Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

εμενα η μητρα μου οποτε κανω καρδιοτογραφημα ειναι μονιμα στο 20-30 αλλα δεν κανει κυματακια, να δειχνει συσπασεις. Τεσπα ξεκινησα μαγνησιο με πρωτροπη της μαιας μου γτ ο γιατρος λεει οτι δεν κανει τιποτα κ μαζι με τα γιουτοπαρ ειδα βελτιωση μειωθηκαν παρα πολυ. Βεβαια αποψε μ επιασε κολικος εντερου κ ημουν χαλια μεχρι το μεσημερι. Να δω τι αλλο θα παθω. Εχω κ εναν απιστευτο βηχα με φλεματα ειλικρινα δεν ξερω γτ τετοια ατυχια μαζεμενη.

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Καλησπέρα!!!!

Φεγγαρένια πως εισαι σημερα???

Νεφελ περασαν οι συπασεις???? Το έντερο????

Φλορετα υπομονη με τα μαστορια, θα τελειωσουν που θα παει!!! Τι λεει το δωματιακι περνει μορφή????

Εμεις βαψαμε το δωματιακι μας και περασαμε και την ταπετσαρία:):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

καλημέρα κορίτσια μου!!!!!

Φλώρα αφού είναι όλα καλά, συνέχισε.... με περισσότερη ξεκούραση.

Μάγδα μπράβο μια χαρά!!!!

εμείς μια χαρά, μεγαλώνουμε, φτάσαμε 1017γρ, όλα πάρα πολύ καλά. κ όσο αφορά την μονήρη αρτηρία, αφού τα νεφρά είναι οκ, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. σε ένα μήνα ντόπλερ.

κ η κουμπάρα μου πολύ καλά, την είδα χτες. σε ένα μήνα ξεκινάει προσπάθειες μόνη της κ αν δεν γίνει κάτι μέχρι Σεμπτέμβρη θα ξαναμιλήσουν με τον γιατρό.

Μπραβο ο μπεμπουλης που μεγαλώνει:):):) Εμας δεν μας ανεφεραι τπτ για ντοπλερ εχω ξανα ραντεβου οταν θα ειμαι 31 εμβομαδων θα τον ρωτησω, εκτος εαν δεν το κανουν ολοι οι γιατροι!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

κορίτσια μου τι κάνετε???? εγώ δεν την παλεύω κ πολύ με τα νεύρα μου..... με έχει κάνει η μικρή μου τούρμπο!!!!!! δεν τρώει, πρέπει να γίνει το δικό της, βάζει αυτή τη σπαστική τσιρίδα.... το σ/κ όλα αυτά, γιατί μια χαρά ήταν. τα νεύρα μου............

τεσπα, κατα τα υπόλοιπα καλά. πάω να ηρεμήσω λίγο....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο για τα μπεμπάκια σας κορίτσια μια χαρά μωρά μου φαίνονται!!!!!

Φίλες μου η δικιά μου είναι τόσο ζωηρή η κοιλιά μου είναι μια από δω και μια από εκεί τρώω ξύλο όλη μέρα....

Φλορέτα μη μας κάνεις τέτοιες λαχτάρες........

Μαράκι καλή επιτυχία στην εξεταστική και καλό διάβασμα!

Νεφέλη περαστικά σου...

Ιωαννακι στα πατώματα ο σίδηρος!

φιλάκια σε όλες τα λέμε αναλυτικά από αύριο!

καλημερα κοριτσια!!!!!τι κανετε?Floreta ανησυχησαμε,μια χαρα τα αγορια σου.Μπραβο Μαγδα μια χαρα η μπεμπα σου!!!!!!!!Ζουνιτσα μια χαρα ο μπομπιρας!καλη επιτυχια στη κουμπαρα σου!Μαρακι καλο διαβασμα!!!Ανατ κ μενα παρα πολυ ζωηρη ειναι η κοιλια μου χορευει κ επειδη ειναι με τα ποδια δινει συνεχεια μεσα στην κυστη κ παω συνεχεια τουαλετα!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημέρα!!!!!

Ζουνιτσα μου δυναμικη η μικρη:):):) Οντως αυτη η τσιριδα σου τρυπαει το αυτι.... υπομονη:):):) Του χρονου που εμεις θα συζηταμε για τις τσιριδες απο τα μπεμπακια μας η δικια σου θα ειναι δεσποινιδα:):):)

Ανατ μου το βραδυ και η δικια μου παιζει ξυλο με την μαμα της!!!!! Ο μπαμπας γελαει και καμαρωνει!!!!!!

Ιωαννακι υπομονη να γυρισει!!! πριν λιγο καιρο με χτυπουσε εκει κατω και ηταν κουραστικο!!!

Το πρωι μετρησα ζαχαρο και ηταν 90 το πρωινο και 138 μια ωρα μετα!!! Αχ αυτα τα πιτακια που εφαγα με ταραξαν σημερα πρεπει να βοσκισω για να το κατεβασω!!!!!

Υπαρχει αλλη με προβλημμα ζαχαρου????

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημερα..........

Που ειστε? Δε θα ερθει καμια?

Κι εμενα κοριτσια ολη την ωρα κουνιεται, δεν καθεται ουτε λεπτο............

Το εχω συνηθισει πια και μ'αρεσει, το χαιρομαι...............νομιζω οτι θα μου λειψει πολυ πιο πολυ απ'ολα αυτη η αισθηση μετα...........

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Καλημέρα!!!!!

Ζουνιτσα μου δυναμικη η μικρη:):):) Οντως αυτη η τσιριδα σου τρυπαει το αυτι.... υπομονη:):):) Του χρονου που εμεις θα συζηταμε για τις τσιριδες απο τα μπεμπακια μας η δικια σου θα ειναι δεσποινιδα:):):)

Ανατ μου το βραδυ και η δικια μου παιζει ξυλο με την μαμα της!!!!! Ο μπαμπας γελαει και καμαρωνει!!!!!!

Ιωαννακι υπομονη να γυρισει!!! πριν λιγο καιρο με χτυπουσε εκει κατω και ηταν κουραστικο!!!

Το πρωι μετρησα ζαχαρο και ηταν 90 το πρωινο και 138 μια ωρα μετα!!! Αχ αυτα τα πιτακια που εφαγα με ταραξαν σημερα πρεπει να βοσκισω για να το κατεβασω!!!!!

Υπαρχει αλλη με προβλημμα ζαχαρου????

Εγώ!!!!! εμενα παλευεται μια χαρα ομως ακομα κ αν τρωω οτι θελω εκτος απο γλυκα, αυτο το ανεβαζει, αλλα η διαιτα των 1.800 θερμιδων κ να μην τηρηθει ευλαβικα δε δημιουργειται προβλημα στο δικο μου ζαχαρο απλα στη δινουν για να μην παρεις βαρος γτ καπως το επηρεαζει δεν ξερω πως. Χτες πχ ζυμωσα κ φυλαξα κ ζυμαρι ολικης κ εκανα πιτσα το μεσημερι κ εφαγα 3 κομματια αντι γγια 2 ε κ μια ωρα μετα ηταν 116, αν ειχα μεινει στα 2 θα ταν καλυτερο, εσκασα ομως το καταςευχαριστηθηκα. Μετα ημουν σκασμενη μεζχρι το βραδυ κ ετσι για βραδινο δεν ηθελα κ εφαγα παγωτο 0% κ μετα μετανιωνα για τη χημικουρα που εφαγα κ στις 12 πεινασα κ εφαγα το βραδινο 1 φετα ψωμι κ τυρι κ λιγα κερασια κ το πρωι ημουν μια χαρα 77 παρολες τις βλακειες που εκανα. Γενικα τα γλυκαα μου λειπουν , τα πολλα φρουτα κ το σπ[εσιαλ πρωινο. Εκει πρεπει να κρατιεμαι μονο με ενα ποτηρι γαλα, μετα απο 1 ωρα 2 φρυγανιες κ μετα απο μια ωρα το δεκατιανο 30γραμ ψωμι, 30γραμ τυρι κ 15 κερασια. Ενω εμενα το πρωινο ηταν το καλυτερο μου ετρωγα ενα σωρο ωραια πραγματα τωρα κοπηκαν αυτα. Κοντεύουμε όμως αυτό είναι το σημαντικό

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Διαφημίσεις

κορίτσια μου καλημέρες!!!!

Μάγδα μου δίκιο έχεις αλλά κ εγώ τότε θα έχω τις τσιρίδες του μπέμπη χαχαχαχαχαχα. απλά μωρέ είναι που δεν αντέχω κ πολύ την γκρίνια κ της κάνω τα χατίρια, είναι κ το πρώτο, είναι ο μπαμπάς της που δεν λέει ποτέ όχι.... είναι λίγο κακομαθημένο αλλά ευτυχώς σε λογικά πλαίσια. δεν μπορώ να πω, δεν με έχει κουράσει αυτό το παιδι. αφού φοβάμαι οτι θα τα πληρώσω όλα στο μπέμπη.... χαχαχαχααα.

ευτυχώς με ζάχαρο δεν έχω, θα κάνω κ αυτή τη βδομάδα καμπύλη. και σε ένα μήνα ντόπλερ. ααα επίσης έχει πάρει θέση με το κεφάλι προς τα κάτω κ μου είπε δεν πρόκειτε να αλλάξει... είδωμεν.

Νεφέλη εγώ όποτε τρώω κεράσια, τι να σου πω, κατευθείαν τουαλέτα.... απλά είναι το καλύτερο καθαρτικο στην εγκυμοσύνη.. χαχαχααχαχα τα ταράζω όμως.

οι υπόλοιπες???

WeDjp2.png

0hUop3.png

Α, γεια σας..............

Βλεπω ειστε σε γενικε γραμμες καλα ε?

Ζουνιτσα κι εγω τη Τεταρτη θα κανω καμπυλη αλλα θεση δεν ξερω αν πηρε αν και δεν νομιζω..........δεν καταλαβαινω πως μπορει να ειναι αυτο το παιδι τοσο που κουνιεται.............μια στη μια το νιωθω μια στην αλλη............ομως νομιζω οτι γυρναει για να παρει θεση γιατι απο εκει που ενιωθα εντονα κλωτσιες στον κολπο μου κι ηταν απο τα ποδια τωρα το νιωθω πιο λοξα.............

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

κ εμένα ο γιατρός μου το είπε, δεν το είχα καταλάβει. πάντως κ εγώ νιώθω στον κόλπο σασν χτυπήματα, αλλά πιστεύω οτι είναι το έντερο. πιστεύω πως όταν κουνιέται το μωρό, πιέζει το έντερο και καταλήγει εκεί χαμηλά.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Δεν ξερω τι μπορει να ειναι...............εγω παντως στον προηγουμενο υπερηχο επειδη ειδαμε οτι ιηταν τα ποδια του εκει και καποια στιγμη τα τεντωσε, εγω τοτε ενιωσα τοο χτυπημα και ηξερα εκτοτε οτι ηταν τα ποδια του που με χτυπουσαν.............χαχαχαχαχα

Τωρα εχω την αλλη εβδομαδα γιατρο και θα δω πως ειναι.............

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...