Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

θα γυρισει Δωρακι μην αγχωνεσαι!

και μενα στην β επιπεδου δεν ειχε γυρισει,πηγα μετα στις 26 και κατι και γυρισε!

μπορει να ειναι ηδη με το κεφαλι κατω!

Την προηγουμενη εβδομαδα παντως ηταν ακομα με το κεφαλι επανω και ακομα νομιζω ετσι ειναι γιατι καταλαβαινω το κεφαλι του οταν σπρωχνει με τα ποδια του κατω.............αντε να δουμε σε 3 εβδομαδες που θα ξαναπαω θα εχει αλλαξει?

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

Μαγδα ναι καπου εκει πρεπει να ειναι η μπεμπα σου!!!

Δωρα και μενα ο γιατρος δεν λεει πολλα πολλα,λιγα λογια!ειναι ολα καλα αυτο μας ενδιαφερει τελος!προχωραμε βημα βημα!

Κι εμενα τα ιδια μου λεει..............ολα καλα, μια χαρα ο μικρος...........παμε καλα...........τιποτ'αλλο..........μονο στη β επιπεδου εμαθα κατι παραπανω............δεν βαριεσαι, να΄ναι καλα!

ντορακι μην αγχωνεσαι κι εμενα τωρα στο ντομπλερ γυρισε!

Α, ναι............ε τοτε ενταξει..........ηξερα οτι εχει ακομα χωρο αλλα τα δικα σας ολα βιαστηκα ειναι και νομιζα οτιι πρεπει απο τωρα να παρει θεση...........εμενα τοσο που κουνιεται μαλλον βασανιζεται και ψαχνει προς τα που ειναι η θεση που πρεπει να παρει αρα συντομα πιστευω θα τη βρει..........χαχαχα

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

ναι δωρα οπως τα λες!ας ακουω εγω ειναι καλα και τι αλλο με νοιαζει!!!

προσπαθησαμε να δουμε λιγο την μουριτσα του χθες,ειδαμε την μιση και μετα οτι ειχε χερια ποδια τον λωρο τα ειχε βαλει μπροστα και δεν καταφεραμε να τον βγαλουμε φωτο!!

δεν πειραζει την αλλη φορα!

NkOFp3.png

Ευχαριστω μαγδουλα λοιπον το νικνειμ είναι από ισπανικες λεξεις που σημαινουν αιμα και φεγγαρι και εννοει την κοκκινη πανσεληνο που βλεπουμε καποιες φορες οκ? γι αυτο θα δεις να με αποκαλουν και φεγγαρενια!

Διαφημίσεις

Κορίτισα καλημέρα!!!!!!!!

Είστε καλά?

Εγώ σήμερα έχω ένα κεφάλι καζάνι και σκέφτομαι να πιω έναν ελληνικό καφέ μπας και σιάξω λίγο, γιατί χτες το αφεντικό μας κράτησε μέχρι τις 9 λες και είμαστε όλοι ελεύθερα πουλιά χωρίς οικογένεια και υποχρεώσεις. Ιδιωτικός τομέας...τι να πεις...

Κοιμήθηκα στις 12.30 (που για μένα είναι πολύυυυυυυυ αργά...) και σήμερα το πρωί ένιωθα μουδιασμένη. Βροντούσε και όλη νύχτα...ευτυχώς είναι Παρασκευή και έρχεται σ/κ!!!

Από ηλικίες είμαστε 28,5 εγώ και 31 ο σύζηγος.

Γνωρημία - 2009

Αραββώνας - 2010

Γάμος - 2011

1ο παιδί - 2012

2ο παιδί - 2013 (πρώτα ο Θεός)

Απ' ό,τι βλέπετε δεν χάσαμε καθόλου χρόνο...χεχεχε.......

ΑΑΑ!!!! Για τούρτα ψηφίζω κι εγώ με φράουλες (κρέμα ή σοκολάτα δεν με πειράζει)..

FQzVp3.png

92nJp3.png

...................................

εμενα τοσο που κουνιεται μαλλον βασανιζεται και ψαχνει προς τα που ειναι η θεση που πρεπει να παρει αρα συντομα πιστευω θα τη βρει..........χαχαχα

:P:p:p

YgXXp2.png

wbSJp2.png

καλημερα ιωαννα!!μπραβο στον μικρουλη σου!!αλλος αντρακλας απο δω :D

α και μενα μου ειπε ειναι περιπου μια εβδομαδα μεγαλυτερος στις μετρησεις του!τι σημαινει αυτο?παιζει να γεννησουμε πιο γρηγορα :?

λεμε για ηλικιες??

29 εγω 38 ο αντρας!!!

Μπα!!!!!Οποτε θελουν αυτα θα ερθουν.Η κορη μου γεννηθηκε 3670γρ στις 40+2 με σπασιμο νερων ή μαλλον με διαρροη νερων....

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...