Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ζουνίτσα περαστικά στην κουμπάρα σου! Καλά έκανε και την έκανε την εξέταση γιατί μπορεί να προσπαθούσαν χρόνια και να ήταν καμιά ενδομητρίωση στη μέση... Τουλάχιστον τώρα θα ξενοιάσουν και θα το τσακώσουν το σποράκι!!

Ιωάννα έτσι όπως το θέτεις καλύτερα η καλαθούνα για να μπορείς να την μετακινείς και να μην έχει συνέχεια την έννοια του μωρού!

Με το καλό να δείτε τα μωράκια σας αύριο Μάγδα και Ζουνίτσα! Εμείς έχουμε ραντεβού την Τρίτη για το doppler

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

αν είχαμε κ τον ίδιο γιατρό.... :tongue:

Ο γιατρός μου ειναι Θεσ/νικη!!!

Εμενα πλεον θελει να με βλέπει κάθε 2 εβδομάδες, δεν ξερω εαν εχει σχεση η θρομβοφιλία που έχω!!!! Αληθεια η εκπτωσεις ποτε ξεκιναν??? Για να παω απο το πρωι Θεσ/νικη και να κανω βόλτα στα μαγαζάκια:):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Ζουνίτσα περαστικά στην κουμπάρα σου! Καλά έκανε και την έκανε την εξέταση γιατί μπορεί να προσπαθούσαν χρόνια και να ήταν καμιά ενδομητρίωση στη μέση... Τουλάχιστον τώρα θα ξενοιάσουν και θα το τσακώσουν το σποράκι!!

Ιωάννα έτσι όπως το θέτεις καλύτερα η καλαθούνα για να μπορείς να την μετακινείς και να μην έχει συνέχεια την έννοια του μωρού!

Με το καλό να δείτε τα μωράκια σας αύριο Μάγδα και Ζουνίτσα! Εμείς έχουμε ραντεβού την Τρίτη για το doppler

Ευχαριστώ!!!

Τεέιωσε το δωματιάκι???? Τωρα που μπηκαν όλα στην θεση του εδεσε ωραία??? Τα χρωματα εμενα με ειχαν αρεσει!!:):)

Το doppler γινετε στον 8ο?

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Nefeli μου ετσι σκευτηκα και εγω...Και εκει που θα παω για ψωνια (ελληνικη βιοτεχνια-πρατηριο) εχει πολυ οικονομικες καλαθουνες.Τα υπολοιπα βαση και στρωμα τα εχω απο τη προηγουμενη...

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Αρχες ιουλιου νομιζω! εμαθα πως οι φορολογικες δηλωσεις ειναι μεχρι και αυγουστο οποτε θα μπορεσουμε να δηλωσουμε και τα ζουζουνια μας!!!!!

Εμεις την κάναμε!!!!! Μας ειπαν οτι περνουμε πισω κατι λίγα:):):)

(Τον λατρευω τον Στουρνάρα..... καλά πλάκα κάνω!!!)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημερα κοριτσια..........

Τι κανετε?

Ζουνιτσα περαστικα της και με το καλο να ερθει ενα μωρο............

Νεφελη μου με γεια και παλι για ολα στο δωματιακι σας..............

Ιωαννα, Μαγδα και Φεγγαρενια δεν ξερω τι να σας πω............

Για εκπτωσεις δεν ξερω, νομιζω εχει ακομα, τελη Ιουλιου μηπως?

Λοιπον εμεις θα παρουμε τη καλαθουνα του αδερφου μου με βαση για διπλλα στο κρεβατι σιγουρα νομιζω μεχρι 4-6 μηνων, ωστοσο για το αν παμε αλλου θα εχουμε το πορτ μπεμπε κι αν θελω να το εχω στο σαλονι και να κανω καμια δουλεια εγω στην κουζινα ή εκει εχω απο τον αδερφο μου παρκοκρεβατο πολυ βολικο με προσθετω εξαρτημα που μπαινει απο πανω με στρωμα για να ειναι πιο ψηλα το μωρο..............

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

κ εγώ που θα πάω αυριο γιατρό, θα μιλήσουμε για το θεματάκι της αρτηρίας που έχω κ πιθανόν να κάνουμε νωρίτερα το ντόπλερ (κανονικά γίνεται από 30η-32η εβδομάδα). λογικά θα μου πει να κάνω κ την καμπύλη.

εκπτώσεις κ εγώ δεν ξέρω πότε ξεκινούν. πάντως εδώ βλέπω οτι κάποια μαγαζιά αρχίζουν με προσφορές.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια..........

Τι κανετε?

Ζουνιτσα περαστικα της και με το καλο να ερθει ενα μωρο............

Νεφελη μου με γεια και παλι για ολα στο δωματιακι σας..............

Ιωαννα, Μαγδα και Φεγγαρενια δεν ξερω τι να σας πω............

Για εκπτωσεις δεν ξερω, νομιζω εχει ακομα, τελη Ιουλιου μηπως?

Λοιπον εμεις θα παρουμε τη καλαθουνα του αδερφου μου με βαση για διπλλα στο κρεβατι σιγουρα νομιζω μεχρι 4-6 μηνων, ωστοσο για το αν παμε αλλου θα εχουμε το πορτ μπεμπε κι αν θελω να το εχω στο σαλονι και να κανω καμια δουλεια εγω στην κουζινα ή εκει εχω απο τον αδερφο μου παρκοκρεβατο πολυ βολικο με προσθετω εξαρτημα που μπαινει απο πανω με στρωμα για να ειναι πιο ψηλα το μωρο..............

Moυ ειπαν και εμενα γι'αυτο το παρκοκρεβατο αλλα επειδη το ειδα λίγο ακριβο σκεφτηκα στο σαλόνι να μεταφερω την καλαθούνα που ειναι μικρη και βολικη στην αρχη!!! Για μετα βλεπουμε

YgXXp2.png

wbSJp2.png

καλημερα κοριτσακια!!!

ζουνιτσα καλη αναρρωση στην κουμπαρα σου!

Νεφελη με γεια τα πραγαμτακια σας,με το καλο να ερθει ο μπεμπης σας να τα χαρει!!

εκπτωσεις νομιζω ξεκινανε 10-15/7 !

NkOFp3.png

Δυστυχως δεν εχω ψαξει καθολου για τις τιμες γιατι δε θα αγορασω τιποτα εκτος απο μπανιερο οποτε δεν ξερω να σου συστησω και κατι οικονομικο Μαγδα μου.............ευτυχως ειμαι τυχερη σ'αυτο το κομματι!

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Καλημέρα!!!!

Τι κάνουν τα νινάκια μας σήμερα?

Εμείς κλασικά στο γραφείο. Ευτυχώς σήμερα η δουλειά που έχω να κάνω είναι ευχάριστη οπότε θα περάσει γρήγορα η ώρα. Χτες που έκανα λίγες δουλίτσες μετά τη δουλειά (έκανα και τον μικρό μπάνιο μόνη μου...ο οποίος εκτός του οτι είναι 13 κιλά...όταν είναι να τον βγάλεις από το μπάνιο τρελλαίνεται και τα κάνει όλα άνω κάτω...) ένιωθα σαν να με πάτησε νταλίκα.............σήμερα καλύτερα!!!

Doppler εγώ δεν θα κάνω (ούτε στον πρώτο μου έκανα)...έχει η γιατρός τα κατάλληλα μηχανήματα και κάνει τις μετρήσεις κάθε φορά που με βλέπει. Σ' αυτή την εγκυμοσύνη με βλέπει κάθε 4 βδομάδες ενώ στην πρώτη κάθε 3 ή 2 προς το τέλος. Η αλήθεια είναι το πεθυμάω λίγο το νινί μου αλλά αφού η γιατρός κρίνει πως δεν χρειάζεται πιο συχνά, ξοδεύω το πενηντάρικο για άλλα πραγματάκια της μικρής...

FQzVp3.png

92nJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...