Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!

μαγδα και νεφελ και γω μια απο τα ιδια με το ζαχαρο,προσπαθω να το ρυθμισω.....

αλλες φορες το καταφερνω αλλες οχι,ξεφευγει λιγο!

να δουμε τι θα μου πει και ο γιατρος την πεμπτη που θα παω!!

NkOFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!! Μάγδα με γεια το δωματιάκι σας! Νεφέλη περαστικά! Εγώ ξεκίνησα σήμερα μαθήματα ανώδυνου (τρόπος του λέγειν) τοκετού! Έχω ενθουσιαστεί και ανυπομονώ να πάω και στα υπόλοιπα! Μέχρι την Πέμπτη θα έχω...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημέρα!! Μάγδα με γεια το δωματιάκι σας! Νεφέλη περαστικά! Εγώ ξεκίνησα σήμερα μαθήματα ανώδυνου (τρόπος του λέγειν) τοκετού! Έχω ενθουσιαστεί και ανυπομονώ να πάω και στα υπόλοιπα! Μέχρι την Πέμπτη θα έχω...

Εσένα έψαχνα, Nefeli_13 ! Πες κάποιες εντυπώσεις από το πρώτο σεμινάριο. Δεν θυμάμαι, μου είπε στο τηλέφωνο, πόσο είναι το παράβολο που πρέπει να κόψουμε την πρώτη μέρα; Δεν έχω ξαναπάει στο Έλενα, είναι λαβύρινθος μέσα ή θα βρω εύκολα το κτίριο Β - για το παράβολο και μετά το κτίριο Γ για το σεμινάριο; Ήσασταν πολλές;

Συγνώμη για το βομβαρδισμό, αλλά επειδή είμαι και εγώ ενθουσιασμένη από τα μαθήματα που κάνω τώρα στο ΙΚΑ, μου μπήκε κάπως η ιδέα στο μυαλό μήπως να μην πάω τελικά και στο Έλενα... Τώρα που κάνει και πολλή ζέστη, ξέρω κι εγώ; Και στο κάτω κάτω, σκέφτομαι ότι καλή είναι η θεωρία, αλλά κανένας δεν θα γεννήσει στη θέση μου το παιδί, δυστυχώς...

Ευχαριστώ!

Και φιλιά σε όλες, συγνώμη για την απουσία, έτυχαν διάφορα τελευταία, αλλά είμαστε όλοι καλά, πάμε και στο γιατρό αυτή την εβδομάδα, Doppler μάλλον θα κάνουμε.

UaT6p3.png

Καλημέρα ζουζου!! Είμαι ενθουσιασμένη! Σήμερα και αύριο βέβαια είναι μόνο θεωρία ενώ Τετάρτη και Πέμπτη θα είναι οι ασκήσεις χαλάρωσης και οι αναπνοές! Τα κτίρια τα βρίσκεις εύκολα, αλλά πρέπει να πας νωρίς για να στηθείς στην ουρά για το παράβολο (5 ευρώ, κάθε μέρα κόβεις άλλο!). Εγώ πάντως ήμουν εκεί 8.30 και δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου! Είμαστε περίπου 15 κοπέλες, είχε και τουαλέτες ειδικά για μας (οι υπόλοιπες δεν πλησιάζονται!!), κάποιοι μπαμπάδες (ξέρεις ότι παίρνουν πιστοποιητικό για να είναι μέσα στο τοκετό...). Δεν ξέρω αν είναι σαν τα μαθήματα που κάνεις στο ΙΚΑ, ίσως και να μην αξίζει να τα παρακολουθήσεις δυο φορές... Θα κάνετε αναπνοές εκεί; Νομίζω είναι το πιο χρήσιμο! Καλα αποτελέσματα και στο doppler! Εμείς έχουμε αύριο το απόγευμα!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

ευχαριστώ πολύ! Το παράβολο πόσο ήταν τελικά; Τι θέματα / ενότητες θα είναι για όλα τα 4 (σωστά ;) σεμινάρια; Κάναμε και εμείς ασκήσεις, αναπνοές, χαλάρωση, για την εγκυμοσύνη και για τη διάρκεια του τοκετού. Πρέπει να φύγω τώρα, πάω για το κιτ στην Ακαδημία Αθηνών. Wish me luck! :)

UaT6p3.png

Διαφημίσεις

Όχι, πρέπει να κόβεις κάθε μερα παράβολο! Σήμερα μιλήσαμε για Αλλαγές στο σώμα της γυναίκας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και Σημάδια τοκετού. Θα σου πω και τις επόμενες μέρες τι θα λέμε για να δεις αν έχεις καλυφθεί! Πες μου κι εσύ εντυπώσεις από τα βλαστοκύτταρα γιατί θα πάω μάλλον την επόμενη εβδομάδα!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Γειά σας κορίτσια μου!!!

Σήμερα κοιμήθηκα χάλια! Ζεσταίνομαι πολύ το βράδυ βρε κορίτσια! Το παθαίνει καμιά άλλη; Εγώ σηκώθηκα δυο φορές και άλλαξα μπλούζα γιατί έγινε μούσκεμα από τον ιδρώτα :cry: Και σα να μην έφτανε αυτό, πιάνονται τα μπούτια και ο ποπός μου επειδή κοιμάμαι μόνο στο πλάι και κατά τις 5 το πρωί αρχίζουν να πονάνε αφόρητα!

Να ξαναζητήσω συγνώμη που χάθηκα, γίνεται ένας απίστευτος χαμός στο σπίτι, και δεν φαίνεται να έχει τέλος.. φοβάμαι μη γεννήσω και το σπίτι είναι ακόμη στην ίδια κατάσταση!

Προσπαθώ και να διαβάσω, τα καταφέρνω 3-4 ωρίτσες την ημέρα, αλλά μετα παραδίδω... νιώθω πολύ κουρασμένη για να συγκεντρωθώ :cry:

Κι εμένα το πάνω μωράκι κάνει κρόουλ μέσα στην κοιλιά, τι χέρια, τι πόδια, τι κεφάλια, υπερκινητικό θα βγεί αύτο το παιδί!

Νομίζω πάντως ότι ήρθε ο καιρός να ετοιμάσω τη βαλιτσούλα του μαιευτηρίου ;) Άρχισα να μαζεύω και τα χαρτιά που χρειάζονται για τη δήλωση των μωρών στο ληξιαρχείο και για να τους βγάλω βιβλιάρια υγείας.. ουφ!

Φλορετα υπομονη με τα μαστορια, θα τελειωσουν που θα παει!!! Τι λεει το δωματιακι περνει μορφή????

Εμεις βαψαμε το δωματιακι μας και περασαμε και την ταπετσαρία:):):)

Aχ μπράβο! τυχεροί είστε!

Εμείς πέσαμε σε κακή περίπτωση... έχουμε παραγγείλει βιβλιοθήκες για το σαλόνι εδώ και δυο μήνες και όλο μας τις καθυστερούν, οι άθλιοι... έπρεπε να τις έχω στο σπίτι εδω και τρεις εβδομάδες... τι φωνάξαμε, τί βρίσαμε, τίποτα...μας τις έχουν αναβάλει 5 φορές! Κι μάλιστα είναι μαγαζί γνωστό εδώ στη Θεσσαλονίκη που πουλάει μούρη :shock:. Γι΄αυτό είμαστε ακόμη ένα μπάχαλο! Αυτό είναι το κακό με τους μαστόρους, ότι πρέπει να πας με το δικό τους ρυθμό :evil::evil::evil:

εμενα η μητρα μου οποτε κανω καρδιοτογραφημα ειναι μονιμα στο 20-30 αλλα δεν κανει κυματακια, να δειχνει συσπασεις. Τεσπα ξεκινησα μαγνησιο με πρωτροπη της μαιας μου γτ ο γιατρος λεει οτι δεν κανει τιποτα κ μαζι με τα γιουτοπαρ ειδα βελτιωση μειωθηκαν παρα πολυ. Βεβαια αποψε μ επιασε κολικος εντερου κ ημουν χαλια μεχρι το μεσημερι. Να δω τι αλλο θα παθω. Εχω κ εναν απιστευτο βηχα με φλεματα ειλικρινα δεν ξερω γτ τετοια ατυχια μαζεμενη.

Καλά τί ταλαιπωρία είναι αυτή παιδί μου;;; ποπο! περαστικά σου!

φλορετακι κι εγω ετσι ειμαι υπομονη με τα κροουλ και τη ζεστη εμενα είπε πως θα τη φτιαξει ο αντρας μου γιατι με τους μαστορους ου μπλεξεις για πες τι χαρτια γιατι κι εγω μαζευω να δω αν τα χω όλα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...