Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Sangreluna, έχεις δίκιο, όντως το γράφεις για το ομφάλιο λώρο αλλά εγώ ήμουν αφηρημένη και το ξέχασα. Για το αθλητικό σουτιέν φαντάζομαι να εννοούν κάτι σαν κι αυτό: http://www.underwearshop.gr/c/xwris-enisxisi-52/triumph-6/3619-soutien-atletiko-tri-action-fitness-f . Εγώ παλιότερα που πήγαινα γυμναστήριο είχα πάρει τέτοια σουτιέν από καταστήματα εσωρούχων. Το καλό πάντως είναι ότι, σύμφωνα με τη μαία στα μαθήματα πάντα, αν ο τοκετός έχει ξεκινήσει φυσιολογικά σχεδόν κανένας γιατρός δε θα σου κάνει καισαρική χωρίς λόγο. Μάλλον το σημαντικό είναι να μη δεχτείς να πας με ραντεβού για πρόκληση, χωρίς σοβαρό λόγο, τουλάχιστον, που δυστυχώς το ακούω συνέχεια τώρα τελευταία....

Nefel, απαράδεκτο το στυλ του γιατρού σου, να μη σε ακούσει καν; Αλλά άντε να αλλάξεις γιατρό όταν είναι προχωρημένη η εγκυμοσύνη, δυστυχώς το ξέρουν κι αυτοί ότι είναι δύσκολο και το εκμεταλλεύονται. Αν έχει τέτοια συμπεριφορά σιγά μην του δώσεις και φακελάκι... ουστ!!!

tt18a28c.aspx

Αν εμένα πάντως μου πει να πάμε για πρόκληση πριν τις 41 εβδομάδες θα σκεφτώ σοβαρά το ενδεχόμενο να ζητήσω και δεύτερη γνώμη. Κατά τα λοιπά ελπίζω ο σύζυγος να πειστεί να είναι παρών στον τοκετό (το σκέφτεται ακόμα) για να μπορεί να υψώσει και λίγο το λόγο του αν εγώ δεν είμαι σε τέτοια φάση!

tt18a28c.aspx

ο δικος μου τα ξερει απ εξω ηταν μαζι και στα μαθηματα ανωδυνου θα ναι και μεσα κι εχει ενα τροπο να σε πειθει που δεν καταλαβαινεις ποτε είπες ναι πολυ διπλωματικο χιχιχιχιχιχ!

για τα σουτιεν θα το κοιταξω ασε που με βλεπει και θα αρχισει να με φωναζει η κυρια φυσιολογικος τοκετος γιατι του το λεω δυο φορες σε καθε ραντεβου χιχιχιχι!

Γειά σας κορίτσια μου!!

Κορίτσια πήγα για μπανακι στη θάλασσα την Κυριακή το απόγευμα και ήταν πολύ ωραία... αλλά δε μου βγήκε σε καλό και η γυναικολόγος μου απαγόρεψε να κάνω άλλο :cry::cry::cry: κλααααψ!

Το μπανάκι ήταν υπέροχο, έκανα και τις βουτίτσες μου (αμ πως!) και καθόμουν στα ρηχά και πλατσούριζα, δεν ήθελα με τίποτα να βγω... ένιωθα τόσο ελαφριά, και είναι μεγάλη υπόθεση αν σκεφτείτε ότι έχω βάλει 18 κιλά!!! Όλοι κοιτούσαν την κοιλιά μου, και η κοπελα που μας πήρε παραγγελία μου λέει "Μα καλά, τετράδυμα έχεις εκεί μέσα;" χαχαχαχα

Αλλά την επόμενη μρα είχα λέίγο αιματάκι :cry: Τώρα δεν ξέρω αν είναι από τη θάλασαα ή επειδή κουράστηκα με τα έπιπλα και τους μαραγκούς, αλλά η γυναικολόγος μου μου είπε "'η θα καθίσεις στο κρεββάτι ή θα σε κάνω εισαγωγή στο νοσοκομείο!!! Και καλύτερα να μην κάνεις άλλο μπάνιο στη θάλασσα γιατί ερεθίζεται ο τράχηλος!" ΚΛΑΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨ!

το καλό είναι το αίμα σταματησε, οπότε όλα καλα. Αλλά κρίμα ρε κορίτσια, κατακαλόκαιρο μέσα στη ζέστη, ένα μπανάκι να μη μπορώ να κάνω.... όχι τίποτα, αλλά έφτιαξε και την πισίνα της η γειτόνισσα και με κάλεσε... :evil:

Σήμερα έκανα και το δεύτερο καρδιοτοκογράφημά μου και είναι όλα μια χαρούλα. Μόνο μια σύσπαση είχα, οπότε συνεχίζουμε τα yutopar.

Sagreluna μην ανησυχείς, μαζί θα πάμε να γεννήσουμε.. εμένα θα μου τα βγάλουν με καισαρική στις 27-28 εβδομάδες, οπότε υπολογίζω τέλη Ιουλίου κι εγώ!!

Μαράκι πως πάνε τα μαθήματα; το έκαψες το ένα, ε; σε καταλαβαίνω ρε γμτ.. Κι εμένα μου είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρωθώ!! Μου έχει μείνει μια εβδομάδα δουλειά για να τελειώσω το πρώτο μισό του διδακτορικού αλλά το πάω κούτσα-κούτσα... κάποιες μέρες δεν γράφω ούτε 10 σειρές! Αίσχος δηλαδή! Το μυαλό μου από μυαλό σουπερ ντουπερ εργαζόμενης νύχτα-μέρα έχει μετατραπεί σε μαμαδομυαλό... χαχαχα!

zuzu κι εμένα το ίδιο βάρος είχε το ένα μωρό μου στις 31 εβδομάδες, και μου είπαν ότι είναι φυσιολογικότατο!

Μάγδούλα κι εμείς όλο λόξυγκα έχουμε!! χαχαχα! Πλάκα δεν έχει;

Σιγά σιγά αρχίζω κι εγώ να φτιάχνω τη βαλιτσούλα μου για παν ενδεχόμενο, γιατί με 2 μωρά είναι μεγάλος ο κινδυνος να γεννήσω πριν την ώρα μου!

Αυτό που θέλω να ρωτήσω, είναι το εξής: κουβερτούλες αγκαλιάς χρειαζόμαστε; ή επειδή είναι καλοκαίρι θα σκάσουν τα μωράκια; και πού χρησιμεύουν; αν παίρνουν άλλοι αγκαλιά τα μωράκια εκτός από εμάς, τότε τις χρησιμοποιούμε;

Φλορετα μου ναι το καψα. Με ετσουξε λιγο γιατι το φωρτοθηκα το Σεπτεμβρη αλλά απλά δε μπορούσα να το διαβασω. κατι ειχα παθει το Σ/Κ κ εκλαιγα με το που ανοιγα τις σημειώσεις, μιλάμε για κλάμμα οχι αστεια. Κ λέω απο το να τρελαθω, θα διαβαζω μια δυο ωριτσες οταν κοιμάται ο μικρος με την ησυχια μου κ όχι με πιεση. :( Σχετικά με τις κουβερτούλες αγκαλιάς κ τις αγκαλιές.. καλό είναι πέρα από εσενα κι το συζυγο, τον πρωτο καιρό να μην τα δινεις τα μωράκια σε ξενους. Μεχρι το εξαμηνο δεν κάνει να αρρωστησουν καθόλου γιατι δε μπορούν ουτε αντιβιωση να πάρουν , εμένα αυτο μου χε προτεινει ο παιδιατρος κ αυτο κάναμε. Το μωρο για 5 μηνες το πιαναμε μονο εγω ο αντρας μου κ οι γονεις μου αναγκαστικα γιατι τον προσεχαν όσο έλειπα στη σχολή..

Καλησπέρα σε όλες και με το καλό τα μπεμπάκια μας!

Διαβάζω το parentscafe πριν καν μείνω έγκυος και σήμερα είδα οτι υπάρχει ομάδα με όσες γεννάμε τον Αυγουστο! Τι να πώ? Καλλιο αργά παρα ποτέ!

Μενω στην Αθήνα, έχω ΠΗΤ 18/8 και περιμένω αγοράκι.

Μπορεί να το έχετε ήδη συζητήσει, αλλά με απασχολεί ένα θέμα:

Οι γιατροί σας θα είναι εδώ τον Αυγουστο, ειδικά όσες γεννάμε μετα τις 5/8?

Η γιατρός μου μου είχε πεί σχετικά νωρίς οτι θα λείψει μετα τις 10/8 και αν ήθελα να αλλάξω γιατρό. Βεβαια, υπολογίζαμε απο την αρχή της εγκυμοσύνης οτι πιθανότατα θα έκανα διαβήτη κύησης και έτσι μάλλον θα προκαλούσαμε τοκετό νωρίτερα... Δεν έχω κάνει ακόμα διαβήτη, τσιμπάει βέβαια το ζάχαράκι αλλά με διατροφή ελεγχεται.

Και όπως καταλαβαινετε αν τελικά δεν συντρέξει τέτοιος λόγος, γιατί να βγεί το παιδί μου νωρίτερα μόνο και μόνο επειδή η γιατρός θα πρέπει να φύγει διακοπές? Εσείς πως προγραμματίζετε να γεννήσετε? Οι γιατροί σας τι σας έχουν πει για εκείνες τις ημερομηνίες?

Καλώς την κ με το καλό το μπεμπέ σου! Εγω εχω ΠΗΤ 15/8 κ δε θελω να γεννησω ανημερα στη γιορτή μου! Αλλά έχω καταλήξει στο να περιμένω τη μπουμπού να βγει όποτε θελήσει -παρόλο που για διαφορους λογους φλερτάρω με την προκληση τοκετού- άμα του αρεσει του γιατρού, αμα δε του αρεσει δεν πειραζει ξυδακι, για αυτο πληρωνονται άλλωστε για να κάνουν γεννες ;)

Εχουμε και λεμε

1 δεν θα κανω κλεισμα λογω χρονιας σπαστικης κολιτιδας και δε με νοιαζει αν αφοδευσω κατα τη διαδικασια αν κανω θα χω πολυ μεγαλύτερα προβληματα

2 δε θελω ορο με οξυτοκινη παυσιπονα και νερο νερο μπορω να πιω δε βιαζομαι να γεννησω και οι πονοι είναι φυσιολογικοτατοι και θελω να τους νιωσω για να συνομιλω με το σωμα μου

3 δε μπορω να κατσω ανασκελα δεμενη σε ενα κρεβατι με τον καρδιοτοκογραφο αυτο περναει ακτινοβολια στο εμβρυο κι εγω θα υποφερω από τους πόνους σε αυτη τη σταση οποτε θα οδηγηθω με μαθηματικη ακριβεια στην επισκληρηδιο

4 Δε θελω επισκληρηδιο γιατι οι πονοι είναι φυσιολογικοι θα μου ριξει την ήδη πεσμενη πιεση και θα με αποσυντονησει στις εξωθησεις

5 Η περινεοτομη να γινει μονο εφοσον είναι απαραιτητη οχι για ευκολια και ταχυτητα

6 θελω να ενημερωνομαι για το καθε τι που γινεται

7 δε θελω καμια επεμβαση επιταχυνσης του τοκετου οπως πχ επισπευση διανοιγματος του τραχηλου

8 Δε θελω επισπευση της αποβολης του πλακουντα με κανενα μεσο η βιαιο τραβηγμα

9 μετα την εξοδο του βρεφους να τοποθετηθει επανω μου και ο λωρος να κοπει με καθυστερηση λιγων λεπτων ωστε να παρει οσα θρεπτικα χρειαζεται

10 μετα τα απαραιτητα το βρεφος να επιστρεψει για θηλασμο σε λιγοτερο από ωρα

Sαngreluna μου απολυτα σεβαστα αυτα που λες και σου ευχομαι ένα προς ενα να γινουν οπως ακριβως τα θες! Στο μονο που θα διαφωνησω μαζι σου ειναι η επισκληρίδιος και αυτο που λες για τον αποσυντονισμό.. Η δικιά μου εμπειρία ηταν οτι απλά δεν πονάς, καταλαβαίνεις απολυτα πότε πρέπει να σπρωξεις γιατι το νιωθεις πολύ εντονα οτι θες να σπρωξεις, απλά δεν πονάς!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω αν φαίνεται καλά στη φωτογραφία αλλά το σουτιέν πρέπει να ανοίγει μπροστά, να έχει το κούμπωμα ανάμεσα στα δύο cups, δηλαδή. Τα μπουστάκια δεν είναι κατάλληλα γιατί πρέπει να τα βγάλεις τελείως για να θηλάσεις.

Φεγγαρένια καλά κάνεις και του τα λες του γιατρού, άμα δεν τα πεις κιόλας τότε μάλλον (και εύλογα ίσως) συμπεραίνουν ότι δε σε νοιάζει οπότε ακολουθούν την πεπατημένη τους! Ωραίος και ενημερωμένος ο σύζυγος, μακάρι να έρθει κι ο δικός μου. Έχει πει ότι θα έρθει αν το θέλω αλλά βλέπω ότι διστάζει, ελπίζω να το δει με μεγαλύτερο ενθουσιασμό αφού πάμε μαζί και στα μαθήματα του ανώδυνου που έχουμε κλείσει για τον Ιούλιο.

tt18a28c.aspx

Μαράκι, δεν πειράζει για το μάθημα, μπορεί να σε εμπνεύσει το μπεμπέ και να αριστεύσεις το Σεπτέμβριο! Συμφωνώ κι εγώ μαζί σου για την επισκληρίδειο, έχω διαβάσει ότι ίσα - ίσα οι γυναίκες που την κάνουν είναι πολύ πιο συνεργάσιμες, μπορούν να συγκεντρώνονται, να κάνουν τις αναπνοές τους, τις ωθήσεις κλπ και έτσι να διευκολύνουν το φυσιολογικό τοκετό. Εγώ θα έλεγα να μην το αποκλείσεις τελείως, Φεγγαρένια. Αν δεις ότι αντέχει τον πόνο ΟΚ, κανένα πρόβλημα, μην την κάνεις, αλλά άμα δεις ότι η κατάσταση είναι εκτος ελέγχου και ότι κι εσύ η ίδια δεν μπορείς να λειτουργήσεις όπως θα ήθελες, γιατί να μην έχεις αυτή την επιλογή;

tt18a28c.aspx

εχω ακουσει πως τα σουτιεν θηλασμου πρεπει να χουν καλη στηριξη κι εγω εχω ουτως η αλλως λιγο μεγαλο και βαρυ στηθος αυτα κρατανε καλα;

οντως τα μαθηματα ανωδυνου βοηθανε πολυ και το συζυγο αλλα αν δε θελει να ναι μην τον πιεσεις γιατι αν ζοριστεις μες στην αιθουσα τοκετου θα ναι χειροτερο για σενα ο δικος μου είναι ανισθητος με αυτα και ουτε καν το σκεφτηκε αφου του λεω αμα το κατεχεις τοσο πολυ δε πας εσυ να γεννησεις για μενα χιχιχιχιχιχιχι!

Μαρακι ποτε τελέιωνει η εξεταστικη???

Εγω δεν πηγα για μπανιο, εχω βγαλει τριχουλες στην κοιλια και με ειπαν να μην τις πειραξω γιατι θα φυγουν μετα την εγκυμοσυνη και ντρεπομαι!!! Ξερω χαζο....

Μαγδα μου τελειωνω 4 ιουλιου.. βρε ασε τις ντροπες κ πηγαινε για μπανιο!!!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

Φεγγαρένια, τα σουτιέν αυτά κρατάνε πολύ καλά αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω αν κυκλοφορούν για μεγάλα μεγέθη. Μπορείς να πας να δοκιμάσεις μερικά για να δεις αν σε βολεύουν. Το σημαντικό είναι να μην έχουν ραφές, απ' ό,τι κατάλαβα. Τώρα για το σύζυγο εννοείται ότι δε θα τον πιέσω γιατί κι εγώ δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είμαι εκείνη την ώρα... αλλά θα τον ήθελα πολύ για παρέα! Βασικά μέχρι στιγμής έχουμε συμφωνήσει ότι θα είναι μαζί αλλά ότι αν οποιαδήποτε στιγμή δε νοιώσει καλά ότι θα είναι ελεύθερος να βγει έξω και ότι το ίδιο ισχύει και για μένα, δηλαδή ότι αν δε νοιώθω εγώ καλά να είναι εκεί ότι θα του το πω και ότι δε θα υπάρξει παρεξήγηση από καμία πλευρά.

Μαράκι, άντε κοντεύει το τέλος της εξεταστικής! Εγώ πήγα για μπανάκι και πολύ το ευχαριστήθηκα. Πήγα 7 η ώρα το απόγευμα, βέβαια, για να έχει πέσει ο ήλιος αλλά είχε ακόμα πολλή ζέστη και το νεράκι ήταν πολύ ευχάριστα δροσερό. Τελικά πήρα μαγιό εγκυμοσύνης που είναι σαν ολόσωμο αλλά είναι δύο κομμάτια στην πραγματικότητα, η κοιλίτσα μου δείχνει πολύ πιο κομψή μ' αυτό παρά με μπικίνι (και δε φαίνονται και οι τριχούλες).

tt18a28c.aspx

milinaki το μαγιω απο που το πήρες? sangreluna αυτο για την πιεση δε το γνωριζω πάντως κ εγω έχω 7 και 5 8 και 6 εκει κυμαινομαι. Aπλά έχε την σαν μια ενναλακτικη στο μυαλό σου, μην τη αποκλείεις!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...