Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα (ή μάλλον καλησπέρα)!!!!!!!!!

Πως τα περάσατε το 3ήμερο? Εμείς κάναμε μια μικρή εξόρμηση όμως παρ' όλο που δεν έκανα και τίποτα σπουδαίο νιώθω πως κουράστηκα.

Είδαμε επιτέλους και την μπέμπα μας την Παρασκευή, 2370γρ. παρακαλώ η σουσουράδα....λίγο πάνω από το μέσο όρο για την εβδομάδα της, αρκετά ψηλή και με το κεφαλάκι κάτω. Από κάτω δεν με εξέτασε ακόμα...την επόμενη φορά είπε αν φυσικά δεν έχω γεννήσει ακόμα (κλείσαμε ραντεβού σε 4 εβδομάδες). Σε 3 βδομάδες από τώρα θα πάω για καρδιοτογράφημα στην κλινική. Μιας και αποφάσισα να γεννήσω σε δημόσιο νοσοκομείο θα πρέπει να περιμένω να σπάσουν τα νερά μου, οπότε μπορεί να φτάσω και τις 40 Εβδομάδες. Αν ξέρετε κανα κολπάκι να δελεάσω την μικρή να βγει νωρίτερα....πλιζ να μου το πείτε γιατί ήδη με τη ζέστη έχω πάθει φρίκη.......

Μαράκι, ένα τελευταίο κουράγιο κοριτσάκι μου με την εξεταστική και μετά θα είσαι ελεύθερη να απολαύσεις τις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης σου σχετικά ξέγνιαστα. Εγώ για μπανάκι δεν νομίζω να πάω φέτος...γενικά δεν πολυτρελλαίνομαι αλλά αν μου έρθει η όρεξη θα φορέσω το μαγιώ της μαμάς μου....χαχαχαχαχαχαχα....περιορισμός στα έξοδα!!!

Ζουνίτσα μου περαστικά σου!!! Τέλεια η μικρή σου...νοσοκόμα να την κάνεις!!! Δε λέω γιατρό γιατί τους καλούς γιατρούς μας μας τους παίρνει το εξωτερικό....χεχε...

FQzVp3.png

92nJp3.png

Διαφημίσεις

μωρέ κ εγώ δεν μπορώ να περιμένω να σαραντήσω γιατί θα έχει μπει Οκτώβριος για τα καλά. κ δεν μπορώ να κλειστώ πάλι τόσους μήνες μέσα. βέβαια αν είμαι καλά κ μπορώ να περπατάω, όλα αυτά.

Χαρά ξέρω οτι βοηθάει το σεξάκι. μαλακώνει τον τράχηλο κ γίνεται πιο γρήγορα η διαδικάσία.

WeDjp2.png

0hUop3.png

κοριτσια δεν το συζηταω μολις μπορεσω να βγω θα βγω μολις μπορω να περπαταω ανετα δηλ μη σου πω μολις μπω σε μια σειρα το πήρα παραμασχαλα και φυγαμε γι αυτο λεω να βγει νωρις να προλαβουμε την αδεια!

Διαφημίσεις

Πάντως ο άντρας μου θα χαρεί πολύ με τα νέα κορίτσια...σεξ και περπάτημα...θα κάνω ό,τι μπορώ!!!

Κορίτσια, κι εγώ μάλλον δεν θα περιμένω να σαραντίσω πριν βγω...δεν γίνεται...είναι και καλοκαίρι. Στον πρώτο μου ήρθε ο ιερέας σπίτι στη μία εβδομάδα πάνω, μου διάβασε την ευχή και μπορούσα να βγω άνετα...το μωρό το έβγαλα περίπου στις 20 μέρες αν θυμάμαι καλά.

FQzVp3.png

92nJp3.png

Εγω παλι θα περιμενω σιγουρα 20 μερες γιατι εξω στη ζεστη εδω στην Αθηνα ειναι χειροτερα απο το μεσα τον Αυγουστο.Οποτε με βολευει τελη Αυγουστου με αρχες Σεπτεμβριου που μπορει να εχει δροσισει λιγο....

Εγω λογικα στο γιατρο την αλλη εβδομαδα θα παω για να αρχησουμε τους καρδιοτοκογραφους (εχει ο γιατρος μου στο γραφειο του μηχανημα) και το ψαχουλεμα απο κατω (ωχχχχχχχχ)

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Γειά σας κορίτσια μου!!

Κορίτσια πήγα για μπανακι στη θάλασσα την Κυριακή το απόγευμα και ήταν πολύ ωραία... αλλά δε μου βγήκε σε καλό και η γυναικολόγος μου απαγόρεψε να κάνω άλλο :cry::cry::cry: κλααααψ!

Το μπανάκι ήταν υπέροχο, έκανα και τις βουτίτσες μου (αμ πως!) και καθόμουν στα ρηχά και πλατσούριζα, δεν ήθελα με τίποτα να βγω... ένιωθα τόσο ελαφριά, και είναι μεγάλη υπόθεση αν σκεφτείτε ότι έχω βάλει 18 κιλά!!! Όλοι κοιτούσαν την κοιλιά μου, και η κοπελα που μας πήρε παραγγελία μου λέει "Μα καλά, τετράδυμα έχεις εκεί μέσα;" χαχαχαχα

Αλλά την επόμενη μρα είχα λέίγο αιματάκι :cry: Τώρα δεν ξέρω αν είναι από τη θάλασαα ή επειδή κουράστηκα με τα έπιπλα και τους μαραγκούς, αλλά η γυναικολόγος μου μου είπε "'η θα καθίσεις στο κρεββάτι ή θα σε κάνω εισαγωγή στο νοσοκομείο!!! Και καλύτερα να μην κάνεις άλλο μπάνιο στη θάλασσα γιατί ερεθίζεται ο τράχηλος!" ΚΛΑΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨ!

το καλό είναι το αίμα σταματησε, οπότε όλα καλα. Αλλά κρίμα ρε κορίτσια, κατακαλόκαιρο μέσα στη ζέστη, ένα μπανάκι να μη μπορώ να κάνω.... όχι τίποτα, αλλά έφτιαξε και την πισίνα της η γειτόνισσα και με κάλεσε... :evil:

Σήμερα έκανα και το δεύτερο καρδιοτοκογράφημά μου και είναι όλα μια χαρούλα. Μόνο μια σύσπαση είχα, οπότε συνεχίζουμε τα yutopar.

Sagreluna μην ανησυχείς, μαζί θα πάμε να γεννήσουμε.. εμένα θα μου τα βγάλουν με καισαρική στις 27-28 εβδομάδες, οπότε υπολογίζω τέλη Ιουλίου κι εγώ!!

Μαράκι πως πάνε τα μαθήματα; το έκαψες το ένα, ε; σε καταλαβαίνω ρε γμτ.. Κι εμένα μου είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρωθώ!! Μου έχει μείνει μια εβδομάδα δουλειά για να τελειώσω το πρώτο μισό του διδακτορικού αλλά το πάω κούτσα-κούτσα... κάποιες μέρες δεν γράφω ούτε 10 σειρές! Αίσχος δηλαδή! Το μυαλό μου από μυαλό σουπερ ντουπερ εργαζόμενης νύχτα-μέρα έχει μετατραπεί σε μαμαδομυαλό... χαχαχα!

zuzu κι εμένα το ίδιο βάρος είχε το ένα μωρό μου στις 31 εβδομάδες, και μου είπαν ότι είναι φυσιολογικότατο!

Μάγδούλα κι εμείς όλο λόξυγκα έχουμε!! χαχαχα! Πλάκα δεν έχει;

Σιγά σιγά αρχίζω κι εγώ να φτιάχνω τη βαλιτσούλα μου για παν ενδεχόμενο, γιατί με 2 μωρά είναι μεγάλος ο κινδυνος να γεννήσω πριν την ώρα μου!

Αυτό που θέλω να ρωτήσω, είναι το εξής: κουβερτούλες αγκαλιάς χρειαζόμαστε; ή επειδή είναι καλοκαίρι θα σκάσουν τα μωράκια; και πού χρησιμεύουν; αν παίρνουν άλλοι αγκαλιά τα μωράκια εκτός από εμάς, τότε τις χρησιμοποιούμε;

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες και με το καλό τα μπεμπάκια μας!

Διαβάζω το parentscafe πριν καν μείνω έγκυος και σήμερα είδα οτι υπάρχει ομάδα με όσες γεννάμε τον Αυγουστο! Τι να πώ? Καλλιο αργά παρα ποτέ!

Μενω στην Αθήνα, έχω ΠΗΤ 18/8 και περιμένω αγοράκι.

Μπορεί να το έχετε ήδη συζητήσει, αλλά με απασχολεί ένα θέμα:

Οι γιατροί σας θα είναι εδώ τον Αυγουστο, ειδικά όσες γεννάμε μετα τις 5/8?

Η γιατρός μου μου είχε πεί σχετικά νωρίς οτι θα λείψει μετα τις 10/8 και αν ήθελα να αλλάξω γιατρό. Βεβαια, υπολογίζαμε απο την αρχή της εγκυμοσύνης οτι πιθανότατα θα έκανα διαβήτη κύησης και έτσι μάλλον θα προκαλούσαμε τοκετό νωρίτερα... Δεν έχω κάνει ακόμα διαβήτη, τσιμπάει βέβαια το ζάχαράκι αλλά με διατροφή ελεγχεται.

Και όπως καταλαβαινετε αν τελικά δεν συντρέξει τέτοιος λόγος, γιατί να βγεί το παιδί μου νωρίτερα μόνο και μόνο επειδή η γιατρός θα πρέπει να φύγει διακοπές? Εσείς πως προγραμματίζετε να γεννήσετε? Οι γιατροί σας τι σας έχουν πει για εκείνες τις ημερομηνίες?

φλορετα το θεμα είναι πως εγω θελω να βγει πιο πριν να προλαβουμε καμμια εκδρομουλα και κανα μπανακι... λοιπόν οι πανες αγακλιας είναι για να μην ερχεται το μωρο σε επαφη με τα ρουχα μας και πιθανον καποια μικροβια πάνω μας γιατι ειναι πολυ ευαισθητουλια τωρα για τους αλλους καλυτερα να μην το παιρνουν αγκαλια στην αρχη πάερα από το μπαμπα του

appleby τι εννοεις οτι δε θα ρθει ο γιατρος σου πισω όταν γεννας μηπως να βρισκες καποιον άλλον εμενα αυτο δε μου αρεσει εγω (θεωρητικα) γενναω 29/7 αλλα ο γιατρος μου το ξεκαθαρισε και στη γραμματεα του οτι μεχρι να γεννησουμε όλες αδεια δεν εχει επίσης ξερω γιατρους που φευγουν μεσα στο καλοκαιρι αλλα πάνε καπου κοντα ώστε όταν τους τηλ ξεκινανε και ερχονται αμεσως και ξερεις κατι αυτη είναι η δουλεια τους αν δεν ηθελε να της χαλανε τις διακοπες ας διαλεγε αλλη ειδίκευση!

παντως να ξερεις πως οι πονοι από προκληση τοκετου είναι χειροτεροι από τους φυσικους πόνους της γεννας και γιατι να ταλαιπωρηθεις για να πάει αυτη διακοπες...

Καλωσόρισες, appleby! Εγώ είμαι στις 17/08 και το συζητήσαμε από τη Β επιπέδου. Και εμένα με φόβισαν τότε κάποιοι γνωστοί ότι τώρα πλέον όοοολοι γεννάνε με ραντεβού και πρόκληση, ότι έτσι είναι η μόδα, πώς να το πω... Και αν εγώ θέλω να το ρισκάρω να γεννήσω στο ταξί ή στο αυτοκίνητο, είναι η δικιά μου ευθύνη... :-P No comment, εντελώς ηλίθιο μου φάνηκε. Λοιπόν, ο γιατρός μου μού ξεκαθάρισε ότι δεν θα φυγει τον Αύγουστο από τη στιγμή που συμφωνήσουμε ότι θα γεννήσουμε μαζί και ότι προτιμά τον φυσικό τοκετό και θα περιμένει μέχρι 40 εβδομάδες + κάποιες μέρες, μέχρι να κάνει άλλες ενέργειες - βεβαίως, αν όλα δείχνουν φυσιολογικά με τον πλακούντα και με το αμνιακό υγρό. Γενικά είμαι ευχαριστημένη μαζί του, αν και πρόσφατα μιλήσαμε για τυχόν επιλογές μου στη γέννα και δεν μου άφηνε πολλές by default. Για παράδειγμα, για ελευθερία κινήσεων, για την ύπτια στάση κατά τις εξωθήσεις, για τον ορό είπε ότι ΟΚ, αν δεν θέλω να μου βάλει ωκυτοκίνη από την αρχή δεν θα μου βάλει (σαν να το έβαζε έτσι κι αλλιώς αν δεν το έλεγα). Αυτός συνεργάζεται με το Μητέρα και το Λητώ και έχει ιατρείο στο Νέο Ηράκλειο.

UaT6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...