Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

παρεπιπτόντως η μπύρα είναι οτι πρέπει για το θηλασμό. καλά μη φανταστείτε, μισό ποτηράκι κ πολύ είναι, κατεβάζεις γάλα....

Να τις ξεκινησουμε απο τωρα για να εχουμε γαλατακι σε 2 μηνες???? Παγωμένες παγωμένς!!!:):) Εφαγα πεπονακι δροσερο τελειο:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Χαχαχα...κορίτσια έχετε πολύ πλάκα με τα ουζάκια και τις παραλίες!!!

Έχω ακούσει 2 εκδοχές :

1η-φέτος θα έχουμε πολύυυυυυυυ ζεστό καλοκαίρι

2η-φέτος θα έχουμε το πιο κρύο καλοκαίρι των τελευταίων 20 χρόνων

ας ελπίσουμε στην 2η εκδοχή κορίτσια γιατί δεν μας βλέπω καλά.............................

FQzVp3.png

92nJp3.png

Διαφημίσεις

Χαχαχα...κορίτσια έχετε πολύ πλάκα με τα ουζάκια και τις παραλίες!!!

Έχω ακούσει 2 εκδοχές :

1η-φέτος θα έχουμε πολύυυυυυυυ ζεστό καλοκαίρι

2η-φέτος θα έχουμε το πιο κρύο καλοκαίρι των τελευταίων 20 χρόνων

ας ελπίσουμε στην 2η εκδοχή κορίτσια γιατί δεν μας βλέπω καλά.............................

Και εγω τα ακουσα αλλα πιστευω οτι θα ισχυσει το πρωτο αλλα ευχομαι το 2ο!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

λες μάγδα??? να αποθηκεύσουμε??? χαχαχαχαχα

Χαρά κ εγώ ελπίζω στο 2ο κ να τραβήξει ή ζέστη μέχρι αργά, να προλάβω να βγω καμιά βόλτα..... πάντως μέχρι τώρα έχω καταλάβει οτι θα το πηγαίνει μία έτσι κ μία αλλιώς, δλδ μία εβδομάδα ΄ζέστη και μια εβδομάδα με χάλια καιρό.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Αχ μαγδα τι μας κανεις.... και το γλυκανισο γαλα κατεβαζει να αρχισω τα ουζα από τωρα; το ειπα στη μαια και με κοιτουσε σαν εξωγηινη! ναι καλε ας ερθει όποια θελει δικοι μας είμαστε! νεφελακι για την επισκληριδιο τι σας είπε τελικα;

Δεν είπε πολλά... Πώς γίνεται και ότι ο αναισθησιολόγος σε συνεργασία με το γιατρό, αναλόγως την εξέλιξη του τοκετού, καθορίζει τη δόση. Όπως και να έχει εγώ πάω προετοιμασμένη να τη ζητήσω μόνο αν δω τα πολύ σκούρα... Σ' αυτό που επιμένει από χθες, είναι να φτάσουμε στο μαιευτήριο όσο αργότερα γίνεται, με τη μεγαλύτερη δυνατή διαστολή για να ξεμπερδεύουμε γρήγορα! Δικιά μας είναι αυτή η μαία!!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα φιλενάδες! Τι κάνετε? Εγω αυριο επιτελους! ξεκινάω εξεταστική και λέω επιτελους για να τελειώνω! Σημερα πήγα κομμωτηριο, εβαψα ριζα που χε φτασει μεχρι τα αφτια και γυρισα ανανεωμένη! Χαζευαμε τις προαλλες με τον αντρα μου καροτσάκια και μπερδευτηκαμε, δε ξερουμε πιο θελουμε τελικά όλα μας φανηκαν ωραία.. Μας βλέπω να τρεχουμε πανικοβλητοι να τα αγορασουμε όλα τελευταία στιγμή.. Α και για αποστειρωτη και μπιμπερο καταλήξαμε στα dr browns! Κατι που σκεφτομουν κ ηθελα να σας πω, δε θυμαμαι αν το χει πει κ καποια αλλη κοπέλα, στη βαλίτσα μαιευτηριου πάρτε μαζι μερικές σακούλες(εγω θα βαλω τις μικρες σκουπιδιων τις αρωματικες γιατι ειμαι και σιχασιαρα) για να βαλζετε μεσα τις νυχτικες σας και γενικά ότι ρουχο λερωσετε κ να το δινετε καθε μερα στον συζυγο/μητερα/αδερφη που θα μπορεί να το πάει αμέσως σπίτι για πλύσιμο! Για να μη ''στιψουν'' και να μη μυριζουν φυσικά! Αχ κ τωρα πάω να συνεχίσω διαβασματάκι! Σας φιλώ!!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Εχω αρχισει να σκαω με το φαγητο, μονο καρπουζι θελω να τρωω αλλα δεν επιτρεπεται λογω ζαχαρου, ευτυχως που τελη ιουλη το πολυ θα χω γεννησει κ θα προλαβω να φαω. Χαζολογησαμε τωρα με τα κρυα κ δε βαλαμε κλιματιστικα στα δωματια κ τωρα βραζω, παντως περισυ που δεν ειχαμε κλιματιστικο κ δεν ημουν εγκυος δεν ενιωσα ζεστη, προπερσυ ομως ειχα πεθανει. Κ μετα που θα γεννησουμε να δειτε ζεστη που θα νιώθουμε. Ενα χρονο ολο ιδρωνα, απο τις ορμονες , ειδικα τον πρωτο καιρο που πεφτουν αποτομα λες κ ειμαστε στην κλιμακτηριο θα κανουμε!!!! Το ιδανικο ειναι ν αργησεις να πας στο νοσοκομειο, γτ θα γλιτωσεις πολλες πολλες παρεμβασεις κ θα εξελιχθει πιο γρηγορα ο τοκετος γτ εχεις πολυ πιο γρηγορη διαστολη οταν κινεισαι κ κανεις οτι θες παρα οταν εισαι ξαπλα με τον καρδιοτοκραφο σε συνδεση. Αυτο ειναι βασανιστικο κ ο πονος που νιωθεις πολυ μεγαλυτερος. Αμα δε θελουν να τελειωνουν κ σου βαλουν κ ωκυτοκινη εκει σφαδαζεις στον πονο , αλλα κατι σε πιανει οταν γεννας κ θες να πας να σε δουν, κ ανυπομονεις να σου πουν οτι πραγματι γεννας κ να σε κρατησουν να γεννησεις, ειδικα στο πρωτο. Τωρα στο δευτερο που ειναι πιο γρηγορος ο τοκετος φοβαμαι να καθυστερησω πολυ μη δεν προλαβω να πάω.

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Νεφελακι ξερεις τι διαστημα εχουν μεταξυ τους οι ωδινες μιση ωρα πριν γεννησεις;

δεν ξερω ακριβως αλλα ειναι πολυ κοντινα, στο 2λεπτο νομιζω, το βελτιστο ειναι να βρειτε μια μαια να ρθει σπιτι κ να φυγεται μαζι οποτε κρινει εκεινη για μαιευτηριο. Αυτες εχουν κ καρδιοτοκογραφους φορητους να παρακολουθουν κ ειναι πιο ασφαλες, σε χαλαρωνουν , σε βοηθάνε. Εγω αυτο ισως κανω. Εχω μαια κ αναλογα πως θα ειναι η κατασταση μπορει να της πω να ρθει. Αν ομως πχ σου σπασουν τα νερα δεν μπορεις να κατσεις σπιτι πρεπει να πας νοσοκομειο, οποτε εμεις μπορει να τα χουμε προγραμματισει καπως κ να μας βγουν αλλιως. Ενα βιβλιο που σας προτεινω ανεπιφυλακτα να διαβασεται ειναι η καισαρικη τομη κ ο φυσιολογικος τοκετος του μισελ οντεντ, ειναι οτι καλυτερο εχω διαβασει κ εξηγει τελεια τη φυσιολογια του τοκετου. Ειναι υπεροχο

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...