Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Μιλινακι το σιδηρο τον αραιωσαμε γιατι και σιδηρο και φεριτινη ειμαι φουλ οποτε δεν χρειαζομαι τοσο.............ο αιματοκριτης ειναι ετσι λοω στιγματος μεσογειακης και αυτα που παιρνω 2 την ημερα ισως παρω και τριτο ειναι φιλισιν............ευτυχως παντως οντως γιατι οχι τοσο η ζεστη αλλα εγω ξερω οτι στη γεννα θα μου βαλουν σιγουρα αιμα, δεν ημουν ομως προετοιμασμενη να αρχισω να βαζω απο τωρα.........

Δεν θυμαμαι απο που εισαι? Παντως εγω μαγιω πηρα απο τον "Καπετανιο"..........Εχει αρκετα καταστηματα στη Θεσσαλονικη αλλα δεν ξερω αν εχει αλλου.............βασικα πηρα μονο απο κατω ενα σε στυλ σορτσ σκαφτο μαυρο γιατι ειχα ενα χρυσο απο πανω το οποιο πριν εμπαινε ολο το στηθος μεσα αλλα τωρα περισσευει λιγο χωρις να φαινεται ασχημα κι ενα μαυρο απο κατω..............ετσι πηρα ενα μονο κατω για να αλλαζω οταν βγαινω απο τη θαλασσα............8,5 ευρω εκανε!

Ιωαννακι ψωμια, μακαρονια και γενικα φαγητα που εχουν υδατανθρακες περισσοτερο ανεβαζουν το ζαχαρο παρα τα γλυκα...........καλυτερα μαυρο ψωμι παντως.........εχι και φυτικες ινες και βοηθαει και στη τουαλετα ;););)

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια υπομονή με το σάκχαρο, για λίγο καιρό ακόμα είναι η δίαιτα... Πάντως κι εγώ το μπέμπη δεν τον νοιώθω πολύ έντονα και προβληματίζομαι. Κάνει αισθητή την παρουσία του αλλά με πολύ ήπιες κινήσεις, λέτε να είναι επειδή δεν έχει πολύ χώρο πια; Αλλά κι η κοιλίτσα μου νομίζω ότι δεν έχει μεγαλώσει πολύ τελευταία, ούτε έχει πεταχτεί ο αφαλός ακόμα, λέτε να είναι ανησυχητικό;

tt18a28c.aspx

Δωράκι από Αθήνα είμαι, πήγα χτες στο mothercare και δε βρήκα τίποτα ωραίο σε μαγιό, είχε ένα μπικίνο κόκκινο με μεγάλες άσπρες βούλες και ήμουνα σαν μια χοντρή Μίνυ Μάους... χάλι μαύρο! Σκέφτομαι να πάω στο oysso μήπως βρω τίποτα ευπαρουσίαστο και οικονομικό.

tt18a28c.aspx

εγω 2 μερες τωρα κοιμαμαι στο σαλονι που εχει κλιματιστικο. αυριο θα μας φερουν κ για τα δωματια οποτε θα ξανανεβω στον αντρουλη μυ που δεν εχουμε κοιμηθει ποτε χωρια. Δεν την παλευω, εχουν σπασει τα νευρα μου , το ζαχαρο τσιμπαει με το τιποτα κ σκεφτειτε οτι δεν ειχα σοβαρο προβλημα αλλα το παιδι εχειμεγεθος σαν να ειμαι 38 εβδομαδων οποτε πιστευωβ εχει φτασει την ινσουλινη μου στα ορια . Με 2 φρυγανιες να παει 100;;;; ειμαστε καλά;;;;; κοριτσια μολις μπω στο μηνα μου θα κανω οτι περναει απ το χερι μου για να γεννησω, δε γινεται, αφηστε που δεν τον νιθω να κουνιςεται κ πολυ κ φρικαρω γτ η κορη μου εκανε σαν παλαβο ολη την ωρα μεχρι που γεννηθηκε. τι στο καλο εχω απορια, μια εγκυος χωρις διαβητη ποσο θα χε με 2 φρυγανιες;;;

Νεφελη μου καλημερα........

Εγω θα σου πω που δεν εχω οτι τη Δευτερα και τη Τριτη εφαγα μακαρονια τη μια και ρυζι την αλλη, εφαγα και παγωτο τη Δευτερα κανονικο και φρουτα και γενικα γευματα που σιγουρα περιειχαν ζαχαρη και υδατανθρακες και την Τεταρτη στη καμπυλη σε χρονο 0' (νηστικη δηλαδη) ειχα 79.................οποτε πιστευω οι 2 φρυγανιες δεν θα εκαναν τιποτα σε εμενα και γενικα μαλλον δεν εχω προδιαθεση...............

Εισαι μαλλον ευαισθητη στο διαβητη και δεν ξερω και πως ειναι............σε παρακολουθει καποιος διαβητολογος εκτος του γυναικολογου σου? Αν οχι γιατι δεν ψαχνεις να βρεις καποιον μηπως σε βοηθησει λιγο παραπανω με το θεμα?

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

κορίτσια μου!!!!!! ζέστηηηηηηηηη και ατονίαααααααα δεν την παλεύω!!!!!

υπομονή, λίγο έμεινε για εσάς, θα φάτε, θα χορτάσετε μετά.... χαχαχαχαχααα

Δωράκι μπράβο για τα αποτελέσματα, Ιωάννα μεγειά τα ρουχαλάκια.

οι υπόλοιπες με το μαλακό οι δουλειές. δεν τελειώνουν ποτέ, δυστυχώς!!! κ εγώ με τον ύπνο μεγάλο θέμα. επίσης έχει αρχίσει η κατακράτηση, δεν πάω τόσο συχνά τουαλέτα πια, τα πόδια μου αρχίζουν κ πρήζονται, δαχτυλίδι έχω βγάλει προ πολλού, και ζυγίστηκα σήμερα κ είδα +10 έχω πάει.... αυτά.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Nefel, όντως ένας ενδοκρινολόγος - διαβητολόγος μπορεί να βοηθούσε. Ίσως να μπορεί να σου δώσει και καμιά συγκεκριμένη δίαιτα, δεν ξέρω καθόλου από διαβήτη αλλά μήπως βοηθάνε κάποιοι συνδυασμοί τροφών;

tt18a28c.aspx

Κορίτσια υπομονή με το σάκχαρο, για λίγο καιρό ακόμα είναι η δίαιτα... Πάντως κι εγώ το μπέμπη δεν τον νοιώθω πολύ έντονα και προβληματίζομαι. Κάνει αισθητή την παρουσία του αλλά με πολύ ήπιες κινήσεις, λέτε να είναι επειδή δεν έχει πολύ χώρο πια; Αλλά κι η κοιλίτσα μου νομίζω ότι δεν έχει μεγαλώσει πολύ τελευταία, ούτε έχει πεταχτεί ο αφαλός ακόμα, λέτε να είναι ανησυχητικό;
Δωράκι από Αθήνα είμαι, πήγα χτες στο mothercare και δε βρήκα τίποτα ωραίο σε μαγιό, είχε ένα μπικίνο κόκκινο με μεγάλες άσπρες βούλες και ήμουνα σαν μια χοντρή Μίνυ Μάους... χάλι μαύρο! Σκέφτομαι να πάω στο oysso μήπως βρω τίποτα ευπαρουσίαστο και οικονομικό.

Διαβασα καπου οτι ανησυχητικο ειναι οταν περασει ενα 24ωρο χωρις να νιωσεις το παραμικρο.................εμενα παντως να'ναι καλα και γερος αλλα δεν ησυχαζει καθολου...........ολο κουνιεται και αν και εχει τσιτωσει ο αφαλος δεν εχει πεεταχτει που λες οποτε δεν νομιζω να ειναι κατι ανησυχητικο αν δεν συμβαινει αυτο.................

Οσο για αυτο το μαγαζι που λες δεν το ξερω καν.............μαλλον μονο Αθηνα εχει! Μην παρεις απο μαγαζια για εγκυους αν εχει μαγιο παντως............αισχος θα ειναι τα φανταζομαι!!!!!!!!!!!!

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

καλημερα κοριτσια!!!

Δωρακι μια χαρα οι εξετασουλες σου μπραβο!!!

Νεφελ υπομονη βρε κοριτσι με την διατροφη και το μετρημα,και γω στην ιδια φαση ειμαι,μετρημενα ολα μεχρι 135 το εχω παει μετα απο γευματα,ο γιατρος μου ειπε ενταξει δεν ειναι και τραγικο αλλα αμα βλεπω οτι κατι συγκεκριμενο μου το ανεβαζει να μην το ξανατρωω!τωρα τις εχω ψιλοβρει τις ποσοτητες και ειμαι οκ νομιζω!

πηγαμε χθες και ειδαμε το ζουζουνακι μας, ο οποιος ειναι λιγο μεγαλουτσικος...2100!ολα μια χαρα μας ειπε!!

εγω δεν εχω παρει αλλα κιλα ειμαι στασιμη περιπου 1.5 μηνα τωρα!!

NkOFp3.png

Το άλλο βρε κορίτσια είναι ότι με τη ζέστη με έχει πιάσει απίστευτη υπνηλία και βαρεμάρα... έλεγα σήμερα να πάω για μαγιό αλλά ούτε από την καρέκλα δεν μπορώ να κουνηθώ!

tt18a28c.aspx

Γεια σου ζουνιτσα...............

Α, εγω δεν ζυγιζομαι παρα μονο οταν παω στον γιατρο..............την αλλη εβδομαδα θα ξερω ποσα πηρα!!!!!!!!!!!!!!!

Μηπως να πινεις παραπανω υγρα, να τρως και φρουτα αρκετα ειδικα καρπουζακι και πεπονακι αν δεν εχεις θεμα κι εσυ με διαβητη μηπως και πας συχνοτερα τουαλετα? Κοψε και το αλατακι λιγο..............πρηζομαστε που πρηζομαστε λογω εγκυμοσυνης ετσι κι αλλιως, κι απο τη ζεστη, ας μεινει και κατι που να μη μας πρηζει!!!!!!!!!!!!!(εκτος απο τους γυρο μας :tongue::tongue::tongue:)

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

Χριστίνα, μπράβο, κι ο μπέμπης μεγαλούτσικος κι εσύ δεν έχεις πάρει κιλά, όντως μια χαρά!

Αλήθεια τι έγινε εκείνη η λίστα που κυκλοφορούσε με τις ΠΗΤ, να δούμε ποιο είναι το τελικό σκορ αγοράκια - κοριτσάκια; Μου φαίνεται ότι τα αγοράκια νικάνε κατά κράτος τελικά!

tt18a28c.aspx

καλημερα κοριτσια!!!

Δωρακι μια χαρα οι εξετασουλες σου μπραβο!!!

Νεφελ υπομονη βρε κοριτσι με την διατροφη και το μετρημα,και γω στην ιδια φαση ειμαι,μετρημενα ολα μεχρι 135 το εχω παει μετα απο γευματα,ο γιατρος μου ειπε ενταξει δεν ειναι και τραγικο αλλα αμα βλεπω οτι κατι συγκεκριμενο μου το ανεβαζει να μην το ξανατρωω!τωρα τις εχω ψιλοβρει τις ποσοτητες και ειμαι οκ νομιζω!

πηγαμε χθες και ειδαμε το ζουζουνακι μας, ο οποιος ειναι λιγο μεγαλουτσικος...2100!ολα μια χαρα μας ειπε!!

εγω δεν εχω παρει αλλα κιλα ειμαι στασιμη περιπου 1.5 μηνα τωρα!!

Μια χαρα Χριστινακι............θηριο το αντρακι σου?..............κι εσυ μια χαρα με τα κιλα...............φανταζομαι οτι λογω διαβητη πρεπει να μη βαζεις ετσι?

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

ναι δωρακι επειδη προσεχω για το ζαχαρο γι΄αυτο δεν εχω βαλει κιλα!!!!

παντως με την ζεστη κοριτσια ουτε γω την παλευω,και εννοειται χωρις αιρκον το βραδυ δεν προκειται να κοιμηθω!!!

αφηστε που με πιανουν και κραμπες,δυσκολευομαι να γυρισω πλευρο......μια ομορφια μιλαμε!!!

NkOFp3.png

sangreluna ΠΗΤ 29/07/2013 (Αγοράκι)

ioanna27 ΠΗΤ 01/08/2013 (Αγοράκι)

xara_84 ΠΗΤ 03/08/2013 (Κοριτσάκι)

nefel ΠΗΤ 04/08/2013 (Αγοράκι)

Dinakim ΠΗΤ 04/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαριάννα13 ΠΗΤ 07/08/2013 (Αγοράκι)

Nefeli_13 ΠΗΤ 08/08/2013 (Αγοράκι)

h11rous1 ΠΗΤ 09/08/2013 (Αγοράκι)

ΒΙΒΗ ΠΗΤ 11/08/2013 (Αγοράκι)

ksotiko ΠΗΤ 12/08/2013 (Αγοράκι)

Floreta ΠΗΤ 13/08/2013 (Αγοράκια)

ΓωγώΖ ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ράνια36 ΠΗΤ 14/08/2013 (Αγοράκι)

Anat ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαράκι8 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

christina27 ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι)

Zuzu ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι)

Flosummer ΠΗΤ 18/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ioannaki28 ΠΗΤ 21/08/2013 (Κοριτσάκι)

Λίνα_ ΠΗΤ 23/08/2013 (Αγοράκι)

liana87 ΠΗΤ 27/08/2013 (Αγοράκι)

anna*22 ΠΗΤ 30/08/2013 (Κοριτσάκι)

Magda ΠΗΤ 31/08/2013 (Κοριτσάκι)

alikys ΠΗΤ 08/09/2013 (Αγοράκι)

milinaki ΠΗΤ 12/09/2013 (Αγοράκι)

zounitsa ΠΗΤ 15/09/2013 (Αγοράκι)

Margioula ΠΗΤ 16/09/2013 (Αγοράκι)

dsdoraki ΠΗΤ 21/09/2013(Αγοράκι)

Τι βρηκα αλλα μονο ετσι καταφερα να τη μεταφερω..............

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...