Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Κριστινα μεγαλωσε το μωρακι, 1660!!! Δηλαδη σε μια εβδομαδα που θα παω και θα ειμαι 28 και 4 θα ειναι γυρο στα 1400:):):)

Σανκρελούνα( αληθεια τι σημαινει??) Ποσο εισαι τωρα???? Λοιπον πας απαντηση πατας το κουμπι του youtube και βαζεις αναμεσα στις παρενθεσεις το λινκ απο πανω απο το = και μετα!!! Ελπιζω να το εξηγησα:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσια.............επειδη ακουω ολονων πηραν θεση απο τη β επιπεδου, το δικο μου ειναι αναποδα απο τοτε............να ελπιζω οτι θα γυρισει γιατι ακομα εχει χωρο ή οσο παει και δυσκολα θα αλλαξει? Αρχιζω και αγχωνομαι..............

ουτε εμενα εχει θεση και ο γιατρος ειπε εχει χωρο ακομη!!! Θα γυρισει:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημερα κοριτσια....

Φτασαμε τα 100 ε?Αντε μπαινουμε στη τελικη ευθεια.Εμεις εχτες πηγαμε στο γιατρο.Ο μικρος ειναι μια χαρα,τρεφεται σωστα και βαδιζει στα χναρια της αδερφης του,ειναι μεγαλητερος κατα 1 εβδομαδα.Αρχιζω προετοιμασιες γιατι σε 4 εβδομαδες πρωτα ο Θεος μπαινω στο μηνα μου και δεν εχω κανει τιποτα,μονο τα ρουχα που εχω απο τη κορη μου εχω διαλεξει.Μου εγραψε και μπολικες κολπικες εξετασεις για να τις κανω σε 3 εβδομαδες......

zounitsa μου σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!!!!!

Επειδη διαβασα πολλα δεν θυμαμαι ποια το ειπε αλλα και εμενα ο αντρας μου 35 ειναι και εγω 27.....

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Ρε κοριτσια.............επειδη ακουω ολονων πηραν θεση απο τη β επιπεδου, το δικο μου ειναι αναποδα απο τοτε............να ελπιζω οτι θα γυρισει γιατι ακομα εχει χωρο ή οσο παει και δυσκολα θα αλλαξει? Αρχιζω και αγχωνομαι..............

Μπορεί να αλλάξει μέχρι την 36η νομίζω. Απλά όταν είναι με το κεφάλι κάτω δύσκολα αλλάζουν θέση! Να μην αγχώνεσαι!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Μπράβο Χριστίνα! Τελικά μόνο εγώ δεν ξέρω πόσα κιλά είναι το παιδί μου!!!

Κι εγω..................μη ξεχνας εχω τον πιο λιγομιλητο γιατρο...............χαχαχαχαχα ουτε ποντους ουτε κιλα ξερω............

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

Διαφημίσεις

θα γυρισει Δωρακι μην αγχωνεσαι!

και μενα στην β επιπεδου δεν ειχε γυρισει,πηγα μετα στις 26 και κατι και γυρισε!

μπορει να ειναι ηδη με το κεφαλι κατω!

NkOFp3.png

Καλημερα κοριτσια....

Φτασαμε τα 100 ε?Αντε μπαινουμε στη τελικη ευθεια.Εμεις εχτες πηγαμε στο γιατρο.Ο μικρος ειναι μια χαρα,τρεφεται σωστα και βαδιζει στα χναρια της αδερφης του,ειναι μεγαλητερος κατα 1 εβδομαδα.Αρχιζω προετοιμασιες γιατι σε 4 εβδομαδες πρωτα ο Θεος μπαινω στο μηνα μου και δεν εχω κανει τιποτα,μονο τα ρουχα που εχω απο τη κορη μου εχω διαλεξει.Μου εγραψε και μπολικες κολπικες εξετασεις για να τις κανω σε 3 εβδομαδες......

Επειδη διαβασα πολλα δεν θυμαμαι ποια το ειπε αλλα και εμενα ο αντρας μου 35 ειναι και εγω 27.....

Χαχα!! Εγώ είμαι αυτή!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Μαγδα ναι καπου εκει πρεπει να ειναι η μπεμπα σου!!!

Δωρα και μενα ο γιατρος δεν λεει πολλα πολλα,λιγα λογια!ειναι ολα καλα αυτο μας ενδιαφερει τελος!προχωραμε βημα βημα!

NkOFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια....

καλημερα ιωαννα!!μπραβο στον μικρουλη σου!!αλλος αντρακλας απο δω :D

α και μενα μου ειπε ειναι περιπου μια εβδομαδα μεγαλυτερος στις μετρησεις του!τι σημαινει αυτο?παιζει να γεννησουμε πιο γρηγορα :?

λεμε για ηλικιες??

29 εγω 38 ο αντρας!!!

NkOFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...