Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Αρχες ιουλιου νομιζω! εμαθα πως οι φορολογικες δηλωσεις ειναι μεχρι και αυγουστο οποτε θα μπορεσουμε να δηλωσουμε και τα ζουζουνια μας!!!!!

Βρε δε θα τα δηλώσουμε φέτος τα μπεμπάκια! Του χρόνου! Μη βιάζεσαι!!! :tongue:

Ευχαριστώ!!!

Τεέιωσε το δωματιάκι???? Τωρα που μπηκαν όλα στην θεση του εδεσε ωραία??? Τα χρωματα εμενα με ειχαν αρεσει!!:):)

Το doppler γινετε στον 8ο?

Έχει γίνει πολύ ωραίο Μάγδα μου! Είναι και τα μαϊμουδάκια στον τοίχο, μια γλύκα!! Το doppler γίνεται περίπου στην 32η εβδομάδα.

Εκπτώσεις ξεκινάνε μέσα Ιουλίου αλλά ήδη τα μαγαζιά κάνουν προσφορές!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Ετσι κι αλλιως τα φορολογουν με το που γεννιουνται............απλα επισημως του χρονου θα υπολογιζεται και γι'αυτα ενα ποσο διαβιωσης δεν θυμαμαι και πως λεγετε.............

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

ολες τις αλλαγες η μονο τις οικονομικες; αφου απο φετος τα μελη θα ειναι 3 οχι από του χρονου

Φεγγαρενια νομιζω οτι του χρονου θα δηλωθει το παιδι καθως και ολες οι αποδειξεις οι ιατρικες σου απο εξετασεις τη γεννα κτλ.............τουλαχιστον οταν ρωτησα τονν λογιστη που κανει τις δηλωσεις μας μου ειπε οτι ακομα μπαινουν τα ιατρικα αλλα τα φετινα θα τα δηλωσουμε του χρονου............τωρα δηλωνεις τα περσινα και περσυ δεν ησασταν 3............

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Φεγγαρενια νομιζω οτι του χρονου θα δηλωθει το παιδι καθως και ολες οι αποδειξεις οι ιατρικες σου απο εξετασεις τη γεννα κτλ.............τουλαχιστον οταν ρωτησω τονν λογιστη που κανει τις δηλωσεις μας μου ειπε οτι ακομα μπαινουν τα ιατρικα αλλα τα φετινα θα τα δηλωσουμε του χρονου............τωρα δηλωνεις τα περσινα και περσυ δεν ησασταν 3............

οκ το πιασα εειπαμε εγω και τα οικονομικολογιστικα δεν γνωριστηκαμε ποτε!

οκ το πιασα εειπαμε εγω και τα οικονομικολογιστικα δεν γνωριστηκαμε ποτε!

Καλα ουτε εγω τα παω καλα αλλα ξερω μονο οτι φετος δηλωνω οτι ειχα περσυ.................να κι εμεις θα κανουμε χωρια δηλωσεις αν και παντρευτηκαμε γιατι περσυ δεν ημασταν παντρεμενοι.................του χρονου θα κανουμε μαζι με τον αντρα μου δηλωση! Αυτα ξερω, απο οικονομικα τιποτα...........

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Φεγγαρένια, απλά σκέψου ότι κάθε χρόνο δηλώνεις τα της προηγούμενης χρονιάς, εισοδήματα, έσοδα, σπίτια, αυτοκίνητα, παιδιά... Εγώ τη δική μας την έφτιαξα, απλά περιμένω να μας έρθουν και τα επίσημα χαρτιά, μην τυχόν αλλάξει τίποτα τελευταία στιγμή. Μας βγαίνει να πληρώσουμε κανα χιλιάρικο επιπλέον!!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...