Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Nefel και Κριστι δεν κανω αυστηρη προσοχη στην ποσοτητα αλλα τα γλυκα και τα ζυμαρικα(τηγανιτα) μου το ανεβαζουν το ατιμο!!!! Τωρα τελευται αρχισε λίγο να τσιμπάει!!!! Εαν δεν κατεβει πρεπει να παρω τηλ τον ενδοκρινολόγο!!!

Για πρωινο εχω 1 τοστ με ψωμι όλικης και μιλνερ, δεκατιανο φρουτα και αμυγδαλα-καρυδια το μεσημεριανο μου με μαυρο ψωμι, απογευματινο γιαουρτακι και φρουτα και βραδινο κουακερ με ALL Βrans βαζω και λίγα fitnes φρουτα!!!!! μονο 1 ωρα μετα το πρωινο τσιμπαει λιγο!!!!

Παγωτο μονο 0% μια φορα την εβδομαδα!!!!!

Ζυγιστικα και ειμαι στυλάκι μονο 5 κιλα εχω βαλει, αλλα απο Σεπτεμβρη θα βαλω σιγουρα αλλα 5:):) Αποθημένα:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Νεφελι και Ζυζυ με το καλό να δειτε τα μωράκια σας:):)

Φλορετα και εγω ζεστενομαι σημερα παρα πολύ!!!

Υπομονη με τους μαστορους εαν μπλεξεις αστα να πανε!!!! Περασε ο καιρός αρα θα ερθουνε οπου να ναι!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

φλορετακι κι εγω ετσι ειμαι υπομονη με τα κροουλ και τη ζεστη εμενα είπε πως θα τη φτιαξει ο αντρας μου γιατι με τους μαστορους ου μπλεξεις για πες τι χαρτια γιατι κι εγω μαζευω να δω αν τα χω όλα

Εδώ τα λέει όλα:

http://www.genna.gr/diadikasia-gia-apoktisi-amka-neognou/

να ξέρεις όμως ότι κάθε κλινική τα ζητάει με παραλλαγές, δηλ. εγώ πχ που θα γεννήσω στο Γένεσις στη Θεσσαλονίκη μου έδωσαν ένα χαρτί που γράφει τι χρειάζεται για τη δήλωση γέννησης στο ληξιαρχείο και μου ζητάνε και ληξιαρχική πράξη γάμου και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και πράξη προσδιορισμού επωνύμου τέκνου (δηλ. περισσότερα χαρτιά από αυτά που αναφέρει στο site). To πιο καλό είναι να πάρεις ένα τηλ. εκεί που θα γεννήσεις να ρωτήσεις!

Φλορετα επειδη και εγω στο γενεσις με βλεπω να γενναω αλλα δεν εχω παει απο εκει ακομη!!! Στην βαλιτσούλα που θα εχουμε ετοιμη τι πρεπει να παρουμε???

Μπανακι θα το κανουνε μονη τους το μωρακι ή θα ειμαστε και εμεις?? Θα το αλλαζουμε εμεις??(για να μαθαινουμε) Βοηθάνε στο θηλασμό?? Αληθεια πρεπει να αγορασουμε γαλα σκονη και τσαι για να εχουμε σε περιπτωση που δεν καταφερουμε να θηλάσουμε?

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Φεγγαρένια, λογικά θα πάω μόνη μου γιατί τις ώρες που γίνεται η ενημέρωση ο καλός μου δουλεύει! Λογικά την επόμενη εβδομάδα... Αν δεν τα καταφέρουμε να βρεθούμε στη συναυλία, να συνεννοηθούμε να βρεθούμε εκεί!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

κοριτσια καλημερα!!!!!!!!!!!!!!χτες απ το μεσημερι μεχρι κ τις 9 το βραδυ ενοιωθα ενα μονιμα πετρωμα στην κοιλια,πηρα τηλ το γιατρο μου κ μου πε να παω να κανω καρδιοτοκογραφημα(κορδελα) μη τυχον κανω συσπασεις.ευτυχως δεν εκανα συσπασεις απλα μου ειπε πολυ ξεκουραση κ ν αυξησω το μαγνησιο.η αληθεια ειναι οτι χτες εκανα κατι δουλιτσες παραπανω

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

ΚΑλημερα κοριτσια.............

Τι κανεις Μαγδα? Μονο εσυ εισαι ον ε?

Λοιπον επειδη ειδα ρωτησες τη Φλορετα θα σου απαντησω εγω που θα γεννησω κι εγω εκει και πηγα και ρωτησα τα παντα..............

Λοιπον αν πας και ζητησεις να μαθεις τιμες τοκετου θα σου δωσουν ενα χαρτι τιο οποιο λεει τι χαρτια χρειαζεται αλλα και πληροφοριες για τη δηλλωση τουυ παιδιου.................γραφει τι χρειαζεται να εχεις στη βαλιτσα σου και οδηγιες για τη παραμονη σου στη κλινικη................μπανακι και αλλαγμα αναλαμβανουν οι μαιες και στο θηλασμο σε βοηθανε ειδικα στην αρχη...............ωστοσο εχει σεμιναριο ενω εισαι εκει για τη φροντιδα του μωρου οπου δειχνουν και στους δυο γονεις αν επιθυμουν για το μπανιο, το θηλασμο, τη περιποιηση γενικα.............Αυτα, αν θες θυμαμαι και κατι ψιλα τις τιμες................

Κατα τ'αλλα εισαι καλα?

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Καλημέρα κορίτσια!! Κι εγώ εδώ!!

Τι κάνουν οι κοιλίτσες σας σήμερα? Κλωτσάνε? Εμένα με έχει ταράξει η μικρή...σε σημείο να πονάω ώρες ώρες...ειδικά το βραδάκι που είμαι και κουρασμένη και τότε αποφασίζει να τεντωθεί να ξεμουδιάσει λίγο...τα πλευρά μου τα έχει ριμάξει...

Την Παρασκευή επιτέλους θα την δούμε πάλι...την πεθύμησα μωρέ...και έχω να της πω και μερικά λογάκια της τσαχπίνας...

Εσείς καλά? Με τη ζέστη πως τα πάτε?

FQzVp3.png

92nJp3.png

Διαφημίσεις

Nefel και Κριστι δεν κανω αυστηρη προσοχη στην ποσοτητα αλλα τα γλυκα και τα ζυμαρικα(τηγανιτα) μου το ανεβαζουν το ατιμο!!!! Τωρα τελευται αρχισε λίγο να τσιμπάει!!!! Εαν δεν κατεβει πρεπει να παρω τηλ τον ενδοκρινολόγο!!!

Για πρωινο εχω 1 τοστ με ψωμι όλικης και μιλνερ, δεκατιανο φρουτα και αμυγδαλα-καρυδια το μεσημεριανο μου με μαυρο ψωμι, απογευματινο γιαουρτακι και φρουτα και βραδινο κουακερ με ALL Βrans βαζω και λίγα fitnes φρουτα!!!!! μονο 1 ωρα μετα το πρωινο τσιμπαει λιγο!!!!

Παγωτο μονο 0% μια φορα την εβδομαδα!!!!!

Ζυγιστικα και ειμαι στυλάκι μονο 5 κιλα εχω βαλει, αλλα απο Σεπτεμβρη θα βαλω σιγουρα αλλα 5:):) Αποθημένα:):)

Μαγδα μου γραφεις στο περιπου τη διατροφη που ακολουθεις;;;; επισης τι τιμες ειχες ακριβως στην καμπυλη κ ποια εκανες των 75 η των 100 γραμ. παντως τωρα που ειδα οτι δεν ξεφευγει το ζαχαρο αμα φαω φαγητο της προκοπης η σοκολατα με υψηλο ποσοστο κακαο εχω αρχισει να βαραινω κ να δυσφορω, καλα ημουν τρομοκρατημενη με τη διατροφουλα μου κ την ακολουθουσα κατα γράμμα!!! Αυτο το παγωτο 0% δε, οποτε το τρωω γκρινιαζω απιστευτα, πρωτον γιατι ειναι χαλια κ δευτερον γτ εχει πολυ χημεια μεσα οπως κ ολα τα παγωτα ψυγειου βεβαια. ειμαι μανιακη με τα συστατικα κ παντα τα διαβαζω

b5vNp2.png

6SMBp2.png

καλημερα χαρα κι εγω σκαω ζεσταινομαι και το βραδυ είμαι μες στα νευρα ασε και μενα ριχνει κλωτσιες στα πλευρα και στ ακοκκαλα της λεκανης αλλα τι να του κανω; κοντευει ο ενατος ας βγει κι ας κανει τουμπες!

Μαγδα μου γραφεις στο περιπου τη διατροφη που ακολουθεις;;;; επισης τι τιμες ειχες ακριβως στην καμπυλη κ ποια εκανες των 75 η των 100 γραμ. παντως τωρα που ειδα οτι δεν ξεφευγει το ζαχαρο αμα φαω φαγητο της προκοπης η σοκολατα με υψηλο ποσοστο κακαο εχω αρχισει να βαραινω κ να δυσφορω, καλα ημουν τρομοκρατημενη με τη διατροφουλα μου κ την ακολουθουσα κατα γράμμα!!! Αυτο το παγωτο 0% δε, οποτε το τρωω γκρινιαζω απιστευτα, πρωτον γιατι ειναι χαλια κ δευτερον γτ εχει πολυ χημεια μεσα οπως κ ολα τα παγωτα ψυγειου βεβαια. ειμαι μανιακη με τα συστατικα κ παντα τα διαβαζω

και γιατι δε κανεις μια σπίτικη γρανιτα να το φχαριστηθεις;

καλημέρα κορίτσια μου!!!!! ζέστη..... ουφ!!!! αν δεν ήμουν έγκυος θα το απολάμβανα, αλλά τώρα....

Ιωαννάκι, ξεκουράσου κούκλα μου, μην έχουμε τπτ άλλα.... χαχαααχα

οι υπόλοιπες καλά διαβάζω, με νεύρα, κουραση, ορμόνες, φυσιολογικά δλδ.... χαχαχαχα

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημερα κοριτσια....

Η ζεστη δεν αντεχεται....Το σ/κ ειχαμε παει στο χωριο και καναμε τα πρωτα μας μπανια.Ο αντρας μου και η μικρη δηλαδη γιατι εγω μονο ποδαρακια.

Χαρα μου και εμενα ο μικρος εχει 2 στοχους,το δεξι μου πλευρο και καποιο νευρο γιατι ξαφνικα με πιανουν κατι σαν κραμπες στα ποδια οταν κουνιεται που κραταει δευτερολεπτα αλλα ποναει.

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...