Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια μου γλυκά!!!

Είμαι παρούσα!! χιχι!

Συγνώμη που χάθηκα έτσι, το ξέρω, είμαι απαράδεκτη!!

Γίνονται τόσα πολλά μαζί που έχασα τα αυγά και τα πασχάλια!

Περάσαμε (και ακόμη περνάμε) μια θεότρελη εβδομάδα, με ηλεκτρολόγους, μετακομίσεις ολόκληρων δωματίων, μας έφεραν και τα παιδικά κρεββατάκια, τη Δευτέρα φέρνουν βιβλιοθήκες, ένας χαμός... το σπίτι είναι σα βομβαρδισμένο. Το βράδυ για να καταλάβετε κοιμάμαι δίπλα στο τραπεζάκι του σαλονιού (το φέραμε δίπλα στο κεββάτι μας γιατί φτιάχνουμε βιβλιοθήκες στο σαλόνι)! Φτιάχνουμε σιγά σιγά το παιδικό στο δωμάτιο που είχαμε το γραφείο μου και έμεινα και κάμποσες μέρες χωρίς γραφείο και χωρίς κάποιο συγκεκριμένο χώρο εργασίας :(. Τεσπα, ενας χαμός.

Μέσα σε όλα άρχισα να έχω και λίγες συσπάσεις, και πήγαμε στο Γένεσις για καρδιοτοκογράφημα. Ευτυχώς δεν είναι πολύ δυνατές και είναι λίγες σε συχνότητα, οπότε δεν ανησυχούμε (ακόμη). Για καλό και για κακό, ξεκίνησα yotopar όμως και πρέπει να προσέχω.

Κάναμε και το doppler μας προχτές, και φτου να μη μας ματιάξω, όλα φαίνονται να πηγαίνουν υπέροχα. Τα μωρά 1.650 και 1.900 γρ., υγειέστατα, αμνιακό υγρό άριστο, οι πλακούντες δεν έχουν ωριμάσει ακόμη, και ο τράχηλός μου θεόκλειστος, 3,4 cm! Απ΄ότι φαίνεται πάμε μέχρι 38 εβδομάδες (τότε θα τα βγάλουμε λόγω καισαρικής), είπε η εμβρυολόγος! Εϊμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είναι καλά τα μωρά.... αν και να σας πω είχα μια κρυφή ελπίδα μπας και γεννήσω 1-2 εβδομάδες νωρίτερα, γιατί ταλαιπωρούμαι βρε κορίτσια!!!

Η ταλαιπωρία έχει χτυπήσει κόκκινο. Η κοιλιά έχει ξεφύγει από κάθε μέτρο σύγκρισης, όλοι νομίζουν ότι είμαι ετοιμόγεννη. Με κοιτάνε στο δρόμο λες και έχω κανενα φαλαινάκι ή κανένα ελεφαντάκι μέσα στην κοιλιά μου... και όντως είναι πάαρα πολύ μεγάλη. Το βράδυ ξυπνάω συνέχεια γιατί πονάνε τα μπούτια και ο ποπός μου από το πιάσιμο. Σηκώνομαι στις 11 το πρωί, κι αυτό με τα χίλια ζόρια, και φυσικά κοιμάμαι και το μεσημέρι άλλη 1-1,5 ώρα για να αντέξω.

Τελος πάντων, να μην παραπονιέμαι άλλο, το ξέρω ότι είμαι τυχερή που θα κάνω 2 μωρά μια και καλή :) Και να σας πω και κάτι άλλο; Τα αγαπάω!!!! χιχιχ!

Σας φιλώ, μπορεί πάλι τις επόμενες μέρες που θα φέρουν τις βιβλιοθήκες και θα μεταφέρουμε βιβλία να με χάσετε, αλλά δεν σας ξεχνώ! Θα ξαναμπώ πολύ σύντομα!

Διαφημίσεις

φλορετα τι υπεροχα νεα βρε τι θηρια θα βγαλεις εσυ; Για την ταλαιπωρια σε νοιωθω η τουλ προσπαθω... καπως ετσι είμαι κι εγω πιασμενη και με μια κοιλια τουρλα. Επίσης κι εμεις θελουμε να φτιαξουμε το παιδικο στο τωρινο γραφειο και να βαλουμε στο σαλονι βιβλιοθηκες αλλα επειδη μολις τελειωσαμε με την εγκατασταση αερίου η παραδια στερεψε και θα το αφησουμε για μετα τον τοκετο να μαζεψουμε κανα φραγκο. Ετσι κι αλλιως τους 6 πρωτους μηνες στο δωματιο μας θα είναι.

Γειά σας κορίτσια μου γλυκά!!!

Είμαι παρούσα!! χιχι!

Συγνώμη που χάθηκα έτσι, το ξέρω, είμαι απαράδεκτη!!

Γίνονται τόσα πολλά μαζί που έχασα τα αυγά και τα πασχάλια!

Περάσαμε (και ακόμη περνάμε) μια θεότρελη εβδομάδα, με ηλεκτρολόγους, μετακομίσεις ολόκληρων δωματίων, μας έφεραν και τα παιδικά κρεββατάκια, τη Δευτέρα φέρνουν βιβλιοθήκες, ένας χαμός... το σπίτι είναι σα βομβαρδισμένο. Το βράδυ για να καταλάβετε κοιμάμαι δίπλα στο τραπεζάκι του σαλονιού (το φέραμε δίπλα στο κεββάτι μας γιατί φτιάχνουμε βιβλιοθήκες στο σαλόνι)! Φτιάχνουμε σιγά σιγά το παιδικό στο δωμάτιο που είχαμε το γραφείο μου και έμεινα και κάμποσες μέρες χωρίς γραφείο και χωρίς κάποιο συγκεκριμένο χώρο εργασίας :(. Τεσπα, ενας χαμός.

Μέσα σε όλα άρχισα να έχω και λίγες συσπάσεις, και πήγαμε στο Γένεσις για καρδιοτοκογράφημα. Ευτυχώς δεν είναι πολύ δυνατές και είναι λίγες σε συχνότητα, οπότε δεν ανησυχούμε (ακόμη). Για καλό και για κακό, ξεκίνησα yotopar όμως και πρέπει να προσέχω.

Κάναμε και το doppler μας προχτές, και φτου να μη μας ματιάξω, όλα φαίνονται να πηγαίνουν υπέροχα. Τα μωρά 1.650 και 1.900 γρ., υγειέστατα, αμνιακό υγρό άριστο, οι πλακούντες δεν έχουν ωριμάσει ακόμη, και ο τράχηλός μου θεόκλειστος, 3,4 cm! Απ΄ότι φαίνεται πάμε μέχρι 38 εβδομάδες (τότε θα τα βγάλουμε λόγω καισαρικής), είπε η εμβρυολόγος! Εϊμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είναι καλά τα μωρά.... αν και να σας πω είχα μια κρυφή ελπίδα μπας και γεννήσω 1-2 εβδομάδες νωρίτερα, γιατί ταλαιπωρούμαι βρε κορίτσια!!!

Η ταλαιπωρία έχει χτυπήσει κόκκινο. Η κοιλιά έχει ξεφύγει από κάθε μέτρο σύγκρισης, όλοι νομίζουν ότι είμαι ετοιμόγεννη. Με κοιτάνε στο δρόμο λες και έχω κανενα φαλαινάκι ή κανένα ελεφαντάκι μέσα στην κοιλιά μου... και όντως είναι πάαρα πολύ μεγάλη. Το βράδυ ξυπνάω συνέχεια γιατί πονάνε τα μπούτια και ο ποπός μου από το πιάσιμο. Σηκώνομαι στις 11 το πρωί, κι αυτό με τα χίλια ζόρια, και φυσικά κοιμάμαι και το μεσημέρι άλλη 1-1,5 ώρα για να αντέξω.

Τελος πάντων, να μην παραπονιέμαι άλλο, το ξέρω ότι είμαι τυχερή που θα κάνω 2 μωρά μια και καλή :) Και να σας πω και κάτι άλλο; Τα αγαπάω!!!! χιχιχ!

Σας φιλώ, μπορεί πάλι τις επόμενες μέρες που θα φέρουν τις βιβλιοθήκες και θα μεταφέρουμε βιβλία να με χάσετε, αλλά δεν σας ξεχνώ! Θα ξαναμπώ πολύ σύντομα!

Bre κοριτσια εχω κι εγω συνεχεια συσπάσεις και είμαι ξάπλα, με yotopar τα οποια μαλλον δεν κανουν τιποτα γιατι και παλι εχω συσπασεις. Εγω ομως οσες φορες εχω κανει καρδιοτοκογραφημα δεν εχει δειξει τιποτα. τι να κανω δεν ξερω;;;;

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Bre κοριτσια εχω κι εγω συνεχεια συσπάσεις και είμαι ξάπλα, με yotopar τα οποια μαλλον δεν κανουν τιποτα γιατι και παλι εχω συσπασεις. Εγω ομως οσες φορες εχω κανει καρδιοτοκογραφημα δεν εχει δειξει τιποτα. τι να κανω δεν ξερω;;;;

εσυ πως τις ενοιωθες και ποσες περιπου σε συχνοτηταα;;; ποσες εδειξε το μηχανημα σε ποση ωρα κ ποσο εφταναν;;; ο γιατρος μου μου πε να παω να μου κανει εισαγωγη κ σημερα ως δια μαγειας εχω κανει μονο 4-5. χτες το βραδυ ξυπναγα καθε μια ωρα . 1 συσπαση την ωρα ειναι πολυ;;;; ο τραχηλο ειναι τεραστιος πανω απο 4 εκατοστα αλλα η υπερηχογραφιστρια που μου κανε το ντοπλερ μου πε οτι δε θελουμε συσπασεις γιατι μπορει να σπασουν τα νερα. τρεμω πραγματικα τρεμω

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Πρωι πρωι ξυπνησα!!! Εφαγα εχθες ενα γυρο και ολο το βραδυ επινα νερο και πηγαινα τουαλετα!!! Το πρωινο ζαχαρο εφτασε στο οριο 90!:)

Νεφελ μου μην ανυσηχεις αφου παιρνεις yotopar!!! H νυφη μου ειχε συσπασεις και τα σταματησε την 37 εβδομαδα και γεννησε μετα απο 10 μερες πολύ ευκολα!!!!

Εγω στην αλλαγη του μηνα που με επιασαν συσπασεις ειχα το βραδυ 2 στην ωρα αλλα την μερα δεν ειχα σχεδον τπτ!!!! Αυτο κρατησε 5 μερες και μετα ηρεμησα(ειχα παρει και μαγνησιο)!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

......... ο τραχηλο ειναι τεραστιος πανω απο 4 εκατοστα αλλα η υπερηχογραφιστρια που μου κανε το ντοπλερ μου πε οτι δε θελουμε συσπασεις γιατι μπορει να σπασουν τα νερα. τρεμω πραγματικα τρεμω

Εγω στην β επιπεδου ειχα 3,4 και δεν ανησυχησε μου ειπε πως ειναι πολύ καλός!!! Ασε που ο τραχηλος αρχιζει να μικραινει οσο περναει ο καιρός!!! Υπομονη 4 εβδομαδες ακόμη:)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Εμεις ειδαμε την μπεμπα ειναι 1,300 το κεφαλακι ειναι κατω δεξια ο πωπουδακος πανω δεξια και τα ποδαρακια κατω αριστερα!!!! Ειμαι ερωτευμενη...... Προσωπακι δεν ειδαμε γιατι δεν με εβαλε στον καλό υπέρηχο!!!!!

Φεγγαρενια ο γιατρός δεν εδωσε σημασια στα τσιμπήματα στον τραχηλο ειπε πως όλα ειναι καλά!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Ευχαριστω μαγδουλα και συγχαρητηρια για τα αποτελεσματα καλα εγω χτες ελεγα πως θα γεννησω πονουσα αναμεσα στα μπουτια μου ψηλα και πολυ χαμηλα από κατω αναμεσα δες μπορουσα να κλεισω τα πόδια μου...σημερα εχει περασει

καλημέρα κορίτσια μου!!!!!

Φλώρα αφού είναι όλα καλά, συνέχισε.... με περισσότερη ξεκούραση.

Μάγδα μπράβο μια χαρά!!!!

εμείς μια χαρά, μεγαλώνουμε, φτάσαμε 1017γρ, όλα πάρα πολύ καλά. κ όσο αφορά την μονήρη αρτηρία, αφού τα νεφρά είναι οκ, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. σε ένα μήνα ντόπλερ.

κ η κουμπάρα μου πολύ καλά, την είδα χτες. σε ένα μήνα ξεκινάει προσπάθειες μόνη της κ αν δεν γίνει κάτι μέχρι Σεμπτέμβρη θα ξαναμιλήσουν με τον γιατρό.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια σε όλες!!!

Όσο ο ηλεκτρολόγος τα γκρεμίζει όλα με τη βοήθεια του αντρούλη μου στο σπίτι :?:shock:, βρηκα μια στιγμή να μπω! Όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα στο σπίτι προτιμώ να μην τα βλέπω γιατί νιώθω να μου έρχεται εγκεφαλικό... καλύτερα να μη ξέρω τι συμβαίνει εκείνη την ώρα γιατί θα με έπιανε υστερία...! προτιμώ να τα δω μια και καλή στο τέλος, να τα καθαρίσω και να μην τα ξανασκεφτώ :D;)

φλορετα τι υπεροχα νεα βρε τι θηρια θα βγαλεις εσυ; Για την ταλαιπωρια σε νοιωθω η τουλ προσπαθω... καπως ετσι είμαι κι εγω πιασμενη και με μια κοιλια τουρλα. Επίσης κι εμεις θελουμε να φτιαξουμε το παιδικο στο τωρινο γραφειο και να βαλουμε στο σαλονι βιβλιοθηκες αλλα επειδη μολις τελειωσαμε με την εγκατασταση αερίου η παραδια στερεψε και θα το αφησουμε για μετα τον τοκετο να μαζεψουμε κανα φραγκο. Ετσι κι αλλιως τους 6 πρωτους μηνες στο δωματιο μας θα είναι.

Αστε βρε φιλενάδα, εμάς πάλι καλά που μας έκαναν τις βιβλιοθήκες δώρο οι γονείς.... αχ αυτοί οι γονείς, χωρίς αυτούς δε θα κάναμε τίποτα! Για πόσο ακόμη θα μπορούνε να μας βοηθάνε όμως;

Μας κοψοχόλιασες βρε Φλορέτα! Αφού είσαι καλά κι εσύ και οι μπόμπιρες δεν πειράζει! Καλές ετοιμασίες και να μπαίνεις να μας λες τα νέα σου!

χίλια συγνώμη, το ξέρω, είμαι απαράδεκτη :rolleyes::rolleyes:

Κι εγώ παρότι παίρνω τα yutopar συνεχίζω να έχω συσπάσεις... αλλά πρέπει να είναι λιγότερες. Πάντως είναι φυσιολογικό, μου είπε η γυναικολόγος και η εμβρυολόγος....

εσυ πως τις ενοιωθες και ποσες περιπου σε συχνοτηταα;;; ποσες εδειξε το μηχανημα σε ποση ωρα κ ποσο εφταναν;;; ο γιατρος μου μου πε να παω να μου κανει εισαγωγη κ σημερα ως δια μαγειας εχω κανει μονο 4-5. χτες το βραδυ ξυπναγα καθε μια ωρα . 1 συσπαση την ωρα ειναι πολυ;;;; ο τραχηλο ειναι τεραστιος πανω απο 4 εκατοστα αλλα η υπερηχογραφιστρια που μου κανε το ντοπλερ μου πε οτι δε θελουμε συσπασεις γιατι μπορει να σπασουν τα νερα. τρεμω πραγματικα τρεμω

Όχι κοπέλα μου μην ανησυχείς. Εγώ είχα 3 την ώρα με ένταση 20% και μου είπαν ότι δεν είναι τίποτα σπουδαίο... εσύ με μια την ώρα πετάς! Αρκεί να μην είναι πολύ ισχυρές...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...