Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Νεφέλη "διαίρει και βασίλευε..." το ξέρεις????

αν είχατε facebook θα βλέπατε μια φωτογραφία που έχω ανεβάσει κ λέει "μας συγχωρείτε χούντα" κ το σχόλιό μου είναι "μοντέρνα χούντα" και δυστυχώς πάλι από τους Γερμανούς.......

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

ντορακι με το μην χασω τη δουλεια μου εχουν γινει όλα αυτα κι εμεις σε αναλογη κατασταση είμαστε αλλα κοιτα εχω μια φιλη με την οποια μειναμε σε δικο μας σπίτι με τους αντρες μας την ιδια μερα εγω δεν εψαξα για δουλεια γιατι μου χαν σπασει τα νευρα τα 10ωρα με τα 300 ευρω κι αυτο γιατι ολοι λεγαν κι αν χασω τη δουλεια μου ε ποια δουλεια σου ορια δεν υπαρχουν; η αλλη κοπελια δουλευει 10ωρα 6ημερα για 400 και η προσωπικη της ζωη παει στο διαολο! μηπως από το φοβο μας πατανε και τα κανουν όλα αυτα;

Είναι το ίδιο με το "Ναι, αλλά έχουμε ευρώ"!!!! Μπορεί να μη σου μένει ούτε μονόλεπτο στην τσέπη αλλά έχεις ευρώ!! Οι Άγγλοι χαζοί ήταν που δε μπήκαν στην ένωση; :rolleyes:

Αυτό ακριβώς Ζουνίτσα! Μην ανησυχείς και ξέρουν πολύ καλά αυτοί τι κάνουν! Εμείς δεν έχουμε πάρει χαμπάρι....

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Νεφελακι συμφωνω χμ ναι ξερω περιεργο... λοιπόν κοιτα θα επιμεινω στην αναδιαρθρωση και στο οτι ειναι καιρος να αρχιζουμε να ετοιμαζόμαστε αν θελουμε να εχουμε πραγματικα τη δημοκρατία αλλιως ειμαστε αξιοι της μοιρας μας!

χαρα συμφωνω ζουνιτσα αν αφηνουν να μην τους αφηνουν δεν ειναι καλοι! ειδα τις προαλλες κοσμο μαζεμενο εξω από ενα κοινωνικο παντοπωλειο πολυ κοσμο για να παρει όχι να δωσει και παγωσε το αιμα μου!
ναι Φεγγαρένια μου, κ εμένα όταν βλέπω οτι εδώ στην επαρχία, που κακά τα ψέματα, η κατάσταση δεν είναι τόσο χάλια όσο στην Αθήνα, βλέπω συμπατριώτες μου να ψάχνουν τα σκουπίδια, πονάει η καρδούλα μου!!!! κ μακάρι να μπορούσα να τους βοηθήσω. αλλά από που ρε γαμώτο??? ότι μπορούμε δίνουμε, αλλά δεν μας περισσέυουν κ εμάς....

Κι εμενα απιστευτα με στεναχωρουν ολα αυτα που βλεπω και θες να βοηθησεις και μερικες φορες δεν μπορεις..................απλα και σε αυτο σκεφτομαι υπαρχουν πολλοι τροποι πριν φτασουν οι συνανθρωποι μας σε τετοια κατασταση για να τους βοηθησουμε................οπως πχ θα μιλησω λογω μαγαζιου που το ζω.............ολοι πανε δινουν τα λεφτα τους σε ικεα, πρακτικερ κι αλλες πολυεθνικες για να παρουν ενα καναπε δηθεν για οικονομικα και κανεις δεν ερχεται απο εδω που κατασκευαζουμε κιολας οποτε και στα μετρα τους τα φτιαχνουμε, και οτιδηποτε συμβει υπαρχει η εγγυηση οτι θα φτιαχτει και ευκολιες γινονται οπως κι εκει.............αλλα τα περνουν απο εκει και μετα αμα χαλασει το υφασμα ή το αφρολεξ ή σπασει το μπρατσο ερχονται εδω για να τα φτιαξουμε και αποδειξη δεν θελουν για να βγει φθηνοτερα ενω εκει θελουν δε θελουν τους δινουν...............εμενα δεν θα με κλεισει καποια στιγμη ολο αυτο το κυκλωμα? Πως θα αντεπεξελθω σε ολα τα εξοδα χωρις εσοδα και πως θα πληρωνω συνεχεια εγω το φπα εις διπλουν χωρις να το παιρνω πισω? Σε πολλα νομιζω η νοοτροπια μας πρεπει να αλλαξει...................

ντορακι με το μην χασω τη δουλεια μου εχουν γινει όλα αυτα κι εμεις σε αναλογη κατασταση είμαστε αλλα κοιτα εχω μια φιλη με την οποια μειναμε σε δικο μας σπίτι με τους αντρες μας την ιδια μερα εγω δεν εψαξα για δουλεια γιατι μου χαν σπασει τα νευρα τα 10ωρα με τα 300 ευρω κι αυτο γιατι ολοι λεγαν κι αν χασω τη δουλεια μου ε ποια δουλεια σου ορια δεν υπαρχουν; η αλλη κοπελια δουλευει 10ωρα 6ημερα για 400 και η προσωπικη της ζωη παει στο διαολο! μηπως από το φοβο μας πατανε και τα κανουν όλα αυτα;

Εγω προσωπικα Φεγγαρενια μου στοο σουπερ παιρνω 250 ευρω το μηνα αναλογα με τις ωρες γιατι με την ωρα πληρωνομαι και να σου πω ουκ ολιγες φορες διαμαρτυρηθηκα ανοιχτα και δεν ντραπηκα ουτε με νοιαξε αν θα με διωξουν γιατι ναι με βοηθαει αυτο το κατι που παιρνω αλλα δεν ειναι δα και τα χιλιαρικα................και Δοξα Τω Θεω δεν φοβαμαι τη δουλεια...........κατι θα εβρισκα να κανω, δεν ησυχαζω! Αλλα παλι θα σου πω παραδειγμα η κουμπαρα μου νοσοκομα (δημοσιο) με τρια παιδια μονη πηρε δανειο το οποιο στους δημοσιους υπαλληλους παρακρατειτε απο τον μισθο, βλεπει γυρω της σαπιλα, ποσο ευκολα θα ανοιξει το στομα της μιλησει αγνοωντας το ενδεχομενο να τη διωξουν? Πως θα πληρωνει το δανειο? Πως θα μεγαλωσει 3 παιδια? Θα αναγκαστει νομιζω να σιωπησει..............εμμεσο ψυχολογικο εκβιασμο το λεω εγω αυτο!!!!!!

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Να μιλήσω σαν ένας από αυτούς; Δουλεύω σε έναν οργανισμό με καθεστώς δημοσίου, όλοι μου οι συνάδελφοι έχουν μπει με διαγωνισμό κομματικών προσόντων, τα πτυχία και οι ξένες γλώσσες τους είναι λέξεις άγνωστες, η πίεση και το άγχος να βγει η δουλειά δεν υπάρχουν στην καθημερινότητά τους, η ανασφάλεια μη βρεθούν στο δρόμο ανύπαρκτη, η γκρίνια όμως ότι ακριβαίνουν τα πάντα, ότι αυξάνονται οι φόροι, ότι μειώνονται οι μισθοί είναι ασταμάτητη! Και ανάμεσά τους εγώ, με πτυχίο, μεταπτυχιακό, ξένες γλώσσες, προϋπηρεσία, όρεξη για δουλειά, ικανοποίηση που έχω μια καλή δουλειά με σταθερό μισθό, αισιοδοξία για το μέλλον, προετοιμασμένη ότι μπορεί να χρειαστεί να αλλάξω δουλειά, ότι θα πρέπει πάντα να ενημερώνομαι για τις εξελίξεις και να εκπαιδεύομαι στα νέα δεδομένα κλπ κλπ. Ο άντρας μου το ίδιο, αλλά στον ιδιωτικό τομέα. Ε, σε πληροφορώ ότι δε μπορώ να μιλήσω ούτε στους συναδέλφους μου ούτε στον άντρα μου! Ο άντρας μου θεωρεί ότι είναι θέμα χρόνου να γίνω κι εγώ κοπρόσκυλο και οι συνάδελφοί μου είναι σίγουροι ότι είχα κάποιο βύσμα που με "έσπρωξε"!! Νιώθω παντού ξένη, κανείς δε μπορεί να με καταλάβει και γι' αυτό το λόγο δε μιλάω! Το ηθικό δίδαγμα της εποχής μας λοιπόν είναι ότι μας έστρεψαν τελικά τον έναν εναντιόν του άλλου αντί να είμαστε όλοι ενωμένοι εναντίον τους!

respect!!!!!

Διαφημίσεις

Δωράκι, ελπίζω να αποτελείτε εξαίρεση, αλλά οι περισσότεροι Έλληνες επιχειρηματίες είναι "άρπα-κόλλα"! Δε με πειράζει να πληρώσω κάτι λίγο ακριβότερα από τις πολυεθνικές αλλά απαιτώ συγκεκριμένα standards ποιότητας, παράδοσης κλπ. που δεν τα έχουν όλοι!

Πάω να φάω και να κοιμηθώ! Κρίμα που έχασα το πρωινό σήμερα...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Νεφελακι συμφωνω χμ ναι ξερω περιεργο... λοιπόν κοιτα θα επιμεινω στην αναδιαρθρωση και στο οτι ειναι καιρος να αρχιζουμε να ετοιμαζόμαστε αν θελουμε να εχουμε πραγματικα τη δημοκρατία αλλιως ειμαστε αξιοι της μοιρας μας!

να γίνει αναδιαρθρωση αλλά να γίνει αξιοκρατικά και σωστά!!!!!

Κι εμενα απιστευτα με στεναχωρουν ολα αυτα που βλεπω και θες να βοηθησεις και μερικες φορες δεν μπορεις..................απλα και σε αυτο σκεφτομαι υπαρχουν πολλοι τροποι πριν φτασουν οι συνανθρωποι μας σε τετοια κατασταση για να τους βοηθησουμε................οπως πχ θα μιλησω λογω μαγαζιου που το ζω.............ολοι πανε δινουν τα λεφτα τους σε ικεα, πρακτικερ κι αλλες πολυεθνικες για να παρουν ενα καναπε δηθεν για οικονομικα και κανεις δεν ερχεται απο εδω που κατασκευαζουμε κιολας οποτε και στα μετρα τους τα φτιαχνουμε, και οτιδηποτε συμβει υπαρχει η εγγυηση οτι θα φτιαχτει και ευκολιες γινονται οπως κι εκει.............αλλα τα περνουν απο εκει και μετα αμα χαλασει το υφασμα ή το αφρολεξ ή σπασει το μπρατσο ερχονται εδω για να τα φτιαξουμε και αποδειξη δεν θελουν για να βγει φθηνοτερα ενω εκει θελουν δε θελουν τους δινουν...............εμενα δεν θα με κλεισει καποια στιγμη ολο αυτο το κυκλωμα? Πως θα αντεπεξελθω σε ολα τα εξοδα χωρις εσοδα και πως θα πληρωνω συνεχεια εγω το φπα εις διπλουν χωρις να το παιρνω πισω? Σε πολλα νομιζω η νοοτροπια μας πρεπει να αλλαξει...................

συμφωνώ....!!!!!!!!

Εγω προσωπικα Φεγγαρενια μου στοο σουπερ παιρνω 250 ευρω το μηνα αναλογα με τις ωρες γιατι με την ωρα πληρωνομαι και να σου πω ουκ ολιγες φορες διαμαρτυρηθηκα ανοιχτα και δεν ντραπηκα ουτε με νοιαξε αν θα με διωξουν γιατι ναι με βοηθαει αυτο το κατι που παιρνω αλλα δεν ειναι δα και τα χιλιαρικα................και Δοξα Τω Θεω δεν φοβαμαι τη δουλεια...........κατι θα εβρισκα να κανω, δεν ησυχαζω! Αλλα παλι θα σου πω παραδειγμα η κουμπαρα μου νοσοκομα (δημοσιο) με τρια παιδια μονη πηρε δανειο το οποιο στους δημοσιους υπαλληλους παρακρατειτε απο τον μισθο, βλεπει γυρω της σαπιλα, ποσο ευκολα θα ανοιξει το στομα της μιλησει αγνοωντας το ενδεχομενο να τη διωξουν? Πως θα πληρωνει το δανειο? Πως θα μεγαλωσει 3 παιδια? Θα αναγκαστει νομιζω να σιωπησει..............εμμεσο ψυχολογικο εκβιασμο το λεω εγω αυτο!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Να μαι παλι......

Αρα κοριτσια θα συμφωνησω οτι εμεις φταιμε για ολα αυτα.Ολοι μας....

Πρωτον γιατι εμεις τους ψηφησαμε,δευτερον γιατι εμεις εχουμε μαθει να δινουμε φακελακια,να μπαινουμε με μεσα στις δουλειες,να προτιμουμε να αγορασουμε χωρις αποδειξη και τριτον γιατι το ειχαμε παρακανει με τα λουσα.Ολοι ξαφνικα γιναμε με 2-3 αμαξια καθε οικογενεια,να τρωμε εξω καθε σ/κ και να ξοδευουμε τζαμπα τοσα λεφτα σε φαγητα,ποτα και καφεδες και να αγοραζουμε μια μπλουζα 100ε λες και αν παιρναμε φτηνοτερα θα ειμασταν λιγοτερο ανθρωποι....Δηλαδη τα πολλα μας κανουν ευτυχησμενους??

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

Ιωάννα όσο σκληρό κ αν ακούγεται ναι εμείς φταίμε. κ το κακό είναι οτι δεν μιλήσαμε ποτέ γιατί μας βόλευε κ εμάς αυτό!!!! κ τελικά αυτό που είπε ο Πάγκαλος (με λάθος διατύπωση βέβαια) "μαζί τα φάγαμε" είναι σωστό!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

και πολλα αλλα ιωαννακι και το δε με νοιαζει και το δε βαριεσαι και το εγω να μαι ησυχος και καντε οτι θελετε και το ολοι τα ιδια είναι και οι μπλουζες και τα αυτοκινητα και τα δανεια ανευ λόγου και το οτι θεωρουσαμε μπαναλ να μαθουμε να διαβασουμε τα δικαιωματα και τις υποχρεωσεις μας σε ενα δημοκρατικο πολιτευμα! κι όλα αυτα πρεπει να αλλαξουν!

Αχ, ποσα ερχονται στο μυαλο μου συνεχεια.............αλλα πρεπι να παω σπιτι μου τωρα...........αν καταφερω θα μπω παλι............

Νεφελακι, μπορει καποιοι να ειναι οπως λεμε και για το δημοσιο αλλα υπαρχουν αλλοι τοσοι ακομα μαγαζατορες και επιχειρησεις που λειτουργουν τυπικοτατα σε ολα..........και οτι ζηταει ο πελατης γινεται.............δεν νομιζω τον κρεοπωλη της γειτονιας σου που γνωριζεστε να μην τον εμπιστευεσαι στο τι σου δινει ουτε εκεινος να σε κοροιδευυει? Ενω στο σουπερ επειδη δουλευω και ξερω ο κρεοπωλης ακολουθει εντολες των απο πανω κι αν ενα κρεας πρεπει να φυγει, αυτο θα διωξει κι αυτο θα βγαλει προσφορα..............και δυστυχως επειδη λεφτα τελικα δεν υπαρχουν απο εκει θα πανε ολοι κι οχι απο τη γειτονια............προσωπικα θα φαω 1 φορα την εβδομαδα αλλα απο αυτον της γειτονιας μου αντι για 3 απο το σουπερ............Ενταξει, νομιζω ολοι μπορουμε να κρινουμε ποιος μιλαει ειλικρινα..................εγω θα πω στους πελατες στο μαγαζι την αληθεια κι οποιος πιστεψει θα παρει αυτος που δε θα πιστεψει θα παει πχ στο ικεα..............ωραια, εκει θα μαθουν ολη την αληθεια!!!!!!!!!

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...