Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Μ' αρέσει που θέλουμε όλοι αλλαγή, αρκεί να μας διορίσει η Ζουνίτσα όπου να' ναι... Χιχιχιχι!!! Είμαστε λαμόγια τελικά!!!!

Ιωαννάκι καλά αποτελέσματα! Εμείς πήραμε λίκνο που θα το έχουμε στο δωμάτιό μας για κανα εξάμηνο και μετά γίνεται κούνια για να πάει στο δωμάτιό του! Σήμερα ήρθε και θα πάμε το απόγευμα να την πάρουμε! Γιούπι!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Συμφωνώ κορίτσια μαζί σας κανένας δεν έκανε κάτι για τις απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα και όχι πως μ αρέσει ο βίαιος τρόπος που έγινε στην ΕΡΤ...... αλλά από όπου και να το πιάσεις βρωμάει το πράγμα!

Με γειά το λίκνο Νεφέλη....:P:p

Ιωάννα μου καλή επιλογή το λίκνο αλλά δε νομίζω να χωράει το παιδί μέχρι έτους!

κορίτσια μου όλες θα σας διορίσω και μετά θα αρχίσει η αξιοκρατία....... χαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααα

και εμείς λίκνο για αρχή και μετά από κανά 6μηνο στο δωμάτιό του. καλά αποτελέσματα με τις εξετάσεις.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημέρα! Χθες το απόγευμα πήραμε τελικά την κούνια και την αλλαξιέρα και τα στήναμε μέχρι το βράδυ! Σήμερα θέλω να τα καθαρίσω και να πλύνω τα υφάσματα, να μυρίσει λίγο μωρουδίλα το σπίτι! Πολύ συγκινητικό να βλέπεις το παιδικό δωμάτιο ολοκληρωμένο....

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

καλημέρες!!!! Νεφέλη καλορίζικα κ με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!!!!!!!

κορίτσια θυμάστε που σας είχα πει για την κουμπάρα μου που ήθελε να κάνει υστεροσκόπηση?? την κάνει σήμερα. περιμένουμε να βγει από το χειρουργείο. κ ανυπομονώ να μάθω νέα..... αυτά!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

καλημερα ζουνιτσα τι ειναι η υστεροσκοπηση περαστικα στη κουμπαρα σου

ετσι ολοι ειμαστε ισοι αλλα καποιοι ειναι λιγο πιο ισοι από τους αλλους χιχιχιχιχιχιχι!

Φεγγαρένια καλημέρα. είναι μια επεμβασούλα που κοιτάνε λαπαρασκοπικά (με μικρές κάμερες) εσωτερικά την μήτρα κ όλα τα συναφή κ αν συμβαίνει κάτι το διορθώνουν. τελείωσε η επεμβαση κ ήταν όλα πολύ καθαρά. περιμένουν να ξυπνήσει. ευτυχώς, γιατί προσπαθούν για παιδάκι κ ενώ είναι όλα καλά, δεν...

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Ζουνιτσα και εγω ειχα κανει και δεν ειχαν βρει τπτ και αποφασισα επιτελους οτι δεν εχω προβλημμα και εμεινα εγκυος μετα απο 3 μηνες!!!! Ευχομαι συντομα να σας πει τα ευχαριστα:):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα!!!!

Ζουνιτσα και εγω ειχα κανει και δεν ειχαν βρει τπτ και αποφασισα επιτελους οτι δεν εχω προβλημμα και εμεινα εγκυος μετα απο 3 μηνες!!!! Ευχομαι συντομα να σας πει τα ευχαριστα:):):)

κ εγώ αυτό πιστεύω, αλλά της είπα κ εγώ να το κάνει (κ ο γιατρός φυσικά) για να της φύγει κ από το μυαλό οτι "κάτι έχω κ δεν μένω έγκυος". τώρα που ξέρει οτι δεν έχει απολύτως τπτ, θα το ξεπεράσει.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημερα κοριτσια....

Nefeli καλοριζικα τα πραγματακια...zounitsa μου περαστικα στη κουμπαρα σου,τελικα το αγχος ειδατε πως επηρεαζει,να ηρεμησει τωρα και θα πανε ολα καλα.

Εμεις ειχαμε πει να παμε στο χωριο το σ/κ για να κανει κανα μπανιο η μικρη αλλα λογω καιρου το ακυρωσαμε οποτε θα κατσουμε να σχοληθουμε με το δωματιο που ακομα ειμαστε σε σκεψεις για το πως θα το κανουμε και επιτελους να παμε να ψωνησουμε.Ακομα δεν εχω καταληξει αν θα παρω καλαθουνα (οικονομικη βεβαια).Ειχα πει να το βαλω απευθειας στη κουνια αλλα προτιμω να το εχω διπλα μου στο σαλονι που καθομαστε και με τη κορη μου ολη μερα παρα να ειμαστε συνεχεια περα δωθε να βλεπουμε τι κανει,ακομα και με ενδοεπικοινωνια.

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...