Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

ζουνιτσα το ξερω πως από αλλα φορουμ θα με βριζουν αλλα αν δεν ήμουν σε δυο βδομαδες θα φευγα διακοπες θα κανα μπανακια και σεξακι και θα πινα ουζακι στο νησακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ξερω μουρμουρα αλλα εχω νευρα νευρα νευρα!

Καλημερα κιολας!

Διαφημίσεις

και γιατι δε κανεις μια σπίτικη γρανιτα να το φχαριστηθεις;

η σπιτικη γρανιτα εχει ζαχαρη κ απαγορευεται κ δε θελω γρανιτα, παγωτο θελω

υπααρχει μια ζαχαρη με πολυ χαμηλο γλυκαιμικο δεικτη απο καρυδα αλλα ειναι πανακριβη, 8 ευρω το μισο κιλο, ασε θα κανω υπομονη σε ενα μηνα θα γεννησω

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Δοράκι πηρα τηλ για τις τιμες όλες οι κλινικες πανω κατω τα ιδια μου ειπαν και ετσι διαλεξα το Γενεσις!!! Θα παω απο κοντα μεσα στον Ιουλιο για να ρωτησω για την βαλιτσούλα!!!! Εφοσον ειμαι καλά θα ηθλελα να τα καναμε όλα μαζι με τις μαιες για να βλέπω!!!!

Νεφελ δεν εχω αυστηρη διατροφή το μεσημερι τρωω οτι θελω με λίγο ψωμι, το πρωι τρωω τοστ με γαλα ή γιαούρτι με κριτσινια και το βραδυ κουακερ με δημητριακα ολικης αλεσης!!! Ενδιαμεσα τρωω φρουτα με ξηρους καρπούς γλυκα καθολου, ασπρο ψωμι καθόλου και παγωτο 0% (που ειναι όλο συντηρητικα) 1 φορα την εβδομάδα!!! Μεχρι στιγμης ειδα οτι ξεπερναει ΄το 130 (μετα το φαγητο) όταν τρωω γλυκα (τσουρεκι,κεικ) ή ζυμαρικα(σφολιατα ή σπιτικα πιτακια)

Τρελενομαι για φρουτα που τρωω ελευθερα 1 μεριδα!!! Εκανα καμπυλη μετα την 2 παλλιδρομη και βγηκε παθολογικη: 200 1 ωρα μετα την γλυκοζη των 100!!! Ξανα εκανα επαναληπτικη και βγηκε καλυτερη αλλα παλι παθολογικη ετσι απο την αρχη της εγκυμοσυνης προσεχω και δεν χρειαστικα ινσουλίνη!!!

Φεγγαρενια μου ολοκληρο αντρακι θα ειναι τωρα που να χωρεσει στην κοιλίτσα!!! Ετοιμασες βαλιτσούλα?

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

η σπιτικη γρανιτα εχει ζαχαρη κ απαγορευεται κ δε θελω γρανιτα, παγωτο θελω

υπααρχει μια ζαχαρη με πολυ χαμηλο γλυκαιμικο δεικτη απο καρυδα αλλα ειναι πανακριβη, 8 ευρω το μισο κιλο, ασε θα κανω υπομονη σε ενα μηνα θα γεννησω

Εγω πηρα στεβια αλλα μου απογορευσε ο ενδοκρινολογος όλα τα υποκαταστατα!!!!:) Και εγω θελω παγωτο ενα που διαφημιζουν σε μπολάκι:):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

σιγα σιγα τα μαζευω αλλα δε βρισκω νυχτικακια πουθενα! μου φαινονται όλα γιαγιαδιστικα!

Παρε κανονικες οχι για εγκυμοσυνη αλλα να εχουν κουμπάκια!!! Περσι ειχε πολύ χαριτομενες στα venus viktoria!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

sangreluna και εγω κοιταω για νυχτικα αλλα και εμενα πολυ μεγαλιστικα μου φαινονται.Αυτα που εχουν και κουμπια μπροστα γιατι απλα εχω δει ακομα και στα τζαμπο εχει ωραια.

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Φεγγαρένια θέλω κ εγώ νησάκι και μπυρίτσα!!!!!! κ επειδή εγώ νησάκι δεν έχω, θα με πάρεις?????? χαχαχαχαααααχα

εγώ που θα γεννήσω τέλος Αυγούστου!!!!! αχ.... υπομονή κορίτσια!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Υπομονη νεφελάκι τοτε κι εγω θελω ουζακια αλλα σκεφτομαι το μπεμπε ας βγει κι ας πίνει μονος του! χχιχιχιχιχιχι!

Αχ αυτα τα ουζάκια θα πρεπει να περιμενω πολυ για να τα πιω γιατι θα θηλαζω κ κανα χρονο τουλαχιστον , αντε λιγο κρασι η μπυρα να πιω αλλα ουζο οσο θηλαζω με τιποτα. Ποτο εχω να πιω 3 χρονια σχεδον, αφου ολο σκεφτομαι ποτε θα ξεπεταχτει ο μπεμπης να παμε ενα 2ημερο με τον αντρα μου να λιωσουμε σε ποτα , φαγητα, παγωτα, τσιγαρα κ δε σας λεω τι αλλο. ΥΠοψη ειμαι φανατικη αντικαπνιστρια αλλα 1-2 φορες το μηνα μπορει να κανω ενα τσιγαρο, κ ποτε στη ζωη μου δεν πινω πανω απο μισο ποτο, αλλα τωρα ετσι το σκεφτομαι. Λατρευω την ιδεα οτι θα χω 2 παιδια κ οτι αυτο συνεπαγεται, το μπαχαλο, τις φωνες, τα γελια, τους τσακωμους, που θα καθομαστε ολοι μαζι στο τραπεζι, το θεωρω πιο διασκεδαστικο να χεις 2 παιδια απ οτι 1 αλλα νιωθω οτι εχω καταπιεστει πολυ. ειναιο δυσκολος ο πρωτος χρονος του παιδιου, τωρα που κοντευει τα δυο ειναι παιχνιδακι. Να μαι τυχερη κ αυτη τη φορα κ να αποκτησω ενα γερό παιδακι κ τα καλύτερα μας περιμένουν!!!!!!!!

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Καλημέρα κι από δω!! Δεν παλεύεται η ζέστη!!!! Το βράδυ δε μπορώ να κοιμηθώ, τη μέρα δε μπορώ να αναπνεύσω, γενικώς με πιάνει μια κρίση γκρίνιας... Εσείς είστε καλά; Ζουζου, δεύτερο μάθημα σήμερα είπαμε για την εμπέδωση του μωρού στη λεκάνη, τη φάση των εξωθήσεων και την υστεροτοκία, λίγα πράγματα για επισκληρίδιο και δημόσια τράπεζα ομφαλοπλακουντιακού αίματος. Από αύριο έχουμε ασκήσεις!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...