Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

εμενα ο δικος μου πριν 2 εβδομαδες που ημουν στην 32η ηταν 2.600 αλλα ευτυχως δεν εχει επηρεαστει απο το ζαχαρο μου το πε κ η γιατρος στο ντοπλερ, απλα ειναι μεγαλος κ ηταν απο την αρχη, δεν εχει μεγαλη κοιλια , ειναι απολυτως συμετρικος. εγω ειμαι στασιμη στα κιλα ακριβως 2 μηνες τωρα. Ξερεις τι με ανησυχει με το ζαχαρο;;; οτι στα ενδιαμεσα σνακ ειναι οσο κ μετα τα κυριως μη σας πω κ παραπανω. ειναι φυσιολογικο αυτο;;;; αντε να κοψω κ τα γιουτοπαρ γτ το ανεβαζουν απ οσο ξερω

αα εινια και σενα καμποσος ο ατιμουλης:P

και μενα ετσι μου ειπε οτι γενικα ηταν μια βδομαδουλα μεγαλυτερος οποτε ειναι ενταξει!

δεν ξερω καθολου για τα γιουτοπαρ αν το ανεβαζουν

μηπως να μιλαγες με κανενα ενδοκρινολογο?

NkOFp3.png

Διαφημίσεις

Εμενα στο copy paste μου τα εβγαλε χωρις χρωματα.............:(:(:(:(:(

Τελος παντων, τωρα που τη βρηκαμε ας τη βαζει καποια που μπορει να το κανει σωστα συχνα να μη τη χανουμε.................πλησιαζει κι ο καιρος σιγα σιγα για μερικες!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

ναι οντως πλησιαζει ο καιρος και θα πρεπει να την διαμορφωσουμε αλλιως!

μια μια θα γενναει και θα γραφουμε ημερομηνια γεννησης και κιλα η καπως ετσι τελος παντων!!:cool::cool:

NkOFp3.png

Μια φορά είχα μπει στην αντίστοιχη σελίδα περασμένης χρονιάς και διάβαζα τι γράφανε οι νέες μανούλες για το πώς πήγε ο τοκετός τους - ήταν πολύ συγκινητικό, ήμουνα και στο πρώτο τρίμηνο που χορεύανε οι ορμόνες και με είχαν πάρει τα ζουμιά! Άντε και στα δικά μας!

tt18a28c.aspx

αχ Δωράκι, όντως κ εμένα μου τα πρήζουν πολλοί γύρω μου!!!!!! προσπαθώ να πίνω νερό, γιατί γενικά δεν πίνω. στην 1η εγκυμοσύνη, μιλάμε για λίτρα την ημέρα..... δεν έχετε ιδέα, το 1,5 λίτρο μπουκάλι την φορά, αφού ο άντρας μου είχε φοβηθεί. τώρα ούτε που μου κάνει αίσθηση. η δε κόρη μου, πίνει πάρα πολύ νερό!!! πάρα πολύ όμως από μικρή. θα δείξει. καρπούζι δεν έχω φάει ακόμα, γιατί δεν είναι κ πολύ καλά.

πάντως εγώ κ όταν γέννησα σελίδα δεν άλλαξα, αρα εδώ θα παραμείνουμε όλες. και οι τελευταίες..... χαχαχαχαχαα

WeDjp2.png

0hUop3.png

Μια φορά είχα μπει στην αντίστοιχη σελίδα περασμένης χρονιάς και διάβαζα τι γράφανε οι νέες μανούλες για το πώς πήγε ο τοκετός τους - ήταν πολύ συγκινητικό, ήμουνα και στο πρώτο τρίμηνο που χορεύανε οι ορμόνες και με είχαν πάρει τα ζουμιά! Άντε και στα δικά μας!

κοντευουμε Μιλινακι και θα λεμε και μεις τις εμπειριες απο την γεννα μας και τις πρωτες μερες με τα μωρακια μας!!:D:D:D

καλη γεννα να εχουμε ολες Παναγιτσα μου!!!!!!!!!

NkOFp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια θα σας αφησω να παω σπιτι μου.............δεν τη παλευω αλλο στο μαγαζι.............ζεσταθηκα, πρηστηκαν τ αποδια μου να κρεμονται ση καρεκλα κι επειδη ξυπνησα και πολυ πρωι σημερα, νυσταξα...............εχουμε και γαμο το απογευμα!

Σας χαιρετω.............καλα να περασετε το τριημερο αν κανετε κατι γιατι μαλλον δε θα καταφερω να ξαναμπω..................τα λεμε απο εβδομαδα!

Φιλια σε ολες.

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Zounitsa, εγώ δοκίμασα καρπούζι πριν 2 βδομάδες περίπου που μας κεράσανε σε μια ταβέρνα και ήταν πολύ σούπερ, γλυκό και ζουμερό - μπορεί φέτος να γίνανε νωρύτερα λόγω της ζέστης που είχε το Πάσχα. Αλλά επειδή τα καρπούζια είναι τεράστια και πού να τα φάμε δύο άτομα προς το παρόν τσακίζω τα πεπονάκια, μιαμ μιαμ (που δεν έχουν και κουκούτσια, είνα βολικά τα άτιμα :tongue: )

Χριστίνα, όντως με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας, να πάνε όλα καλά και να μοιραζόμαστε τα κατορθώματά τους!

Δωράκι, καλά να περάσετε στο γάμο. Τώρα που το λες κι εγώ νύσταξα, σας αφήνω προς το παρόν. Φιλιά σε όλες και τα λέμε αργότερα!

tt18a28c.aspx

Είδατε που έχει και τα καλά του το ζάχαρο κύησης??? Εγώ χτες έφαγα 2 παγωτά από 3 μπάλες το καθένα (τράτζικ!!!!) και φυσικά δεν είχα όρεξη για φαί ούτε για μεσημεριανό ούτε για βραδινό. Μπορεί να μην άζω πολλά κιλά...αλλά τρέφω το μωρό μου με σαβούρες..........

Μιλλινάκι, ωραίο το λίκνο και πολύ οικονομικό (έχει και καλά σχόλια) και μάλιστα στο σάιτ τους βρήκα με 139? και ένα σε άσπρο που το θέλω εγώ με το πλήρες πακέτο (στρώμα, πάντα, κουνουπιέρα, μαξιλάρι, παπλωματάκι κλπ..). Έκανα μια προσπάθεια να πάρω τηλ να ρωτήσω για μεταφορικά κλπ αλλά δεν έβγαλα γραμμή. Θα σου πω αν μάθω νεότερα...

Νερό κορίτσια.....νερό....πολύ νερό και κανα 20λεπτο περπάτημα τη μέρα και τα ποδαράκια σας θα είναι μια χαρά....

μάλλον πρέπει κι εγώ να βγάλω βέρα+δαχτυλίδι γιατί μπορεί να πρηστούν απότομα τα δάχτυλά μου και να τρέχω....

FQzVp3.png

92nJp3.png

αχ αυτος ο υπνος δραμα ολη νυχτα στριφογυριζω αγκαλια με το μαξιλαρι και σηκωνομαι συχνα για νερο κ τουαλετα.απο νερο κοριτσια εγω παντα επινα πολυ αλλα τωρα στην εγκυμοσυνη πινω ακομα πιο πολυ.για το ζαχαρο που λετε εμενα ειχε η θεια μου κ στις δυο εγκυμοσυνες της κ με το που γεννουσε τιποτα της παρουσιαζοταν απ τον 7 μηνα κ εκανε διατροφη.σε ολες τις εγκυους πεταγεται ο αφαλος?εγω τον νοιωθω πολυ τσιτωμενο.τη βερα εγω την εβγαλα απ τον 5 μηνα.αχ κοριτσια κοντευει ο καιρος.να μη χαθουμε ομως μετα να μπαινουμε να λεμε τα νεα μας.μια χαρα το αντρακι σου Χριστινακι

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Έλεγα να πέσω για ύπνο αλλά έπιασα την πάρλα στο τηλέφωνο κι ακόμα εδώ είμαι...

Χαρά, αν καταφέρεις να τους βρεις στο τηλέφωνο για το λίκνο, μπορείς να ρωτήσεις και για το babymax pro (αν κατάλαβα το pro πρέπει να είναι το πιο πλήρες πακέτο); Με ενδιαφέρει αν στο πακέτο του amazon (http://www.amazon.de/FabiMax-Beistellbett-Matratze-Nestchen-Patricia/dp/B0046S4KWG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1371811902&sr=8-1&keywords=babymax+pro ) είναι και η προέκταση για το κρεββάτι των γονιών και το στρωματάκι για την προέκταση (όπως φαίνεται στη δεύτερη φωτογραφία στο link), αν συνδέεται / ασφαλίζει στο κρεββάτι των γονιών με κάποιο μηχανισμό (και αν ο μηχανισμός αυτός θέλει κρεββάτι συγκεκριμένων διαστάσεων) και από τι υλικό είναι το στρώμα. Επίσης, αν στο πακέτο είναι και όλα όσα χρειάζονται για να μετατραπεί το λίκνο μετά σε κανονική κούνια και αν τα ροδάκια που έχει ασφαλίζουν, για να μην κουνιέται όλη την ώρα. Αυτά τα λίγα νομίζω... ελπίζω να μη σε κουράζω :oops:

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

Ιωαννάκι κι εγώ το 'χω ρίξει στο νερό, το μπουκάλι στο ψυγείο δεν προλαβαίνει να παγώνει... Κάπου διάβασα ότι πάντα ο αφαλός πετάγεται κάποια στιγμή - σαν το θερμόμετρο της γαλοπούλας όταν είναι έτοιμη, χι χι - αλλά εμένα απέχει πολύ ακόμα. Στα μαθήματα για εγκύους που πηγαίνω σε μερικές κοπέλες έχει πεταχτεί και φαίνεται από τα ρούχα, είναι πολύ χαριτωμένο.

tt18a28c.aspx

Μιλλινάκι, ωραίο το λίκνο και πολύ οικονομικό (έχει και καλά σχόλια) και μάλιστα στο σάιτ τους βρήκα με 139? και ένα σε άσπρο που το θέλω εγώ με το πλήρες πακέτο (στρώμα, πάντα, κουνουπιέρα, μαξιλάρι, παπλωματάκι κλπ..). Έκανα μια προσπάθεια να πάρω τηλ να ρωτήσω για μεταφορικά κλπ αλλά δεν έβγαλα γραμμή. Θα σου πω αν μάθω νεότερα...

Χαρά, επιτέλους κατάφερα να κάνω το μεταφραστή του google να λειτουργήσει σωστά (μου κόλλαγε τις τελευταίες μέρες και αντί να μεταφράζει ολόκληρη την ιστοσελίδα έβαζα με copy paste τα κομμάτια που ήθελα να μεταφράζω - μεγάλη ταλαιπωρία) και ανακάλυψα ότι αν ψωνίσεις από το site τους τα μεταφορικά είναι μόνο 14 ευρώ για τις χώρες της Ε.Ε.! Δες στο http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=en&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.gr&sl=de&tl=el&u=http://stubenwagen.de/lieferung/&usg=ALkJrhiL8PGpOUSP3CDbE_RCu5PWLgX30A .

Εσένα ποιο μοντέλο σου άρεσε;

tt18a28c.aspx

ποπο βρε κορίτσια, βλέπω μας έχει πιάσει μεγάλη μιζέρια όλες με τη ζέστη και τα πρηξίματα!!! Κουράγιο, τι να πω... συμπάσχω κι εγώ! Μέχρι και σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα έπαθα στο αριστερό χέρι και δεν μπορώ να λυγίσω καθόλου τα δύο δάχτυλα...Δαχτυλίδια δε φοράω εδώ και πολύ καιρό.

Οι μαραγκοί έφεραν χτες τις βιβλιοθήκες, αλλά οοοοοοχι, σιγά μην τελείωνε έτσι το μαρτύριό μας... τα μισά έπιπλα είχαν λάθος διαστάσεις ή λάθος χρώμα. Τραβήξαμε κι έναν γερό καυγά με το μαραγκό που του είχαμε δώσει αναλυτικότατα σχέδια (εγώ αρχιτεκτόνισσα, ο συζυγος πολιτικός μηχανικός- έλεος δηλαδή!) και προσπαθούσε να μας πείσει ότι τα έχουμε σχεδιάσει λάθος...

Πως την πατήσαμε έτσι ρε γμτ, δεν μπορώ να καταλάβω :?:-? είναι που καμιά φορά πηγαίνουν όλα στραβά μαζί...

Οπότε κρατήσαμε τα μισά έπιπλα και τα υπόλοιπα τα στείλαμε πίσω για κοψε-ράψε-ξύσε. Και βρωμοκοπανε και βερνίκι. Και όταν φέρουν τα διορθωμένα σε λίγες μέρες, θα βρωμοκοπάνε κι εκείνα βερνίκι :cry::cry: Όπως καταλαβαίνετε με έχει πιάσει το παράπονο, παρακαλώ μη δίνετε και πολλή σημασία...

Σήμερα έχω και τον μπογιατζή που βάφει το παιδικό, τουλάχιστον αυτός είναι καλός και συνεννοήσιμος άνθρωπος...

Όλα καλά θα πάνε, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε και σιγά-σιγά θα συμμαζευτούμε...

Σας φιλω πολύ-πολύ!

Κορίτσια υπομονή με το σάκχαρο, για λίγο καιρό ακόμα είναι η δίαιτα... Πάντως κι εγώ το μπέμπη δεν τον νοιώθω πολύ έντονα και προβληματίζομαι. Κάνει αισθητή την παρουσία του αλλά με πολύ ήπιες κινήσεις, λέτε να είναι επειδή δεν έχει πολύ χώρο πια; Αλλά κι η κοιλίτσα μου νομίζω ότι δεν έχει μεγαλώσει πολύ τελευταία, ούτε έχει πεταχτεί ο αφαλός ακόμα, λέτε να είναι ανησυχητικό;

Millinaki διάβασα ότι όσο το παιδί δεν έχει πολύ χώρο κινείται λιγότερο και επίσης κοιμούνται περισσότερο.... είναι η κατάσταση REM!

Επίσης άν έχεις πρόσθιο πλακούντα κάνει τα χτυπήματα πιο ήπια!

Δεν πετάγονται όλοι οι αφαλοί όποτε μην ανησυχείς ούτε ο δικός μου πετάχτηκε και είμαι 32 εβδομάδα συμπληρωμένη!!!!!

Δωράκι από Αθήνα είμαι, πήγα χτες στο mothercare και δε βρήκα τίποτα ωραίο σε μαγιό, είχε ένα μπικίνο κόκκινο με μεγάλες άσπρες βούλες και ήμουνα σαν μια χοντρή Μίνυ Μάους... χάλι μαύρο! Σκέφτομαι να πάω στο oysso μήπως βρω τίποτα ευπαρουσίαστο και οικονομικό.

Εγώ πήρα ένα ριγέ μπλέ άσπρο με βολανάκια από το oysho.... το πήρα στην αρχή της σεζόν πολύ φτηνό και είναι πραγματικά ωραίο! Απλά νομίζοντας ότι θα πάρω πολλά κιλά το πήρα λίγο μεγάλο, ευτυχώς είναι με κορδονάκι στην άκρη όποτε οκ....

Κορίτσια, για να καταλάβω, γιατί μετράτε το σάκχαρο; Σας βγήκε αυξημένο στην καμπύλη σακχάρου ή ήταν αυξημένο στις αιματολογικές που κάνουμε κάθε μήνα;

Στην καμπύλη ζαχάρου..... το ζάχαρο νηστείας ήταν πολύ χαμηλό τουλάχιστον το δικό μου! Σε μένα επείδη είχα μόνο τη μια τιμή αυξημένη δε μου είπε να το μετράω μετά από τα γεύματα όποτε δεν ξέρω τι γίνεται! Προσέχω τους υδατάνθρακες λίγο και τα γλυκά φρούτα τρώω κανονικά!

ποπο βρε κορίτσια, βλέπω μας έχει πιάσει μεγάλη μιζέρια όλες με τη ζέστη και τα πρηξίματα!!! Κουράγιο, τι να πω... συμπάσχω κι εγώ! Μέχρι και σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα έπαθα στο αριστερό χέρι και δεν μπορώ να λυγίσω καθόλου τα δύο δάχτυλα...Δαχτυλίδια δε φοράω εδώ και πολύ καιρό.

Οι μαραγκοί έφεραν χτες τις βιβλιοθήκες, αλλά οοοοοοχι, σιγά μην τελείωνε έτσι το μαρτύριό μας... τα μισά έπιπλα είχαν λάθος διαστάσεις ή λάθος χρώμα. Τραβήξαμε κι έναν γερό καυγά με το μαραγκό που του είχαμε δώσει αναλυτικότατα σχέδια (εγώ αρχιτεκτόνισσα, ο συζυγος πολιτικός μηχανικός- έλεος δηλαδή!) και προσπαθούσε να μας πείσει ότι τα έχουμε σχεδιάσει λάθος...

Πως την πατήσαμε έτσι ρε γμτ, δεν μπορώ να καταλάβω :?:-? είναι που καμιά φορά πηγαίνουν όλα στραβά μαζί...

Οπότε κρατήσαμε τα μισά έπιπλα και τα υπόλοιπα τα στείλαμε πίσω για κοψε-ράψε-ξύσε. Και βρωμοκοπανε και βερνίκι. Και όταν φέρουν τα διορθωμένα σε λίγες μέρες, θα βρωμοκοπάνε κι εκείνα βερνίκι :cry::cry: Όπως καταλαβαίνετε με έχει πιάσει το παράπονο, παρακαλώ μη δίνετε και πολλή σημασία...

Σήμερα έχω και τον μπογιατζή που βάφει το παιδικό, τουλάχιστον αυτός είναι καλός και συνεννοήσιμος άνθρωπος...

Όλα καλά θα πάνε, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε και σιγά-σιγά θα συμμαζευτούμε...

Σας φιλω πολύ-πολύ!

Είναι floreta μου να μη μπλέξεις με μαστόρια !!!! ΥΠΟΜΟΝΗ είναι αρετή ως γνωστόν!!!!!!! χαχχαχχαχα φιλιά

Μιλινάκι, εμένα μου άρεσε αυτό

http://stubenwagen.de/kindermoebel/beistellbetten/fabimax-beistellbett-babymax-pro-weiss-inkl-matratze-protect-und-komplettausstattung-hanna-creme.html

Θέλω άσπρο γιατί το κρεβάτι μας είναι σιδερένιο ασημί. Στην τιμή περιλαμβάνονται όλα όπως τα βλέπεις στην φώτο. Χρήσιμο αυτό που βρήκες...εγώ δεν είχα χρόνο να ψάξω στο σάιτ τους...πάντα διαλέγω την εύκολη λύση....το τηλ...χεχεχε!

Αθήνα μένεις εσύ είπαμε?

FQzVp3.png

92nJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...