Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Αχ Ιωαννα κι εγω μπιφτεκια με πατατες στο φουρνο εχω...........χαχαχαχα............τα εκανα εχθες για σημερα!

Ζουνιτσα, περσυ ειχαμε το παππου στο νοσοκομειο και μας ζητησαν τα φαρμακα απο το σπιτι του για να τα δινουν και φαι ειχαν μια φορα την ημερα ή φιδε ή πατατες στο φουρνο σκετες κι ετσι ρωτησαμε τι μπορει να φαει και του φτιαχναμε και το πηγαιναμε.............αυτο ειναι το δημοσιο οπως λες που ο παππους μεχρι τα 60 πληρωνε με τον ιδρωτα του κυριολεκτικα σε καπνομαγαζα και οικοδομες για την ασφαλεια του και τη συνταξη του που ειναι 400...........δυστυχως.........

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

ναι ρε Δωράκι, εκεί μας καταντήσανε. όταν γέννησα το 2010 στο αρεταίειο στην εντατική που πήγα για δύο μέρες δεν είχαν βαμβάκι, με γάζες με καθάριζαν. τα σεντόνια 10 μέρες που ήμουν στο κρεβάτι, δεν τα άλλαξαν. κ δεν μιλάω για το προσωπικό που κυριολεκτικά σκιζόταν στη δουλειά, αλλά για το οτι ένα πανεπιστημιακό νοσοκομείο δεν είχε υλικά!!!! το 2010.... τώρα δλδ θα πάρω σεντόνια από το σπίτι μου???? (το έκανε μια κοπέλα τότε κ της έβαλαν χέρι γιατί ήταν πορτοκαλί κ όχι άσπρα).

WeDjp2.png

0hUop3.png

Ιωάννα μου, κατ' εμέ δεν έπρεπε να του δώσει τα χρήματα. Ας έβρισκε τον υπεύθυνο του τμήματος, της πτέρυγας, του νοσοκομείου...δεν ξέρω κι εγώ ποιον....και ας του έλεγε το και το...ο τάδε γιατρός μου ζήτησε χρήματα κλπ κλπ. Ίσως να μην έβγαζε άκρη γιατί το ψάρι βρομάει απ' το κεφάλι...όμως πιστεύω πως εμείς τους δίνουμε αυτό το δικαιώμα να μας ζητάνε χρήματα. Δεν αντιδράμε καθόλου και σαν καλά προβατάκια τους δίνουμε αυτά που δεν έχουμε.

Ο μπαμπάς μου...που δεν τα ανέχεται με τίποτα κάτι τέτοια...το έχει κάνει αυτό πάνω από 3-4 φορές (και για άλλα θέματα...όχι μόνο για χρήματα που ζήτησαν αλλά και για γιατρούς που δεν ήταν στη θέση τους στα ωράριά τους και πέθαιναν οι άνθρωποι απ' έξω χωρίς να υπάρχει αντικαταστάτης...) και πίστεψέ με ποτέ δεν βγήκε ζημιωμένος. Στο τέλος η δουλειά του έγινε και όχι μόνο η δική του αλλά και όλων των άλλων που περίμεναν. Και ο άγιος φοβέρα θέλει....

FQzVp3.png

92nJp3.png

Διαφημίσεις

χαρα συμφωνω ζουνιτσα αν αφηνουν να μην τους αφηνουν δεν ειναι καλοι! ειδα τις προαλλες κοσμο μαζεμενο εξω από ενα κοινωνικο παντοπωλειο πολυ κοσμο για να παρει όχι να δωσει και παγωσε το αιμα μου!

ναι Φεγγαρένια μου, κ εμένα όταν βλέπω οτι εδώ στην επαρχία, που κακά τα ψέματα, η κατάσταση δεν είναι τόσο χάλια όσο στην Αθήνα, βλέπω συμπατριώτες μου να ψάχνουν τα σκουπίδια, πονάει η καρδούλα μου!!!! κ μακάρι να μπορούσα να τους βοηθήσω. αλλά από που ρε γαμώτο??? ότι μπορούμε δίνουμε, αλλά δεν μας περισσέυουν κ εμάς....

WeDjp2.png

0hUop3.png

ουφ δεν σας προλαβαινω ντορακι ξαναρωταω κανεις δε νοιαστηκε; η μηπως νοιαστηκαν καποια μαυρα προβατα που δεν αναφερονται Ιωαννα μπορουμε να τους απολυσουμε τους 300 και να εκλεξουμε αλλους το κανουμε;

Ζουνιτσα καλο είανι να μην τους βαζουμε όλους σε ενα τσουβαλι υπαρχουν συνδικαλιστες και συνδικαλιστες...

Χαρα συμφωνω απολυτα μαζι σου!

Οχι βρε Φεγγαρενια μου δυστυχως οταν απελυσαν τον αδερφο μου απο τη δουλεια αλλα και το μπαμπα μου κανεις δεν νοιαστηκε..................κι ο αδερφος μου 6 μηνες πριν πηρε δανειο και πηρε σπιτι, η νυφη μου εγκυος και τελικα τωρα μενουν στους γονεις μου και το σπιτι στο ελεος γιατι δεν περισσευει ουτε ενα 10ρικο για τη τραπεζα..........ας το παρει λεει.............ο μπαμπας μου δεν νοιαστηκε κανεις που ειχε ενα 5μηνο να βγει στη συνταξη και μετα πληρωνε απο την αποζημιωση ενσημα για να τα μαζεψει κι εκανε 1,5 χρονο να παρει τα πρωτα λεφτα..............μεχρι τοτε επειδη Δοξα τω Θεω εγω με τον αντρα μου ειχαμε δουλεια δανειζαμε για να πληρωνουν τα βασικα................

πάντα υπάρχουν κ οι καλοί!!!!!! δεν διαφωνώ καθόλου!!!! απλά τους "κουκουλώνουν" πάντα οι άλλοι..... όπως γίνεται παντού!!!!:tongue:

Συμφωνω κι εγω μ'αυτο.........δυστυχως υπαρχουν πολλοι καλοι στη δουλεια τους ειδικα σε νοσοκομεια και σχολεια που κανουν πραγματικα λειτουργημα οι ανθρωποι αλλα συμφωνω οτι τους κουκουλωνουν ισως γιατι οπως ειπε κι η Φεγγαρενια δεν μιλουν οι καλοι..............γιατι ομως? μηπως αν μιλουσαν θα εχαναν οι ανθρωποι τη δουλεια τους?

Ιωάννα μου, κατ' εμέ δεν έπρεπε να του δώσει τα χρήματα. Ας έβρισκε τον υπεύθυνο του τμήματος, της πτέρυγας, του νοσοκομείου...δεν ξέρω κι εγώ ποιον....και ας του έλεγε το και το...ο τάδε γιατρός μου ζήτησε χρήματα κλπ κλπ. Ίσως να μην έβγαζε άκρη γιατί το ψάρι βρομάει απ' το κεφάλι...όμως πιστεύω πως εμείς τους δίνουμε αυτό το δικαιώμα να μας ζητάνε χρήματα. Δεν αντιδράμε καθόλου και σαν καλά προβατάκια τους δίνουμε αυτά που δεν έχουμε.

Ο μπαμπάς μου...που δεν τα ανέχεται με τίποτα κάτι τέτοια...το έχει κάνει αυτό πάνω από 3-4 φορές (και για άλλα θέματα...όχι μόνο για χρήματα που ζήτησαν αλλά και για γιατρούς που δεν ήταν στη θέση τους στα ωράριά τους και πέθαιναν οι άνθρωποι απ' έξω χωρίς να υπάρχει αντικαταστάτης...) και πίστεψέ με ποτέ δεν βγήκε ζημιωμένος. Στο τέλος η δουλειά του έγινε και όχι μόνο η δική του αλλά και όλων των άλλων που περίμεναν. Και ο άγιος φοβέρα θέλει....

Ουτε εγω θα τα εδινα του κομπογιαννητη.................αλλα να που σε βρισκουν σε αδυναμο σημειο και τι να κανεις? Να αφηνε τη γυναικα του και το αγεννητο μεχρι την αλλη μερα?

Φεγγαρενια οσο για τους θεσμους πουυ λες συμφωνω αλλα μονο εμεις το βλεπουμε, αυτοι που ηταν τοσα χρονια μεσα στα κολπα δεν νοιαζονται για κανεναν θεσμο ακομα κι αν υπηρετουν καποιων απο τους θεσμους μας.............

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Ασε βρε ζουνιτσα καποια στιγμη μιλησα με δημοτικο συμβουλο και μου εδειξε φιλικα τα χαρτια του που ελεγαν οτι γονεις πανε τα παιδια τους στον παιδικο σταθμο για να τους τα ταισουν!!!!!

Διαφημίσεις

ντορακι με το μην χασω τη δουλεια μου εχουν γινει όλα αυτα κι εμεις σε αναλογη κατασταση είμαστε αλλα κοιτα εχω μια φιλη με την οποια μειναμε σε δικο μας σπίτι με τους αντρες μας την ιδια μερα εγω δεν εψαξα για δουλεια γιατι μου χαν σπασει τα νευρα τα 10ωρα με τα 300 ευρω κι αυτο γιατι ολοι λεγαν κι αν χασω τη δουλεια μου ε ποια δουλεια σου ορια δεν υπαρχουν; η αλλη κοπελια δουλευει 10ωρα 6ημερα για 400 και η προσωπικη της ζωη παει στο διαολο! μηπως από το φοβο μας πατανε και τα κανουν όλα αυτα;

Καλημέρα! Βλέπω τρελή ενέργεια σήμερα και μ' αρέσει!! Να σας πω και τη δική μου γνώμη; Συμφωνώ ότι η ΕΡΤ και ο κάθε οργανισμός που είναι ζημιογόνος πρέπει να κλείνει ή τέλος πάντων να αναδιαρθρώνεται. Και ναι, όλα τα κοπρόσκυλα που μπήκαν από το παράθυρο χωρίς κανένα προσόν, παρά μόνο με κομματικά κριτήρια και πληρώνονται σα στελέχη πολυεθνικών να βρεθούν στο δρόμο! Αλλά δε θυμάμαι, ποιες κυβερνήσεις τους βόλευαν τόσα χρόνια; Οι ίδιοι δεν ήταν που μέχρι πριν τις εκλογές (ούτε χρόνος δεν έχει περάσει...) έταζαν θέσεις; Τώρα θυμηθηκαν ότι η ΕΡΤ ήταν "πηγή αδιαφάνειας";;; Μιλάνε λες και άλλος κυβερνούσε μέχρι χθες, λες και ξαφνικά βρέθηκαν στην πολιτική σκηνή και μόλις ανακάλυψαν το χάος του δημοσίου! Εμένα αυτό που με εκνευρίζει είναι η κοροϊδία! Προφανώς η γραμμή έχει πέσει απ' έξω και οι δικοί μας σαν καλά σκυλάκια υπάκουσαν... Και επειδή είπατε για δημοκρατία... Πού ακριβώς την είδατε; Στο ότι εμείς ψηφίζουμε -ακόμα κι αυτούς τους άχρηστους- και τελικά οι εντολές έρχονται απ' έξω; Τελικά πολύ λίγη σημασία έχει ποιος είναι στο τιμόνι της χώρας... Και κάτι που διάβασα πρόσφατα "Η δημοκρατία χρειάζεται ώριμους πολίτες".... Είμαστε σίγουροι ότι είμαστε έτοιμοι γι' αυτό το πολίτευμα;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Συμφωνω κι εγω μ'αυτο.........δυστυχως υπαρχουν πολλοι καλοι στη δουλεια τους ειδικα σε νοσοκομεια και σχολεια που κανουν πραγματικα λειτουργημα οι ανθρωποι αλλα συμφωνω οτι τους κουκουλωνουν ισως γιατι οπως ειπε κι η Φεγγαρενια δεν μιλουν οι καλοι..............γιατι ομως? μηπως αν μιλουσαν θα εχαναν οι ανθρωποι τη δουλεια τους?

Να μιλήσω σαν ένας από αυτούς; Δουλεύω σε έναν οργανισμό με καθεστώς δημοσίου, όλοι μου οι συνάδελφοι έχουν μπει με διαγωνισμό κομματικών προσόντων, τα πτυχία και οι ξένες γλώσσες τους είναι λέξεις άγνωστες, η πίεση και το άγχος να βγει η δουλειά δεν υπάρχουν στην καθημερινότητά τους, η ανασφάλεια μη βρεθούν στο δρόμο ανύπαρκτη, η γκρίνια όμως ότι ακριβαίνουν τα πάντα, ότι αυξάνονται οι φόροι, ότι μειώνονται οι μισθοί είναι ασταμάτητη! Και ανάμεσά τους εγώ, με πτυχίο, μεταπτυχιακό, ξένες γλώσσες, προϋπηρεσία, όρεξη για δουλειά, ικανοποίηση που έχω μια καλή δουλειά με σταθερό μισθό, αισιοδοξία για το μέλλον, προετοιμασμένη ότι μπορεί να χρειαστεί να αλλάξω δουλειά, ότι θα πρέπει πάντα να ενημερώνομαι για τις εξελίξεις και να εκπαιδεύομαι στα νέα δεδομένα κλπ κλπ. Ο άντρας μου το ίδιο, αλλά στον ιδιωτικό τομέα. Ε, σε πληροφορώ ότι δε μπορώ να μιλήσω ούτε στους συναδέλφους μου ούτε στον άντρα μου! Ο άντρας μου θεωρεί ότι είναι θέμα χρόνου να γίνω κι εγώ κοπρόσκυλο και οι συνάδελφοί μου είναι σίγουροι ότι είχα κάποιο βύσμα που με "έσπρωξε"!! Νιώθω παντού ξένη, κανείς δε μπορεί να με καταλάβει και γι' αυτό το λόγο δε μιλάω! Το ηθικό δίδαγμα της εποχής μας λοιπόν είναι ότι μας έστρεψαν τελικά τον έναν εναντιόν του άλλου αντί να είμαστε όλοι ενωμένοι εναντίον τους!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...