Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια....Ησυχια βλεπω,ελπιζω να εισαστε σε καμια παραλια να δροσιζεστε γιατι εδω μεσα στην Αθηνα βραζουμε!!!!

Εμεις πηγαμε σ/κ για μπανιο και παρολο που καθομουν κατω απο την ομπρελα εγινα σαν πατζαρι κατακοκκινη.Σημερα ξεκινησα επιτελους και το πλυσιμο των ρουχων του μπεμπη και σ/κ θα παω να ψωνησω για τη βαλιτσα μου.Απιστευτο αλλα την αλλη εβδομαδα μπαινω στο μηνα μου!!!!!

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

Μαράκι καλημέρα βλέπω ότι μάλλον είμαστε οι δυό μας.......

Πως πάει το διάβασμα ρε κορίτσι?????

Εγώ είμαι home alone..... το αγόρι μου λείπει σε μια δουλειά, είπα σήμερα λοιπόν να ξεκουραστώ και να πάω μια βόλτα αργότερα στο mall η στο golden hall για να μη με φάει η ζέστη! Δεν έχω αγοράσει τίποτα ακόμα για μένα( για τη βαλίτσα εννοώ ) θα ρίξω μια ματιά αλλά λέω να περιμένω τις εκπτώσεις! Εκτός από πυτζάμες επιθέματα εσώρουχα μια χρήσης το νεσεσέρ με τα απαραίτητα παντόφλες και σαγιονάρες για το μπάνιο χρειάζεται κάτι άλλο????

anat μου αν μπορω να βοηθησω εγω τη προηγουμενη φορα αλλα και τωρα θα βαλω στη βαλιτσα 2 νυχτικα ή πιτζαμες,2 σουτιεν θηλασμου,σερβιετες μεγαλες,εσωρουχα,χτενα,οδοντοκρεμα,οδοντοβουρτσα,αφρολουτρο,οινοπνευμα,μωρομαντηλα,

ξυραφακι,παντοφλες και για το μπανιο.Αυτα ;)...

Εγω επειδη γεννησα στο Λητω μας εφεραν ως δωρο ενα κουτι με επιθεματα στηθους,μωρομαντηλα,ειδικο αντισηπτικο υγρο σαπουνι για την ευαισθητη περιοχη και το σωμα,θερμομετρο,εσωρουχα μιας χρησης,σερβιετες 1 πακετο μεγαλες....

Αυτα πιστευω ειναι τα απαραιτητα....

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Μαράκι καλημέρα βλέπω ότι μάλλον είμαστε οι δυό μας.......

Πως πάει το διάβασμα ρε κορίτσι?????

Εγώ είμαι home alone..... το αγόρι μου λείπει σε μια δουλειά, είπα σήμερα λοιπόν να ξεκουραστώ και να πάω μια βόλτα αργότερα στο mall η στο golden hall για να μη με φάει η ζέστη! Δεν έχω αγοράσει τίποτα ακόμα για μένα( για τη βαλίτσα εννοώ ) θα ρίξω μια ματιά αλλά λέω να περιμένω τις εκπτώσεις! Εκτός από πυτζάμες επιθέματα εσώρουχα μια χρήσης το νεσεσέρ με τα απαραίτητα παντόφλες και σαγιονάρες για το μπάνιο χρειάζεται κάτι άλλο????

Kαλημέρα! Τωρα ειδα το μηνυμα σου. Το διαβασμα τσουλάει,αυριο εδινα ενα μαθημα αλλα αποφασισα να μην παω γιατι δεν αντεχω να το διαβασω εχουν σπασει τα νευρα μου. Κ ετσι προετοιμαζομαι για τα αλλα, τρια και τελος! Εσωρουχα μιας χρησης λογικα θα σου δωσουν στο μαιευτηριο, αν γεννησεις σε ιδιωτικο -δε ξερω βεβαια αν τα χρεωνουν εξτρα.Παρε ενα τηλ στο μαιευτηριο να ρωτησεις! Θα σου προτεινα να παρεις μαζι σου και σαμπουαν κ αφρολουτρο,αν κ λογικα κα αυτα τα δινει το μαιευτηριο. Επίσης τις πετσετες σου, σακούλες για να δινεις στους δικους σου οτι πιτζαμες μπλουζες κτλ λερωσεις! Α! πάρε και τα δικα σου εσωρουχα μαζι, ειναι πολλές κοπέλες που βολεύτηκαν καλύτερα τα δικα τους εσωρουχα παρα της μιας χρησης!Επίσης μια αλλαξια ρουχα για την εξοδο από το μαιευτηριο για εσενα και το μωρο!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Πιτζαμες παντως εγω θα πάρω μπολικες,σκεφτομαι δυο ζευγαρια για καθε μερα. Ειναι καλοκαιρι θα ιδρωνουμε απο πανω εως κατω καλύτερα να μου περισσεψουν παρα να μην εχω να αλλαξω! Κ σουτιεν θηλασμου οπως ειπε η Ιωαννα δυο κ εγω νομιζω ειναι καλά! Α! κρεμα για πληγωμένες θηλές! Η purelan ειναι πολύ καλή, με βοηθησε παρα παρα πολύ στην πρωτη γεννα, μονο που ειναι κιτρινη κ θελει προσοχη γιατι μενει πάνω στα ρουχα!Ρωτηστε τους γιατρούς σας βεβαια, αλλά εμενα με ειχε σωσει, ενω μια αλλη που μας δωσαν στο μαιευτηριο δεν μου εκανε τιποτα κ δε θυμαμαι καν πως λέγεται!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Ένα ενα μου ερχονται. Εγω θα γεννησω στο ΡΕΑ πρωτα ο Θεος. Για να δηλώσουμε το παιδι στο ληξιαρχειο χρειαζονται απο δυο φωτοτυπιες ταυτοτητας και των δυο γονεων, ληξιαρχικη πραξη γαμου τελευταιου εξαμηνου και πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης. Άν ο συζυγος προλάβει να εκδωσει ΑΜΚΑ στο μωρο οσο θα ειμαστε στο μαιευτηριο, τοτε ΔΕΝ πληρωνουμε καποιο ποσο νομίζω 300 ευρω για εξετασεις μωρου. Οποτε θα βγαλω αυτα τα χαρτια να ειναι ετοιμα μεσα στη βαλίτσα!! Επίσης κοριτσια εγω θα εχω μαζί μου κ κατι χαπακια(πάντα σε συννενοηση με το γιατρο φυσικα θα τον ρωτησω στο επομενο ραντεβου) που ειναι για το ξε-πρηξιμο του στηθους, σε περιπτωση που γινει δηλαδη, αυτη τη φορα θελω να ειμαι ετοιμη για ολα κ οχι να τρεχω σαν παλαβη εκεινη τη στιγμη.

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

μαρακι μου γλυκο για πες μου λιγο και την προηγουμενη στο ρεα γεννησες εχω μια απόρία οταν σε πιανουν οι πονοι και πας εκει και σε παραλαμβανουν πρεπει να καθεσαι στο κρεβατι ανασκελα δεμενη με τον καρδιοτοκογραφο και με τον ορο στο χερι η μπορεις να κινησε; εμενα το πρωτο μου φαινεται ανυπόφορο.

sangreluna μου εγω γενναω στο Λητω.Εχουν πετσετες αλλα οκ καλητερα τις δικες σου....Εγω απο οτι ξερω αν σου εχουν σπασει τα νερα δεν σε αφηνουν να περπατησεις.Αφου σε ετοιμασουν σε πανε στην αιθουσα και σου βαζουν τον καρδιοτοκογραφο,τον ορο και βλεπεις τηλεοραση χαχαχα....

Δεν ξερω αν απλα σε εχουν πιασει πονοι χωρις σπασιμο νερων σε αφηνουν να περπατας...

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

μαρακι μου γλυκο για πες μου λιγο και την προηγουμενη στο ρεα γεννησες εχω μια απόρία οταν σε πιανουν οι πονοι και πας εκει και σε παραλαμβανουν πρεπει να καθεσαι στο κρεβατι ανασκελα δεμενη με τον καρδιοτοκογραφο και με τον ορο στο χερι η μπορεις να κινησε; εμενα το πρωτο μου φαινεται ανυπόφορο.

Όχι το πρωτο το γεννησα στο ΜΗΤΕΡΑ. Πήγα εκεί κ έκανα προκληση τοκετου, στην αρχη ήμουν στο δωματιο προετοιμασίας, κ μετα στις ωδυνες ναι ημουν ξαπλωμένη συνεχώς κ συνδεδεμένη με τον καρδιοτοκογραφο,ίσως ομως επειδη μου ειχαν βαλει ορο για να προκαλεσουν τεχνητους πόνους. Όντως δεν είναι και οτι πιο ευχαριστο, αλλά περνάει γρηγορα και το αποτελεσμα σε δικαιώνει, όσο και αν ζοριστεις!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Όλα καλά θα πάνε! Είναι τόσο εντονες αλλωστε εκεινες οι στιγμες που περνανε σαν νερακι όσο κ να σου φαινεται βουνο! Αλήθεια ποτε περιπου γεννας? νομίζω ήσουν πρώτη στη λίστα η κάνω λάθος?

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...