Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Και εγώ μέχρι τώρα ψήνομαι για το Λητώ. Το τιμολόγιο που μου έστειλαν το Μάιο για ασφαλισμένους ΕΟΠΥΥ εκτός ΟΓΑ είναι

* 3κλινο φ.τ (3 μέρες) 860 Ε / κ.τ. (4 μέρες) 960 Ε (επίσης, αν καμία ενδιαφέρεται, το κόστος για τον τοκετό σε νερό είναι ίδιο)

* 2κλινο φ.τ (3 μέρες) 1760 Ε / κ.τ. (4 μέρες) 2020 Ε

* φ.τ. "σαν στο σπίτι" (2 μέρες) 860 Ε (επίσης, αν καμία ενδιαφέρεται, το κόστος για τον τοκετό σε νερό είναι ίδιος)

Σημ.: 1. Στις τιμές περιλαμβάνεται η συμμετοχή του ασφαλισμένου στο ΚΕΝ,

Σημ.: 2. Δεν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 13%, η αμοιβή θεράποντος ιατρού, οι προαιρετικές εξετάσεις νεογνού και τα τηλεφωνικά έξοδα.

Σημ.: 3. Η επιπλέον μέρα νοσηλείας σε 3κλινο επιβαρύνεται με 100 ? (πλέον ΦΠΑ)

Αύριο έχω ξανά το μάθημα στο ΙΚΑ Ν. Ιωνίας, 9:30. Milinaki, όταν θα βγει το δικό μου γκρουπ, εσύ θα περιμένεις απ΄ έξω να μπεις; :-) Nefeli_13, μήπως γράφτηκες και εσύ τελικά;

Ioannaki28, οι σχέσεις μας προχωράνε, δεν μπορώ να πω ότι τρελαίνομαι, αλλά ούτε μου προκαλεί κάτι δυσάρεστο. I just take one for the team, if you know what I mean! :wink: Έκανα και ομοιοκαταληξία...

Άσχετο, εγώ είμαι η μικρή αδερφή, 5 χρόνια διαφορά με την άλλη. Μόνο φυσιολογικές αδερφικές καυγάδες θυμάμαι, για ζήλια δεν κατάλαβα κάτι από μικρή, παρά μόνο στα τελευταία χρόνια, που αυτή είχε κάποιες απίστευτες συμπεριφορές, που δεν εξηγούνται δυστυχώς αλλιώς.

UaT6p3.png

Διαφημίσεις

Zuzu, δεν πήρα καν τηλέφωνο! Αυτή την εβδομάδα έχω αρκετές δουλίτσες να κάνω, την επόμενη εβδομάδα έχω μαθήματα ανώδυνου στο Έλενα, τη μεθεπόμενη θα ασχολούμαι με τα φορολογικά και μετά μπαίνω στο μήνα μου οπότε δε νομίζω να προλάβω να πάω σε άλλο σεμινάριο...

Ιωάννα εμείς το έχουμε ξεχάσει το άθλημα... Είμαστε λίγο (για να μην πω υπερβολικά) φοβισμένοι γιατί και δυσκολευτήκαμε να συλλάβουμε και είχαμε μια παλλίνδρομη πέρσι οπότε δε θέλουμε να το ρισκάρουμε να συμβεί κάτι... Παρ' όλ' αυτά όρεξη υπάρχει και από τους δυο, απλά κάνουμε υπομονή! χιχιχιχιχι!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλησπέρα, κορίτσια!

Μαράκι και Φεγγαρένια, για πείτε περισσότερες λεπτομέρειες για το Ρέα που πήγατε. Πήρα κι εγώ τηλ. σήμερα και ρώτησα για τις τιμές και θέλουμε να πάμε από εκεί για μια επιτόπια αυτοψία με το σύζυγο. Αν πάμε σε ώρα επισκεπτηρίου θα μας δείξουν και τις αίθουσες τοκετών; Εσείς κλείσατε ραντεβού ή πήγατε σε τυχαία ώρα; Προβληματίζομαι μεταξύ τρίκλινου και οικονομικού δίκλινου, μου είπαν ότι στο οικονομικό δίκλινο έχει μια συρόμενη πόρτα στο ενδιάμεσο που είναι κλειστή αλλά ότι ίσως δεν έχει ηχομόνωση και αναρωτιέμαι μήπως τελικά το τρίκλινο θα έχει λιγότερη φασαρία από το οικονομικό δίκλινο; Επίσης, θέλω να ρωτήσω κάποιες λεπτομέρειες, όπως αν σου δίνουν το μωρό για θηλασμό ακριβώς μετά τον τοκετό, αν κόβουν αμέσως τον ομφάλιο λώρο ή όχι, αυτά λέτε πρέπει να τα συζητήσω με το γυναικολόγο ή είναι θέμα του μαιευτηρίου;

Zuzu, λογικά θα συναντηθούμε αύριο, εμένα το μάθημα είναι στις 11.30. Μάλλον θα φοράω το αγαπημένο μου μαύρο μπλουζάκι που δείχνει ένα μωράκι στην κοιλίτσα. Αν με δεις μίλα μου, θα χαρώ να γνωριστούμε!

Ιωαννάκι, νομίζω ότι τα σκαμπανεβάσματα στην ερωτική διάθεση είναι φυσιολογικά, με τόσες ορμόνες που μας κατακλύζουν. Κι όσο προχωράει η εγκυμοσύνη και φουσκώνει η κοιλίτσα η ερωτική δραστηριότητα δυσκολεύει κάπως, όπως και να 'χει...

Λοιπόν, για τη διαφορά ηλικίας εγώ έχω τρία χρόνια διαφορά με τον αδερφό μου και είμαστε πολύ αγαπημένοι αλλά πάντα υπήρχε μια διαφορά φάσης μεταξύ μας. Δηλαδή όταν εγώ πήγα γυμνάσιο αυτός ήταν ακόμα στο δημοτικό, όταν πήγα λύκειο αυτός ξεκινούσε το γυμνάσιο, όταν ήμουν φοιτήτρια αυτός πήγαινε λύκειο κ.ο.κ. Αντιθέτως, ο άντρας μου που έχει περίπου 1,5 χρόνο διαφορά με την αδελφή του κάνανε πάντα πολλή παρέα, είχαν κοινούς φίλους, βγαίνανε μαζί όταν ήταν φοιτητές, υπάρχει ένα άλλο δέσιμο. Εξαρτάται κι απ' τα παιδιά, βέβαια, αλλά γι' αυτό εγώ είμαι περισσότερο υπέρ της μικρής διαφοράς.

Εμείς σήμερα έχουμε ραντεβού με τον υποψήφιο μελλοντικό παιδίατρο και έχω ετοιμάσει μία ολόκληρη σελίδα λίστα ερωτήσεων να του κάνω... ελπίζω να μη μας περάσει για τελείως υστερικούς και αρνηθεί να αναλάβει την περίπτωσή μας!

Βρε παιδιά, πραγματικά η Floreta τι να έγινε; Λέτε να γέννησε κιόλας τα διδυμάκια, έχει κανείς νέα της;

tt18a28c.aspx

Καλημέρα!!!!

Σημερα κοιμηθηκα καλά αλλα ξυπνησα με τα ψυχολογικά μου!!! πολύ κλάμα απο το πρωι γιατι είδα ενα ονειρο οτι κανενας δεν θα αγαπαει την μπεμπα εκτον του αντρα μου και την μαμα μου!!!!!Αφηστε ξερω οτι ειναι χαζαμαρες αφου εχουμε μια μεγαλη αγαπημενη οικογενεια αλλα δεν ξερω πως μου βγηκε αυτο το συναισθημα!!!!!

Παω να παρω λιγο αερα μεχρι το φαρμακειο και επανερχομαι να σας διαβασω:):):):)

Βρε Μαγδούλα όχι μη λες τέτοια! Από την εγκυμοσύνη είναι όλα αυτά, να δεις μόλις γεννησεις θα τη λατερψουν τη μικρή σου όλοι!! Δε γίνεται αλλιώς!

καλημέρα στα κορίτσια μου!!!! τι κάνετε??? ανανεωμένες από σ/κ.... χαίρομαι....

λοιπόν εμείς μάλλον τελικά κλείνουμε προς δημόσιο, αρεταίειο κ αυτό γιατί κακά τα ψέματα βρε κορίτσια μου, τα οικονομικά μας είναι πολύ χάλια. προτιμώ να κάνω μια βάφτιση αργότερα. τι να πω... μεχρι τότε θα δούμε.

Μάγδα μου μη σου πω οτι μόνο την μπέμπα θα αγαπάνε κ εσάς θα σας ξεχάσουν..... χαχαχαχαχααααα βρε κουτούλι, όχι μόνο θα την αγαπάνε, θα την λατρεύουν!!!! κ εσάς βέβαια!!!!!

βρε κορίτσια μου η Φλώρα που είναι???

εμείς καλά περάσαμε το σ/κ. το σάββατο πήγαμε σε ένα πάρτυ που είχε το Σωμα Ελλήνων Οδηγών για το κλείσιμο της χρονιας. πολύ ωραία περάσαμε. εχτές είχαμε πάει Ναύπλιο οικογενειακώς κ με κάτι φίλους. πολύ ωραία. έριξα κ έναν ύπνο το βράδυ... το φχαριστήθηκα.

Ζουνιτσα ο γιατρός σου είναι και στο Αρεταίειο? Καλά το σκέφτεσαι, αφού έχεις και αυτη την επιλογή γιατι να μην σου μείνουν τα χρηματα για αργότερα? Αχχχχχχ εντωμεταξυ καθε Σ/Κ όλες όλο βόλτες μου είσαστε λυπηθείτε κ εμάς που διαβαζουμε :cry: :cry: :cry:

Nefeli μου αποφασησα να τον βαλω κατευθειαν στο κρεβατακι.Να μην αγορασω αλλη καλαθουνα.Τζαμπα λεφτα....Ετσι και αλλιως το πρωτο καιρο μαλλον εγω θα κοιμαμαι στο παιδικο και οχι η κορη μου!!!!Γιατι αν τον αφησω μαζι της θα τον περασει για κουκλα χαχαχα....

Σωστή! Εγώ ούτε στον Κωστη είχα καλαθούνα ούτε τωρα θα πάρω, μου χε δώσει μια κοπέλα τη δική της, 2 φορες αντε τρεις να βάλαμε το μωρό μεσα.. Τζαμπα λεφτά, κατ'εμέ!

κι εγω νεφελακι ετσι σκεφτομαι και το 6,5 και το εναμιση καλα μου φαινονται αυτο το συνηθισμενο 3,5 παλι μου φαινεται πολύ ασχημο οι υπολοιπες τι γνωμη εχετε;

ΤΑ δικά μο παιδάκια θα χουν διαφορά 4 σχεδόν χρόνια. 3 και 8 μήνες για την ακρίβεια, αλλά ήρθαν έτσι τα πράγματα που δεν γινόταν κ πολύ νωρίτερα να κάνουμε δεύετερο. Κάτω από διαφορετικές συνθηκες, θα ήθελα να έχω μείνει εγκυος στα καπάκια, να χουν το πολύ ενάμιση χρόνο διαφορά. Ζόρι στην αρχή, αλλά πιστευω πως το αποτέλεσμα σε δικαιώνει!

κοριτσια να σας ρωτησω κατι αδιακριτο?οι ερωτικες σας σχεσεις με τους αντρες σας πως ειναι?εγω ενω μεχρι πριν 2-3 βδομαδες ειχα πολυ ορεξη ξαφνικα μου κοπηκε.συγνωμη για την ερωτηση αλλα δεν ξερω ποιον αλλο να ρωτησω

Τι συγγνώμη κοριτσάκι μου εδώ είμαστε να τα λέμε. Εμείς, εγω δηλαδη, σε αυτη την εγκυμοσύνη έχω πάρα πολύ ορεξη .. ενω στην 1η δεν ήθελα καθόλου..

Καλησπέρα, κορίτσια!

Μαράκι και Φεγγαρένια, για πείτε περισσότερες λεπτομέρειες για το Ρέα που πήγατε. Πήρα κι εγώ τηλ. σήμερα και ρώτησα για τις τιμές και θέλουμε να πάμε από εκεί για μια επιτόπια αυτοψία με το σύζυγο. Αν πάμε σε ώρα επισκεπτηρίου θα μας δείξουν και τις αίθουσες τοκετών; Εσείς κλείσατε ραντεβού ή πήγατε σε τυχαία ώρα; Προβληματίζομαι μεταξύ τρίκλινου και οικονομικού δίκλινου, μου είπαν ότι στο οικονομικό δίκλινο έχει μια συρόμενη πόρτα στο ενδιάμεσο που είναι κλειστή αλλά ότι ίσως δεν έχει ηχομόνωση και αναρωτιέμαι μήπως τελικά το τρίκλινο θα έχει λιγότερη φασαρία από το οικονομικό δίκλινο; Επίσης, θέλω να ρωτήσω κάποιες λεπτομέρειες, όπως αν σου δίνουν το μωρό για θηλασμό ακριβώς μετά τον τοκετό, αν κόβουν αμέσως τον ομφάλιο λώρο ή όχι, αυτά λέτε πρέπει να τα συζητήσω με το γυναικολόγο ή είναι θέμα του μαιευτηρίου;

Zuzu, λογικά θα συναντηθούμε αύριο, εμένα το μάθημα είναι στις 11.30. Μάλλον θα φοράω το αγαπημένο μου μαύρο μπλουζάκι που δείχνει ένα μωράκι στην κοιλίτσα. Αν με δεις μίλα μου, θα χαρώ να γνωριστούμε!

Ιωαννάκι, νομίζω ότι τα σκαμπανεβάσματα στην ερωτική διάθεση είναι φυσιολογικά, με τόσες ορμόνες που μας κατακλύζουν. Κι όσο προχωράει η εγκυμοσύνη και φουσκώνει η κοιλίτσα η ερωτική δραστηριότητα δυσκολεύει κάπως, όπως και να 'χει...

Λοιπόν, για τη διαφορά ηλικίας εγώ έχω τρία χρόνια διαφορά με τον αδερφό μου και είμαστε πολύ αγαπημένοι αλλά πάντα υπήρχε μια διαφορά φάσης μεταξύ μας. Δηλαδή όταν εγώ πήγα γυμνάσιο αυτός ήταν ακόμα στο δημοτικό, όταν πήγα λύκειο αυτός ξεκινούσε το γυμνάσιο, όταν ήμουν φοιτήτρια αυτός πήγαινε λύκειο κ.ο.κ. Αντιθέτως, ο άντρας μου που έχει περίπου 1,5 χρόνο διαφορά με την αδελφή του κάνανε πάντα πολλή παρέα, είχαν κοινούς φίλους, βγαίνανε μαζί όταν ήταν φοιτητές, υπάρχει ένα άλλο δέσιμο. Εξαρτάται κι απ' τα παιδιά, βέβαια, αλλά γι' αυτό εγώ είμαι περισσότερο υπέρ της μικρής διαφοράς.

Εμείς σήμερα έχουμε ραντεβού με τον υποψήφιο μελλοντικό παιδίατρο και έχω ετοιμάσει μία ολόκληρη σελίδα λίστα ερωτήσεων να του κάνω... ελπίζω να μη μας περάσει για τελείως υστερικούς και αρνηθεί να αναλάβει την περίπτωσή μας!

Βρε παιδιά, πραγματικά η Floreta τι να έγινε; Λέτε να γέννησε κιόλας τα διδυμάκια, έχει κανείς νέα της;

Στο ΡΕΑ πήγαμε τυχαία χθες, είχε έρθει ο αντρας μου να με πάρει από Πειραιά και γυρνωντας μου λέει δεν πάμε να δούμε το ΡΕΑ? Μπήκαμε και ζητησαμε στην υποδοχή να μας δείξουν ενα τρικλινο, μας στείλανε πάνω στον 5ο κ εκει μια πολύ γλυκιά κοπέλα δε ξερω αν ηταν μαια η νοσηλευτρια μας εδειξε ενα δωματιο που δεν είχε λεχωνες εννοείται. Ήταν πολύ ευρυχωρο για τρικλινο, μιλάω πάντα σε σύγκριση με του ΜΗΤΕΡΑ τα τρικλινα όπως τα θυμαμαι από το 2009. Ήταν καθαρό, και σου αφηνε την αίσθηση του καινούριου, του φρέσκου δεν ξέρω πως να το περιγραψω!

Κορίτσια όντως η Floreta έχει μερες να μπει, ελπίζω να είναι όλα καλά και απλά να έχει τρεξιματα με το διδακτορικό της!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Πώς ήταν η αίθουσα τοκετού; Σαν κανονικό χειρουργείο ή κάτι πιο "φιλικό"; Στο site του Λητώ είχα διαβάσει ότι έχουν π.χ. φυσικό φωτισμό.

Milinaki μου, στην αιθουσα τοκετού θα κάτσεις τόσο λίγο που ακόμα και φιλική να μην είναι, δε νομίζω πως θα το καταλάβεις.. ασε που όλα τα σαιτ των μαιευτηριων, γραφουν τα δικά τους για να προσελκύσουν πελάτες.. Εγω δε θυμαμαι καθόλου πως ηταν η αιθουσα τοκετού,γιατι είναι τόσο εντονα όλα αυτα που βιώνεις εκεινη τη στιγμή που όλα τα άλλα ξεθωριάζουν η και διαγραφονται με το χρόνο!!! Από την αιθουσα τοκετου θυμάμαι μόνο το χερι του αντρα μου να σγιγγει το δικό μου, την ασπρη ρόμπα της μαιας που με βοηθησε να γεννησω, το γιατρό μου να κραταει αναποδα σαν αρνι το γιο μου στον αερα μόλις βγηκε και τελος δυο πελώρια αλλά ταυτοχρονα μικρά ματακια να με κοιταζουν γεματα περιεργεια μόλις τον πήρα αγκαλιά!!! Δε θυμάμαι ούτε χρώματα, ούτε φωτισμούς, ούτε τίποτα!!!

Με όλα αυτα θέλω απλά να σου πως μην αγχωνεσαι και προβληματίζεσαι για όοοολα, είναι κάποια πραγματα που τελικά δεν έχουν καμία μα καμία σημασία!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Δίκιο έχεις, Μαράκι, αλλά ρωτάω γιατί είδα χτες στην τηλεόραση τα φιλαράκια που ήταν η Ρέιτσελ στο μαιευτήριο και είχαν περάσει κι εγώ δεν ξέρω πόσες ώρες και αργούσε πολύ ο τοκετός - οπότε λέω άμα μου τύχει κι εμένα να είμαι σε ευχάριστο χώρο, τουλάχιστον!

tt18a28c.aspx

Καλησπέρα και από εμένα!

Πολλά θέματα έχετε ανοίξει και δεν ξέρω από που να αρχίσω...

Λοιπόν, σχετικά με το Ρέα, επειδή εκεί γέννησα το πρώτο μου παιδάκι, η εμπειρία ήταν πολύ καλή. Να τονίσω ότι δεν υπάρχει αίθουσα τοκετού εκεί. Στο δωμάτιο που σε πηγαίνουν εξ αρχής, εκεί γεννάς και όλας. Δε σε μεταφέρουν κάπου αλλού, εκτός αν πας για καισαρική (νομίζω), γιατί εγώ γέννησα φυσιολογικά, οπότε δεν είμαι σίγουρη. Άρα είσαι μόνη σου από την αρχή, με τον άντρα σου, αν θες, μαζί μέχρι τέλους.

Το τρίκλινο, είναι πράγματι πολύ ευρύχωρο και άνετο, σε τέτοιο ήμουν και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Το θετικό που έχει το οικονομικό δίκλινο κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι ότι η τουαλέτα αναλογεί σε 2 άτομα και όχι σε 3. Είναι βέβαια πολύ καθαρά έτσι και αλλιώς, αλλά όπως και να έχει νομίζω ότι όλες μας το σκεφτόμαστε.

Εμένα τα παιδάκια μου θα έχουν διαφορά 2 χρόνια και 4 μήνες περίπου. Νομίζω δεν υπάρχει κανόνας για την ιδανική διαφορά ηλικίας. Για μένα έπαιζε σημαντικό ρόλο να αισθανόμαστε εγώ και ο άτρας μου έτοιμοι για ένα δεύτερο μωρό. Την πρώτη φορά έμεινα έγκυος μετά από προσπάθειες σχεδόν 2 ετών...αυτή τη φορά έμεινα με την πρώτη προσπάθεια...ούτε που το φανταζόμουν. Οκ, δε φανταζόμουν ότι θα ήταν τόσο απλό και βγήκα λίγο εκτός προγράμματος, αλλά δε θα το άλλαζα με τίποτα. Να κάνετε το δεύτερο όταν είσαστε έτοιμες για το φτου και από την αρχή, γιατί όπως και να το κάνουμε, ένα ζόρι θα το έχει!

Kαλημέρα κορίτσια! Βιβή δε το ήξερα για το ΡΕΑ οτι σε πάνε εξ αρχης σε ένα δωμάτιο(οπότε καλά εκανε το Milinaki και έθεσε την ερώτηση), στο ΜΗΤΕΡΑ άλλαξα 3: προετοιμασία ωδυνες και τοκετος. Καλύτερα να είμαστε σε ένα από την αρχή, δε μου άρεσε που συνεχώς με μετέφεραν!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, κορίτσια!

Καλημέρα!

Λοιπόν, εγώ θα βάλω ένα άσπρο μπλουζάκι που έχει μια τεράστια μαύρη μαϊμού μπροστά. :idea:

Τα λέμε!

UaT6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...