Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Παντως συνηθως λενε μεχρι 36 εβδομαδων το παιδι εχει χωρο και γυρναει αλλα εγω ξερω περιπτωση που μεχρι το τελος τους ειχε τρελανει ο μικρος.Καθε φορα σε διφορετικη θεση τον εβρισκαν μεχρι 39 εβδομαδων.....Αρα μην απογοητευεσαι μεχρι τελος θα γυρισει..

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Πιθανων χριστινακι αν εχει τοσο καλο μηχανημα ο γιατρός σου! αλλα δε θα στο έλεγε σε ποια βδομαδα εισαι ειπαμε;

30 σχεδον!!!

μωρε κατι μουρμουραει οταν εξεταζει αλλα δεν καταλαβαινω αχχαχαχαχαχαχ

αυτα τα 10 λεπτα που μετραει ειναι ειναι συγκεντρωμενος!

εχει πολυ καλο μηχανημα η αληθεια ειναι!

NkOFp3.png

Διαφημίσεις

Μπορει και να ταν χριστινακι γιατι δεν τον ρωτας μετα λοιπόν γιτρε τι είδατε; χαχαχαχ εμενα καθε φορα που μετραει κανει και καλαμπουρι ε συνηθως φευγω σκασμενη στα γελια γιατι λεει με βλεπει πολυ σοβαρη και νομιζει πως αγχωνομαι χαχαχαχαχ!

Μπορει και να ταν χριστινακι γιατι δεν τον ρωτας μετα λοιπόν γιτρε τι είδατε; χαχαχαχ εμενα καθε φορα που μετραει κανει και καλαμπουρι ε συνηθως φευγω σκασμενη στα γελια γιατι λεει με βλεπει πολυ σοβαρη και νομιζει πως αγχωνομαι χαχαχαχαχ!

οταν τελειωσε μου λεει μια χαρα ολα κτλ οποτε δεν με νοιαζει να σου πω πως λεγεται η εξεταση :P:p

NkOFp3.png

Και εμενα ο γιατρος μου κανει ντοπλερ.Εχει καλο μηχανημα και κοιταει τις ομφαλικες αρτηριες.Α μετρησαμε και τραχηλο γιατι του ειπα πως νιωθω συχνα να πετρωνει η κοιλια μου αλλα ειμαστε οκ οποτε ειναι οι γνωστες συσπασεις braxton hicks...

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

κι εμενα που τη βρηκε δωρακι με ξυπνησε 4 η ωρα σημερα με τις κλωτσιες! ξυπνησα και τον αντρα μου γιατι βογγουσα!

Καλα κι εγω εχθες ξυπνησα 4 γιατι κυνηγουσα ενα παλιοκουνουπο που ηταν 2 τελικα και με ειχαν ξεζουμισει...........20 τον πηγαν τον αιματοκριτη μου....χαχαχαχα.......κι οταν ξαναξαπλωσα πηγαινε σαν τρελο........λεω του αντρα μου ελα πιασε.........μετα απο λιγο μου λεει αχ τι επαθε........του εδωσε και κανα δυο καλες και ελεγε..........ωχ ωχ, τι κανει καλε αυτο, αντε κοιμησου........μιλανε κιολας εμας οι δυο τους...........χαχαχαχα

απ οτι καταλαβατε τωρα που το βρηκα πως γίνεται βρηκατε το μπελα σας χιχιχιχιχιχιχι!

Δεν πειραζει Φεγγαρενια μου.....ή εισαι dj ή οχι..........τωρα σχεδον ολοκληρωθηκες με την οπτικοακουστικη.......ευχαριστουμε για το προγραμμα!!!!!!

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

κ μενα με τα ποδια κατω ειναι η μπεμπα αλλα εγω δεν αγχωνομαι γιατι θα κανω καισαρικη.για ηλικιες που λετε εγω ειμαι 28 ο αντρας μου 31 κ ειμαστε 8 χρονια μαζι κ 7 χρονια παντρεμενοι

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...