Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εγω το κανω...............στηριζω ελληνικες επιχειρησεις, στηριζω και βοηθω οπως μπορω τον διπλανο μου, στηριζω κι οπου ακουω να ζητανε ατομα το λεω σε καποιον ανεργο που ξερω αλλα οχι δεν θα στηριξω κανεναν απο αυτους που στηριζα με το μισθο μου ηδη τοσο καιρο και δεν το αξιζε...........δε θα στηριξω κανεναν οργανισμο που μου τα επαιρνε με τσαμπουκα κι οχι για να πληρωνει εργαζομενους αλλα να τα τρωνε λιγοι, και εργαζομενους δεν εννοω τη Σταη με κεντρικο δελτιο και μια εκπομπη (ενω ενα σωρο παιδια βγαινουν απο σχολες δημοσιογραφιας και καθονται)...............δεν ξερω ποσο σκληρη γινομαι αλλα ολο για δημοσιο ακουω κι απολυσεις και μειωσεις και τιποτα ακομα δεν ειχα δει μονο απο το ικα να πηγαινουν στα κεπ.............πω πω ζημια..............μονο οι αλλοι τομεις εχουν επηρεαστει!

ολοι βλεπουμε τους μεγαλους και τα λεμε και για σενα θα πουν οι επιπλοποιοι θησαυριζουν και θα εννουν τα καρτελ και τους μεγαλους βαζοντας και σενα μεσα ετσι και στο δημοσιο στους μικρους κοπήκαν πολλα και στριμωχτηκαν πολυ οι πολλοι οι λιγοι που φαινονται οχι και τα χω δει από μεσα!

Διαφημίσεις

νομιζεις πως θα φυγεις! χιχιχιχιχ λοιπόν κοιτα εχω πετυχει συνοικιακο που με κοροιδευει και συνοικιακο πολυ καλο! Πχ ο φουρνος της γειτονιας μου πουλαει το γαλα 1.50 και το σουπερ το μικρο δε σου λεω 1.10 από που θα παρω;

Αχ ποσο με καταλαβες................ακομα εδω!!!!!!!!!

Ναι θα το παρεις απο το σουπερ αλλα παρε απο ελληνικο σουπερ πχ μαρινοπουλο (εφυγαν οι ξενοι ειναι ελληνικο), μασουτη, δεν ξερω στην αθηνα τι εχετε οχι απο ξενα σαν το λιντλ ή οπως εδω πανω παιζουν πολυ τα ρωσικα και βουλγαρικα σουπερ...............παρε πχ γαλα που ειναι απο καθαρα ελληνικες περιοχες κι οχι απο αλλου...........μακαρονια, γιατι να παρεις μπαριλα οταν εχει και στην Ελλαδα βιομηχανιες που φτιαχνουν τωρα δεν θυμαμαι ποια ειναι καθαρα ελληνικη αλλα νομιζω τα αβεζ σιγουρα...............καταλαβες? Ολα θελουν μελετη...............

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

εννοειται από μικρα εδω εχουμε γαλαξια και οι ανθρωποι μεσα είναι ανθρωποι και θα προτιμησω να πάω από κει και το γαλα που περνουμε είναι συνετερισμου κι οχι από μεγαλοεμπορους... εννοειται συμφωνω! Αλλα αμα ο ελληναρας παει να μου πουλησει δεκα φορες πανω το κατι ε δε θα το παρω γιατι είναι ελληνικο! με νοιαζει ο εργαζομενος οχι κατα αναγκη ο ελληνας!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!!

Τι συζητηση πιασατε!!!

Ντορακι νομιζω απαντησα στις 11:16 πχ αν καταλυθει η βουλη δε θα με νοιαξει για τους βουλευτες αλλα για το πολιτευμα οκ? κι εγω στη μπουκα τους εχω και οπως τα λες είναι αλλα...

Συμφωνώ!!!!

Και εγω δεν στεναχωρηθηκα για τους περισσοτερους(θα υπαρχουν εξαιρεσεις) γιατι 3 χρονια βλεπουν τι κανει η εκαστοτε κυβερνηση και τα κουκουλωναν λες και δεν θα ερχονταν η σειρα τους!!!! Απλα στεναχωριεμαι γιατι ηταν δημοσιο αγαθο θα μπορουσαν να απολυσουν και να ξαναπροσλαβουν αξιωκρατικα με κατωτατο μισθο οπως στον ιδιωτικο τομεα!!!!

Η γνώμη μου στο θέμα που συζητάτε και σε όλα τα άλλα κρατικά θέματα είναι πως αν δεν αλλάξουμε εμείς πρώτα σαν άνθρωποι...δεν πρόκειται να δούμε καλό από κανέναν. Πιστεύω πως πλέον ο καθένας νοιάζεται μόνο για τον εαυτό του και βάζω κι εμένα μέσα.........

Συμφωνω και αυτο ειναι τρομακτικο οταν σταματησουμε να νοιαζομαστε θα γινουμε πιονακια τους και εναν εναν θα μας ξεκανουν....

δεν το βρηκα ακριβως αλλα ο Μπρεχτ το λεει καπως ετσι

Όταν κυνηγούσαν τους Εβραίους δεν σε ένοιαζε γιατί δεν ήσουν Εβραίος.

Όταν κυνηγούσαν τους κομμουνιστές δεν σε ένοιαζε γιατί δεν ήσουν κομμουνιστής.

Όταν κυνηγούσαν τους τσιγγάνους δεν σε ένοιαζε γιατί δεν ήσουν τσιγγάνος.

Όταν τελικά κυνήγησαν και εσένα δεν είχε απομείνει κανείς για να σε βοηθήσει!!!

Συμφωνώ!!!

για σκεψου Ιωαννα ποιος διαμαρτυρηθηκε; δεν θα το γραψω εδω ξαναλεω πως κι εγω τους θεωρω απαραδεκτους που τωρα που καιγεται η γουνα τους θυμηθηκαν τον αγωνα και μακαρι να απολυθουν ολοι οι χαραμοφαηδες αλλα ο θεσμος της δημοσιας τηλεορασης είναι δημοκρατικο δικαιωμα το οτι στη βουλη είναι στο μεγαλύτερο μερος σαπια δε σημαινει πως δεν πρεπει να υπαρχει ετσι δεν είναι;

Εαν λεγανε την αληθεια τοτε γι'αυτα που συμβαινουν τωρα θα ειχαν τον κοσμο πλάι τους... Αλλα όλα τα καναλια κατευθυνουν την γνωμη του λαου εκει που θελουν!!!! ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ μας χειραγωγουν τον εναν εναντιον του αλλου και περνανε τα ΠΑΝΤΑ!!!!

Εκτος τους μισθους τους τα αξιωματα τους και τα δικαιωματα τους!!!!

Είναι το ίδιο με το "Ναι, αλλά έχουμε ευρώ"!!!! Μπορεί να μη σου μένει ούτε μονόλεπτο στην τσέπη αλλά έχεις ευρώ!! Οι Άγγλοι χαζοί ήταν που δε μπήκαν στην ένωση; :rolleyes:

Αυτό ακριβώς Ζουνίτσα! Μην ανησυχείς και ξέρουν πολύ καλά αυτοί τι κάνουν! Εμείς δεν έχουμε πάρει χαμπάρι....

Μας λεγανε πως εαν χρεωκοπησουμε δεν θα εχουμε τροφιμα, φαρμακα, καυσιμα και θα επεφταν οι μισθοι στο μισο...... τωρα δεν χρεωκοπησαμε αλλα...... αυξηθηκαν τα δανεια της Ελλαδιτσας μας και δεν εχουμε τροφιμα, φαρμακα, καυσιμα και καθολου μισθο!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

εννοειται από μικρα εδω εχουμε γαλαξια και οι ανθρωποι μεσα είναι ανθρωποι και θα προτιμησω να πάω από κει και το γαλα που περνουμε είναι συνετερισμου κι οχι από μεγαλοεμπορους... εννοειται συμφωνω! Αλλα αμα ο ελληναρας παει να μου πουλησει δεκα φορες πανω το κατι ε δε θα το παρω γιατι είναι ελληνικο! με νοιαζει ο εργαζομενος οχι κατα αναγκη ο ελληνας!

Γυρισα.............χαχαχαχα.............για λιγο ομως...τυχερες ειστε.........

Εχω κι εδω παραδειγμα.................λοιπον καθοτι τελειωσα γεωπονικη εχω να σου πω το εξης: τον αγροτη εδω τον φλομωσαν με ψεματα για επιδοτησεις σε συμβατικες καλλιεγειες και για την καπ που δηθεν ισχυει παντου και αναγκαστηκαν πολλοι για να ακολουθουν τους κανονες να αγοραζουν ενα σωρο αχρηστα βιολογικα φαρμακα μονο και μονο για να βγαλουν οι φαρμακοβιομηχανιες τυπου μπαγιερ λεφτα και στο τελος στη συγκομιδη τη μιση σοδεια τη βρισκουνε με υπολλειματα και την αλλη μιση αναγκαστικα ανεβαζουν το κοστολογιο................τα βιολογικα φαρμακα δεν σημαινει φατε αφοβα ουτε οι βιολογικες καλλιεργεις σημαινει οτι δεν εχει χρησιμοποιηθει φαρμακο ετσι? μονο ο μπαξες του σπιτιου μας ξερουμε τι εχει...................ερχεται λοιπον ο εμπορας που εισαγει και πουλαει πιο φτηνα...........εγω λεω οτι και παλι αν και ακριβος ο Ελληνας παραγωγος ειναι πιο αξιοπιστος γιατι για να ερθουν εδω απο εξω τονοι προιοντων στο λεω οτι κοβονται πριν τη φυσιολογικη ωριμανση τους (το ξερω εκ των εσω) ωστε οταν φτασουν να ειναι στη καταλληλη ωριμανση το οποιο συναιπαγεται οτι σιγουρα εχει υπολλειματα φαρμακων, επισης οπως δεν ειμαι σιγουρη για τη παραγωγη των ντοπιων το ιδιο κι αλλο τοσο δεν εμπιστευομαι τις μεθοδους των εισαγωμενων........................γιατι να πιω γαλα απο τις αγελαδες τις γερμανιας κι οχι απο τις ελληνικες? επειδη ο ελληνας το εχει πιο ακριβο? Ναι αλλα ο Ελληνας πληρωνει αλλους φορους και φπα σε οτι αναλωσιμα χρειαζεται για να ταιζει και να μεγαλωνει τα ζωα του................δεν υπαρχουν Φεγγαρενια μου νομιζω ιδια μετρα και ιδια σταθμα για να συγκρινουμε , το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι απλα να επιλεγουμε και πλεον με γνωμονα τη τσεπη μας....................

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

ωραια η πολιτικο τετοια κουβεντα σας εγω δεν ασχολουμαι γιατι εκνευριζομαι.εκανα την καμπυλη σημερα κ μαζι εκανα κ αλλες εξετασεις κ αυριο αναμενω αποτελεσματα.πηγαμε κ με τον αντρουλη μου σε μαγαζι με μπεμπε ο υπαλληλος ηταν ευγενεστατος κ μας κατατοπισε παρα πολυ λεμε να καταληξουμε στο λικνο γιατι δεν υπαρχει κ μεγαλος χωρος στο υπνοδωματιο κ του χρονου βλεπουμε εσεις που θα τα κοιμιζετε για αρχη?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...