Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

για σκεψου Ιωαννα ποιος διαμαρτυρηθηκε; δεν θα το γραψω εδω ξαναλεω πως κι εγω τους θεωρω απαραδεκτους που τωρα που καιγεται η γουνα τους θυμηθηκαν τον αγωνα και μακαρι να απολυθουν ολοι οι χαραμοφαηδες αλλα ο θεσμος της δημοσιας τηλεορασης είναι δημοκρατικο δικαιωμα το οτι στη βουλη είναι στο μεγαλύτερο μερος σαπια δε σημαινει πως δεν πρεπει να υπαρχει ετσι δεν είναι;

Διαφημίσεις

Δωράκι...κι εμένα με βόλεψε το 3 σε 1. Ειδικά το καλοκαίρι που πηγαίναμε στα εξοχικά μας και κουβαλούσαμε μόνο το καρότσι με το πορτ-μπεμπέ. Απλά για να κοιμάται μόνιμα το μωρό εκεί μέσα για 3 μήνες και ειδικά καλοκαιρινούς το φοβάμαι λίγο. Εμείς επειδή δεν χωράει κούνια στο δωμάτιό μας..θα πάρουμε ένα τέτοιο http://www.ursafe.gr/special-offers-beds-babycots-accessories/geuther/vrefiko-krevati-aladdin-co-sleeper-leyko?ref=bestprice.gr

για τους πρώτους μήνες και μετά στο δωμάτιό της με τον αδερφούλη της. Επειδή θα ήθελα κανα 2 παιδάκια ακόμα πιστεύω θα τα βγάλει τα λεφτά του.

Για το άλλο που λες...πιστεύω πως κανείς δεν μπορεί να επιβιώσει μόνος του. Κι επίσης σκέφτομαι πολλές φορές...γι'αυτό που λένε να έχουμε μερικά τρόφιμα στα ντουλάπια μας για τον μεγάλο χαμό που έρχεται...θα έχω εγώ γάλα και ψωμί για τα παιδιά μου...θα βλέπω το παιδί της γειτόνισας να πεθαίνει από πείνα και δεν θα της δωσω??? Είναι ακραίο το παράδειγμα όμως εκφράζει αυτό που πιστεύω.

FQzVp3.png

92nJp3.png

Σου ειπα συμφωνουμε.....

Καπου διαβασα σε ενα site που ειχε γραψει καποιος πως οπως στην ερτ τους απολυουν ολους και θα ξαναπροσλαβουν αλλους με αξιοκρατικα μεσα δεν γινετε να απολυσουμε τους 300 να να μπουν αλλοι με αξιοκρατικα μεσα χαχαχαχα.......

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

για σκεψου Ιωαννα ποιος διαμαρτυρηθηκε; δεν θα το γραψω εδω ξαναλεω πως κι εγω τους θεωρω απαραδεκτους που τωρα που καιγεται η γουνα τους θυμηθηκαν τον αγωνα και μακαρι να απολυθουν ολοι οι χαραμοφαηδες αλλα ο θεσμος της δημοσιας τηλεορασης είναι δημοκρατικο δικαιωμα το οτι στη βουλη είναι στο μεγαλύτερο μερος σαπια δε σημαινει πως δεν πρεπει να υπαρχει ετσι δεν είναι;

μια ζωή οι συνδικαλιστές μπροστά να εμποδιζουν τα πάντα...... δεν μ'αρέσει αυτό που έγινε κ όπως έγινε κ λυπάμαι κ εγ΄για αυτούς που πραγματικά δούλευαν για 500 κ 1000 ευρώ αλλά όταν προσπάθησαν κάποτε να χαμηλώσουν τους μισθούς στους "μεγάλους" ή κ να τους διώξουν, βγήκαν για άλλη μια φορά κ δημιούργησαν φασαρίες. ποιοι??? αυτοί που πληρώνονται από μια δουλειά που δεν πάνε ποτέ, που πληρώνονται επειδή είναι "συνδικαλιστές" κ που παίρνοαυν κ τις άπειρες μίζες από τα κόμματά τους...... ε άντε μην πω που.....!!!!!! κ όλα αυτά τα λέω ανεξαρτήτου κόμματος κ πιστεύω (που πια δεν έχω...)

αυτά....:rolleyes:

WeDjp2.png

0hUop3.png

...δεν γινετε να απολυσουμε τους 300 να να μπουν αλλοι με αξιοκρατικα μεσα χαχαχαχα.......

Χαχαχα...μάλλον δεν μπορούμε!!! Μπορούμε όμως να μην τους ξαναψηφίσουμε.............................................................................................................................

FQzVp3.png

92nJp3.png

Διαφημίσεις

Σου ειπα συμφωνουμε.....

Καπου διαβασα σε ενα site που ειχε γραψει καποιος πως οπως στην ερτ τους απολυουν ολους και θα ξαναπροσλαβουν αλλους με αξιοκρατικα μεσα δεν γινετε να απολυσουμε τους 300 να να μπουν αλλοι με αξιοκρατικα μεσα χαχαχαχα.......

επίσης, γιατί με την ίδια απόφαση δεν κλείνουν κ την βουλή κ να την ιδιωτικοποιήσουν μπας κ δουλέψει κανείς εκεί μέσα σωστά???? μέχρι κ η καθαρίστριες ένα τριχιλιαράκι το παίρνουν.... έλεος!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

δεν το βρηκα ακριβως αλλα ο Μπρεχτ το λεει καπως ετσι

Όταν κυνηγούσαν τους Εβραίους δεν σε ένοιαζε γιατί δεν ήσουν Εβραίος.

Όταν κυνηγούσαν τους κομμουνιστές δεν σε ένοιαζε γιατί δεν ήσουν κομμουνιστής.

Όταν κυνηγούσαν τους τσιγγάνους δεν σε ένοιαζε γιατί δεν ήσουν τσιγγάνος.

Όταν τελικά κυνήγησαν και εσένα δεν είχε απομείνει κανείς για να σε βοηθήσει!!!

Ετσι ειναι αλλα εγω σκεφτομαι οτι ναι πριν απο αυτους στην ερτ και το καθε δημοσιο υπαλληλο σε εφοριες, ικα, νοσοκομεια κτλ κυνηγησαν εμενα, τους συγγενεις μου, τους φιλους μου και τον καθενα μας και ναι δεν θυμαμαι κανεναν να μας βοηθησε ουτε εμας ουτε κανεναν.............κι ακομα δεν βοηθαει κανεις βεβαια ετσι..........κι οταν ενας γνωστος μου εκλεισε το μαγαζι του το πρωην τεβε ουτε διακανονισμο δεν εκανε για τα χρωστουμενα...........

Και η ερτ κι η βουλη οπως λες δεν πρεπει να κλεινουν και κανενας φορεας γιατι ειναι δημοσιο αγαθο αλλα θελουν ξεσκαρταρισμα.............ολα ιδιωτικες τους επιχειρησεις τα κανανε.......την ερτ, τα νοσοκομεια, τα σχολεια...........για ολα πληρωνουμε δηθεν να τα εχουμε δημοσια κι εκεινοι να τρωνε!!!!!!! Φεγγαρενια μου ολοι αγανακτησμενοι ειμαστε και συμφωνουμε για τη καταντια μας απλα ο καθενας τα βλεπει απο αλλη σκοπια κι αναλογα με τα βιωματα του................δεν μπορω να πω εγω τιποτα σε εναν οικογενειαρχη που εμεινε στο δρομο γιατι εκλεισε την επιχειρηση του και τη γυναικα του την απελυσαν και ζουσαν στο ενοικιο..............ουτε θα τους νοιαξει και πολυ για την ερτ και τη καθε ερτ!

Συγνωμη που γραφω πολλα αλλα ξερετε..............:D:oops::oops::oops::oops::oops::D:D:D:D:D

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Κοριτσια σας αφηνω.Παω να φτιαξω κανα φαγακι.Σημερα εχω μπιφτεκια με πατατες στο φουρνο (αυτο λιγουρευτηκα)..........Θα τα πουμε αργοτερα αν ειναι.Φιλακια σε ολες!!!!!

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

δεν γράφεις πολλά, αλλά σωστά..... κ πάλι όλο αυτό στην οικονομία μας κάνει κακό, αλλά όπως λες ιδιωτικά είναι όλα πια. κ στις δικές μας περιπτώσεις, γιατί δεν παίρνεις πια το επίδομα τοκετού??? έστω μόνο στα ιδιωτικά μαιευτήρια??? γιατί σε αναγκάζουν να πας σε ιδιωτικά??? δεν πληρώνεις το ταμείο σου?? γιατί στα δημοσια δεν έχουν ούτε βαμβάκι??? σου λένε φέρε από το ΄σπίτι σου... ωραίο δημόσιο!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

ουφ δεν σας προλαβαινω ντορακι ξαναρωταω κανεις δε νοιαστηκε; η μηπως νοιαστηκαν καποια μαυρα προβατα που δεν αναφερονται Ιωαννα μπορουμε να τους απολυσουμε τους 300 και να εκλεξουμε αλλους το κανουμε;

Ζουνιτσα καλο είανι να μην τους βαζουμε όλους σε ενα τσουβαλι υπαρχουν συνδικαλιστες και συνδικαλιστες...

Χαρα συμφωνω απολυτα μαζι σου!

Τελευταιο και παω να μαγειρεψω (αχ με κολλατε εδω)

Πριν 3 εβδομαδες γεννησε με προγραμματισμενη καισαρικη μια γνωστη μου σε δημοσιο νοσοκομειο.Την ειχαν απο τις 7 εκει μεχρι τις 6 το απογευμα οπου αγανακτησαν πια και πανε στο γιατρο και τους λεει αυριο θα κανει τη καισαρικη.Αφου του μιλησε ο συζηγος του ζητησε ανοιχτα 400ε για να τη βαλει τωρα.Τι να κανει του εδωσε 200ε που ειχε πανω του και την εβαλαν αμεσως.Απαραδεκτο????

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

δεν γράφεις πολλά, αλλά σωστά..... κ πάλι όλο αυτό στην οικονομία μας κάνει κακό, αλλά όπως λες ιδιωτικά είναι όλα πια. κ στις δικές μας περιπτώσεις, γιατί δεν παίρνεις πια το επίδομα τοκετού??? έστω μόνο στα ιδιωτικά μαιευτήρια??? γιατί σε αναγκάζουν να πας σε ιδιωτικά??? δεν πληρώνεις το ταμείο σου?? γιατί στα δημοσια δεν έχουν ούτε βαμβάκι??? σου λένε φέρε από το ΄σπίτι σου... ωραίο δημόσιο!!!!!

για το οτι δε λειτουργει το δημοσιο δε φταιει ο θεσμος του δημοσιου αλλα αυτοι που το καταντησαν ετσι παρεπιπτοντως εχετε δει την ταινια καλη νυχτα και καλη τυχη αν τη δειτε αξιζει και ισως καταλαβετε και ακριβως τι εννοω!

Τελευταιο και παω να μαγειρεψω (αχ με κολλατε εδω)

Πριν 3 εβδομαδες γεννησε με προγραμματισμενη καισαρικη μια γνωστη μου σε δημοσιο νοσοκομειο.Την ειχαν απο τις 7 εκει μεχρι τις 6 το απογευμα οπου αγανακτησαν πια και πανε στο γιατρο και τους λεει αυριο θα κανει τη καισαρικη.Αφου του μιλησε ο συζηγος του ζητησε ανοιχτα 400ε για να τη βαλει τωρα.Τι να κανει του εδωσε 200ε που ειχε πανω του και την εβαλαν αμεσως.Απαραδεκτο????

οταν τα λεω στον αντρα μου οτι κι εδω κι εκει πληρωνεις νομιζει πως τα φανταζομαι!!!!:(

ουφ δεν σας προλαβαινω ντορακι ξαναρωταω κανεις δε νοιαστηκε; η μηπως νοιαστηκαν καποια μαυρα προβατα που δεν αναφερονται Ιωαννα μπορουμε να τους απολυσουμε τους 300 και να εκλεξουμε αλλους το κανουμε;

Ζουνιτσα καλο είανι να μην τους βαζουμε όλους σε ενα τσουβαλι υπαρχουν συνδικαλιστες και συνδικαλιστες...

Χαρα συμφωνω απολυτα μαζι σου!

πάντα υπάρχουν κ οι καλοί!!!!!! δεν διαφωνώ καθόλου!!!! απλά τους "κουκουλώνουν" πάντα οι άλλοι..... όπως γίνεται παντού!!!!:tongue:

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...