Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

σ'εμάς ηδιαφορά από το 1ο με το 2ο θα είναι 3 χρόνια. εγώ την θεωρώ καλή. τώρα αυτά είναι κ λίγο προσψπικές απόψεις. από την άλλη τα 6,5 μου φαίνονται πολλά από την άποψη οτι επειδή έχεις βγει λίγο από θέμα αποστείρωση-πάνες-αλεσματα φαγητών-κυνήγημα από την αρχή, δεν το παίρνεις απόφαση να ξαναγυρίσεις πίσω.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!τι κανουν τα μωρακια σας?το αρεταιο ειναι πολυ καλο γεννησε μια φιλη μου εκει.κ εγω σε δημοσιο θα γεννησω γιατι εδω δεν υπαρχει ιδιωτικο.πολλα κοριτσια εχουν εξαφανιστει απ το καφε μας,ευχομαι να ειναι καλα.βρε κοριτσια κοιμαστε καλα το βραδυ?εγω κανω πολυ ανησυχω υπνο.για την διαφορα που λετε εγω εχω εναν αδελφο 2 χρονια μικροτερο μου κ εναν αλλο 14 χρονια,εγω θα ηθελα τα δικα μου να χουν διαφορα 4-5 χρονια,αλλα ποτε δεν ξερεις ποτε μπορει να ερθει.την πεμπτη εχω να κανω καμπυλη σακχαρου,μπλιαχ.το ντομπλερ που λετε τι ειναι κ ποτε γινεται?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημέρα και από μένα!!!

Εμείς με τα αδέρφια μου έχουμε διαφορές στην ηλικία από 1 μέχρι και 5 χρόνια. Δεν μπορώ να πω ποιο είναι καλύτερο γιατί από το 3ο-4ο παιδί και μετά συνήθως οι ζήλιες ελαττώνονται. Συμφωνώ πως είναι και στο παιδί και πολλές φορές το μικρό ζηλεύει το μεγάλο. Εγώ πάντως, αν μου δώσει ο Θεός, θέλω να κάνω σίγουρα 4 παιδάκια και μάλιστα κοντά-κοντά. Και ελπίζω να μου δώσει και δύναμη μετά ο Θεός να τα μεγαλώσω...χιχιχι...

Κορίτσια, μετά από πολλή σκέψη αποφάσισα να γεννήσω κι εγώ σε δημόσιο και να εξοικονομήσω 2,5 χιλιάρικα εποχές που είναι. Θα περάσω μία από αυτές τις μέρες από το Παπαγεωργίου να ρωτήσω για την όλη διαδικασία και βλέπουμε. Όπως είπε και η Ζουνίτσα, γιατί να μην τα έχω αυτά τα χρήματα για τη βάφτιση αύριο-μεθαύριο?

FQzVp3.png

92nJp3.png

ως την 32η εβδομαδα γινεται η καμπυλη δεν ειναι τιποτα χαλαρα καμια δε κοιμαται εντελως καλα το βραδυ πλεον ασε που εγω γινομαι μουσκεμα συνεχεια χτες εβαλα ανεμιστηρα εσεις ζηλιες είχατε;

Στο δημοσιο απλα να ξερετε οτι δεν δικαιουται κανεις επιδομα τοκετου. Τα ρωτησα σημερα στο ικα που πηγα.

Εγω προσωπικα δεν ζηλεψα ποτε τον αδερφο μου ουτε εκεινος...............εκτος απο την διαφορα ηλικιας επαιξε ρολο πιστευω που ειμαστε κι αντιθετο φυλο..............δεν ξερω πως θα ημουν αν ειχα αδερφη και ειχα την ιδια διαφορα οπως με τον αδερφοο μου (μεγαλυτερος ειναι)..................και πιστευω οτι αυτο που ειπε η Ζουνιτσα ειναι αληθεια............μπορει οσο ειναι βρεφος το ενα να το ζηλευει το μεγαλυτερο αλλα οταν μεγαλωνει κι αυτο νομιζω περισσοτερο ζηλευει το μικρο...........

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

μ αυτον που χουμε 2 χρονια ναι ειχαμε να φανταστειτε ο καημενος εχει δυο σημαδια στο δεξι κ στο αριστερο φρυδι απο μενα τη μια τον εριξα πανω σε μια γλαστρα κ εκανε ραμματα κ την αλλη σε ενα σκαλι.απο ποτε ισχυει αυτο για το επιδομα?εμενα η θεια μου γεννησε τον νοεμβρη σε δημοσιο κ πηρε 1000 ευρω

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Αφηστε ασχημος υπνος, περιεργα ονειρα και ορμόνες που κάνουν πάρτυ......

:rolleyes::rolleyes: ωραία ειναι!!!!

καλα εγω σημερα εβλεπα οτι εφευγε το πλοιο κι εγω ειχα ξεχασει να μαζεψω τα πραγματα από το ξενοδοχειο! και μετα οτι εδινα εξεταστικη και καποιος εσβησε τα φωτα και δεν εβλεπα να γραψω! χιχιχιχιχιχιχιχιχ!

Φεγγαρένια διακοπες σε νησακι ονειρευόμαστε????? Αχ και εγω θα ηθελα:):) μιας και περσι δεν πηγαμε γιατι εκανα λαπαροσκοπηση καλοκαιριατικα και ημουν ξαπλα!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Με τον μεγαλο εχουμε 1,5 χρονο διαφορα σαν δυδυμακια μεγαλώσαμε πολύ αδυναμια τον ειχα!!!!! Με το μικρο εχουμε 6 χρονια διαφορα τον εβλεπα σαν κουκλα πολύ χαιδεμα αλλα η μαμα λεει του εδινα και απο καμία!!!:):):) Τωρα τον μικρο ακομα μικρο τον βλέπω!!!:):) Το χαιδεμένο:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

μ αυτον που χουμε 2 χρονια ναι ειχαμε να φανταστειτε ο καημενος εχει δυο σημαδια στο δεξι κ στο αριστερο φρυδι απο μενα τη μια τον εριξα πανω σε μια γλαστρα κ εκανε ραμματα κ την αλλη σε ενα σκαλι.απο ποτε ισχυει αυτο για το επιδομα?εμενα η θεια μου γεννησε τον νοεμβρη σε δημοσιο κ πηρε 1000 ευρω

Δεν ξερω απο ποτε ισχυει αλλα σημερα πηγα να πληρωθω στο ικα και η προισταμενη στις παροχες που ρωτησα για το τι δικαιουμαι μου ειπε οτι τα επιδοματα μητροτητας, κανονικα, αρκει να εχω 200 ενσημα στα προηγουμενα 2 χρονια και το επιδομα τοκετου εχει κοπει γενικα απλα η ασφαλεια σε περιπτωση γεννας σε ιδιωτικη κλινικη καλυπτει ενα ποσο το οποιο δεν παιρνεις στο χερι αλλα τα παιρνει απευθειας η κλινικη απο το ικα και πληρωνεις τη διαφορα............

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

ψυχολογος είσαι μαγδα; ακριβως αυτο ονειρευομαι!!!!!! τι να σαραντησω το βλεπω να το βουταω από το μαιευτηριο και στο καραβι! χιχιχιχι!

Σε βλεπω αρχες Σεπτεμβρη στην Μυκονο να χορευεις με το μωρο αγκαλιά:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

με καταλαβαινεις Μαγδα κι εγω μια τετοια διαφορα επιδιωκω να μεγαλωσουν σα διδυμακια!

Και εγω θα το ηθελα 1,5-2 χρονακια εαν με βοηθησει η Παναγια (εχουμε και μια δυσκολια στην συλληψη) :):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Ντορακι για το δημοσιο δε ξερω αλλα για το ιδιωτικο οντως ετσι είναι!

Οχι ξερω σιγουρα οτι στο δημοσιο δεν δικαιουσαι............το εκοψαν............το ξερω με σιγουρια γιατι μια συναδερφος μου που θα γεννησει σε δημοσιο ρωτησε κι εκεινη και της ειπε οτι δεν δικαιουται τιποτα απο επιδομα τοκετου...............

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...