Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

sangreluna ΠΗΤ 29/07/2013 (Αγοράκι)

ioanna27 ΠΗΤ 01/08/2013 (Αγοράκι)

xara_84 ΠΗΤ 03/08/2013 (Κοριτσάκι)

nefel ΠΗΤ 04/08/2013 (Αγοράκι)

Dinakim ΠΗΤ 04/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαριάννα13 ΠΗΤ 07/08/2013 (Αγοράκι)

Nefeli_13 ΠΗΤ 08/08/2013 (Αγοράκι)

h11rous1 ΠΗΤ 09/08/2013 (Αγοράκι)

ΒΙΒΗ ΠΗΤ 11/08/2013 (Αγοράκι)

ksotiko ΠΗΤ 12/08/2013 (Αγοράκι)

Floreta ΠΗΤ 13/08/2013 (Αγοράκια)

ΓωγώΖ ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ράνια36 ΠΗΤ 14/08/2013 (Αγοράκι)

Anat ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαράκι8 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

christina27 ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι)

Zuzu ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι)

Flosummer ΠΗΤ 18/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ioannaki28 ΠΗΤ 21/08/2013 (Κοριτσάκι)

Λίνα_ ΠΗΤ 23/08/2013 (Αγοράκι)

liana87 ΠΗΤ 27/08/2013 (Αγοράκι)

anna*22 ΠΗΤ 30/08/2013 (Κοριτσάκι)

Magda ΠΗΤ 31/08/2013 (Κοριτσάκι)

alikys ΠΗΤ 08/09/2013 (Αγοράκι)

milinaki ΠΗΤ 12/09/2013 (Αγοράκι)

zounitsa ΠΗΤ 15/09/2013 (Αγοράκι)

Margioula ΠΗΤ 16/09/2013 (Αγοράκι)

dsdoraki ΠΗΤ 21/09/2013 (Αγοράκι)

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Α ο γιατρος μου εχει μουλαρωσει δε λεει πιο πριν με τιποτα ο υπερηχος βεβαια δειχνει 10 μερες πριν κι αν σου πω για το ενστικτο της μανας ε και αυριο να γεννουσα δε θα ταν περιεργο! νοιωθω πολυ μεγαλη πιεση από κατω...

Εχεις τίποτα πονους περιεργες συσπάσεις κτλ? Η διαστολή? Πάντως εμενα στο τελευταιο μας ραντεβου μου λέει ο ντοκ 'Μαράκι ο κολπος σου πάει να το παίξεις μαγκας οπως την άλλη φορα αλλά μην ανησυχεις, δε θα του περάσει' :( Έτσι συμπέρανα πως έχω μέλλον ακόμα πολύ!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

την πεμπτη θα παώ να με δει αλλα εχω πονους πολυ χαμηλα περπαταω πιο ανετα δε ποναει πλεον η πλατη μου επίσης πόναω χαμηλα στη λεκανη κατουριεμαι συνεχεια και νομιζω πως θα με συχωρεις αφοδευσω από μπροστα...κι εχω κατι σαν στιγμιαιους νευροπονους από κατω

την πεμπτη θα παώ να με δει αλλα εχω πονους πολυ χαμηλα περπαταω πιο ανετα δε ποναει πλεον η πλατη μου επίσης πόναω χαμηλα στη λεκανη κατουριεμαι συνεχεια και νομιζω πως θα με συχωρεις αφοδευσω από μπροστα...κι εχω κατι σαν στιγμιαιους νευροπονους από κατω

πωπω σε καταλαβαίνω! Υπομονη βρε κορίτσι, κοντεύεις τουλάχιστον!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Καλημέρα!

Πίσω στην Αθήνα, μετά από ένα τέλειο τριήμερο στο Τολό! Έτσι έκανα και τα πρώτα μπάνια, και πισίνα και θάλασσα, δροσίστηκα, κοιμήθηκα καλά - πριν φύγουμε, Παρασκευή βράδυ μόνο 2 ώρες κατάφερα, με τη ζέστη, με τις άβολες στάσεις... Στάθηκα τυχερή, κάτι μαγικό είχαν τα μαξιλάρια και το κλιματιστικό του ξενοδοχείου.

Σήμερα έχω την τελευταία συνεδρίαση στο Κέντρο Προστασίας Μάνας & Παιδιού, τελικά ήμουν πολύ ευχαριστημένη με το επίπεδο γνώσεων και με το στιλ τους. Πραγματικά αξίζει να το συστήνουμε, για όσες θα έχουν ανάγκη, τώρα μάλλον μετά από το καλοκαίρι. Έτσι, έπρεπε να διαλέξω να ξεκινήσω σήμερα τα μαθήματα στο Έλενα ή να πάω στο τελευταίο εδώ.

Εντωμεταξύ έκανα και το Doppler, όλα μοιάζουν μια χαρά με την κυκλοφορία του αίματος, αλλά 1 - βρήκε το βάρος του μικρό, 1.650 για 31 εβδομάδες και εκτίμησε ότι θα έχω ένα μικροκαμωμένο μωρό, γύρο στα 3 κιλά, που εγώ το θεωρώ παράξενο, επειδή εγώ ήμουν πάνω από 4 !! και επίσης και οι δύο γονείς ήμαστε ψηλοί και "μεγάλοι" :D 2 - ακόμα έχει το κεφαλάκι πάνω το μικρό μου μωρό και κάπως αγχώθηκα. Τζάμπα όλο το ψάξιμο για διάφορες επιλογές για birthplan - τα συζήτησα με τον γιατρό και νομίζω πως με θεώρησε λίγο τρελή (και η Sangreluna έλεγε πράγματα που τα επιδιώκω και γω και τα ψάχνω). Αλήθεια, εσείς μιλήσατε για κάτι που να μοιάζει τουλάχιστον με ένα birthplan με τους ιατρούς σας; Αν και δεν αφήνουν πολλά περιθώρια από τα μαιευτήρια, από το πρωτόκολλο που ακολουθούν, να μην πω και για τους ίδιους τους ιατρούς :(

Πρέπει να φύγω στο μάθημα τώρα, θα σας πω και άλλες λεπτομέρειες μετά.

Φιλιά!

UaT6p3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!!!!

ΖυΖυ το βιβλιο λεει οτι στις 31 εβδομαδες το φυσιολογικο βαρος ειναι 1700 αρα δεν ειναι μικρο!!!!:)

Φεγγαρενια μου υπομονη!!! Πως πανε τα πονακια??? Εγω παντως ποναω καθε φορα που αλλαζω μηνα, μηπως συμβαινει κατι τετοιο??? Εχεις ετοιμα τα πραγματακια??

Η μπεμπα μου ολο λοξυγκα εχει:)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

κορίτσια μου καλημέρες μετά από ένα τριήμερο!!!! ελπίζω να περάσατε όλες καλά. εμείς μείναμε εδώ γιατί είχαν ποδηλατικούς "αγώνες" με διοργανώτρια ομάδα την τρίπολη οπότε όπως καταλαβένεται, με έφαγε η τρίπολη. τεσπα....

ετοιμάζεστε οι πρώτες, άντε με το καλό!!!!!!! πότε πέρασε ο καιρός για να ετοιμαζόμαστε για μαιευτήρια.....

εχτές το βράδυ κορίτσια τα έιδα όλα.... μάλλον με έπιασε ψιλοκολικός εντέρου. τι να σας πω.... κρύος ιδρώτας με έλουζε, πόνος-πονος.... πόνοοοοοοοοςςςςςςςς!!!!!!!! ευτυχώς κλωτσούσε κ ο μπέμπης κ καταλάβαινα οτι τουλάχιστον το μωρό είναι καλά. σήμερα είμαι καλύτερα. ερχόταν η μικρή μου κ με ρωτούσε "τι έχεις μαμά???" κ μου έδινε φιλάκια κ μου έδινε φάρμακο (κ καλά) κ μου έβαζε ένα παιχνίδι πάνω στην κοιλιά μου οτι κ καλά είναι φάρμακο. κ το πιο ωραίο, μου έδινε φιλιά κ στο μέτωπο.... γελούσα μες στον πόνο μου!!!!!!

κατά τα υπόλοιπα, καλά.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημέρα φίλες μου!

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια κορίτσια!

Σκέφτομαι αυτή την εβδομάδα να πλύνω τα ρούχα της μικρής και να δω για προίκες και μπουρνουζάκια όπου μου είπαν ότι χρειάζονται αρκετά! Την επόμενη εβδομάδα θα έρθει η μαμά μου όποτε θα κάνουμε και κάποια πράγματα μαζί:P

Ζουνιτσα πολύ τρυφερη σκηνη!!! Μηπως εχεις θεμα δυσκοιλιοτητας?

Ανατ εγω ενα μπουρνουζακι πηρα γιατι σκεφτηκα οτι μπορει να μου φερουν!!!! Εχω και μια κανουργια μεγαλη ροζ θα την πλενω και θα εχω και αυτην, αργοτερα βλεπω!!!!

Αληθεια 5 φανελακια κοντομανικα και 3 με τιραντα φτανουνε????

Και δεν πηρα ακομη σελτεδακια σκεφτηκα 1 μεγαλο, 2 απλα μικρα και 1 πιο εμφανισημο για την τσαντα εξοδου ειναι καλά???

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα!! Μας βάρεσε η ζέστη για τα καλά ε; Εμένα έχουν πρηστεί τα δάχτυλά μου από την προηγούμενη εβδομάδα, έβγαλα τα δαχτυλίδια και τώρα μου κακοφαίνεται που δε φοράω τη βέρα μου... Τα πόδια μου είναι, όπως λέει ο καλός μου, λες και έχω πάθει διάστεμμα και στους δυο αστραγάλους, δε μου μπαίνει κανένα παπούτσι παρά μόνο ένα ζευγάρι σαγιονάρες που δε μου αρέσει κιόλας! Πονάει όλο μου το κορμί από το καθάρισμα που έριξα το Σ/Κ στο χωριό, αλλά τουλάχιστον είναι έτοιμο το σπίτι μας! Όσο για τους μαστόρους, Φλορέτα σε νιώθω... Εμάς έχει τελειώσει το σπίτι από το Πάσχα και τα λίγα μερεμέτια που έχουν μείνει δε βλέπω να τελειώνουν ούτε μέχρι τον Αύγουστο που θα πάμε με το μωρό!!! Υπομονή και ψυχραιμία.... Μαράκι με το καλό να τελειώσει η εξεταστική σου και να αδειάσει το μυαλουδάκι σου! Μάγδα, σαν μάρκα δεν την ξέρω για να σχολιάσω την ποιότητα αλλά ωραίο φαίνεται και το μπεζ πολύ βολικό! Πάντως, ούτε εμένα του άρεσε του άντρα μου αυτό που πήραμε γιατί είναι πολύ ανοιχτόχρωμο, αλλά θα το συνηθίσει... Χιχιιιχ!! Zuzu μια χαρά είναι ένα μωράκι 3 κιλών! Κι εμάς 3-3,5 κιλά μας είπε ότι θα βγει και είμαι πολύ χαρούμενη γιατί εγώ ήμουν 4 και ο άντρας μου 5!!!! Απλά τότε μας άφηναν να πάρουμε όλο τον 9ο και οι μαμάδες μας έτρωγαν λίγο ό,τι να' ναι... Κορίτσια, εγώ βαλίτσα δεν έχω αρχίσει να ετοιμάζω, αν και έχω αγοράσει αρκετά πραγματάκια και μένει μόνο να τα συμμαζέψω. Χαρτιά έχω βγάλει οπότε έτοιμοι είμαστε και από κει. Συσπάσεις που λέτε δεν έχω ιδέα πως είναι... Νιώθω πετρώματα στην κοιλιά αλλά νομίζω ότι ειναι ο υπερκινητικότατος μικρός που δεν κάθεται δευτερόλεπτο ήσυχος, κάτι πονάκια που και που αλλά πιο πολύ σαν ενόχληση θα τα περιέγραφα όχι πόνο, γενικά δε νιώθω κάτι άβολο, δυσάρεστο κλπ... Να ανησυχήσω;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...