Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Αστα magda....Για να ξυριστω κανω 1 ωρα και μετα ειμαι τοσο κουρασμενη λες και εχω σκαψει!!Ασε που το ξυρισμα απο κατω ειναι χαλια και τις τελευταιες φορες ο γιατρος μου με εξεταζε απο κατω και τωρα καθε εβδομαδα παλι απο κατω θα ψηλαφιζει αλλα τι να κανουμε,ντροπες σε αυτον δεν εχουμε...

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

Και εγω Ιωαννα απο κατω χαλια ξυριζομαι και την προηγουμενη ο γιατρος με κοιταξε απο κατω αλλα τι να κανω!!!

Φεγγαρενια ο συζυγος αν και με βοηθαει παρα πολύ σε όλα δεν θελει να με βοηθησει σε αυτο!!!! του το ζητησα και μου ειπε οτι δεν μπορει!!!:):)

Παω να ετοιμαστω να φυγω για γιατρό!!!!!

φιλάκια

YgXXp2.png

wbSJp2.png

κοριτσακια τελευταια νοιωθω πως με ζουλαει πολυ χαμηλα σχεδον στο αιδιο είμαι στην 33η εβδομαδα να ανυσυχησω πως θα βγει πιο νωρις;

Θα το ρωτησω σημερα στον γιατρό γιατι μερικες φορες το κανει και νομιζω οτι ειναι μεσα στο κολπο η ζουζουνα!!! Με χτυπαει σαν ηλεκτρικό ρευμα στον κολπο!!!!

Το ειχα ξαναρωτησει και μου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα αλλα κοιταξε και τραχηλο!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Μαγδουλα καλα αποτελεσματα και μενα ειδε τον τραχηλο την τελευταια φορα και μου είπε όλα καλα εχω στις 27 παλι γιατρο για κανε μια ερωτηση και αν είανι περνω τυηλ και το δικο μου!

Καλημέρα κορίτσια. Τι κάνετε? Την Τρίτη το βραδυ είδαμε τη μπουμπούκα μας, είναι 1380 γραμμαρια αλλά δε μας έκανε τη χαρη να δούμε προσωπάκι, το φυλάει μάλλον για τη μεγάλη εξοδο. Κατα τα άλλα δεν έχω καθόλου μα καθόλου κέφια σημερα, την Τεταρτη ξεκινάω την εξεταστική μου και με εχει πιάσει τέτοια αγωνία μηπως και μείνει κάτι για Σεπτέμβρη που δε μιλιέμαι :(:cry:

Ιωαννάκι ειδα οτι πήγατε κ εσείς για υπέρηχο, φτου φτου η κορούλα μια χαρα στα κιλάκια της όντως για μεγάλο μωρό δείχνει!Οι υπόποιπες είστε καλά? Έχει επικοινωνήσει κάποια με την Floretta? Μεγεια κ σε όσες αγοράσατε πραγματάκια για τα μπεμπέ σας! :D Σας φιλώ![/ναι ναι κ σενα μια χαρα η μπουμπου.οντως παιδια τι γινεται με τη φλορετα?ευχομαι ολα καλα.

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημέρα!!!!

Ιωαννάκι και Μαρακι μεγαλωσαν τα μωρακια!!!:):)

Μαρακι ουτε η δικια μας μας δειχνει προσωπάκι:)

Ιωαννάκι δεν παιρνεις σιδηρο?

ναι μεγαλωνουν γρηγορα παιρνω σιδηρο 2 τη μερα

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Ζουνιτσα με το καλο να δειτε το αντρακι σας!!

κοριτσια να σας ρωτησω εχει δει καμια σας υγρο στο στηθος?

εγω ειδα χθες για δευτερη φορα!

εμενα βγαζει το στηθος απο μονο του ενα υγρο διαφανες το οποιο κολλαει το ειδε ο γιατρος κ ειπε οτι προετοιμαζεται το στηθος για να κατεβασει γαλα

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Διαφημίσεις

Και εγω μετα το μπανιο εχω λιγο πυκτο σαν ασπρο στη θηλη!!!

Βρε κοριτσια πως τα καταφερνετε στο ξυρισμα, εχω κατα κοπει, δεν βλεπω τπτ!!!! Εκανα παντα αποτριχωση με κερι και σκεφτομαι τον αλλο μηνα στον 8ο και στον 9ο να ξεκινησω παλι αποτριχωση γιατι χαλια ξυριζομαι!!!!

ασε ουτε εγω βλεπω να κανω τιποτα εκει κανονικα εκανα κερι αλλα τωρα στην εγκυμοσυνη φοβαμαι κ βαζω ξυραφι δηλαδη ο αντρας μου γιατι μονη δε μπορω ευτυχως ειναι καλος ο αντρουλης μου κ με βοηθαει

pXU3p2.png?EiDCGUBk

βρε ιωαννακι 2 τη μερα και 20 τι λεει ο γιατρος;

ναι γιατι εγω εχω απο παλια θεμα με το σιδηρο οποτε τωρα μεγαλωσε το προβλημα ο γιατρος ειπε οτι δεν πειραζει που επεσε τοσο λογικο

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...