Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Οχι εννοω που σου λεει ο γιατρος να ξεκινησεις περπατημα για να κατεβει το μωρο η κατι τετοιο!!!! Θυμαμαι φιλες μου που πηγαινανε για περπατημα 1 ωρα την ημερα καπου κοντα στον 9ο!!!!! Καλα εμενα η μπεμπα ειναι ειδη κατω γι'αυτο δεν κανω μεγαλες αποστασεις τα κλασικα!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Στο θεμα των μαιευτηριων δεν μπορω να συμμετεχω γιατι δεν ξερω και της Αθηνας τα μαιευτηρια............

Οσο για το περπατημα κιι εγω επειδη ειμαι του αθληματος καθως δεν εχω ουτε καν διπλωμα..........το πιο πιθανο ειναι να το σταματησω παρα να το αρχισω............αφου κι ο αντρας μου συνεχεια μου λεει "αυτο ειναι που ειπε ο γιατρος ξεκουραση κι οχι μονη σου? Ολη την ωρα εξω εισαι......" Η συνυφαδα μου κι η νυφη μου οπου και να ηθελαν να πανε, ικα, γιατρο, φαρμακειο, βολτα εμπαιναν στο αυτοκινητο να τις πανε...........ο αντρας μου λεει.......εσυ παντου ποδαρατη πας μονη σου............

Α και Φεγγαρενια, να εισαι σιγουρη οτι αν ημουν Αθηνα θα σε ειχα ταραξει στα τηλεφωνα για βολτα και καφεδες..............χαχαχαχαχα

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

εμενα το πιθανοτερο να μου πει σταματα να περπατας χιχιχιχιχιχιχι! και μενα κατω είναι οποτε δεν εχει θεμα;

οταν περπαταω στην αγορα πολύ ωρα μετα οταν ξαπλωνω τρωω πολλες κλωτσιες στον τραχηλο που πονανε!!! Γι'αυτο προτιμω να με πηγαινουν αγορα και απο εκει να βολταρω κανενα μισαωρακι!!!!!! και μετα καφεδακι και μετα βολτούλα ξανα!!!!!

οταν παω γιατρο ομως θελω να τον ρωτησω!!!!

Καλημερα.........

Πριν μπω διαβαζω διαφορα νεα με ποικιλα θεματα και πριν γραψω επι των θεματων ιαβαστε τι γλυκια ιστορια..............

http://www.e-radio.gr/blog/post.asp?uid=16844

πολύ συγκινητικό...

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα κι από μένα κορίτσια!

Στη δουλειά εγώ όμως με καλή διάθεση παρά τον μουντό καιρό....

Εμένα με είχαν στην αίθουσα τοκετού (σε ένα κρεβάτι αρκετά σκληρό για ύπνο) 18 ολόκληρες ώρες και αφού γέννησα με μετέφεραν στο δωμάτιο.

Δωράκι, που θα γεννήσεις εσύ?

FQzVp3.png

92nJp3.png

Καλημέρα κι από μένα κορίτσια!

Στη δουλειά εγώ όμως με καλή διάθεση παρά τον μουντό καιρό....

Εμένα με είχαν στην αίθουσα τοκετού (σε ένα κρεβάτι αρκετά σκληρό για ύπνο) 18 ολόκληρες ώρες και αφού γέννησα με μετέφεραν στο δωμάτιο.

Δωράκι, που θα γεννήσεις εσύ?

Στο Γενεσις Χαρα το πιο σιγουρο.............99% εκει θα παω.............ο γιατρος μου ειναι και στο Διαβαλκανικο αλλα δεν ξερω τιποτα για εκει και δεν εχω μιλησει ακομα και μαζι του να μου πει για καλυτερα που ειναι..............το Γενεσις ειναι και πιο κοντα στο Ιπποκρατειο για παν ενδεχομενο οποτε εκει...............Εσυ?

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια..Φτασαμε στη γεννα ε?Τι αγχος αυτο,εχω αρχησει ηδη να το σκευτομαι.

Εμενα στη κορη μου οταν πηγα στο Λητω οι μαιες με πηγαν σε ενα δωματιο μικρο για ιστορικο και το καλωπισμο και αφου εκανα και το μπανακι μου με πηγαν με καροτσακι σε μια αιθουσα με δυο κρεβατια και παραβαν στη μεση αλλα εκεινη την ημερα ημουν μονη.Ειχε τηλεοραση,το κρβατι ηταν ανετο (οσο μπορουσε αν φανταστεις οτι εισαι φουσκα και δεν βολευεσαι πουθενα).Σηκωθηκα να περπατησω μονο για να παω τουαλετα στην αρχη γιατι δεν επιτρεποταν αφου μου ειχαν σπασει τα νερα.Εκει καναμε τις εξωθησεις και μολις εμφανιστηκε το κεφαλι της μικρης με πηγαν στο χειρουργειο (μαλλον) οπου εκει με εκοψαν και βγηκε η μικρη σε λιγα λεπτα οπου και με εραψαν μετα.Μετα απο εκει με ξαναεβαλαν στο προηγουμενο δωματιο γιατι σε κρατανε για ελεγχο κανα 2ωρο και μετα σε πηγαινουν στο δωματιο σου.Ολες οιμαιες ευγενεστατες και με βοηθησαν πολυ.Βεβαια μεγαλητερη βοηθεια ειχα απο το γιατρο μου και τον αντρα μου.Γι΄αυτο κοριτσια να ειναι οι συζηγοι μεσα στην αιθουσα,ειναι μοναδικη εμπειρια!!!!

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Δωράκι εγώ έχει 1 βδομάδα τώρα που σκέφτομαι σοβαρά να πάω σε δημόσιο να γεννήσω. Στο Παπαγεωργίου θέλω γιατί ξέρω πως είναι σε επίπεδο σαν τις ιδιωτικές κλινικές. Απλά αν δεν εφημερεύει το Παπαγεωργίου την μέρα που θα σπάσουν τα νερά μου θα πρέπει να πάω στο Ιπποκράτειο και η αλήθεια είναι πως δεν θέλω καθόλου γιατί δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα. Στην Γενική Κλινική γέννησα τον πρώτο μου και εκεί θα γεννούσα και την μπέμπα τώρα αλλά σκέφτομαι πολύ το οικονομικό και μιας και το ΤΣΜΕΔΕ δεν θα μου δώσει τίποτα τώρα που μπήκε στον ΕΟΠΠΥ (παλιά έδινε 2500?) λέω να κρατήσω τα χρήματα για άλλες ανάγκες. Όπως και να'χει για την ασφάλεια του μωρού είναι καλύτερα σε δημόσιο οπότε μάλλον θα κάνω υποχωρήσεις στην δική μου άνεση...

FQzVp3.png

92nJp3.png

Δωράκι εγώ έχει 1 βδομάδα τώρα που σκέφτομαι σοβαρά να πάω σε δημόσιο να γεννήσω. Στο Παπαγεωργίου θέλω γιατί ξέρω πως είναι σε επίπεδο σαν τις ιδιωτικές κλινικές. Απλά αν δεν εφημερεύει το Παπαγεωργίου την μέρα που θα σπάσουν τα νερά μου θα πρέπει να πάω στο Ιπποκράτειο και η αλήθεια είναι πως δεν θέλω καθόλου γιατί δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα. Στην Γενική Κλινική γέννησα τον πρώτο μου και εκεί θα γεννούσα και την μπέμπα τώρα αλλά σκέφτομαι πολύ το οικονομικό και μιας και το ΤΣΜΕΔΕ δεν θα μου δώσει τίποτα τώρα που μπήκε στον ΕΟΠΠΥ (παλιά έδινε 2500?) λέω να κρατήσω τα χρήματα για άλλες ανάγκες. Όπως και να'χει για την ασφάλεια του μωρού είναι καλύτερα σε δημόσιο οπότε μάλλον θα κάνω υποχωρήσεις στην δική μου άνεση...

Το παπαγεωργιου το προτιμω κι εγω σε σχεση με το Ιπποκρατειο απλα εκει εχει καλη μοναδα για τα νεογνα αν μακρια απο εδω συμβει κατι...............οντως το Ιπποκρατειο απο προσωπικη εμπειρια (1 μηνα ειχαμε τη μαμα μου μεσα στην γυναικολογικη οχι ομως για γεννα ε?) δεν μου αρεσε καθολου.............αν και ημασταν εκει για αλλο λογο ειδαν πολλα τα ματια μου..............μονο στη πτερυγα πουυ εχουν ασφαλισμενους δημοσιου ειναι καλα κι αυτο το θυμαμαι απο την κουμπαρα μου που ειναι νοσοκομα και το 2ο το γεννησε εκει.................το 3ο το γεννησε στο παπαγεωργιου και ειναι πολυ καλυτερα...............προσωπικα μου αρεσε...........και το μωρο σε ωρες επισκεπτηριου μας το εδειξαν για ενα λεπτο απο τη πορτα η μαια εκει που τα εχουν, δεν το πανε στο δωματιο...............παντως κατι καλυπτει ο εοππυ σε ιδιωτικη κλινικη απευθειας σε αυτην...............ρωτα πριν καταληξεις τελικα............

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...