Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Γιατι αρχες Σεπτεμβρη ο Ιουλιος τι εχει; χιχιχιχιχι! εγω παλι με βλεπω στο νησακι μου στην ησυχία μου να κανω μπλουμ μπλουμ και ξανα-μανα-μπλουμ η μανα! χιχιχιχιχιχιχιχιχιχ!

Διαφημίσεις

Οχι ξερω σιγουρα οτι στο δημοσιο δεν δικαιουσαι............το εκοψαν............το ξερω με σιγουρια γιατι μια συναδερφος μου που θα γεννησει σε δημοσιο ρωτησε κι εκεινη και της ειπε οτι δεν δικαιουται τιποτα απο επιδομα τοκετου...............

ε τοτε ετσι θα ναι!

ναι το επιδ.τοκετού έχει κοπεί. παίρνεις το άλλο. φανταστείτε οτι εγώ είχα πάρει στην Αγγελική 3500 περίπου. τώρα θα πάρω 1500 κ αν.... κ ας γεννήσω στο δημοσιο. απλά σου καλύπτουν ένα ποσό στο ιδιωτικό. όπως είπε η Δώρα.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Γιατι αρχες Σεπτεμβρη ο Ιουλιος τι εχει; χιχιχιχιχι! εγω παλι με βλεπω στο νησακι μου στην ησυχία μου να κανω μπλουμ μπλουμ και ξανα-μανα-μπλουμ η μανα! χιχιχιχιχιχιχιχιχιχ!

Ειπα να σε σαραντισω πρωτα;):):):) Αλλα Ιουλιο θελεις..... Ιουλιο λοιπον σου χαλαω εγω χατηρι:):):)

Πω πω τι ζεστη:confused::confused: Παω να μαγειρεψω η ανεπροκοπη:oops::oops:

YgXXp2.png

wbSJp2.png

ναι το επιδ.τοκετού έχει κοπεί. παίρνεις το άλλο. φανταστείτε οτι εγώ είχα πάρει στην Αγγελική 3500 περίπου. τώρα θα πάρω 1500 κ αν.... κ ας γεννήσω στο δημοσιο. απλά σου καλύπτουν ένα ποσό στο ιδιωτικό. όπως είπε η Δώρα.

Αυτο που θα παρεις ειναι απο τα επιδοματα μητροτητας (κυοφορειας καιι λοχειας) σωστα? Αυτα τα δικαιουνται ολες αρκει να συμπληρωνουν τα ενσημα...................

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

ναι, αυτά είναι. απλά τότε είχα πάρει κ το επίδομα τοκετού. ναι, πρεπει να έχεις 200 ένσημα (νομίζω) μέχρι την άδεια. κάτι τέτοιο. κ φυσικά να είναι σε ισχύ το βιβλιάριο.

WeDjp2.png

0hUop3.png

ναι, αυτά είναι. απλά τότε είχα πάρει κ το επίδομα τοκετού. ναι, πρεπει να έχεις 200 ένσημα (νομίζω) μέχρι την άδεια. κάτι τέτοιο. κ φυσικά να είναι σε ισχύ το βιβλιάριο.

200 ενσημα τα τελευταια 2 χρονια και για το βιβλιαριο δεν μου ειπε τιποτα αλλα λογικα ναι, πρεπει να ειναι σε ισχυ.............

Σας φιλω!

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια και εγω με την αδερφη μου 7 χρονια διαφορα ειχαμε αλλα οχι απο επιλογη των γονιων μου.Προσπαθουσαν καιρο αλλα τοτε αποφασησε ο Θεος να τους χαρισει ενα δευτερο.Μια ζηλια παντα υπαρχει αναμεσα στα αδερφια.Και εγω πιστευω οτι η κορη μου θα ζηλεψει,ειναι λογικο αλλα το θεμα ειναι να το κρατησεις εντος οριων ολο αυτο.

Κοριτσια και καποια αλλη το ανεφερε,η floreta με τα διδυμα εχει καιρο να μπει.Ελπιζω ολα μα ολα να ειναι καλα!!!

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Έπιασα το τηλέφωνο με την πεθερά μου και ξεχάστηκα...

Για τις ηλικίες, κουραστική για τη μαμά είναι και η πολύ μεγάλη διαφορά και η πολύ μικρή! Για μένα το ιδανικό είναι 2-4 χρόνια, που έχεις ακόμα αντοχές να μεγάλωσεις ένα ακόμα παιδί, αλλά προλαβαίνεις να ξεκουραστείς λίγο και στο ενδιάμεσο! Μακάρι να μας πάνε όλα καλά βέβαια κι ας έρθουν όποτε θέλουν τα μωράκια!

Για το επίδομα, από το Φεβρουάριο άλλαξαν τα πράγματα και δεν παίρνει κανείς επίδομα, παρά καλύπτονται κάποια από τα έξοδα του ιδιωτικού μαιευτηρίου! Α, επίδομα παίρνουμε αν γεννήσουμε στο σπίτι ή στο δρόμο! Μήπως να το ξανασκεφτούμε;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

κοριτσια να σας ρωτησω κατι αδιακριτο?οι ερωτικες σας σχεσεις με τους αντρες σας πως ειναι?εγω ενω μεχρι πριν 2-3 βδομαδες ειχα πολυ ορεξη ξαφνικα μου κοπηκε.συγνωμη για την ερωτηση αλλα δεν ξερω ποιον αλλο να ρωτησω

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...