Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!! χτες δεν ξερω κ εγω ποσες συσπάσεις έκανα. σημερα το μωρο λογω των συσπασεων πρεπει να κατεβηκε πολυ χαμηλα γτ ποναω κ δε μπορω να περπατησω. δεν ξαναπαω στο νοσοκομειο για nst ομως γτ την τελευταια φορα ενιωσα οτι με κοροιδευουν πια, αλλα φοβαμαι μη γεννησω προωρα. Ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Καλημερα κοριτσια.....Που ειστε ολες??

Νefel μου πρεπει να μιλησεις με το γιατρο σου.Εγω λεω μην το αφηνεις ετσι.Σε ποιο νοσοκομειο πας?

Επειδη φοβηθηκα με τις προωρες συσπασεις, αποφασισα να γεννησω στο ριο στο πανεπιστημιακο στην πάτρα. το πρωτο μου παιδι το ειχα γεννησει σε μια πολυ καλη ιδιωτικη κλινικη. Αλλα με τους γιατρους στο νοσοκομειο δεν ειναι τοσο στενη η σχέση

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Διαφημίσεις

α και κατι αλλο εχει μουδιασει το αριστερο μου πόδι από την εξω πλευρα συμβαινει σε καμια σας είναι μερες τωρα!

Φεγγαρένια και μένα εδώ και μέρες το δεξί όχι όμως μέχρι κάτω, επιδερμικά και πάνω από το γόνατο εξωτερικά...... άντε να δούμε τι άλλο θα πάθουμε!!!

Χαχαχα...κορίτσια έχετε πολύ πλάκα με τα ουζάκια και τις παραλίες!!!

Έχω ακούσει 2 εκδοχές :

1η-φέτος θα έχουμε πολύυυυυυυυ ζεστό καλοκαίρι

2η-φέτος θα έχουμε το πιο κρύο καλοκαίρι των τελευταίων 20 χρόνων

ας ελπίσουμε στην 2η εκδοχή κορίτσια γιατί δεν μας βλέπω καλά.............................

Χαρά μου καλημέρα, ωραίο το δεύτερο σενάριο.... πάντως μέχρι στιγμής για το πρώτο μας βλέπω!!!!!

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε?

καλώς το κορίτσι..... καλό διάβασμα και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά !

Καλημέρα!!!! χτες δεν ξερω κ εγω ποσες συσπάσεις έκανα. σημερα το μωρο λογω των συσπασεων πρεπει να κατεβηκε πολυ χαμηλα γτ ποναω κ δε μπορω να περπατησω. δεν ξαναπαω στο νοσοκομειο για nst ομως γτ την τελευταια φορα ενιωσα οτι με κοροιδευουν πια, αλλα φοβαμαι μη γεννησω προωρα. Ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω

Nefel μου να ξεκουραστείς και να βγάλεις την κακή ιδέα από το μυαλό σου γιατί όπως λένε και οι παππούδες μας "καλομελέτα και έρχεται"

Καλημέρα!! Χθες κάναμε το doppler, 2.048 ο μικρός, μια χαρα μεγαλώνει, είδαμε και τα δωμάτια στο Λητώ, μάλλον για 2κλινο μας βλέπω αν και ακριβούτσικο... Σήμερα είχα το τρίτο μάθημα ανώδυνου, κάναμε αναπνοές χαλάρωσης, μερικές ασκήσεις και πήραμε δωράκια!!! Χιχιχιχιχι!! Μας είπε τι να βάλουμε και στη βαλίτσα του μαιευτηρίου. Φεγγαρένια, οι πρώτες συσπάσεις χτυπάνε λέει πρώτα στη μέση, όταν η διαστολή φτάσει περίπου στο 5 δεν πονάς πια στη μέση αλλά στην κοιλιά. Εγώ λέω τότε να ξεκινήσω σιγά σιγά να μαζεύω τα πραγματάκια μου για το μαιευτήριο!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημέρα!! Χθες κάναμε το doppler, 2.048 ο μικρός, μια χαρα μεγαλώνει, είδαμε και τα δωμάτια στο Λητώ, μάλλον για 2κλινο μας βλέπω αν και ακριβούτσικο... Σήμερα είχα το τρίτο μάθημα ανώδυνου, κάναμε αναπνοές χαλάρωσης, μερικές ασκήσεις και πήραμε δωράκια!!! Χιχιχιχιχι!! Μας είπε τι να βάλουμε και στη βαλίτσα του μαιευτηρίου. Φεγγαρένια, οι πρώτες συσπάσεις χτυπάνε λέει πρώτα στη μέση, όταν η διαστολή φτάσει περίπου στο 5 δεν πονάς πια στη μέση αλλά στην κοιλιά. Εγώ λέω τότε να ξεκινήσω σιγά σιγά να μαζεύω τα πραγματάκια μου για το μαιευτήριο!

μπραβο κοπελα μου μια χαρα ο γιος σου!!!!!!!αντρακλας!!!!!!!!!!!ναι για πες για τις βαλιτσα

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια μου!!

εδώ χαμός, οβερ!

Αύριο το πρωί έρχεται συνεργείο μετακομίσεων να πάρει κάποια από τα παλιά έπιπλα που είχαμε στο παιδικό και στο σαλόνι, το απόγευμα φέρνουν βιβλιοθήκες και την Παρασκευή το πρωί έχουμε μπογιατζή για το παιδικό. Μακάρι θεούλη μου να πάνε όλα σύμφωνα με το πρόγραμμα και να τελειώνουμε, γιατί ειλικρινά δεν αντέχω άλλο με αυτο το μπαχαλο!

Φλορετα επειδη και εγω στο γενεσις με βλεπω να γενναω αλλα δεν εχω παει απο εκει ακομη!!! Στην βαλιτσούλα που θα εχουμε ετοιμη τι πρεπει να παρουμε???

Μπανακι θα το κανουνε μονη τους το μωρακι ή θα ειμαστε και εμεις?? Θα το αλλαζουμε εμεις??(για να μαθαινουμε) Βοηθάνε στο θηλασμό?? Αληθεια πρεπει να αγορασουμε γαλα σκονη και τσαι για να εχουμε σε περιπτωση που δεν καταφερουμε να θηλάσουμε?

όχι μην αγχώνεσαι βρε! Όλα τα κάνουν οι μαίες στο Γένεσις και σου δείχνουν πως να τα κάνεις κι εσύ. Το μόνο που πρέπει να φροντίσεις για το μωράκι είναι το ρουχαλάκι εξόδου! Όλα τα άλλα τα παρέχει το Γένεσις. Καλά στα είπε το dsdoraki! Πήγα κι εγώ στο σεμινάριο, προτείνω να πας, είναι κάθε Τετάρτη 2 ωρίτσες και σου εξηγούν πολλά!

Την Παρασκευή επιτέλους θα την δούμε πάλι...την πεθύμησα μωρέ...και έχω να της πω και μερικά λογάκια της τσαχπίνας...

Εσείς καλά? Με τη ζέστη πως τα πάτε?

χιχιχι! Τι θα της πεις δηλαδή; Να κάθεται πιο ήσυχη;

Εγώ με τη ζέστη έχω μεγάλο πρόβλημα, ιδρώνω πάρα πολύ, ειδικά το βράδυ! Ακόμη και με το κλιματιστικό ιδρώνω :evil:

σιγα σιγα τα μαζευω αλλα δε βρισκω νυχτικακια πουθενα! μου φαινονται όλα γιαγιαδιστικα!

Πες το ψέμματα... έψαξα κι εγώ και τελικά δεν πήρα!!!! Τσατίστηκα γιατί ήταν όλες χάλια και πάρα πολύ ακριβές! Σε ένα από το πιο γνωστά καταστήματα-αλυσίδες με μωρουδιακά τις είχε 70 ευρω τις 2 :evil::evil::evil: ε όχι κύριε!!! Τελικά πήρα μια μπλούζα θηλασμού πάρα πολύ μαλακιά και μακρυά, σε μεγάλο μέγεθος, και θα φορέσω αυτήν! Μετά είδα και κάποιες ενδιαφέρουσες στο marks&spencer, ρίξε μια ματιά κι εκεί!

παρεπιπτόντως η μπύρα είναι οτι πρέπει για το θηλασμό. καλά μη φανταστείτε, μισό ποτηράκι κ πολύ είναι, κατεβάζεις γάλα....

ναι καλέ! Αφού στο μαιευτήριο σου φέρνουν μπύρα χωρις αλκοολ να πιείς (σοβαρά μιλάω)

το ίδιο και η μαγιά μπύρας!

Καλημέρα!!!

Πολύ ζεστη..... Λεγαμε οτι τα ζουζουνια κουνιουνται όλη την ωρα εμενα εχει 2 μερες που ενω ηταν ταλιμπανακι τωρα οταν εχει πολύ ζεστη δεν κουνιεται εαν αναψω κλιματιστικο ξαναζωηρευει!!! Μου εκανε πολύ εντυπωση.....

Φλορέτα ευχαριστω για την απαντηση στο σεμιναριο λογικα δεν μπορω να παω γιατι ειμαι 2 ωρες δρομο απο Θεσ/νικη, μονο εαν το κανονισω σαν βόλτα αλλα δεν βλεπω να προλαβαινω!!!:):)

Σωστη η ιδεα της μπλουζας εγκυμοσυνης απο πάνω, θα ειναι και πιο ανετα!!! Απο κατω φόρμα ή πυτζαμα???

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...