Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Οχι Νεφελακι μου να μην ανυσηχεις σε 3 εβδομαδες τις θελεις τις συσπασεις ακομη ειναι νωρις!!! Σιγα σιγα με τις δουλειες και με την ζεστη, ζοριζονται τα μικρουλια!!!!

Αχ κοριτσια η Φεγγαρενια μπαινει σιγα σιγα στο μηνα της!!!!!!:):):):)

Μια σκεφτομαι οτι ειναι νωρις ακομη και μετα λεω να ετοιμαζω σιγα σιγα την βαλιτσουλα της μικρης!!!!!:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Αν σε κάνει να νιώθεις καλά να την ετοιμάσεις!! Κι εγώ ανυπομονώ να ξεκινήσω από βδομάδα πλυντήρια, σιδερώματα και να τακτοποιήσω τα ρούχα του μικρού! Αυτή την εβδομάδα λέω να συμμαζευτώ λίγο στο σπίτι, να καθαρίσω κι εδώ, να σιδερώσω γιατί δεν έχουμε ρούχα να βάλουμε, να πάω κανα σουπερ, να ξεμπερδέψω με την εφορία και από βδομάδα να αφοσιωθώ σε πιο ευχάριστα πράγματα!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημέρα τσούπρες! Τι κάνετε? Πως εισαστε? Ζουνίτσα περαστικά σου! Τι καλά που είχες τη μικρή σου για γιατρο! Νεφελη πολύ πολύ νερο για το πρηξιμο βοηθάει! Κοριτσια μπουρνουζακι στον μικρό δε χρησιμοποιησα ποτε, με βολεψαν καλύτερα οι τεραστιες πετσετες! Κ λέω τωρα στη μικρή να κάνω το ιδιο, να πάω τωρα με τις εκπτωσεις να πάρω αυτες τις πετσετες μεγεθος xl που χωραω μεχρι κ εγω να κουκουλωθω χιχι

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Εγω πάλι κορίτσια απλά ανυπομονω να τελειώσει η εξεταστική, κ μετα θα τα κάνω όοοολα μαζι! Αλήθει για κανενα μπανακι πάτε? Πήρατε μαγιω? Εγκυμοσυνης η κανονικά?

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Μαρακι ποτε τελέιωνει η εξεταστικη???

Εγω δεν πηγα για μπανιο, εχω βγαλει τριχουλες στην κοιλια και με ειπαν να μην τις πειραξω γιατι θα φυγουν μετα την εγκυμοσυνη και ντρεπομαι!!! Ξερω χαζο....

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια.....

magda μου γνωμη μου ειναι να παρεις τουλαχιστον 4 μεσαια σελτεδακια,2 μικρα και 2 μεγαλα.Τα μικρα τα βαζεις σε καλαθουνες και καροτσια αλλα θελεις ενα εφεδρικο.Τα με γαλα τα βαζεις στη κουνια αλλα θες και εκει ενα για να αλλαζεις και στα μεσαια πανω αλλαζεις τα μικρα και λερωνονται συνεχεια!!!

Εγω ξεκινησα το πλυσιμο των ρουχων με πολυ αργο ρυθμο γιατι το καλο σιδερωμα ειναι μαρτυριο με τετοια ζεστη οποτε πλενω λιγα λιγα.Ωσ το τελος της εβδομαδας θα εχω τελειωσει και μετα θα κοιταξω για τη βαλιτσα μου γιατι μονο πετσετες εχω...

Μας εδωσαν και πορτ μπεμπε της chicco τελειο οποτε βολευτηκα και με αυτο.Τη Δευτερα εχω και τις τελευταιες εξετασεις,τις κολπικες, και πρεπει να παω και για τα χαρτια γιατι θελει προσφατα.Πολλες δουλειες.......

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Εχεις δικιο οτι χρειαζομαι 2 μεγαλα, δεν σκεφτηκα οτι δεν θα εχει οταν το πλενω!!!! ουτε σκεφτηκα οτι βαζουμε σε καλαθούνα και καροτσακι αρα θελω 2 μικρα!!! Θα παρω και 3 μεσαια και ειμαι ετοιμη!!! Θα παμε σημερα να παρουμε το καροτσι και ετσι θα παρω και αυτα!!! Οπως και αλλες 3 απλες πανες αγκαλιας εχω αλλες 3 μεγαλες!!! Θα παρω και 3 σαλιαρες εχω και 5 πανακια ωμου!!!

Και θα μεινουν να διαλεξω πιο μετα πιπιλες-μπουκαλια χτενες - ψαλιδακι -θηκη για πιπιλες και μπανιερα!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΜΟΥ ΣΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!! απλά μωρέ έφαγα 2 μέρες χόρτα κ 1 μέρα μαρούλι κ με ξετίναξε...... δεν είχα πάει κ καθόλου τουαλέτα προχθές.... σήμερα είμαι οκ.

ετοιμάστε βαλίτσες για παν ενδεχόμενο!!! Μάγδα οι τριχούλες θα πέσουν μόνες τους, μην τις πειράξεις. κ εγώ τα ίδια έχω. σελτεδάκια δεν χάνονται, κ 2 παραπάνω να έχετε δεν πειράζει. δεν θα βάζετε με την μία πλυντήριο. ρουχαλάκια θα σας φέρουν κ μπορείτε να τα αλλλάξετε με ότι χρειάζεστε.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Το πορτ μπεμπε ειναι αυτο που κουμπωνει στο καροτσι??? Νομιζω οτι βολευει και ως καλαθουνα στην αρχη!!!

ναι αυτό είναι. πολλοί το χρησιμοποιούν ως καλαθούνα στην αρχή...

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κι απο δω κοριτσακια γλυκα ναι μαγδουλα μπαινω στο μηνα μου και σας ανοιγω την αυλαια και ελπίζω να ρθει το συντομοτερο να το χω στην αγκαλιτσα μου! Οι αλλες όλες καλα διαβασα νεακια μαζεμενα και δε ξερω τι να σχολιασω!

Ετσι λεω ζουνιτσα αλλα μεχρι τοτε μπορει να αλλαξω γνωμη!!! Θα δειξει..... Παντως αμα το κρατησω τελος Σεπτεμπβριου ισα ισα που προλαβαινω να κανω βολτες με την μικρη και το διαστημοκαροτσι μας:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...