Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Εγω ελεγα θα εκανα επικληριδιο αλλα οταν ακουω απο γνωστες μου που ηταν οι πλεον φοβιτσιαρες οτι γεννησαν φυσιολογικοτατα σκεφτομαι μα καλα αν το καταφεραν αυτες δε θα μπορω εγω? Βεβαια να σας πω την αληθεια αν δω κι οι πονοι της αναμονης κραταν πανω απο 12ωρο οπως λες Χαρα οτι εκανες 18 ωρες ε μαλλον θα κανω..............επισης αν υπαρχει και η ελαχιστη περιπτωση το ζορι να επηρεασει και τους δυο μας παλι θα κανω.............νομιζω δηλαδη οτι εξαρτονται κι αλλοι παραγοντες για να κανεις, οπως ας πουμε η πιεση, το να μενεις χαλαρη ή εγω φοβαμαι μηπως λογω αιματοκριτη και το ζορι απο τους πονους δεν οξυγωνομαστε καλα.........

dsdoraki εγω εκανα 8 ωρες στη πρωτη γεννα και χωρις τεχνητους πονους!Συνηθως λενε πως παιρνει ωρα ο πρωτος τοκετος αλλα δεν ειναι και σιγουρο.

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

Εγω ελεγα θα εκανα επικληριδιο αλλα οταν ακουω απο γνωστες μου που ηταν οι πλεον φοβιτσιαρες οτι γεννησαν φυσιολογικοτατα σκεφτομαι μα καλα αν το καταφεραν αυτες δε θα μπορω εγω? Βεβαια να σας πω την αληθεια αν δω κι οι πονοι της αναμονης κραταν πανω απο 12ωρο οπως λες Χαρα οτι εκανες 18 ωρες ε μαλλον θα κανω..............επισης αν υπαρχει και η ελαχιστη περιπτωση το ζορι να επηρεασει και τους δυο μας παλι θα κανω.............νομιζω δηλαδη οτι εξαρτονται κι αλλοι παραγοντες για να κανεις, οπως ας πουμε η πιεση, το να μενεις χαλαρη ή εγω φοβαμαι μηπως λογω αιματοκριτη και το ζορι απο τους πονους δεν οξυγωνομαστε καλα.........

Δωράκι έχεις απόλυτο δίκιο! Κι εγώ λέω ότι δε θα κάνω, αλλά στην άκρη του μυαλού μου την έχω την εναλλακτική σε περίπτωση που δεν κυλήσουν όλα τόσο εύκολα όσο τα φαντάζομαι! Καλό είναι να είμαστε προετοιμασμένες για όλα...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Δωράκι έχεις απόλυτο δίκιο! Κι εγώ λέω ότι δε θα κάνω, αλλά στην άκρη του μυαλού μου την έχω την εναλλακτική σε περίπτωση που δεν κυλήσουν όλα τόσο εύκολα όσο τα φαντάζομαι! Καλό είναι να είμαστε προετοιμασμένες για όλα...

Τι θελω και γραφω και κουράζουμε τα κοριτσια τα διαβαζουν δις χιχιχιχιχιχι!:tongue:

Ετσι...........και προετοιμασμενες να ειμαστε κι οπως λεει κι η Χαρα να εχουμε και την επιλογη...............αν κι απο οτι ξερω στα ιδιωτικα ετσι κι αλλιως υπαρχει αναισθησιολογος οποτε κι απρογραμματιστο να ειναι ανα πασα στιγμη μπορεις να ζητησεις και να κανεις.............

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

Ασε αν γεννουσαμε μαζι και με τον ιδιο γιατρο θα τον ειχαμε τρελανει τον ανθρωπο εκτος του ότι θα γινοταν 2 κομματια στο τελος θα εσκιζε τα πτυχια του και θα ελεγε ε αφου τα ξερετε ολα γεννηστε μονες σας αμα πια! χιχιχιχιχιχιχχι!

Ετσι...........και προετοιμασμενες να ειμαστε κι οπως λεει κι η Χαρα να εχουμε και την επιλογη...............αν κι απο οτι ξερω στα ιδιωτικα ετσι κι αλλιως υπαρχει αναισθησιολογος οποτε κι απρογραμματιστο να ειναι ανα πασα στιγμη μπορεις να ζητησεις και να κανεις.............

Στα ιδιωτικά υπάρχει πάντα αναισθησιολόγος για επισκληρίδιο!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Ασε αν γεννουσαμε μαζι και με τον ιδιο γιατρο θα τον ειχαμε τρελανει τον ανθρωπο εκτος του ότι θα γινοταν 2 κομματια στο τελος θα εσκιζε τα πτυχια του και θα ελεγε ε αφου τα ξερετε ολα γεννηστε μονες σας αμα πια! χιχιχιχιχιχιχχι!

:P:p:p:p:p:p Και η πλάκα είναι ότι μπορεί να το κάναμε τελικά!!!!

Nefeli εμεις μπορει να συναντηθουμε.1 εβδομαδα εχουμε διαφορα και γενναμε στο Λητω!!

Όντως... Λες να συναντηθούμε; Εσύ είχες ξαναγεννήσει στο Λητώ, σωστά; Εγώ θα πάω την άλλη εβδομάδα να κάνω το doppler και με την ευκαιρία να δω τις αίθουσες και τα δωμάτια, να πάρω τιμές κλπ.

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Ναι ξέρω Δωράκι, αντί για 1200? θα πλήρωνα 900? στην κλινική (είναι η έκπτωση ΕΟΠΠΥ) και αυτά είναι όλα. Την γιατρό κανονικά, την αναισθησία κανονικά, κάτι εξετασούλες από δω και από κει για το μωρό κανονικά επίσης. Το μόνο που με παρηγορεί για το Ιπποκράτειο είναι πως με 30? τη μέρα μπορείς να είναι στην πάνω πτέρυγα με άλλη μία στο δωμάτιο και αν θέλεις μπορείς να έχεις και όλη μέρα το μωρό μαζί σου. Ακόμα το ψάχνω βέβαια και μαζεύω γνώμες. Ελπίζω να καταλήξω πριν σπάσουν τα νερά μου...χεχεχε....

Ξέρει καμιά σας αν σε δημόσιο κάνουν επισκληρίδιο?

σε ολα τα δημοσια νοσοκομεια κανουν επισκληριδιο απλα ξερω οτι πληρωνεις 150 ευρω

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Αχ κορίτσια αρχίσαμε να μιλάμε για τη γέννα βλέπω.....

Εγώ δεν ξέρω ακόμα που θα γεννήσω γιατί ο γιατρός μου είναι και στο ρέα, που έλεγα αρχικά, αλλά προτιμά το λητώ η το Μητέρα οπότε δεν ξέρω τι θα κάνω.....

μόλις γυρίσει το "αγόρι μου" από ένα επαγγελματικό ταξίδι θα το συζητήσουμε!

Τώρα όσον αφορά στο δωμάτιο μάλλον θα είναι δίκλινο πιο πολύ για τον κόσμο που θα μαζεύεται στο επισκεπτήριο και επειδή εγώ δεν θα έχω πολύ κόσμο αφού όλοι οι δικοί μου είναι εκτός, να μη φάω το επισκεπτήριο των άλλων:evil::evil:

(πάνω απ όλα καλός άνθρωπος...)

Χθες μίλησα με το γιατρό στο τηλ για τους πόνους που έχω στις κλειδώσεις και δυστυχώς μου είπε ότι δεν είναι από κούραση αλλά ορμονικό λόγω της εγκυμοσύνης Μετά διάβασα και στο ιντερνετ και έγινε η καρδιά περιβόλι λέει ότι είναι πόνοι που ταλαιπωρούν πάρα πολύ.... με διάρκεια μπορεί και ένα χρόνο μετά τη γέννα:shock::shock::shock: Καλά κορίτσια αν έχω καμιά τέτοια ιστορία την έβαψα! Πάντως μου σύστησε να κάνω μερικές φυσιοθεραπειες και να αρχίσω τα μπάνια στη θάλασσα!!!

Πραγματικά η floreta και η Λιάνα έχουν κάνει μεγάλη απουσία και καλά για τη Λιάνα κάτι ξέρουμε μέσω της Μαρίας!!! το άλλο κοριτσάκι που είναι??????

Ξέχασα να σας πω ότι το Σάββατο γέννησε η φίλη μου δύο κοριτσάκια τρέλα!!!!! θέλω από ψυχής να πάω Θεσ/νικη αλλά είμαι τόσο κουρέλι που δεν αντέχω..... Η γέννα ήταν με καισαρική όποτε δεν έχω να σας κάνω σχόλια πάντως σπάσανε τα νερά της μέσα στη νύχτα!

Το δωμάτιο της μικρής έγινε πολύ ωραίο θα προσπαθήσω να σας βάλω φωτογραφίες!!!!

κοριτσια καλημερα!!!!!!!!!τι κανετε?εχω αρχισει να προβληματιζομαι να παρω καλαθουνα οπου το μωρο θα κομαται το πολυ 3 μηνες μεσα?η να παρω λικνο οπου ακουσα οτι μπορει να κοιμαται μεχρι ενος ετους?α σημερα λεω να παω να κανω καμπυλη σακχαρου

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...