Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

καλημερα μανουλιτσες!!!!!

αχ τι καλα που πηγατε και ειδατε τα δωματια!!!

εγω στο ιασω θα γεννησω πρωτα ο Θεος,τα εχω δει τα δωματια τοσες φορες που εχω παει για επισκεψη !

NkOFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Σημερα κοιμηθηκα καλά αλλα ξυπνησα με τα ψυχολογικά μου!!! πολύ κλάμα απο το πρωι γιατι είδα ενα ονειρο οτι κανενας δεν θα αγαπαει την μπεμπα εκτον του αντρα μου και την μαμα μου!!!!!Αφηστε ξερω οτι ειναι χαζαμαρες αφου εχουμε μια μεγαλη αγαπημενη οικογενεια αλλα δεν ξερω πως μου βγηκε αυτο το συναισθημα!!!!!

Παω να παρω λιγο αερα μεχρι το φαρμακειο και επανερχομαι να σας διαβασω:):):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα!!!!

Σημερα κοιμηθηκα καλά αλλα ξυπνησα με τα ψυχολογικά μου!!! πολύ κλάμα απο το πρωι γιατι είδα ενα ονειρο οτι κανενας δεν θα αγαπαει την μπεμπα εκτον του αντρα μου και την μαμα μου!!!!!Αφηστε ξερω οτι ειναι χαζαμαρες αφου εχουμε μια μεγαλη αγαπημενη οικογενεια αλλα δεν ξερω πως μου βγηκε αυτο το συναισθημα!!!!!

Παω να παρω λιγο αερα μεχρι το φαρμακειο και επανερχομαι να σας διαβασω:):):):)

ελα βρε Μαγδουλα μου φυσικα και ολοι θα αγαπανε την μπεμπα σου γιατι απλα θα ειναι αξιολατρευτη :P:p

αχ παλιοορμονες!!!!μου φαινεται τωρα στο τελος βαρανε κοκκινο, και γω γενικα ειμαι καπως......

NkOFp3.png

καλημέρα στα κορίτσια μου!!!! τι κάνετε??? ανανεωμένες από σ/κ.... χαίρομαι....

λοιπόν εμείς μάλλον τελικά κλείνουμε προς δημόσιο, αρεταίειο κ αυτό γιατί κακά τα ψέματα βρε κορίτσια μου, τα οικονομικά μας είναι πολύ χάλια. προτιμώ να κάνω μια βάφτιση αργότερα. τι να πω... μεχρι τότε θα δούμε.

Μάγδα μου μη σου πω οτι μόνο την μπέμπα θα αγαπάνε κ εσάς θα σας ξεχάσουν..... χαχαχαχαχααααα βρε κουτούλι, όχι μόνο θα την αγαπάνε, θα την λατρεύουν!!!! κ εσάς βέβαια!!!!!

βρε κορίτσια μου η Φλώρα που είναι???

εμείς καλά περάσαμε το σ/κ. το σάββατο πήγαμε σε ένα πάρτυ που είχε το Σωμα Ελλήνων Οδηγών για το κλείσιμο της χρονιας. πολύ ωραία περάσαμε. εχτές είχαμε πάει Ναύπλιο οικογενειακώς κ με κάτι φίλους. πολύ ωραία. έριξα κ έναν ύπνο το βράδυ... το φχαριστήθηκα.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Ωραίο είναι και το Ιασώ, Χριστίνα! Μια χαρά και το Αρεταίειο, σου μένουν και τα λεφτά όπως λες Ζουνίτσα!!! ;) Μάγδα, απίστευτο όνειρο! Μα τι βλέπουμε στην εγκυμοσύνη....

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια....

Πως περασατε σ/κ?Εμεις ειδικα το Σαββατο ολη μερα εξω.Πηγαμε και στα τζαμπο και πηρα καλτσακια και μαντηλακια για το μπεμπη.Τα αλλα θα τα παρω απο motherbaby.Εκανα και τη λιστα επιτελους και σιγα σιγα αρχιζω να ψωνιζω.Βεβαια ακομα δεν εχουμε αποφασισει πως θα φτιαχτει το δωματιο.Τωρα ειναι καθαρα κοριτσιστικο (εκτος απο το βαψιμο που ειναι λαχανι με νερα γιατι ειχαμε προβλεψει) αλλα δεν εχουμε αποφασισει ακομα αν θα ειναι χωρος και παιχνιδιου ή μονο υπνου.Στεναχωρηθηκα κιολας γιατι η καλαθουνα που ειχαμε εχει χαλασει ,ατιμος υδραυλικος που ηρθε και εβαλε το θερμοσιφωνα,εστζε μερες χωρις να παρουμε χαμπαρι γιατι ο κυριος δεν το ειχε σφιξει καλα!!!!!

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

καλα εγω σημερα εβλεπα οτι εφευγε το πλοιο κι εγω ειχα ξεχασει να μαζεψω τα πραγματα από το ξενοδοχειο! και μετα οτι εδινα εξεταστικη και καποιος εσβησε τα φωτα και δεν εβλεπα να γραψω! χιχιχιχιχιχιχιχιχ!

Nefeli μου αποφασησα να τον βαλω κατευθειαν στο κρεβατακι.Να μην αγορασω αλλη καλαθουνα.Τζαμπα λεφτα....Ετσι και αλλιως το πρωτο καιρο μαλλον εγω θα κοιμαμαι στο παιδικο και οχι η κορη μου!!!!Γιατι αν τον αφησω μαζι της θα τον περασει για κουκλα χαχαχα....

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

Nefeli μου αποφασησα να τον βαλω κατευθειαν στο κρεβατακι.Να μην αγορασω αλλη καλαθουνα.Τζαμπα λεφτα....Ετσι και αλλιως το πρωτο καιρο μαλλον εγω θα κοιμαμαι στο παιδικο και οχι η κορη μου!!!!Γιατι αν τον αφησω μαζι της θα τον περασει για κουκλα χαχαχα....

Αχαχαχαχα!!! Καλύτερα κατευθείαν στην κούνια!!

κοριτσακια σκεφτομουν ποια ειναι η καλυτερη διαφορα αναμεσα στα σδερφια για να χεις τα λιγοτερα συμπτωματα ζήλιας τι λετε;

Εμείς είμαστε όλοι ανά 6,5 χρόνια και δεν είχαμε ποτέ θέματα ζήλιας! Τα ανήψια μου και ο άντρας μου με τον αδερφό του 1,5 χρόνο και επίσης δεν είχαν ποτέ θέμα! Νομίζω ότι έχει να κάνει με τα ίδια τα παιδιά και όχι με τη διαφορά ηλικίας... Εγώ πάντως δε θα ήθελα να κάνω δεύτερο στα καπάκια!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημερα, τι κανετε?

Εγω εχω 6,5 χρονια διαφορα με τον αδερφο μου και ποτε δεν ειχαμε θεμα ζηλιας αλλα δε θα ηθελα το δευτερο να το κανω με τετοια διαφορα, βεβαια στη μαμα μου ετυχε γιατι εχασε ενα ενδιαμεσα σε προχωρημενο σταδιο και εκανε καιρο να μεινει παλι.......ουτε στο καπακι θα ηθελα..........νομιζω οτι μολις γινει το 1ο 1,5-2 ειναι καλα για μενα.............και το θεμα της ζηλιας συμφωνω με τη Νεφελη...........ειναι θεμα παιδιου και πως μπορουμε κι εμεις να το προετοιμασουμε............

Ζουνιτσα εγω πηγαινα στους Προσκοπους μεχρι που τελειωσα και το λυκειο..........χαχαχαχα.........τι μου θυμησες!!!!!!!!

Α, για τις κλινικες εγω σε αυτη που κατα 99% θα γεννησω τα δωματια τα ξερω γιατιι ολες εκει γεννησαν, νυφη, συνυφαδες, απλα ρωτησα μονο τιμες....................1450 βγαινει το πακετο σε τρικλινο χωρις παιδιατρο και αναισθησιολογο και γιατρο για φυσιολογικο (3 μερες) και στο ικα που ρωτησα η ασφαλεια (ικα που εχω) καλυπτειι καποια εξοδα που θα τα παρει η κλινικη απευθειας..........

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

οντως το 6.5 μαλλον παραπαει για μενα δηλ να κανω το δευτερο στα 39 μου; οχι πως δε γινεται αλλα τι αντοχες θα εχω τοτε; νεφελακι μας βλέπω να συναντιομαστε ξανα στο φορουμ σαν δευτερομανουλες στα καπακια χιχιχιχιχιχιχ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...