Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Ελπιζω μονο εδω Αθηνα να μην γινουν παλι φασαριες και απεργιες,να κλεινουν δρομους .Τα δικια τους εχουν οι ανθρωποι αλλα να εμποδιζουν τους αλλους να πανε στις δουλειες τους και να γινετε αυτος ο χαμος δεν βγαζει κατι...

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα!!!!!!!!!τι κανετε?εχω αρχισει να προβληματιζομαι να παρω καλαθουνα οπου το μωρο θα κομαται το πολυ 3 μηνες μεσα?η να παρω λικνο οπου ακουσα οτι μπορει να κοιμαται μεχρι ενος ετους?α σημερα λεω να παω να κανω καμπυλη σακχαρου

Ιωαννάκι, εξαρτάται από το πόσο έχεις σκοπό να κρατήσεις το μωρό στο δωμάτιό σας. Εγώ θα επέλεγα καλαθούνα για 3 μήνες και μετά κατ' ευθείαν στην κούνια του στο δωμάτιό του. Επίσης την καλαθούνα μπορείς να την πάρεις να πας και διακοπούλες (αν έχεις τέτοιο σκοπό)...Η κούνια δεν χωράει είπες στο δωμάτιό σας???

FQzVp3.png

92nJp3.png

κοιτα ιωαννα οχι δε λυνεται τιποτα με το μπαχαλο και δεν είναι μονο θεμα των εργαζομενων στην ερτ να σου πω την αληθεια χ...κα κιολας αλλα ειναι κατι σαν κουτσουρεμα της δημοκρατιας... αυτο με τρομαζει! Ας τους απελυαν ολους κι ας προσλαβαναν αλλους με το να κατεβαζεις διακοπτη δεν κανεις κατι μονο τρομοκρατεις!

Προσωπικα πιστευω πως οι μισοι στην Ελλαδα και κυριως παπαγαλακια της εκαστοτε κυβερνησης δουλευαν στη δημοσια τηλεοραση και οι υπολοιποι μισοι Ελληνες ανεργοι στο επαγγελμα πληρωναμε ολους αυτους...................φυσικα κι ο τροπος που το ανακοινωνισαν και την εκλεισαν ηταν απαραδεκτος για την κατα τ'αλλα δημοκρατικη κυβερνηση αλλα ενα ξεκαθαρισμα νομιζω πως επρεπε να το κανουν επιτελους και σε καθε ειδους δημοσιο φορεα οχι μονο οι ανεργοι να ειναι πρωην ιδιωτικοι υπαλληλοι και πρωην μαγαζατορες..............κι αυτοι που απεμειναν να δουλευουν παιρνουν σαν εμενα πολλοι 250 ευρω το μηνα ισα ισα να μην ειναι κατεγραμμενοι στα βιβλια του οαεδ............Εγω ευχομαι να ανοιξει η ερτ με αλλες συνθηκες και λιγοτερους εργαζομενους και με λιγοτερο καλοπληρωμενους μεγαλοδημοσιογραφους γιατι αν δεν ανοιξει θα βρουν αλλο τροπο να μας παρουν κι αλλα λεφτα εναντι της ερτ που πληρωναμε! Παντως για να πω και μια αληθεια μου ακομα, οταν χιλιαδες αλλοι εχαναν τη δουλεια τους καθημερινα και εκλειναν τα μαγαζια τους κανενα καναλι δεν απεργουσε και κανενας δημοσιογραφος δεν κατεβηκε για συμπαρασταση..............ε, λοιπον κι εγω δεν συγκινουμαι ιδιαιτερα ωστε να συμπαρασταθω.................στον αδερφο μου, τη μαμα μου και το μπαμπα μου οταν εχαναν τη δουλεια τους δεν εγινε τετοια κινητοποιηση..............

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

αχ επιτέλους συμφωνώ με κάποιους στο θέμα αυτό.....!!!!

όσο για την καλαθούνα, εγώ δεν θα την έπερνα. όσο για τις διακοπές, μπορείς να χρησιμοποιείς παρκοκρέβατο που θα το έχεις για πολλά χρόνια.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Ντορακι νομιζω απαντησα στις 11:16 πχ αν καταλυθει η βουλη δε θα με νοιαξει για τους βουλευτες αλλα για το πολιτευμα οκ? κι εγω στη μπουκα τους εχω και οπως τα λες είναι αλλα...

Για να ελαφρυνουμε το κλιμα το σ/κ κοριτσια αν δεν παμε στο χωριο για μπανια λογω καιρου θα παω επιτελους να κανω τα ψωνια του μπεμπη που δεν εχω κανει τιποτα.Σε 3 εβδομαδες μπαινω στο μηνα μου και μονο τα ρουχα που ειχαμε εβγαλα που καλοκαιρινα δεν εχω γιατι η κορη μου γεννηθηκε καταχειμωνο.Εσεις πως πατε με τα ψωνια?

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Η γνώμη μου στο θέμα που συζητάτε και σε όλα τα άλλα κρατικά θέματα είναι πως αν δεν αλλάξουμε εμείς πρώτα σαν άνθρωποι...δεν πρόκειται να δούμε καλό από κανέναν. Πιστεύω πως πλέον ο καθένας νοιάζεται μόνο για τον εαυτό του και βάζω κι εμένα μέσα.........

FQzVp3.png

92nJp3.png

Διαφημίσεις

Για να ελαφρυνουμε το κλιμα το σ/κ κοριτσια αν δεν παμε στο χωριο για μπανια λογω καιρου θα παω επιτελους να κανω τα ψωνια του μπεμπη που δεν εχω κανει τιποτα.Σε 3 εβδομαδες μπαινω στο μηνα μου και μονο τα ρουχα που ειχαμε εβγαλα που καλοκαιρινα δεν εχω γιατι η κορη μου γεννηθηκε καταχειμωνο.Εσεις πως πατε με τα ψωνια?

Ιωάννα μου, εγώ δεν θα πάρω πολλά πράγματα. Έχω το ίδιο πρόβλημα με σένα...ο μικρός μου γεννήθηκε μάρτιο και τα περισσότερα είναι μακρυμάνικα. Σκέφτομαι για αρχή να αγοράσω μόνο μερικά φανελάκια κοντομάνικα...και μετά βλέποντας και κάνοντας....θα δω και τι θα μου φέρουν....

FQzVp3.png

92nJp3.png

δεν το βρηκα ακριβως αλλα ο Μπρεχτ το λεει καπως ετσι

Όταν κυνηγούσαν τους Εβραίους δεν σε ένοιαζε γιατί δεν ήσουν Εβραίος.

Όταν κυνηγούσαν τους κομμουνιστές δεν σε ένοιαζε γιατί δεν ήσουν κομμουνιστής.

Όταν κυνηγούσαν τους τσιγγάνους δεν σε ένοιαζε γιατί δεν ήσουν τσιγγάνος.

Όταν τελικά κυνήγησαν και εσένα δεν είχε απομείνει κανείς για να σε βοηθήσει!!!

Ιωάννα μου, εγώ δεν θα πάρω πολλά πράγματα. Έχω το ίδιο πρόβλημα με σένα...ο μικρός μου γεννήθηκε μάρτιο και τα περισσότερα είναι μακρυμάνικα. Σκέφτομαι για αρχή να αγοράσω μόνο μερικά φανελάκια κοντομάνικα...και μετά βλέποντας και κάνοντας....θα δω και τι θα μου φέρουν....

xara ακριβως το ιδιο σκευτομαι και εγω.Λεω να παρω 4-5 φορμακια εσωρουχα κοντομανικα,πετσετες και σελτεδακια και μετα θα δω τι αλλο θα μου φερουν και θα συμπληρωσω.Εμενα η δικια μου γεννηθηκε Φεβρουαριο οποτε απο μακρυμανικα κατι εχω σε ουδετερα χρωματα.

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Ντορακι νομιζω απαντησα στις 11:16 πχ αν καταλυθει η βουλη δε θα με νοιαξει για τους βουλευτες αλλα για το πολιτευμα οκ? κι εγω στη μπουκα τους εχω και οπως τα λες είναι αλλα...
Η γνώμη μου στο θέμα που συζητάτε και σε όλα τα άλλα κρατικά θέματα είναι πως αν δεν αλλάξουμε εμείς πρώτα σαν άνθρωποι...δεν πρόκειται να δούμε καλό από κανέναν. Πιστεύω πως πλέον ο καθένας νοιάζεται μόνο για τον εαυτό του και βάζω κι εμένα μέσα.........

Κι εμενα με νοιαζει για το πολιτευμα και ναι πρεπει ο καθενας να αλλαξει αλλα αναρωτιεμαι μονο ενα πραγμα...............Και συμφωνω απολυτα οτι πλεον ο καθενας σκεφτεται τον εαυτο του γιατι εκει μας εφεραν................οταν η καθημερινοτητα πλεον για πολλους εχει γινει αγωνας επιβιωσης για τα προς το ζειν πως θα σκεφτει τον διπλανο? Οχι οτι το ασπαζομαι αλλα δυστυχως εκει φτασαμε κι ακομα δεν ειδαμε το πατο..............

Λοιπον κοριτσια η ανιψια μας κοιμοταν στο καροτσακι της που ηταν 3 σε 1 και συγκεκριμενα στο πορτ μπεμπε αν λεω καλα που εχει το καροτσι οποτε οπου κι αν πηγαιναν ο κουνιαδος μου μονο αυτο ειχαν μαζι τους και ηταν σαν να ειναι στη καλαθουνα της.............

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

δεν το βρηκα ακριβως αλλα ο Μπρεχτ το λεει καπως ετσι

Όταν κυνηγούσαν τους Εβραίους δεν σε ένοιαζε γιατί δεν ήσουν Εβραίος.

Όταν κυνηγούσαν τους κομμουνιστές δεν σε ένοιαζε γιατί δεν ήσουν κομμουνιστής.

Όταν κυνηγούσαν τους τσιγγάνους δεν σε ένοιαζε γιατί δεν ήσουν τσιγγάνος.

Όταν τελικά κυνήγησαν και εσένα δεν είχε απομείνει κανείς για να σε βοηθήσει!!!

sangreluna θα συμφωνησω με αυτο που λες αλλα οταν αυτοι που εμπαιναν στην ερτ και σε καθε δημοσια υπηρεσια με μεσο,επαιρναν 2 με 3.000 ο καθενας,επιδοματα,αδειες και οταν πηγαινες σε μια δημοσια υπηρεσια σου μιλαγαν στον ενικο,σε προσεβαλαν,δεν σε εξυπηρετουσαν ενω εσυ επαιρνες ουτε 1000ε,αδεια μια στις τοσες,δουλευες υπερωριες που αν ηθελαν σε πληρωναν και εσκυβες και το κεφαλι στο αφεντικο και σε καθε προσβολη,ποιος σε σκευτηκε τοτε?Ναι λυπαμαι αυτους που ειναι καλοι στη δουλεια τους,μπηκαν με τα προσοντα τους και με οικογενειες χανουν τη δουλεια τους αλλα για μενα και τους δικους μου ποιος διαμαρτυρηθηκε?

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...