Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Κορίτσιααααα κρατάτε με μην πάθω εγκεφαλικό...

μόλις έφυγε το συνεργείο μετακομίσεων...

φευγωωωωωω... κι αφήνω πίσω μου συντριμιααααααα

τα κάνανε όλα λίμπα και φρόντισαν να τα βρωμίσουν ΟΛΑ, κι αφού τα είδα και έριξα ένα καλό κλάμα τώρα λέω να μαζευτώ να κάνω καμιά δουλειά!!

τωρα σιγά σιγά θα συμμαζευτούμε, έχουμε και το ΣΚ μπροστά μας, θα βάλουμε μια τάξη!

Σας φιλώ, καλή μέρα!!! Ναι θα είναι μια καλή μερα (το υπόλοιπο, εννοω)

Α, και Μάγδα, ισχύει το εξής: αν κάνεις καισαρική χρειάζεσαι νυχτικό τουλάχιστον για την πρώτη μέρα, γιατί θα σου βάλουν καθετήρα. Αν γεννήσεις φυσιολογικά μπορείς να φοράς και πυτζάμα! Έτσι μου είπαν στο σεμινάριο. Γι΄αυτό εγώ πήρα αυτό το μπλουζοφόρεμα σε XL μέγεθος - θα το φορέσω σα νυχτικιά την πρώτη μέρα (ούτως ή άλλως θα είμαι off, δε νομίζω να με δει κανείς εκτός από τους δικούς μου) και μετά τις υπόλοιπες θα βάλω το κάτω μερος από μια φόρμα εγκυμοσύνης που έχω και θα είμαι οκ!

κορίτσια μου καλημέρες..... είμαι τόσο αεξαντλημένη κ κάπως από τη ζέστη, που ούτε να γράψω δεν μπορώ.... απορώ πως την παλεύετε εσείς στην Αθήνα....!!!!! σας βγάζω το καπέλο!!!!

Φλώρα υπομονή, θα είναι το τελευταίο τουλάχιστον (πιστεύω). κ με το μαλακό!!!

Νεφέλη με τισ συπάσεις πως τα πας???

οι υπόλοιπες οκ???

WeDjp2.png

0hUop3.png

γεια σου ζουνιτσα να σου πω εγω τον ιουνιο την καταβρισκω γιατι εχει όλο συναυλιες! ενταξει καλα θα ταν να μασταν σε νησακι για μπανακια αλλα τι να γινει υπομονη!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια:P:p:p έχω να κάνω 100 δουλειές εξωτερικές και βαριέμαι τρομερά...... Τα βράδια κοιμάμαι χάλια πονάνε τόσο πολύ τα χεράκια μου:( Χθές παραγγείλαμε μια συρταριέρα για το δωμάτιο της μικρής:P όποτε μας λείπουν μόνο οι κουρτίνες και είμαστε έτοιμοι μόλις τελειώσω θα σας βάλω φωτο! Δεν έχω πάρει καθόλου νυχτικάκια και πυτζάμες για μένα και γενικά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τη βαλίτσα του μωρού!

Κορίτσιααααα κρατάτε με μην πάθω εγκεφαλικό...

μόλις έφυγε το συνεργείο μετακομίσεων...

φευγωωωωωω... κι αφήνω πίσω μου συντριμιααααααα

τα κάνανε όλα λίμπα και φρόντισαν να τα βρωμίσουν ΟΛΑ, κι αφού τα είδα και έριξα ένα καλό κλάμα τώρα λέω να μαζευτώ να κάνω καμιά δουλειά!!

τωρα σιγά σιγά θα συμμαζευτούμε, έχουμε και το ΣΚ μπροστά μας, θα βάλουμε μια τάξη!

Σας φιλώ, καλή μέρα!!! Ναι θα είναι μια καλή μερα (το υπόλοιπο, εννοω)

Α, και Μάγδα, ισχύει το εξής: αν κάνεις καισαρική χρειάζεσαι νυχτικό τουλάχιστον για την πρώτη μέρα, γιατί θα σου βάλουν καθετήρα. Αν γεννήσεις φυσιολογικά μπορείς να φοράς και πυτζάμα! Έτσι μου είπαν στο σεμινάριο. Γι΄αυτό εγώ πήρα αυτό το μπλουζοφόρεμα σε XL μέγεθος - θα το φορέσω σα νυχτικιά την πρώτη μέρα (ούτως ή άλλως θα είμαι off, δε νομίζω να με δει κανείς εκτός από τους δικούς μου) και μετά τις υπόλοιπες θα βάλω το κάτω μερος από μια φόρμα εγκυμοσύνης που έχω και θα είμαι οκ!

Floreta μου όλα θα πάνε καλά και όταν τελειώσεις το αποτέλεσμα θα σε

δικαιώσει !

Εμείς από 1 Ιουνίου που μετακομίσαμε έχουμε κάθε μέρα ή συνεργία ή παραδόσεις ή κάτι τέλος πάντων όποτε πάρε κουράγιο!

Ανυπομονώ να έρθει η 8 Ιουλίου και να φύγουμε διακοπές!

Kaλημέρα!!!! είμαι να σκασω, χτες εφερε η μαμα μου κερασοπιτα, εφαγα μετα το βραδινο κ ηταν 110, εφαγα σημερα για 10ανο 1 ωρα μετα 134, 2 ωρες μετα 122 . Ειμαι πολυ ανευθυνη, φοβαμαι για το μωρο. Θελω να ειναι καλα κ να μην του κανω κακο ουτε βραχυπροθεσμα ουτε μακροπροθεσμα στη ζωη του

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Floreta μου υπομονη!!!! Σιγα σιαγα με τις δουλειες μεχρι να τελειωσει το ΣΚ όλα θα ειναι ετοιμα!!!! Εμεις αποφασισαμε για κρεβατακι και στειλαμε την συρταριερα για βαψιμο!!!

Ανατ και εγω λεω να περιμενω να παρω τα δικά μου στις εκπτωσεις!!!

φεγγαρενια πηγα και μεχρι να γυρισω εσκασα!!! Παω να βαλω το φαει στο φουρνο κοτοπουλακι με λαχανικα στο φουρνο!!!!:):)

Νεφελ μου μην ανυσηχεις δεν εγινε κατι σοβαρο εαν ξεπερασεις λίγο τα όρια, αλλα να ελεγξεις να πεσει τωρα να μην ειναι συνεχομενα υψηλο αλλιως παρε τηλ τον γιατρο σου!!! Κανε να φας λαχανικά ετσι επεσε το δικό μου

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Σας διαβάζω πολύ βιαστικά αυτές τις μέρες και δεν προλαβαίνω να σχολιάζω γιατί τρέχω όλη μέρα... Σήμερα τελείωσαν τα μαθήματα του ανώδυνου, πολύ ενδιαφέροντα, πολύ χαλαρωτικά και μπορώ να πω ότι νιώθω ότι "το 'χω"!!!! Στο μεταξύ ετοιμαζόμαστε να πάμε πάλι στο χωριό το Σ/Κ οπότε έχω να ρίξω τρελό καθάρισμα, αλλά τουλάχιστον θα τελειώσει το σπιτάκι μας και θα μας περιμένει μαζί με το μπέμπη το Σεπτέμβρη!! Για τη βαλίτσα ισχύουν άλλα σε κάθε μαιευτήριο, οπότε ρωτήστε σε αυτό που γεννάτε να σας πουν. Σε γενικές γραμμές, ρούχα για μας, μια αλλαξιά για το μωρό και τα καλλυντικά μας. Φλορέτα ψυχραιμία με το σπίτι! Σε νιώθω λίγο γιατί τα περνάω με το εξοχικό εδώ και μήνες... Ανατ θα πάτε και διακοπές; Σε ζηλεύω... Εγώ προσπαθώ να ξεκλέψουμε κανένα Σ/Κ μέσα στον Ιούλιο να κάνω κανένα μπανάκι αλλά μας φαγαν οι γάμοι και οι βαφτίσεις και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε τελικά... Μάγδα εγώ ψωνίζω συνήθως από δυο online φαρμακεία τα οποία έχουν πολύ καλές τιμές: http://www.pharmacyonclick.gr/ και http://www.pharmasee.gr/eshop/index.php?lang=el Νεφέλη, μήπως να μιλήσεις με το γιατρό σου; Μπορεί να μην είναι τόσο τραγικό όσο το έχεις εσύ στο μυαλό σου.... Όπως και να έχει εύχομαι όλα να πάνε καλά! Τέλος, να σας πω ότι πήγα χθες στο ΡΕΑ και ενθουσιάστηκα πάρα πολύ! Τέλειο μαιευτήριο...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...