Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

ε οχι το σκεφτομαι εχω αρχισει να μαι πεπεισμενη τι να καθομαι εκει να χω τους πόνους μου και να βλεπω 4 ντουβαρια και να μαι με τον ορο στο χερι και τον καρδιοτοκογραφο αφηστε με καλε σπίτι μου σπιτακι μου!

Διαφημίσεις

Ναι ξέρω Δωράκι, αντί για 1200? θα πλήρωνα 900? στην κλινική (είναι η έκπτωση ΕΟΠΠΥ) και αυτά είναι όλα. Την γιατρό κανονικά, την αναισθησία κανονικά, κάτι εξετασούλες από δω και από κει για το μωρό κανονικά επίσης. Το μόνο που με παρηγορεί για το Ιπποκράτειο είναι πως με 30? τη μέρα μπορείς να είναι στην πάνω πτέρυγα με άλλη μία στο δωμάτιο και αν θέλεις μπορείς να έχεις και όλη μέρα το μωρό μαζί σου. Ακόμα το ψάχνω βέβαια και μαζεύω γνώμες. Ελπίζω να καταλήξω πριν σπάσουν τα νερά μου...χεχεχε....

Ξέρει καμιά σας αν σε δημόσιο κάνουν επισκληρίδιο?

FQzVp3.png

92nJp3.png

ε οχι το σκεφτομαι εχω αρχισει να μαι πεπεισμενη τι να καθομαι εκει να χω τους πόνους μου και να βλεπω 4 ντουβαρια και να μαι με τον ορο στο χερι και τον καρδιοτοκογραφο αφηστε με καλε σπίτι μου σπιτακι μου!

Συμφωνώ!!! :P Άλλωστε το πρώτο παιδί δε βγαίνει τόσο γρήγορα...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Εγω το διαβασα αλλα εχω να πω οτι ολα ειναι υποκειμενικα γιατι ο ανιψιος μου που δεν θηλασε καθολου, ο παιδοψυχολογος που πανε ειπε του αδερφου μου οτι για την ηλικια του, 2 χρονων, το μυαλο του και ο λογος του ειναι σαν παιδιου 5 χρονων.................οποτε πιστευω οτι σιγουρα αλλο πραγμα ο θηλασμος αλλα οχι οτι κανει και τους λαμπρους επιστημονες ενω το ξενο τα στουρναρια...........

Να σου πω την αληθεια, εμενα απο ολη τη διαδικασια που εχω ακουσει της γεννας περισσοτερο τρομοκρατουμαι απο την αναμονη που μπορει να ειναι ωρες ολοκληρες παρα απο το τοκετο που ξερω οτι θα πονεσω πολυ αλλα σε ενα μισαωρο θα εχω το μωρο στην αγκαλια μου...........

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

Αυτό που έχω ακούσει είναι ότι το αν θα γίνει επισκληρίδιος εξαρτάται από τον αναισθησιολόγο. Στα ιδιωτικά όλοι οι αναισθησιολόγοι κάνουν ενώ στο δημόσιο εξαρτάται από το ποιον θα πετύχεις να εφημερεύει! Πάντως αν δεν υπάρχει ο κατάλληλος γιατρός δεν το διακινδυεύουν να σου κάνουν, οπότε όλα αυτά περί παρενεργειών δεν παίζουν! Στο πρώτο σου είχες κάνει; Εγώ δε θέλω να κάνω... :rolleyes:

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Ναι ξέρω Δωράκι, αντί για 1200? θα πλήρωνα 900? στην κλινική (είναι η έκπτωση ΕΟΠΠΥ) και αυτά είναι όλα. Την γιατρό κανονικά, την αναισθησία κανονικά, κάτι εξετασούλες από δω και από κει για το μωρό κανονικά επίσης. Το μόνο που με παρηγορεί για το Ιπποκράτειο είναι πως με 30? τη μέρα μπορείς να είναι στην πάνω πτέρυγα με άλλη μία στο δωμάτιο και αν θέλεις μπορείς να έχεις και όλη μέρα το μωρό μαζί σου. Ακόμα το ψάχνω βέβαια και μαζεύω γνώμες. Ελπίζω να καταλήξω πριν σπάσουν τα νερά μου...χεχεχε....

Α, δεν γνωριζω αλλα φανταζομαι οτι δεν κανουν τοσο ευκολα κι αν κανουν δεν ξερω αν δικαιολογητε απο το ταμειο ή αν στο χρεωσουν κατα την εξοδο σου................

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Στον πρώτο μου Νεφέλη ναι έκανα επισκληρίδιο η οποία όμως δεν έγινε σωστά και στην ουσία είναι σαν να μην είχα κάνει. Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να έχω αυτή την επιλογή και τώρα, όχι πως απαραίτητα θα κάνω, αλλά να έχω τη δυνατότητα αν τα βρω σκούρα. Βέβαια στην 1η μου γέννα πήγα με πρόκληση χωρίς καθόλου διαστολή επειδή έφτανα στην τελική ημερομηνία και το μωρό είχε μεγαλώσει αρκετά, οπότε γι' αυτό και έκανα 18 ώρες να γεννήσω. Θέλω να πιστεύω πως τώρα θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα.

Δωράκι, και να μην δικαιολογείται από το ταμείο δεν με πειράζει...πληρώνω...αρκεί να έχω την επιλογή. Βέβαια αν δεν κάνουν αυτός δεν είναι λόγος να μην πάω σε δημόσιο...θα το πάρω απόφαση πως θα γεννήσω όπως οι μαμάδες μας τον παλιό καλό καιρό......

FQzVp3.png

92nJp3.png

ναι βρε ντορακι αυτο ακριβως! καλυτερα στο πιο δυσκολο κομματι να μαι σπιτακι μου! οχι βεβαια το γαλα δε κανει θαυματα ουτε τα γονιδια αλλα όλα συμβαλουν με τον τροπο τους!

κι εγω την αναμονη σκεφτομαι παρισσοτερο από τη γεννα! Ασε που αμα εισαι εκει σε αβολη σταση προκαλεις την επισκληριδιο να σας πω εγω σκεφτομαι να μην κανω!

xara πιστευω πως αν τη ζητησεις και στο δημοσιο θα στη κανουν.Αν δε τους εχεις δωσει και χρηματα στα οπα οπα θα σε εχουν.Δυστηχως και στο δημοσιο τα λεφτα τους τα θελουν.....

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

νομιζω πως περιλαμβανεται στα εξοδα αλλα εχω βασικο λογο να μη θελω να κανω! διαβασα πως ριχνει την πίεση και αναστελει τη δραση της αδρεναλινης δε γινεται κατα της εξωθισης αλλα πριν με αποτελεσμα να εχει περασει η επιδραση οταν τη χρειαζεσαι δε καταλαβαινεις πως σπρωχνεις και μπορει να σκιστεις και δεν εχεις δυναμη να συνεργαστεις γιατι να αναστειλω τη λειτουργια της φυσης λοιπόν;

sangreluna εχεις δικιο σε αυτο που λες.Ο γιατρος μου μου ειχε πει πως αν γινει νωριτερα μπορει να καθυστερησει το τοκετο.Θελει να εχεις διαστολη 4-5,και εμενα με βοηθησε γιατι γρηγορα με πηγε στο 8.....

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Εγω ελεγα θα εκανα επικληριδιο αλλα οταν ακουω απο γνωστες μου που ηταν οι πλεον φοβιτσιαρες οτι γεννησαν φυσιολογικοτατα σκεφτομαι μα καλα αν το καταφεραν αυτες δε θα μπορω εγω? Βεβαια να σας πω την αληθεια αν δω κι οι πονοι της αναμονης κραταν πανω απο 12ωρο οπως λες Χαρα οτι εκανες 18 ωρες ε μαλλον θα κανω..............επισης αν υπαρχει και η ελαχιστη περιπτωση το ζορι να επηρεασει και τους δυο μας παλι θα κανω.............νομιζω δηλαδη οτι εξαρτονται κι αλλοι παραγοντες για να κανεις, οπως ας πουμε η πιεση, το να μενεις χαλαρη ή εγω φοβαμαι μηπως λογω αιματοκριτη και το ζορι απο τους πονους δεν οξυγωνομαστε καλα.........

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Στον πρώτο μου Νεφέλη ναι έκανα επισκληρίδιο η οποία όμως δεν έγινε σωστά και στην ουσία είναι σαν να μην είχα κάνει. Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να έχω αυτή την επιλογή και τώρα, όχι πως απαραίτητα θα κάνω, αλλά να έχω τη δυνατότητα αν τα βρω σκούρα. Βέβαια στην 1η μου γέννα πήγα με πρόκληση χωρίς καθόλου διαστολή επειδή έφτανα στην τελική ημερομηνία και το μωρό είχε μεγαλώσει αρκετά, οπότε γι' αυτό και έκανα 18 ώρες να γεννήσω. Θέλω να πιστεύω πως τώρα θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα.

Δωράκι, και να μην δικαιολογείται από το ταμείο δεν με πειράζει...πληρώνω...αρκεί να έχω την επιλογή. Βέβαια αν δεν κάνουν αυτός δεν είναι λόγος να μην πάω σε δημόσιο...θα το πάρω απόφαση πως θα γεννήσω όπως οι μαμάδες μας τον παλιό καλό καιρό......

Λένε ότι στο δεύτερο παιδί είναι πιο εύκολα τα πράγματα, οπότε αφού ήδη το πέρασες και άντεξες (οι τεχνητοί πόνοι είναι τρις χειρότεροι από τους φυσικούς) λογικά δε θα το χρειαστείς!

ναι βρε ντορακι αυτο ακριβως! καλυτερα στο πιο δυσκολο κομματι να μαι σπιτακι μου! οχι βεβαια το γαλα δε κανει θαυματα ουτε τα γονιδια αλλα όλα συμβαλουν με τον τροπο τους!

κι εγω την αναμονη σκεφτομαι παρισσοτερο από τη γεννα! Ασε που αμα εισαι εκει σε αβολη σταση προκαλεις την επισκληριδιο να σας πω εγω σκεφτομαι να μην κανω!

Συμφωνούμε; Πρωτότυπο.... :tongue: Το ιδανικό για μένα είναι να περάσω τους πόνους στο σπίτι και να πάω στο μαιευτήριο με μεγάλη διαστολή οπότε και την επισκληρίδιο να γλιτώσω και να ξεμπερδέψω μέσα σε 2 ώρες! Από κληρονομικής πλευράς πάντως, το' χω! και η αδερφή μου και η μαμά μου έτσι γέννησαν!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Κορίτσια...επειδή λέτε για αναμονή....γιατί να έχετε τόση αναμονή? Αν σπάσουν τα νερά σας (αν δεν πάτε δλδ με πρόκληση) και αρχίσει η διαδικασία, συνήθως γίνεται σχετικά γρήγορα ο τοκετός. Καλά δεν μιλάμε τώρα για 10 λεπτά ή μισή ώρα....αλλά ούτε και 10ωρα 20ωρα θα χρειαστεί...

Όσο για την επισκληρίδιο, καλό θα είναι να έχετε την επιλογή και ας μην κάνετε. Κι εγώ έλεγα δεν θα κάνω όμως εκείνη την ώρα είχα τέτοια σωματική και ψυχολογική εξάντληση που ζήτησα και μάλιστα χωρίς καθόλου ενδιασμούς. Άσχετα αν δεν με έπιασε. Επειδή δεν ξέρετε τι τοκετό θα έχετε...πόσο θα κρατήσει....αν θα είναι εύκολος ή δύσκολος...και επειδή ούτε την ψυχολογία σας εκείνη την στιγμή μπορείτε να την προβλέψετε...γνώμη μου είναι μπορείτε να έχετε την επιλογή.

FQzVp3.png

92nJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...