιασε σε μια κοπελα οτι δεν βγαινω εξω(εχουν περιπτερο τα πεθερικα κ μεχρι πριν λιγο καιρο εβγαινα καθε πρωι για βολτα κ τ απογευματα το κρατουσα καμια ωρα)γιατι κ καλα μ ενοχλει η ζεστη κ οτι δεν το κραταω γιατι κ καλα μου πε ο γιατρος ξεκουρασει επειδη πετρωνει η κοιλια μου.πολυ στεναχωρεθηκα με πειραζει πολυ η ζεστη μου ρχεται λιποθυμια κ προτιμω να καθομαι στο σπιτακι μου.ειμαι στον 7 κ αποτην πεθερα μου δεν εχω δει την παραμικρη βοηθεια δε σεβεται την κατασταση μου κ οτι η μαμα μου ειναι μακρια.αν μπορουσα θα φευγα στους δικους μου.ειναι κ το πρωτο της εγγονι κ δεν ενδιαφερεται καθολου.

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημέρα!!!

Για το θεμα τις γεννας δεν εχω να πω τπτ, διοτι δεν γνωριζω τπτ απο αυτα που ειπατε!!! Η αληθεια ειναι οτι δεν μου αρεσε αυτο που κανουν με το πλακουντα, θα το ρωτησω!!!

Τωρα τον ρωτησα για το θεμα φυσιολογικου και μου ειπε οτι παμε για φτ, αλλα σε μια φιλη που ειχε το ιδιο προβλημμα με εμενα (εκανε αντιπηκτικες) στις 38,5 εβδομαδες της ειπε οτι δεν θελει να το καθιστερηση αλλο γιατι δεν επερνε το μωρο το βαρος που ηθελε αυτος και την εβαλε με προκληση. Υστερα απο 8 ωρες δεν ειχε ξεκινησει η διαστολη και το πηρε με καισαρικη!!!! Δεν θελω καισαρικη αλλα εαν υπαρχει εστω ενας κινδυνος για την μπεμπα λογω θρομβοφιλιας δεν εχω τις γνωσεις να το ρισκαρω ουτε θελω να αλλαξω γιατρο!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

κοριτσια καλημερα!!!!!!!!τι κανετε?σ αυτο που συζητατε δεν μπορω να παρω θεση γιατι θα κανω καισαρικη.για τα ρουχα εγω εχω παρει ριχτα φορεματακια,καπρι σε στιλ κολαν χωρις λαστιχο κ φαρδιες μπλουζιτσες,δεν αξιζει να τα παιρνουμε ολα απο μαγαζι για ρουχα εγκυμοσυνης εχω μονο ενα καλο συνολο εγκυμοσυνης για κανα γαμο καμια βαφτιση κ τετοια.δυο μερες κοριτσια ειμαι να σκασω κ κλαιω με μαυρο δακρυ,η πεθερα μου εμαθα οτι με σχολιασε σε μια κοπελα οτι δεν βγαινω εξω(εχουν περιπτερο τα πεθερικα κ μεχρι πριν λιγο καιρο εβγαινα καθε πρωι για βολτα κ τ απογευματα το κρατουσα καμια ωρα)γιατι κ καλα μ ενοχλει η ζεστη κ οτι δεν το κραταω γιατι κ καλα μου πε ο γιατρος ξεκουρασει επειδη πετρωνει η κοιλια μου.πολυ στεναχωρεθηκα με πειραζει πολυ η ζεστη μου ρχεται λιποθυμια κ προτιμω να καθομαι στο σπιτακι μου.ειμαι στον 7 κ αποτην πεθερα μου δεν εχω δει την παραμικρη βοηθεια δε σεβεται την κατασταση μου κ οτι η μαμα μου ειναι μακρια.αν μπορουσα θα φευγα στους δικους μου.ειναι κ το πρωτο της εγγονι κ δεν ενδιαφερεται καθολου.

Ιωαννακι μου μην δινεις βαρος σε αυτα που λεει!!! Νομιζω οτι οπως σε ποναει η μανα σου δεν μπορει να σε νιωσει κανενας!!! Αλλα οταν γεννηθει με το καλο το μωρακι την βλεπω όλη μερα να βρισκετε στο σπιτι σου!!! Τοτε θα αρχισει το ξαφνικο ενδιαφερον!!!! Και φυσικα μην βγαινεις στον ηλιο και εγω δεν τον αντεχω καθόλου!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μαγδα μου τελειωνω 4 ιουλιου.. βρε ασε τις ντροπες κ πηγαινε για μπανιο!!!!!

Αντε τελειωνεις σε λιγο και μετα χαλάρωσει μεχρι να ερθει το ζουζουνακι!!!:):)

Και εμενα μου κανουν όλα τα μαγιο μου γιατι εχω παρει μόνο 5 κιλά και αυτα στην κοιλια!!! Καλα το στηθος μου δεν μεγαλωσε καθόλου με το ζορι το 1 νουμερο, αληθεια θα μπορεσω να θηλασω?

Οσο για τις τριχουλες μονο εαν φοραω κανενα φανελάκι απο πανω και να το βγαζω μονο εαν ειναι να μπω στην θαλασσα!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα κι από δω!! Φεγγαρένια έκανες πολύ καλή αρχή με το πλάνο γέννας! Πρέπει να κάτσω κι εγώ να φτιάξω το δικό μου και να το συζητήσω με το γιατρό την Παρασκευή!! Όσο για τις ιστορίες με τεχνητή ρήξη υμένων και επείγουσες καισαρικές, νομίζω είναι θέμα γιατρού... Απλά αν μου έλεγε κάτι περίεργο πριν τον τοκετό θα έπαιρνα και δεύτερη γνώμη και δε θα δίσταζα να αλλάξω γιατρό ακόμα και την τελευταία εβδομάδα! Τώρα, αν μου έλεγε κάτι την ώρα του τοκετού, δε νομίζω ότι μένουν και πολλά να κάνεις... Με την πρόκληση τοκετού για "διευκόλυνση" διαφωνώ κάθετα! Προτιμώ να δοκιμάσω το περπάτημα, το κολύμπι, το σεξ, το τσάι βατόμουρο αλλά όχι ιατρική επέμβαση! Επίσης, στις τελευταίες εβδομάδες που γίνεται κολπική εξέταση μπορεί ο γιατρός να σου βάλει χάπι που διαλύεται και προκαλεί σπάσιμο νερών σε λίγες ώρες!! Το υποπτεύθηκε μια φίλη μου που γέννησε "τυχαία" τη μέρα που βόλευε το γιατρό, ρώτησα το γιατρό μου αν γίνεται και μου είπε πως όχι μόνο γίνεται πολύ συχνά αλλά σου λέει κιόλας ο γιατρός ότι προβλέπει να γεννάς σε χ ώρες!! Το κακό είναι ότι μπορεί να έχει τρελές παρενέργειες και ο ίδιος το φοβάται...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

επισης η μαια μας ειχε πει οτι καλυτερα να του παρουσιασετε ενα πλανο εστω κι αν δεν το δεχτει αλλα να είναι υποψιασμενος οτι γνωριζεται οποτε θα προσεχει παραπανω παρα να παμε σαν τα βοδια κανε οτι θες εσυ ξερεις να τελειωνω

Βασικά το μωρό θα βγει όποτε θέλει εκείνο! Απλά με αυτά τα κόλπα μπορείς να φέρεις τον τοκετό λίγες μέρες νωρίτερα.... Αν δούμε και αργεί πολύ θα δοκιμάσουμε όλους τους συνδυασμούς!! Χιχιχιχιχιχι!! Σωστή η λογική της μαίας! Κι εγώ γι' αυτό όποτε ακούω τίποτα κουλό πάω και του το λέω, να ξέρει ότι είμαστε υποψιασμένοι και δεν πάμε σαν πρόβατα στη σφαγή! Τρομερή παρομοίωση, ε...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

ναι σιγουρα αλλα εχω ακουσει οτι το σπερμα μαλακωνει το περινεο επίσης και το πλυσιμο αυτοκινητου κανει δουλεια ξερεις με καυτο σορτς και κοιλουμπα χιχιχιχιχιχιχι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...