Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

ωραία κ τώρα που δεν μιλάτε πολύ μπορώ να σας προλάβω..... χαχαχαχαχααααα

ήταν μια φίλη μας εδώ κ μιλούσαμε οπότε δεν προλάβαινα να γράψω. λοιπόν αυτό το κόκκινο κ μπλέ που βλέπουμε στον υπέρηχο είναι πως περνάει το αίμα από της αρτηρίες προς το παιδί. αν είναι φυσιολογική η ροή κλπ. εμένα αυτό κοίταξαν κ μου είπαν για την μονήρη ομφαλική αρτηρία.

όσο αφορά την θέση του παιδιού, εγώ ξέρω περιπτώσεις που γύρισε την ώρα του τοκετού. άλλες πάλι που ήταν έτσι από πολύ καιρό κ δεν κουνήθηκε ποτέ. ζουζούνια είναι αυτά, ποτέ δεν ξέρετε....

ωραία τα τραγουδάκια από την dj της παρέας, έτσι να μην είναι μονότονοι οι διάλογοι... να έχουμε κ μουσικά διαλείματα...!!!!

όσο για τις τούρτες, εγώ θα ήθελα να είναι σοκολάτα, αλλά επειδή δεν δελεάζομαι και πολύ από τα γλυκά, θα μπορούσατε να φτιάξετε κ καμιά καρμπονάρα??? κατι σε τυροκροκέτες?? τυρο-διάφορα γενικώς??? ευχαριστώ!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

ιωαννακι γιατι καισαρικη εχεις καποιο θεμα η απο μονη σου το ζητησες;[/QUOTοχι δεν το ζητησα απλα εχω αυξημενη μυωπια γι αυτο θα γινει καισαρικη.αληθεια θα κανει καμια αλλη καισαρικη?
Επεξεργάστηκαν by Ioannaki28
διαγραφη

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

ιωαννακι ψαξτο λιγο ισως μπορεις να την αποφυγεις... Ασε διαπιστωσα τις προαλλες πως τρωω 5 μεριδες τυροκομικα τη μερα! τυροτρελα που λενε αλλα τι να κανω είναι στη φυση μου... Αχ τι την ανεφερες την καρμποναρα τωρα;

Διαφημίσεις

Iωαννάκι ρώτα πρώτα τον οφθαλμίατρό σου! Κι εγώ νόμιζα ότι θα πάω για καισαρική λόγω επέμβασης lasik αλλά ο οφλαθμίατρος μου είπε ότι δεν υπάρχει λόγος, οπότε τη γλίτωσα!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

κοριτσια τον ρωτησα κ τον οφθαλμιατρο που εχω απο τοτε που φοραω γυαλια που ειναι απ το νησι κ εδω πηγα σε οφθαλμιατρο κ μου πε κ αυτος λογω οτι οι βαθμοι ειναι πολλοι να μην το ρισκαρω για φυσιολογικα δεν περιραζει μωρε τι να κανουμε

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Να 'μαι κι εγώ!

Λοιπόν, μιας και πιάσατε το θέμα για τις ηλικίες, εμείς μάλλον είμαστε με διαφορά οι μεγαλύτεροι στο forum: 36 εγώ (θα τα κλείσω σε μερικούς μήνες), 39 ο σύζυγος (πλησιάζουμε στην κρίση των 40, χι χι!) Ελπίζω να μη με βρίσκετε πολύ μεγάλη για να με κάνετε παρέα :(

Το Μαράκι ανέλαβε να φτιάξει εκείνη την τουρτίτσα; Εγώ ψηφίζω σοκολάτα... πραλίνα ακόμα καλύτερα, με μπισκοτάκι κιόλας, σλουρπ! Με έναν όρο, όμως, να βοηθήσει και το σπουργιτάκι για να βγει έξτρα περιποιημένη!

Anat, καλορίζικο το σπίτι, καλή ξεκούραση τώρα! Δωράκι, δεν είσαι η μόνη που αγχώνεσαι, κι εγώ όσο το σκέφτομαι ότι σε 2-3 μήνες θα έχουμε ένα καινούριο πλασματάκι στο σπίτι ενίοτε πανικοβάλλομαι... αλλά ελπίζω ότι θα δουλέψει το ένστικτο της μάνας και ότι όλα θα πάνε καλά!

Λοιπόν, κορίτσια, εγώ γενικώς με τις δουλειές του σπιτιού δεν τα πάω καλά, μια φορά την εβδομάδα κάνω καθάρισμα και αν, από τακτοποίηση δε, άσ'το καλύτερα... Ας πούμε ότι το σπίτι μας είναι μόνιμα σε μια μποέμ κατάσταση! Τις τελευταίες 1-2 μέρες όμως δεν ξέρω τι με έχει πιάσει, βάζω κάθε μέρα σκούπα, σφουγγαρίζω, πρωτόγνωρα πράγματα για μένα... Λέτε να αρχίζει να με πιάνει το ένστικτο της φωλιάς;

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

κοπελια ενδεχεται να είναι το ενστικτο της φωλιας εννοουσα! τι καταλαβες; αν είναι δυνατον ναι σε πηραν τα χρονια αντε καλε! μια χαρα εισαι και μπραβο σου που κυοφορεις και μιλας με μας να σε χουμε σαν παραδειγμα αυτο δειχνει πως η φυση δε σε θεωρει καθόλου μεγαλη εμεις περισευουμε!

Μια γρηγορη καλημέρα και απο εμένα!!!:):)

A, είπα κι εγώ, νόμιζα ότι ενδέχεται να με θεωρείται πολύ μεγάλη για με κάνετε παρέα! Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται, χι χι, την πάτησα!!!

Εαν ειναι Μιλινάκι μετα τα 30 να πηγαινουμε στο grandparentscafe την πατησαμε:):):) Πιπινάκια ειμαστε ακόμη:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...