Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Κορίτσια κάτι που σκέφτηκα τωρα, μην αφησετε τις νοσηλευτριες να σας παρασφιξουν τα σουτιεν με την προφαση οτι θα πέσει κρεμασει το στηθος σας! Να τα σγιγγετε εσεις όσο αντεχετε, εμενα μου το κανε μια τυπισα οταν ειχα γεννησει τον Κωστη τη μερα που εβγαινα από το μαιευτηριο κ το στηθος μου είχε πετρωσει μεχρι να πάω σπίτι.. εκεί αρχισε ένα μεγααααλο μαρτυριο...

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Μαγιουδάκι πήρα από το mothercare, ένα μπλε με άσπρες βούλες (είχα δοκιμάσει το ίδιο σε κόκκινο και δε μου πήγαινε καθόλου, ήμουν σαν τη Μίνυ Μάους, αλλά σε μπλε δεν ήταν άσχημο). Πιο ωραία σχέδια και ποικιλία είδα στο prenatal αλλά δυστυχώς δεν μου εφαρμόζανε εμένα καλά.

Για την πίεση, μην ανησυχείτε, πάντως, απ' ό,τι έχω διαβάσει η υψηλή είναι επικίνδυνη, για τη χαμηλή ουσιαστικά δεν υπάρχει όριο, κακό δεν είναι.

tt18a28c.aspx

Sangreluna μου εννοειται οτι θα κάνεις ότι σε κάνει εσενα να νιωθεις ανετα με το σωμα σου και εννοείται οτι εχεις το δικαιωμα να διεκδικήσεις αυτο που επιθυμείς! Αυτο που θελω να σου πω είναι απλά να μην την αποκλείεις σαν επιλογη, και γενικα αν κάτι δεν πάει και ακριβως όπως το θες, δεν πειραζει, άλλωστε σημασία εχει το μπεμπέ σου που θα ρθει στον κόσμο, σωστα?

kK3bp2.png

dKVVp3.png

η μαια μας είπε οτι το στηθος δε πεφτει λογω αυτου αυτο είναι μυθος και την πρωτη μερα να μη βαλουμε καθολου σουτιεν και μετα να φοραμε οπως φορούσαμε δηλ αν δε φορουσαμε πχ στον υπνο πριν δε χρειαζεται τωρα γενικα οπως αισθανομαστε ανετα

Διαφημίσεις

Μιλινακι κατι τελευταιο, αν θες φυσικα απαντας περιπου πόσο κοστιζει? Δε θελω να δωσω ενα σκασμο λεφτα για κατι που θα φορέσω το πολύ δεκα φορες συνολικά.. εννοείται σατ παλιά μου μαγιω δε χωράω.. αν υπήρχε κ μαγιω που να κρυβει τα πόδια θα το επερνα! χαχαχ πολύ κυταριτιδα μου πεταχτηκε ξαφνικά ρε κορίτσια.. καλά πάντα ειχα αλλά λίγη όχι αυτο το χάλι.. όσο για την πιεση δεν ανησυχω ιδιαιτερ γιατι γενικά κυμαινομαι το πολύ στο δεκα η μεγαλη μου, το πάρα πολύ όμως

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Πάντως sangreluna αυτο που είπε η μαια σου πολύ με ανακουφισε οτι δηλ δεν υπάρχει θεμα με το στηθος να κρεμασει κτλ λόγω γαλακτος. ευτυχως γιατι ειχα ασχημη αμπειρια σε αυτο στην πρώτη μου γεννα.. ας τολ΄μησει τωρα να μου σφίξει σουτιέν καμια περιεργη τυπισα θα της κοψω τα χερια!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Το μαγιό το πήρα 45 ευρώ - δεν ήταν ιδιαίτερα οικονομικό για κάτι που θα φορεθεί ελάχιστα αλλά από την άλλη να βγάλω και όλο το καλοκαίρι χωρίς ούτε μία βουτίτσα δε μου πήγαινε! Το καλό είναι ότι επειδή είναι δύο κομμάτια είναι πολύ βολικό για να αλλάζεις αμέσως αφού βγεις από τη θάλασσα.

Ρουχαλάκια, βρε κορίτσια, από πού ψωνίζετε; Εγώ είχα πάρει μερικά φορεματάκια εγκυμοσύνης από το H&M και τώρα δε με χωράνε ούτε αυτά... Πήγα πάλι από το H&M (όπως καταλαβαίνετε ειδικώς για ρούχα εγκυμοσύνης δε θέλω να ξοδευτώ καθόλου, αφού μετά από ένα μήνα το πολύ δε μου κάνουν) αλλά δεν είχε μείνει και τίποτα καλό. Δεν έχω τι να φορέσω πια, φοράω συνέχεια το ένα φόρεμα που μου κάνει!

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

Και σε μας το ίδιο είπε η μαία ότι δεν έχει καμία δουλειά αν θα κρεμάσει το στήθος από το αν φοράς σουτιέν ή όχι - βασικά μας είπε αν μας βολεύει να φοράμε σουτιέν, αν όχι δεν πειράζει κι αν δε φοράμε και καθόλου. Βέβαια, αλλού έχω διαβάσει ότι το στήθος κρεμάει δυστυχώς έτσι κι αλλιώς με το θηλασμό πολλές φορές αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν έχει να κάνει με το σουτιέν.

tt18a28c.aspx

μιλινακι να προτεινω κατι; λαικη αγορα σπριντερ κλπ οτι πιο φτηνο γιατι κι εγω με φουστανακια που ειχα από πριν και καρατσιτωνουν εχω μεινει αλλα κριμα δεν είναι να ξοδευτεις για ενα μηνα και λιγοτερο; στο κατω κατω καλοκαιρι είναι και μη φοβασαι δε σε παρεξηγει κανεις...

το στηθος κρεμαει από το γαλα γιατι βαραινει και επειτα επανερχεται εξαλλου βρε κοριτσια μην τα ριχνουμε όλα στα σουτιεν και το θηλασμο δεν είμαστε και μπεμπεκες φυσικη φθορα του χρονου ε δε μπορεις να χεις και στηθος 20χρονης...

Εγω βολευομουν μεχρι πολύ προσφατα με φορμιτσα και αθλητικά, τωρα το χω γυρισει σε φαρδιες παντελονες κ ριχτες μπλουζιτσες από τα ΖΑΡΑ και περιμένω να πάω για ψωνια, στις εκπτώσεις πλέον λόγω εξεταστικής. Θα πάρω δυο τρια φορεματακια, καμια εξτρα μπλουζιτσα και κολάν στυλ ψαραδικο όχι μεχρι τον αστραγαλο δηλαδη, πιο πάνω στο γονατο! Όντως το μαγιω δεν το λες οικονομικό.. αλλά από τη άλλη τι να κάνεις, δε θα πας για μπάνιο? αχ κ εμενα τελικά με βλέπω να τα δινω τα λεφτα κ ας ειναι μονο για λίγες φορές!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...