Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Α, μάλιστα, τώρα κατάλαβα γιατί μου είπαν στο τηλέφωνο ότι θα χρειαστεί να προσκομίσουμε ληξιαρχική πράξη γάμου και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από τη μερίδα του συζύγου. Μόνο που νομίζω - χωρίς να είμαι σίγουρη, μπορεί να τα έχω μπερδέψει - ότι τα χαρτιά αυτά πρέπει να έχουν εκδοθεί το τελευταίο τρίμηνο πριν τη γέννηση του παιδιού.

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια....Βλεπω σημερα πολυ ησυχια!

Anat μου τα ιδια με τον υπνο,για να αλλαξω πλευρο κανω ολοκληρη επιχειρηση και ολο αχ και βαχ.

Χτες πηγαμε και ψωνησαμε επιτελους πραγματακια για το μπεμπη,πετσετες,σελτεδακια,φορμακια και μου εκαναν δωρο μαξιλαρι θηλασμου το οποιο τωρα με βοηθαει πολυ στον υπνο.Εχτες αγκαλια ολη νυχτα το ειχα και με βολεψε αρκετα.Αλλα οταν μπηκα στο μαγαζι ειχε τοσο ωραια πραγματα,1 ωρα καθησαμε και τα ηθελα ολα...Ειδα ενα τρομερο λικνο αλλα δεν υπαρχουν λεφτα για αυτο τωρα!!!!

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Καλημέρααα!!!!!

anat μου, μια από τα ίδια...πιο χάλια ύπνο δεν έχω κάνει τα τελευταία ούτε κι εγώ ξέρω πόσα χρόνια. Τι ιδρώτας είναι αυτός?? κοιμήθηκα με ίσια και ξύπνησα με σπαστά μαλλιά!!!!! Νομίζω δεν θα το αντέξω το καλοκαίρι. Εμείς έχουμε ενδοδαπέδια θέρμανση που συνδέεται με αντλία θερμότητας και γυρνάει και στο κρύο, όμως επειδή φέτος είναι η πρώτη χρονιά που θα την χρησιμοποιήσουμε, είπα στον άντρα μου πως αν δεν πετύχει θέλω κλιματιστικό ΑΥΡΙΟ.

Σήμερα ήθελα να πάρω μία αδειούλα από τη δουλειά γιατί είμαι πτώμα από χτες που έτρεχα όλη μέρα σε υπηρεσίες με τον Ήλιο ντάλα...αλλά δεν πήρα μόνο και μόνο για να είμαι στην δροσούλα του κλιματιστικού του γραφείου.............τέτοιο πράγμα δεν το περίμενα.

Κατά τα άλλα σήμερα στις 7 θα δω την ζουζούνα μου οπότε παίρνω κουράγιο....

Φλορέτα μου, κι εμείς μεσ' στα μπάζα είμαστε ακόμα...υποτίθεται θα τελειώναμε την προηγούμενη εβδομάδα...ομώς όλο από βδομάδα σε βδομάδα πάμε...εγώ έχω κουραστεί να τα βλέπω (γιατί η αλήθεια είναι πως τίποτα δεν κάνω εγώ...μόνο επίβλεψη) και θέλω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να τακτοποιηθώ. Ας είναι καλά η μανούλα μου που μου έπλεινε και μου σιδέρωσε όλα τα χειμωνιάτικα και καλοκαιρινά μας ρούχα!!!!

Μιλλινάκι, πόσο κοστίζει το λίκνο που είδατε? Εμείς θα πάρουμε αυτό http://www.ursafe.gr/special-offers-beds-babycots-accessories/geuther/vrefiko-krevati-aladdin-co-sleeper-leyko?ref=bestprice.gr

που είναι πάνω κάτω στο ίδιο στυλ...είναι το πιο οικονομικό που βρήκα στο είδος του. Με τα Γερμανικά αν θέλεις βοήθεια πες μου, την ξέρω σαν δεύτερη μητρική....

FQzVp3.png

92nJp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια..........

Ολες αυπνιες και δυσκολιες με τον υπνο εχουμε ε? Πολυ ζεστη............δεν αντεχετε! Εγω εκανα και τη βλακεια και μαζεψα ολα μας τα σεντονια και τα εστειλα στη μαμα μου ομιζοντας οτι θα μετακομισουμε γρηγοροτερα και τωρα πρεπει να τ'αλλαξω και δεν εχω στο σπιτι...............αντε παλι πισω τα σεντονια!!!!!!!!!

Λοιπον προχθες εκανα καμπυλη, γενικη αιματος και ουρων κι ολα καλα..............ο αιματοκριτης μου ευτυχως απο 23 πηγε 25 κι ετσι γλυτωνω προς το παρον τη μεταγγιση................

Ηρθε και ο καιρος και εβγαλα και τη βερα γιατι τα δαχτυλα μου απο τη ζεστη πρηζονται...........και την αλλη εβδομαδα εχω γιατρο.................Αυτα τα νεα μου!

Τα δικα σας νεα? Ειστε ολες καλα?

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Καλημέρα κι από μένα!

Όντως τι ζέστη είναι αυτή, χωρίς air condition δεν μπορώ να κοιμηθώ με τίποτα...Καιρός για παραλία μου φαίνεται! Θα πάτε για καμιά βουτίτσα το τριήμερο; Εγώ έτσι λέω αλλά πρέπει να ψωνίσω μαγιό και δεν ξέρω από πού, καμιά ιδέα;

Ιωάννα, με 'γεια τα αξεσουάρ του μπέμπη και καλοφόρετα τα ρουχαλάκια!

Χαρά, να 'ναι καλά οι μανούλες μας... κι εγώ χωρίς μαμά και πεθερά δεν ξέρω τι θα 'κανα, ευτυχώς που βοηθάνε και στέλνουν και κανένα ταπεράκι φαγητό (ντροπή μου που δε μαγειρεύω συχνότερα, το ξέρω, αλλά το φαγάκι της μαμάς είναι πάντοτε αξεπέραστο!)

Για το λίκνο babybay βλέπω ότι στο γερμανικό amazon ξεκινάει από τα 122,99 ευρώ (βλ. http://www.amazon.de/s/ref=nb_sb_noss_2?__mk_de_DE=%C3%85M%C3%85Z%C3%95%C3%91&url=search-alias%3Daps&field-keywords=babybay ) - αυτό είναι βέβαια χωρίς τα έξτρα, δηλαδή στρωματάκι, ραφάκι - προέκταση (αν τη χρειάζεσαι για να κολλήσει στο κρεββάτι σου, γιατί το δικό μας έχει ένα πλαίσιο γύρω - γύρω κ.α.) τα οποία τα πληρώνεις παραπάνω αλλά δεν είναι πολύ ακριβά. Ψάχνοντας όμως εντόπισα όμως και αυτό http://www.amazon.de/FabiMax-Beistellbett-Matratze-Nestchen-Patricia/dp/B0046S4KWG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1371802983&sr=8-1&keywords=fabimax+babymax+pro το οποίο αν καταλαβαίνω καλά κάνει μόνο 115 ευρώ και είναι all inclusive, έχει και στρωματάκι, προέκταση, ροδίτσες και όλα τα σχετικά αξεσουάρ!!! Ψήνομαι να το παραγγείλω αλλά επειδή δεν ξέρω γερμανικά φοβάμαι μήπως έχει κάποιο λάκκο η φάβα και την πατήσω. Αν σε ενδιαφέρει και σένα, Χαρά, μπορείς να ρίξεις μια ματιά και στο site της εταιρείας, είναι το www.fabimax.de . Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω από τι υλικό είναι το στρωματάκι και αν το λίκνο έχει κάποιο μηχανισμό για να κολλάει και να σταθεροποιείται στο κρεββάτι των γονιών. Επίσης, πόσο θα πάνε τα μεταφορικά από το amazon για Ελλάδα. Οπότε αν έχεις χρόνο και όρεξη για μελέτη και βγάλεις άκρη θα σου είμαι ευγνώμων!

tt18a28c.aspx

Το αλλο το κουλο που μου συμβαινει δεν σας το ειπα.Οταν ειχα κανει καμπυλη ζαχαρου ειχε βγει καλη αλλα ο γιατρος μου ειχε πει μιας και εχω μηχανημα μετρησης να κανω μερικες μετρησεις για να δω ποια φαγητα μου το ανεβαζουν.Το προηγουμενο μηνα μονο 2 φορες ανεβηκε,μια οταν παραεφαγα μακαρονια και μια που ειχα μαλωσει με τον αντρα μου (χιχιχιχ).Αλλα τωρα που εκανα 2 μετρησεις αυτη την εβδομαδα ειδα οτι ειχε ανεβει στο 150 αλλα μονο οταν ετρωγα ψωμι (2 φετες).Οταν εκανα μετρηση με παγωτο με σιροπι και κομματακια σοκολατας ηταν στο 102.Δηλ τι κουλο ειναι αυτο???Η σοκολατα να μην με πειραζει αλλα το ψωμι ναι ενω τον προηγουμενο μηνα δεν με πειραζε.....Οποτε αναγκαστηκα μαυρο και μια φετα τωρα!!!

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Δωράκι, μπράβο, πολύ ευχάριστο που γλυτώνεις τη μετάγγιση - θα ήταν απίστευτη ταλαιπωρία και μέσα στη ζέστη κιόλας! Φαντάζομαι ότι παίρνεις σίδηρο, βοηθάει πολύ να το παίρνεις με φυσικό χυμό πορτοκάλι και άδειο στομάχι και να μην τρως γαλακτοκομικά και καφέ αρκετή ώρα πριν και μετά.

tt18a28c.aspx

εγω 2 μερες τωρα κοιμαμαι στο σαλονι που εχει κλιματιστικο. αυριο θα μας φερουν κ για τα δωματια οποτε θα ξανανεβω στον αντρουλη μυ που δεν εχουμε κοιμηθει ποτε χωρια. Δεν την παλευω, εχουν σπασει τα νευρα μου , το ζαχαρο τσιμπαει με το τιποτα κ σκεφτειτε οτι δεν ειχα σοβαρο προβλημα αλλα το παιδι εχειμεγεθος σαν να ειμαι 38 εβδομαδων οποτε πιστευωβ εχει φτασει την ινσουλινη μου στα ορια . Με 2 φρυγανιες να παει 100;;;; ειμαστε καλά;;;;; κοριτσια μολις μπω στο μηνα μου θα κανω οτι περναει απ το χερι μου για να γεννησω, δε γινεται, αφηστε που δεν τον νιθω να κουνιςεται κ πολυ κ φρικαρω γτ η κορη μου εκανε σαν παλαβο ολη την ωρα μεχρι που γεννηθηκε. τι στο καλο εχω απορια, μια εγκυος χωρις διαβητη ποσο θα χε με 2 φρυγανιες;;;

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...