Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Φλορέτα, υπομονή με τους μαστόρους - καλά κάνατε και τους τα στείλατε πίσω τα έπιπλα. Πάντως φαντάσου, άμα κάνουν τέτοια σε εσάς που είσαστε και μηχανικοί άντε να βγάλουμε άκρη οι υπόλοιποι... Μόνο επειδή αν θυμάμαι καλά είσαι κι εσύ αλλεργική, μείνε μακρυά από τις βερνίκια και τις μυρωδιές από μπογιές!

Anat, η καμπύλη σακχάρου και το σάκχαρο νηστείας δεν είναι η ίδια εξέταση; Εμένα όταν έκανα την καμπύλη στην απόδειξη που μου δώσανε για τη συμμετοχή που πλήρωσα νομίζω ότι έγραφε σάκχαρο νηστείας (αλλά μπορεί και να τα έχω μπλέξει).

Χαρά, ωραίο το μοντέλο που διάλεξες, έχει και ουδέτερα χρώματα που πάνε με όλα. Εγώ Αθήνα μένω, εσύ Θεσσαλονίκη βλέπω, ε; Κρίμα, αν μέναμε κοντά και είχες όρεξη θα μπορούσαμε να συναντηθούμε να το παραγγείλουμε παρέα - να γνωριστούμε κιόλας!

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

Ναι Μιλινάκι αυτό σκεφτόμουν κι εγώ...θα κάναμε μία παραγγελία οι 2 μας και θα γνωριζόμασταν κιόλας.

Βρε κορίτσια...πρέπει οι συντοπίτισσες να βρεθούμε και από κοντά κάποια στιγμή....μιλάμε από δω τόσο καιρό....γιατί όχι και από κοντά?

Λοιπόν εγώ σας αφήνω...το 3ήμερο μάλλον δεν θα μπορέσω να μπω οπότε θα τα πούμε από Τρίτη! Καλά να περάσετε ότι και αν κάνετε....φιλιάαα!!!!!

FQzVp3.png

92nJp3.png

Κοριτσια καλησπερα τι κανετε?

Εχω μηνες να γραψω αλλα αποφασισα να μπω να σας πω ενα γεια!

Δεν εμπαινα σχεδον καθολου στο foroum και ποσο μαλλον τωρα που εχει ανοιξει και ο καιρος..

Διαβαζω που και που τα νεα σας ομως και χαιρομαι που ολες ειστε καλα!

Εμεις μια χαρα, ο μπεμπης μεγαλωνει, στις 29 εβδομαδες εφερε τουμπα με το κεφαλακι κατω, και παλι μια μερα πριν παμε στο γιατρο για υπερυχο το καταλαβα, και μου ειπε καθολου απιθανο!Καθως ηταν με το κεφαλακι κατω αριστερα και τα ποδια πανω δεξια- λοξα δηλαδη!Για να δουμε!

Αν και πιστευω ακομα με το κεφαλακι κατω ειναι γιατι ολες τις κινησεις πλεον πανω τις νιωθω!Μακαρι!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Μιλινάκι δεν με ζαλίζεις καθόλου...απλά δεν πρόλαβα καθόλου να το ψάξω. Υπόσχομαι την Τρίτη να το δω (γιατί και εμένα με ενδιαφέρει) και ελπίζω να βγάλω γραμμή να λύσω όλες τις απορίες μου. Πάντως γι' αυτό που ρώτησες αν στηρίζεται στο κρεβάτι...ναι έτσι κατάλαβα...φαίνεται και στην φώτο..έχει γαντζάκια!!!

Φιλιά

FQzVp3.png

92nJp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!! Τι κάνετε? Εγω έχω να δηλώσω οτι μετα την πρώτη εβδομάδα της εξεταστικής, είμαι εδω και είαι καλάαα! Πολύ αγχος, δε ξερω τι έχω πάθει, αρνούμαι να σκεφτώ οτι θα έχω να διαβαζω με τη μπεμπα νεογεννητη. Θέλω να ζήσω κάθε της στιγμή στο φουλ, κ όχι να έχω κ διαβασματα στο κεφάλι μου( έχω το μαθημα του μεσιε βεβαια αλλά ας είναι ενα, όχι και άλλα!) Κατα τα αλλα τι κάνετε εσεις? Ψωνίζετε ε? Αχ εγω τα χω αφησει όλα για 8 με 9 Ιουλίου που θα χω τελειώσει εξεταστική είναι κ οι εκπτωσεις κουτί μου ρχεται!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Καλημέρα, κορίτσια, και καλό τριήμερο!

Ελπίζω να είσαστε σε καμιά παραλία και όχι μπροστά από τον υπολογιστή, βέβαια... Κι εγώ έχω σκοπό αύριο και μεθαύριο να πάω για τα πρώτα μου μπανάκια! Καμιά πρόταση για καθαρή παραλία με ζεστή θάλασσα στην Αττική;

Χαρά, καλά να περάσεις το τριήμερο και αν μάθεις τίποτα νεώτερο για το λίκνο πες μου από Τρίτη (είδες μπελά που βρήκες που είπες ότι ξέρεις γερμανικά; ) :P

Λιάνα, σε ψάχναμε τον τελευταίο καιρό! Μπράβο, όμως, αφού πάνε όλα καλά δικαιολογούμε τις απουσίες σου ;) Το μωράκι βλέπω έχει πάρει θέση από τώρα, μου φαίνεται ανυπομονεί για τη μεγάλη έξοδο!

Μαράκι, από μια πλευρά σε ζηλεύω που κάνεις ακόμα φοιτητική ζωή - βέβαια το διάβασμα δεν είναι το καλύτερο κομμάτι αλλά υπομονή, κοντεύει ο καιρός που τελειώνει και η εξεταστική. Αλήθεια, οι εκπτώσεις πότε ξεκινάνε;

tt18a28c.aspx

Καλησπέρα!!!

μπηκα να πω ενα γεια και παω να φαω ψαρακι!!!!

Λοιπον βγηκαμε να βρουμε καροτσι και με το συζυγο εχουμε τελειως διαφορετικά γουστα!!!

Το inglesina που μου αρεσε δεν αρεσει στο συζυγο και δεν το ειδαμε απο κοντα γιατι δεν το εχουν εκθεσιακο, τα λητω μου το φερνουν αλλα δεν θα το κανω τεστ ντραιβ!!!

Εγω ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι ωραιο αλλα δεν μπορω να αγορασω χωρις να το δω!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Καλέ που εισαστε όλες? Πωπωπω τι ζεστη είναι αυτη? Πως θα τη βγαλουμε ως τον Αυγουστο????? Λοιπόν Μilinaki οι εκπτωσεις νομίζω πως ξεκινάνε κοντα στο δευτερο δεκαημερο του Ιουλιου εκει κάπου στις δεκα του μηνα, μπορεί ακι νωρίτερα, αν κ είμαι σίγουρη πως τα μαγαζια θα βγαλουν προσφορες από αρχες του μήνα. Magda θα συμφωνησω κ εγω με το συζυγο στο χρωμα τουλάχιστον, τωρα από τεχνικα χαρακτηριστικά δε γνωρίζω! Οι υπόλοιπες που είσαστε? Είσαστε καλά? Floreta ειδα οτι εδωσες σημεία ζωης αλλά δεν εχω σχολιασει κάτι, όλα καλά με τους μαστορους κ τις δουλειες στο σπίτι?

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Kαλημέρα!!!!

Εχει πολύ ζεστη!!!! Τι κανετε???? Εμεις ετοιμαζομαστε να παμε χωριο!!!

Λοιπον!!! Και τα δυο καροτσια κανουν 400? ειναι ελαφρια νομιζω 9,5 κιλά και κλεινουν με το ενα χερι!!!! Μεχρι στιγμης κερδιζει το μπεζ που αρεσει στο συζυγο!! Τωρα προσπαθω να τον πεισω να παμε στην Θεσνικη για να δουμε το Inglessina αν και νομιζω οτι δεν θελει!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μαράκι καλημέρα βλέπω ότι μάλλον είμαστε οι δυό μας.......

Πως πάει το διάβασμα ρε κορίτσι?????

Εγώ είμαι home alone..... το αγόρι μου λείπει σε μια δουλειά, είπα σήμερα λοιπόν να ξεκουραστώ και να πάω μια βόλτα αργότερα στο mall η στο golden hall για να μη με φάει η ζέστη! Δεν έχω αγοράσει τίποτα ακόμα για μένα( για τη βαλίτσα εννοώ ) θα ρίξω μια ματιά αλλά λέω να περιμένω τις εκπτώσεις! Εκτός από πυτζάμες επιθέματα εσώρουχα μια χρήσης το νεσεσέρ με τα απαραίτητα παντόφλες και σαγιονάρες για το μπάνιο χρειάζεται κάτι άλλο????

Μάγδα μου καλημέρα τώρα σε είδα......

Καλά να περάσετε στο χωριό! έχει θάλασσα η βουνό???

Το Inglessina το έχει πάρει μια φίλη και είναι πραγματικά ωραίο πάντως να ξέρεις ότι είναι λίγο πιο ακριβό και λίγο πιο βάρη νομίζω ότι άκουσα κάτι για 12,5 κιλά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...